Naravno da nema smisla usmjeravat energiju u sustav, bilo to slagat se sa njim ili se derat na njega i lupat glavom o zid. Tako da i sirit neku destrukciju unutar sistema nebi polucilo nikakve rezultate, bash suprotno, jedino bi donjelo neku jadnu trenutnu sadisfakciju. Doci ce uskoro test svim tim ljudima koji se bune, kad se iz mase, ako do tada bude josh neovisna od vanjskih utjecaja, izrodi cinjenica da bi se trebali odrec puno materijalnih sranja...
Zbog toga me golica sve to sto se dogadja
Kako ce reagirat na to vidjet cemo.
Mislim i taj sheep sindrom je isto niti negativno niti nesto pozitivno, kako se taj prirodni zakon iskoristava daje pozitivan ili negativan rezultat.
Bez takvog sindorma mase nebi ni bio moguc osjecaj povezanosti, samo sto se to vec predugo iskoristavalo za negativne stvari.
Sve u prirodi ima sheep sindrom, bacis kamen u vodu i molekule ko sheep prenose oenergiju na isti nacin. Bez njega nebi materijalna realnost ni mogla funkcionirat.
Najefikasniji nacin promjene i jest da na temelju primjera pojedinca, drugi kroz sheep sindrom pocinju primjenjivat njegove poglede i nacine zivljenja jer vide koliko takva osoba uziva u zivotu zbog toga. Tako se najlakse otvore oci, jer nema nekog konkretnog napada na programe u glavama, kroz diskusiju, uvjeravanje ili nesto.
Moj glavni cilj i jest iskoracit iz ovog jadnog sistema sto vishe mogu, da se jednog dana probudim i znam kako nista prakticki ne potrazujem iz njega.
To ce biti prekrasan dan
.
Proces raspadanja je vec skoro zavrshen, proces razvoja je krenuo.
Otiso sa faksa prije josh to je bilo ugodno, prekinula se dugogodisnja veza to je bilo malo teze,
posao nemam, nisam nigdje aktivan unutar sistema, cak ni osobnu nemam vec skoro pola godine
.
Sad izac iz grada i pocet na zemlji gradit svoj samoodrziv sustav, ali eto potrebna mi je pomoc
obitelji. Pa sad radim projekt predstavljanja kako sta i zasto tocno svojim ukucanima, iako su vec upoznati sa svacime, ali postoji strah i ne potpuno razumijevanje. Ali sve dolazi na svoje.
Al na kraju krajeva, kako god ispada svijet oko mene, uspio moj naum ili ne, ako cu zivjet samo po svojim principima u svakom datom trenutku, reagirat na vanjske podrazaje kroz moja nacela , ne bit reaktivan, onda ce jednostavno uvijek sve biti u redu. Jer nije vazno sto zivish, sto radish, sto imash, nego kako zivish, kako reagirash, kako djelujesh u svakom trenutku. Samo to daje duhovni razvoj, nije vazno stanje okoline....