Sada je: čet maj 15, 2025 12:39 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: pon okt 17, 2011 1:46 pm 
Član foruma

[quoteSve vise mislim da ce kape sa IR ledicama u buducnosti imati smisla!
http://hacknmod.com/hack/use-infrared-l ... y-cameras/
slika[/quote]

ajme...ako je istinito, bas je jednostavno. jos nesto mi je na um palo :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
ne znam kako je kod vas, ali ovdje naplacuju putarinu kada prolazite odredjenim auto-putevima. opet naravno koriste kamere da bi uslikali broj tablica i naravno onda naplatili putarinu. zamislite kada bi se od reda ljudi "naoruzali" ir led lampicama na svojim tablicama, kako bi se smanjio "harac" koji kupe narodu hahaha. pominjem samo "zloceste" ideje. ali, isto tako bi to neko stvarno mogao iskoristiti kao ideju u zbilja lopovskom smislu :oops: ...ali sta cu kad su mi sve ove ideje pale na um kad sam ovo procitala :oops: :wink:
:love9:

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 2:11 pm 
Član foruma

e Levia, Levia.... pa ti imaš ideje ko zločesta srednjoškolka :mrgreen:
Ne znam kakva si zaista ali što se ideja tiče ja ih također sipam iz rukava.... al kad treba akcija e onda zakažem totalno, mogla bih prodavati ideje!
Stežu nas stežu sa svih strana... meni je pala na um jedna ideja (eto opet :)):
umjesto da se propagiraju ti prosvjedi (ko da njih boli nešto što ćemo mi mirno prosvjedovati.... uuuuu kao do sad nisu znali da nas izrabljuju) zašto se ne bi napisao ukratko neki pamflet ili neka korisna uputstva u svezi kako srušiti, poraziti te parazite, npr. gdje kupovati najneophodnjie za život (navesti što nam zaista treba jer vjerovali ili ne - mnogi kupuju tolike gluposti za koje misle da se ne može), objasniti zašto ne kupovati sva ostala sranja po dućanima, centrima, zašto prestati plaćat sve poreze i namete..... mogao bi to netko lijepo na papir razraditi pa da dijelimo mailom i tko želi nek tiska i ubacuje u sandučiće.... kako oni reklamu za konzumerizam tako mi reklamu za skroman život i neposluh parazitima. Pa k vragu pa oni od nas žive a ne mi od njih... ne samo Illuminatosi i vladajuća struktura iznad nego i ova sitna parazitska bagra - političari, činovnici po državnim službama, policajci..... oni žive od MENE i moje djece. Mi radimo za NJIH, fuj. NEPOSLUH!
Budimo zločesta djeca pa da vidimo.......

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 3:43 pm 
Član foruma

He he he ... *evil laughter* To se zove duh!!! :thumbup:

+1

:toothy2: :mrgreen: :angel4:

A evo i ovde malo prepisivanja sa 4d, u 3d stilu :

http://www.bbc.co.uk/news/technology-15305579

I još malo ...

1

Ma to su teorije zavere, šta vam je :shock: Koja budala još u te gluposti veruje? :shock: Ne ide to dvosmerno ... :shock:

P.S.

" Real-life Jedi: Pushing the limits of mind control "

Nešto ne bih rekao da im se omakla baš taaaaaakva gramatičko-štamparska greška ... :angel4:

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 4:11 pm 
Član foruma

@Artemida
ideja ti je bas lijepa, originalna i vjerujem prava stvar na pravom mjestu i u pravo vrijeme! ljudi su vec sludjeni ovim zivotom, kriminalom, bahatim ponasanjem politicara, zatrovanom hranom, vodom, unistenog zdravlja i tako dalje da ne nabrajam. ljudski zivot je bezvrijedan do te mjere da su se ljudi usutili od muke, jer imamo djecu koja su "taoci" i ko zna sta bismo sve uradili da nema te djece.
ljudi nerado prihvataju razglabati o zavjerama, jer su ionako sludjeni i sumnjicaviji, nego su ikada bili...no ako mimoidjemo metafiziku i mnoga objasnjenja zasto je ovako kako je, vec mu predas reklamu o skromnom zivotu, mislim da bi se rijeka ljudi odazvala tim reklamama.
posebno me raduje ona rijec NEPOSLUH, jer bili smo toliko naivni,posteni i poslusni da nas je to dovelo do ovih omci u koje sami stavljamo glave. treba biti zlocest! :evil: :evil: :evil: i neposlusan prema njima, ali postovati svaku ljudsku dusu i pomoci joj ako se moze :kiss:
sve dok imamo jedni druge, ma kako da nam je tesko, bice lakse. do sada smo sve prosli, pa proci ce i ovo.

