Termalni Bata je napisao/la:
Mislim da je sporedno koji pristup energiji se koristi, jer na kraju krajeva, sva energija ima isti izvor. Neko ce "paznju na sebe" privuci sa orgonom, neko sa sa pranom, neko sa reikijom, neko sa nekim vidom magije. Sve na kraju dodje na namjeru i volju te energetski potencijal pojedinca (osvjestenost i sposobnost raspolaganja vlastitim resursima te duboki uvidi u sebe i svijet oko sebe, sto bi se ovdje reklo - znanje). Cim skrenes paznju entiteta na sebe, znaci da dobro radis i da drugima predstavljas odredjenu prijetnju.

jeste Batice,tako to biva
u ovom postu(i ne samo u ovom ,al' ovog sam se prvo setio) "Napadi i odbrana" je galaksija izlozio dinamiku kako se te stvari odvijaju:
viewtopic.php?p=45292#p45292 i svako ko se bar malo odmakao na Putu ka izlasku iz Podruma je to na svojoj kozi itekako osetio
Termalni Bata je napisao/la:
Meni su najbolje konstatacije: "ako si privukao tako nesto na sebe znaci da si negdje grdno zajebo". Takve izjave najcesce dolaze iz glava pompoznih new agera i najcesce su pogresne, jer izostavljaju i zanemaruju osnovnu premisu: ako si nekom stao na put onda ce te taj netko probati nagaziti jer se osjeca ugrozenim, a ne zato jer si mu samo smetnja.
hehe...

da,to su bash tipichne izjave NABS ekipe koji se chvrsto drze YCYR principa u kojima neprikosnoveno vlada vishful t'inking da svako kreira svoju livadicu prepunu mirishljavih sharenih cvetica,i ako na toj livadici zasmrdi neko govance,onda mora da si ga je on sam posrao,nema druge
totalno im je neprihvatljiva,a u svom tom slepilu i nepojmiva mogucnost,da i pored evidentnog uceshca u kreiranju sopstvene realnosti,
postoje i sile u ovom univerzumu ,kojima je posao da seru i da ta govna razbacuju po livadama,
i te sile taj posao obavljaju veoma revnosno 24/7
za to se i livada treba chistiti 24/7
nema nam druge,nego na posao