prasimix je napisao/la:
hvala mrktrb, postavio sam konkretna pitanja, pa bi bio zahvalan ako mogu dobiti i konkretne odgovore na iste.
Može. Iako su pitanja relativno irelevantna.
prasimix je napisao/la:
1. Čemu sva potreba da svijetu dokaže da je on reinkarnacija Edgar Caycea? Da li zbog toga sve što nudi dobiva na težini, ili se samo hvali?
Ne znam, nemogu znati tocno, nisam mu prijatelj niti poznanik, niti sam mu imao prilike postaviti to pitanje. Mogu samo nagadati. Na to se svodi vecina interneta.
A na to mi se neda trošiti energiju

Zapravo niti ne pridajem važnost tome, niti me zaintrigiralo to, meni osobno je to najmanje bitno i zanimljivo kod njega.
Citat:
2. Što misliti o osobi koja ne može odoliti a da ne zaljepi negdje svoju sliku, pa čak i na x stranica svog vlastitog weba? Kriza identiteta?
Nemam poima, bio sam mu par puta na siteu, nisam skuzio. Nit se zamaram s tim.
Citat:
3. Što on točno nudi, što želi reći, da smo pri kraju lošeg ciklusa, dolazi novi u kojem ćemo "jedni drugima pušiti od sreće" ... (dotle ovce mirujte, i s puno ljubavi čekajte)
Nismo na kraju ciklusa?
Ne, mislim da ne zeli rec da cekamo s ljubavlju, mislim da zeli reci da je bilo dosta sa cekanjem i da treba djelovati s ljubavlju.
Na kraju ciklusa vjerojatno i jesmo, a kaj bu poslje bumo vidli!
Citat:
4. Čovjek organizira konferencije, dobro, želi pomoći planeti Zemlji, cijena upada na zadnju konferenciju je sitnica od $295 + smještaj...
Tako je, ima nešto za prodati i ako ovaj sustav tako funkcionira i našao je nacin da opstane u njemu, da si ucini opstanak i razvitak laksim, neka ga iskoristi.
Ti ljudi su platili, koliko god da ih je bilo gdjegod da su bili.
A što je sa internetom? Ja nisam platio. Jesi ti? Jel itko ovdje platio nešto njemu? Od youtube gledateljstva? Itd...
Citat:
5. Kakva je njegova veza s Ra, odnosno kako je to u skladu s pravim Ra materijalom, živućom Karlom, što je ona rekla na to što je Wilcock obznanio (ako je išta što bi moglo pomoći ovoj planeti)?
Nemam poima.