Ovo prenosim iz istoimene teme koja je otvorena na drugom mjestu, pa ćemo ovdje nastaviti.
Citat:
Zoky
Mislim da bi terbali malo o ovome vise raspravljati kako bi prosirili svoje znanje. Nije dovoljno samo čitati treba sa ostalima djeliti i razrađivati sve sto se čini dobro za raspravu, a u korist znanja.
Pa ovako, Covjek kao ljudsko biće je najvjerovatnije nastanjen na zemlju ili napravljen od neke vanzemaljske, tehnoloski mnogo jače civilizacije koja je na većem stupnju razvoja s time i u većem dezintetu 4D. (za napomenu mi smo 3D). Kako god to nama jadno zvucalo al covjek je ovdje samo kao hrana nekima u 4D. Bas kao sto mi cuvamo, brinemo se, jedemo 2D (zivotine i biljke) tako i oni nas koriste za hranu, cuvaju nas i brinu se.
Meni sada pada napamet dobro a što je nama činiti ? Dali mi zapravo težimo da predjemo u 4D? Dali nam zato treba znanje?
Kažu Kasiopejci da znanje štiti od nekih opakih stvorenja. Ali sto ce mo mi postati ako predjemo u 4D. (dobri ili zlocesti) malo me to buni. Mislim pa bolje je odmah otici u 6D cemu sve to sa 4D.
Hm, dajte malo
Citat:
GameDeveloper
Samo ću ti reć da te znanje neće prenjeti u viši denzitet nego svijest, prvo moraš pojačati svoju svijest pa onda znanje a ne obrnuto.
Druga stvar, kreirani smo o naprednih bića ali fizičkih dakle 3 denzitet.
Citat:
Esperio Max
Citat:
Hm, dajte malo
Moze malo vise? Very Happy
Galaksija i Jack su sigurno mnogo vise upoznati sa izjavama Kasiopejaca ali kolko sam ja shvatio ovako je stanje stvari:
Da bi presli u 4D nije potrebno da cinimo nista posebno posto je to sasvim prirodna stvar.Jednostavno zivis svoj zivot,odradjujes karmu kakvu god da imas,sacekas da dodje talas i eto te u 4D.Pored ovoga postoji i grupna karma koja takodje utice na sve pojedince.Kod Ra se pominje da moras da budes odredjen procenat OPS ili OPD,pa ukoliko ne zadovoljavas nijedan kriterijum moras da ponovis 3D.
Sva bica teze da predju na novi nivo tako da i mi tezimo 4D.
Kasiopejci potvrdjuju biblijskih 1000 godina mira koji ce nam sluziti da se se naviknemo na 4D i odlucimo da li ce mo biti dobri ili zlocesti.
Da mogu da biram ipak bi prvo prosao kroz 4D pa posle u 6D.Bice ti i 4D previse ako je tacno to sto pominju Kasiopejci.Ne znam da li je Jack preveo taj deo,veoma je zanimljiv.
E sad cuveno znanje.Iako mnogi ovde pominju nekakva apsolutna znanja o Trancendetalnom ili cemu vec,to ti mozes da okacis macku o rep (ne Jacku Very Happy).Kao prvo potrebno je da imas bar nekakvo znanje o tome sta ce se dogoditi da bi se lakse prilagodio novonastaloj situaciji kad udjemo u 4D.Drugo,Reptili pokusavaju da se umesaju u prirodni proces tako da ti je znanje neophodno da bi se odupreo njihovim uticajima.Oni najvise uticu na svesnost ljudi tako da je svest sigurno mnogo bitna.
Bitno je da se ne brines da neces imati dovoljno znanja kad dodje vreme tranzicije jer ces se tada spojiti sa ko zna koliko desetina,stotina ili hiljada "drugih ja" od kojih ce svako poneti sa sobom neko svoje znanje.Znaci polako,citaj ono sto ti se svidi,nista na silu.
Citat:
Kalki
Citat:
Da bi presli u 4D nije potrebno da cinimo nista posebno posto je to sasvim prirodna stvar.
Dezinformacija!
Denziteti su podjele materijalnog univerzuma.
Citat:
Sva bica teze da predju na novi nivo tako da i mi tezimo 4D.
Dezinformacija!
Citat:
Da mogu da biram ipak bi prvo prosao kroz 4D pa posle u 6D.
I što bi radio na 7D, ako uzmemo u obzir da je to najviši nivo, premda nije vjerodostojna informacija?!
Citat:
Iako mnogi ovde pominju nekakva apsolutna znanja o Trancendetalnom ili cemu vec,to ti mozes da okacis macku o rep
Naprosto mi je žao što neki ljudi razmišljaju na ovaj način, jednostavno nisu svjesni što pričaju... na ovakve izjave se najslađe nasmijem... ajme meni kako to netko uopće može izjaviti...
Najbolje je da se ovakve stvari zaborave uključujući moj post
Citat:
Got
<<
Bitno je da se ne brines da neces imati dovoljno znanja kad dodje vreme tranzicije jer ces se tada spojiti sa ko zna koliko desetina,stotina ili hiljada "drugih ja" od kojih ce svako poneti sa sobom neko svoje znanje
<<
Esperito daj ovo malo pojasni.
Nisam shvatio na koje "ja" mislis ?
ostali koji prelaze, tj. druge osobe, moje bice sa cjelokupnim iskustvom prikupljenim kroz reinkarnacije ili ostali prostorno vremenski ja koji existira a nisam ga svijestan ?
ps. nisam egomanijak JAJAJAJAJAJAJAJA vec njeznam kak drukcije opisat
Eto, sad idemo dalje ovdje.