Bojan71 je napisao/la:
Možda je ovo odgovor., Znak...
Iz zadnje sesije Cass.
P: (Psyche) Želio sam pitati u vezi čudnih zvukova koje ljudi čuju po cijelom svijetu, a specijalno u Kijevu. (L) Oh pa da, čudni zvukovi poput truba na nebu.
O: Većinom radio valovi radi povećanja energije koja ulazi u Solarni sistem.
P: (L) Kako vi možete čuti radio valove? Zašto ljudi čuju te stvari?
O: Interakcija sa drugim EM faktorima na planeti, slično pojačanju i pretvorbi valova.
P: (Ark) Nešto se u Zemlji promijenilo i frekvencije počinju vibrirati. (Mr. Scott) Ili možda neka vrsta modulacije gdje se frekvencije dodaju ili oduzimaju i mi čujemo to kao čujne frekvencije. (Ark) Ne, mislim da je to sekundarna vibracija. Ali onda bi se ti valovi trebali detektirati pomoću radio uređaja. Ali pitanje jest, zašto tu nema ničeg posebnog? Imamo cijelu hrpu radio aparata na planeti, a nitko nije detektirao te valove. (L) Pitam se da li ti krugovi koje ljudi viđaju na radarima imaju nešto s time? (L) Pa pitanje je da su i nešto vidjeli, da li bi nam rekli? Ali postoje ti radari i na svakom aerodromu. Vjerojatno bi ljudi nešto rekli o tome. (Ark) Da li su te niske frekvencije radio valovi?
O: Da. ELF. (ekstremno niske frekvencije)
Pročitala sam ovo... i sve je moguće. Od Kasiopeja sam čitala neke početne sesije i ovo nešto na kraju što je izašlo na stranici VAL.
U biti nisam na to toliko obraćala pažnju, jer sam nekako kontala da su to svi čuli,(jer je bilo stvarno neobično), bar u mom hebenom gradu,usred BIH. Da li mi se nije dalo ili jednostavno ne znam zašto, da tada postavim pitanje o čujenju ovog zvuka nekim ljudima ovdje kod mene >KOJI OBRAĆAJU PAŽNJU<.Sad me je to stvarno zainteresovalo, i voljela bi da znam u kojim su to još mjestima ljudi čuli ovaj zvuk.Prvenstveno mislim na ovaj ,,zvuk koji je snimljen u Kijevu,, i sebi postavljam pitanje kakve veze ima grad u kojem ja živim sa svim tim što god daje, jer smo totalno nebitno područje, ili možda griješim. Kratko rečeno zašto je zvuk lociran samo u nekim mjestima i zašto, imaju li oni nekih bitnih poveznica ili je to bilo nasumice.Ovo stvarno postaje interesantno bar meni i mojoj porodici...
---------
Ja sam imala osjećaj da zvuk ne dolazi odozgo, nego ide površinom zemlje i ima neku reći ću visinu širenja (nekih 500m uvis, orijentaciono) i to znam tačno, jer mi se zbog visine javilo pitanje u glavi (odakle dolazi) i kao neka trenutna spoznaja da nije sa neba- odozgo, nego da ide površinom i da ima visinu širenja koja zbunjuje.Imala sam sliku kao ovu oznaku na mobitelu za signal ((((( - ove zagrade koje se smanjuju., i To je bio moj trenutni osjećaj kad sam to čula, mada je moguće da griješim.