Sada je: sub jul 12, 2025 9:40 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 414 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nibiru
PostPostano: sri aug 17, 2011 7:39 pm 
Član foruma

Ovo je definitvno najcrnji video o nasoj sudbini
gledao sam ga od pocetka do kraja rasirenih ociju
bilo bi dobro kad bi ga netko preveo.

Vrh

PostPostano: sri aug 17, 2011 8:59 pm 
Član foruma

I ja sam također uočio tu zvijezdu prije nekoliko dana točno opisano kao u prvom postu , do sad je nisam vidio toliko veliku i sjajnu i također se stiče dojam da se pomjera . Uglavnom kod mene je vidljiva negdje oko ponoći , lokacija Osijek

Vrh

PostPostano: sri aug 17, 2011 10:26 pm 
Član foruma

Evo ja tražio solidim teleskopom i nema ništa.
Probat ću opet kad nebude tolike mjesečine
Btw danas je 17. i ne vidim nikakvih vijesti o nekoj katastrofi

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 2:07 am 
Početnik

Mike20 je napisao/la:

Yup, iskreno mislim da treba da se batale teme o katastrofama ili bilo cemu, drze covjeka zaokupljenim.

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 6:42 am 
Član foruma

Liske je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:

Yup, iskreno mislim da treba da se batale teme o katastrofama ili bilo cemu, drze covjeka zaokupljenim.

Zamisli da je 21.12.2012 i ono ništa he he ](*,) :help:

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 7:10 am 
Član foruma

Liske je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:

Održavanje straha s kojim se hrane neki entiteti navodno

Nakon 2012 imamo dalje Apophisa u dolasku i onda u odlasku itd

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 4:03 pm 
Član foruma

Lakota Wanagiyata je napisao/la:

u tri reda, tako malo rechenog
a tako puno materijala za
brat bratu jedan seminarski na temu Paranoje
i josh par seminarskih na temu Uslovljavanja strahom, sebe, i drugih naravno,jer lakshe je kad se kolektivno serucka od straha nego onako u osami
kad bi se interakcija nastavila tim smerom(recimo pitanjem:Zashto bi to bilo 'dobro' prevesti?)
bilo bi tu vec materijala i za jedan solidan diplomski rad
nasrecu do toga nece doci,
ako ti nije jasno zashto,kreni sa chitanjem postova na ovoj temi odavde pa prema pochetku pa ce ti biti

pa-pa-paranoja :hello2:

:love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 18, 2011 11:48 pm 
Član foruma

ja bi samo da pitam jedno obicno pitanje,necu mnogo da :^o razvlacim

znaci...
IDE LI TAJ NIBIRU?gde je? da li moze da se vidi ?proslo je skoro godinu dana,mozda i vise od kad se pominje...pa ocemo li vise moci da ga vidimo? ili ce od jednom da se pojavi niodkut...sto me dovodi do drugacijeg razmisljanja o takozvanoj planeti X *(nibiru)

pozdrav.
jesam nov na forumu,ali pratim forum duze vreme,sa malim "izostancima"

p.s. 17/08/2011 je proso...ajde drugari,pricajte? sta se desava,zasto se nista ne desava
jedino DOBRO sto se danas desilo,je to sto sam primio platu :toothy2:

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 6:26 am 
Član foruma

Theodoros je napisao/la:
p.s. 17/08/2011 je proso...ajde drugari,pricajte? sta se desava,zasto se nista ne desava
jedino DOBRO sto se danas desilo,je to sto sam primio platu :toothy2:

nešto se dešava, a što točno to moraš sam otkrivati. ne vjeruj u "proročanstva" o potresima i sličnim glupostima. to rade likovi željni brze slave ili love, tipični primjerci gnojih prišteva ovog planeta.

a to što si primio plaću...jesi siguran da je to dobro? što je dobro u dobivanju đavoljeg izmeta?
kad ćeš raditi za čovječanstvo i nećeš tražiti naknadu jer neće biti potrebe za tim, tad će biti dobro.

u biti su to sve nebitne stvari koje ti ne smiju sjedati na dušu. fokusiraj se, postavi si pitanje što si danas napravio ili ćeš napraviti čime ćeš pridonijeti čovječanstvu.

kad i ako nas posjete stanovnici nibiru sistema jedino što nam preostaje je ljudskost u bilo kojem scenariju, bili oni dobri ili zli prema nama. zamisli da dođu neke dobričine s naprednom tehnologijom koju bi nam velikodušno dali... uopće nije teško predvidjeti što bi se dogodilo. moćnici bi htjeli još veću moć, ovladati i našim gostima koji će nas za kaznu potamaniti, ili će se maknuti pa ćemo se mi sami potamaniti s ukradenom tehnologijom, ili će doći zli pa će nas odma potamaniti bez pitanja :)

:love12:

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:04 am 
Član foruma

Nogard - citiram:
``kad i ako nas posjete stanovnici nibiru sistema jedino što nam preostaje je ljudskost u bilo kojem scenariju, bili oni dobri ili zli prema nama. zamisli da dođu neke dobričine s naprednom tehnologijom koju bi nam velikodušno dali... uopće nije teško predvidjeti što bi se dogodilo. moćnici bi htjeli još veću moć, ovladati i našim gostima koji će nas za kaznu potamaniti, ili će se maknuti pa ćemo se mi sami potamaniti s ukradenom tehnologijom, ili će doći zli pa će nas odma potamaniti bez pitanja :) ``

Znaci potamanicemo se ili cemo biti potamanjeni u svakom slucaju ? :(

Umro sam od smeha dok samo ovo citao :rofl . Ne zato sto nije ili jeste istina (ko ce ga znati) vec onako, bas lepo smesno kao npr. vic.