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 4:36 pm 
Član foruma

Eto ja ne tiskam takve letke niti ne sastavljam takve savjete za neposluh pa da ih mailam ali gdje god mogu naglašavam te stvari- o konzumerizmu, o izborima (da izađu i zašto da prekriže listić) i o tome da ne postoje nacionalnosti već da nas svi ti vlastodršci drže u torove ko ovce za šišanje.... šta ja znam, mislim da je to puno efikasnije nego pričati im o Sivima, Iluminatosima, Masnonerijom i zavjerama. Šta ja znam - ismijavam nove IPhone, markiranu odjeću proizvedenu u Kini, cvikerima D&G.... a naglašavam svoje neke primjerke odjeće kupljenu po bolesno smješnoj cifri (tipa tajice za 1,5 Eura, cipele 10 eura)... a nije da ne bi mogla barem malo bojle.... Šta više- sramim se vremena kad sam kupovala bome skupe stvari sa novcem kojeg gotovo i nisam imala :oops: , al dobro..... tada nisam zaista pojma imala.... malo sam ipak progledala :roll: 8)
NEPOSLUH- ne cijepiti djecu, ne plaćati nove knjige za školu, trampati što je god moguće..... dalo bi se puno toga, puno bi se NEPOSLUHOM postiglo, otkaz bankama - novac van iz banke, ne plaćati porez....
Dajte ideje, svaka je dobrodošla.... možda da se to premjesti pod novi topic?

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 7:59 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=ObPeLuFaGyw

ne znam da li moze da se padne nize od ovoga

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 8:21 pm 
Moderator

Citat:
16.10.2011. oko 15:30h
Dvojica policijskih službenika bez značke,
naloga i obrazloženja brutalno su upala u privatni posjed te uhitila Sinišu Krčmareka
te bez obrazloženja primjenili represiju.
Siniša Krčmarek jučer je bio organizacijski redar 15.O OCUPPY ZAGREB događaja obilježenog u čtavom svijetu,...

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 9:35 pm 
Član foruma

Soulwax je napisao/la:

Misliš od ovoga:
http://www.heretical.com/cannibal/china.html

Nisu oni tu pali. Oni su takvi otkada su napravljeni.

Evo kako prolaze bela deca u Kini:
http://www.youtube.com/watch?v=JgMG8i3sfmk

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 10:07 pm 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hitl ... 77778.aspx

Vrh

PostPostano: pon okt 17, 2011 11:16 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Soulwax je napisao/la:

Misliš od ovoga:
http://www.heretical.com/cannibal/china.html

Nisu oni tu pali. Oni su takvi otkada su napravljeni.

Evo kako prolaze bela deca u Kini:
http://www.youtube.com/watch?v=JgMG8i3sfmk[/quote

To nisu ljudi !
Gamad !

Vrh

PostPostano: uto okt 18, 2011 6:35 am 
Član foruma

vjetar je napisao/la:
Citat:
16.10.2011. oko 15:30h
Dvojica policijskih službenika bez značke,
naloga i obrazloženja brutalno su upala u privatni posjed te uhitila Sinišu Krčmareka
te bez obrazloženja primjenili represiju.
Siniša Krčmarek jučer je bio organizacijski redar 15.O OCUPPY ZAGREB događaja obilježenog u čtavom svijetu,...

VRLO POTRESAN VIDEO...DA NIJE BILO KAMERE, BILO BI SVASTA

Vrh

PostPostano: uto okt 18, 2011 7:38 am 
Član foruma

ovo je strasno, u meni se sve pokrene i podsjeti na vec zakopane dogadjaje koji su se desili '92 u mom zivotu.
drzava (bilo koja) sluzi da zivi na grbaci naroda, policija sluzi da ukloni pojedinacne ljude koji bi mogli razbistriti pogled na realnost u kojoj zivimo, tako da se ne bi drugi probudili, a vojska sluzi da cuva tu drzavu da joj se ne daj boze ne bi sta desilo.
a, mi narode obicni, ostali smo jedni drugima ili da sutke ovo promatramo ili da se okupimo oko ovih gadova i ne damo im da uzmu covjeka.
...i kad mi samo podju sa pridikama kako je svaki gradjanin duzan da da dug prema drzavi, popnu mi se odmah na zivac. :evil:
ali neka...rade sta hoce i kako hoce, ali NECE RADITI DOKLE HOCE! [-X

Vrh

PostPostano: uto okt 18, 2011 7:45 am 
Član foruma

I meni je tako Levia, osjećam i bijes i žalost i nemoć.... a toliko ljudi uopće nije svjesno sve te iluzije, no zaista se i ja nadam da će "zavjese" pasti, ne može to unedogled.
Obični paraziti, nametnici...

Vrh

Naslov: Što O Stvarnosti Znaju Građani, A Što Vlada?
PostPostano: uto okt 18, 2011 2:22 pm 
Početnik

Usred planetarne gospodarske recesije, par dana nakon održavanja prosvjeda za globalne promjene širom globusa, te uoči predstojećih hrvatskih parlamentarnih izbora; a u skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama i sljedećim odredbama Ustava Republike Hrvatske

- Članak 21.
Svako ljudsko biće ima pravo na život;

- Članak 22.
Čovjekova je sloboda i osobnost nepovrediva;

- Članak 23.
Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvom obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima. Zabranjen je prisilni i obvezatni rad;

- Članak 35.
Svakom se jamči štovanje i pravna zaštita njegova osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti;

- Članak 38.
Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli. Zabranjuje se cenzura;

- Članak 55.
Svaki zaposleni ima pravo na zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život;

- Članak 69.
Svatko ima pravo na zdrav život;

Udruga Crom Alternativna Razmjena je dana 18.10.2011 uputila Vladi RH službeni Zahtjev za dobivanje informacija - u obliku prije svega nedvosmislenih, jasnih i preciznih odgovora na pitanja koja zadiru u nedodirljive tabu teme.

Navedeni zahtjev je javno objavljen i svakome ovdje dostupan:

Vlada I Građani Republike Hrvatske Između Imaginacije, Stvarnosti, Predrasuda I Pretpostavki

Vrh

Naslov: Re: Što O Stvarnosti Znaju Građani, A Što Vlada?
PostPostano: uto okt 18, 2011 5:45 pm 
Član foruma

Jedan primjerak dostavi i Sivima, reptilima, te svima ostalima iz njihova društva kao i svim drugim entitetima koji se po potrebi (iz raznih razloga) pridružuju ljudima od krvi i mesa (mislim na one koji nisu dali dozvolu niti potpisivali nikakve ugovore s njima). I obavezno nam javi kakav je odgovor.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri okt 19, 2011 1:18 pm 
Član foruma

Levitacija

"Obuci se toplo i naleti na kafu" počinje dobijati pun smisao :D

Vrh

PostPostano: sri okt 19, 2011 6:01 pm 
Član foruma

amazonsko pleme koje je zivjelo u izolaciji od "civilizacije", u svome vokabularu nema rijec za pojam "vrijeme":
http://www.australiangeographic.com.au/ ... r-time.htm

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 4:46 am 
Član foruma

svejednoje je napisao/la:
amazonsko pleme koje je zivjelo u izolaciji od "civilizacije", u svome vokabularu nema rijec za pojam "vrijeme":
http://www.australiangeographic.com.au/ ... r-time.htm

priznajem da sam neozbiljna :rofl :rofl
aj....sta cu, pa cim ovo ugledah, ljudi znaju sta treba ciniti: "spent eight weeks with the Amondawa, a sub-group of the Uru-Eu-Wau-Wau people, ..."
ljudi ne priznaju uru i EU :lol: i jos laju na to....e, a katastrofa bi bila jos da se zovu Uru-Eu-NWO-Wau-Wau-Wau
:rofl
:love3: :love9:

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 9:31 am 
Početnik

http://www.kurir-info.rs/planeta/gradi- ... 138740.php

:love3:

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 10:20 am 
Član foruma

Daj bar napišite o čemu se radi ili barem opis linka, a ne samo nabijati postove linkom koji vodi tko-zna-gdje. :roll:

Što se vijesti o Obami tiče... puštaju (dez)infromacije malo po malo "van" i prate reakciju stoke...
Nebitan je.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.