:occasion5: :thumbup: :hello2:

Zadnja izmjena: poporitopopone; pet aug 19, 2011 9:06 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:06 am 
Početnik

Zemljotres u Japanu 6.8 vlasti obsvjestavaju javnost da se evakuira navodna prijatenja od cunamija ;) eto dan zakasnjenja ili dva, mozda je koincidencija :)

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 10:10 am 
Član foruma

Tamo oko 1984. godine su počeli pričati o tom nekom Nibiruu.

Meni jedino nije jasno s obzirom na protek od 27 godina i brzinu kretanja-kako se to on kreće.

Pričam o udaljenostima i godinama kad se ta udaljenost spominjala

Očito se malo kreće, pa stane da odmori, pa malo ubrza, pa usprori-nema mi neke logike

Osim toga na Zemlju utječu Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun pa i Pluton, Sunce, konstantno su u pokretu, mijenjaju položaj u odnosu na Zemlju, poravnavaju se u raznim linijama sa Zemljom-i dalje smo tu, nije nas gravitacija rastrgala, najočitije na nas gravitacijski utječe Mjesec, malo "povlači" vodu i niš drugo.

Mislim da ima gomila baljezgarija veznama uz Nibiru.

Kanalizirane poruke od nekoga-idealna manipulacija.

Al da se nešto "čudno" događa sa Zemljom i okolinom-to je istina

Ako je neka stara civilizacija prije 6000 godina već napisala da tak nešto postoji-nemamo im razloga ne vjerovati, al plašiti nas s time, nema smisla

I na kraju"Čuvajte se lažnih proročanstava"

Long live and prosper

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 10:15 am 
Član foruma

ApsolutniPocetnik je napisao/la:

Ljudi nema brige, NASA i ekipa će nas spasit! Svijet je siguran, idemo pit. \:D/

"Kao u filmu Armageddon, Europska svemirska agencija uskoro će pokušati raznijeti meteor koji putuje prema Zemlji kako bi se svijet spremio na obranu u slučaju da mu zaprijeti sudar s nekim nebeskim tijelom. Za cilj je izabran 500 metara širok meteor Aphopis, koji bi 2036. mogao dospjeti do Zemlje, a vjerojatnost da će udariti u naš planet iznosi jedan naprema 250.000. Prema planu, na ovo će nebesko tijelo biti ispaljene dvije rakete, jedna s eksplozivom kojim će meteor biti prepolovljen i druga koja će snimati cijeli postupak i prikupljene podatke slati na Zemlju.

Na ovaj korak Europska se svemirska agencija odlučila nakon što je potkraj prošle godine otkriven meteor Elenin. Među astronomima amaterima na internetu proširila se vijest da će ova kamena gromada promjera između 3 i 4 kilometra zasigurno pogoditi Zemlju, pomaknuti kontinente i uništiti cjelokupan život na planeti. Ipak, u NASA-i tvrde da nema mjesta panici.

– Elenin će proći na 30 milijuna kilometara od Zemlje i nema nikakve šanse da pogodi naš planet. Ovaj je komet dobio više publiciteta nego što to doista zaslužuje – tvrde u američkoj svemirskoj agenciji."

Izvor:
http://www.vecernji.hr/vijesti/esa-ce-g ... nak-319713

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 10:25 am 
Početnik

Lakota Wanagiyata je napisao/la:

Ha jebo te zivot pa to je taj dokumentarac sto ga imam kuci hahaha ipak je to neko okacio na net prije izlaska... Ako te nesto zanima mogu ti ja pomoci s obzirom da zivim u istoj zemlji di i ovaj ciko zivi :)))

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 10:41 am 
Član foruma

Liske je napisao/la:
Ha jebo te zivot pa to je taj dokumentarac sto ga imam kuci hahaha ipak je to neko okacio na net prije izlaska... Ako te nesto zanima mogu ti ja pomoci s obzirom da zivim u istoj zemlji di i ovaj ciko zivi :)))

ko što rekoh, kupi DVD...
za dva mjeseca prognozira kataklizmu al mu treba lova- toliko o tome koliko vjeruje u to što priča.
i još k tome prenosi podatke koji su drugi prožvakali već odavno. ko što kaže na početku illuminati su izmislili datum 21.12.2012. da nam skrenu fokus s pravih stvari...a što on radi?

ajde beš s takvim šarlatanima.

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 11:22 am 
Početnik

nogard je napisao/la:
Liske je napisao/la:

ko što rekoh, kupi DVD...
za dva mjeseca prognozira kataklizmu al mu treba lova- toliko o tome koliko vjeruje u to što priča.
i još k tome prenosi podatke koji su drugi prožvakali već odavno. ko što kaže na početku illuminati su izmislili datum 21.12.2012. da nam skrenu fokus s pravih stvari...a što on radi?

ajde beš s takvim šarlatanima.

Yup, mislim pogledao sam ovaj dokumentarac tri puta (posto imam losa iskustva sa teorijama zavjera i sl. sve preisputujem iliti mjerim dvaput sjecem jednom) i mogu ti reci da nisam nesto posebno odusevljen stavise tip zbunjuje i cak mislim da siri strah o.O a poso sam prostudirao dvd mogu ti reci da se na par navrata vidi ona ludjacka iskra u ocima, a tek kad mu izadje duhovna pomocnica, pure psycho !!!

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 8:33 pm 
Član foruma

Elenin Special : Istina o kometi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://info.kopp-verlag.de/neue-weltbilder/phaenomene/andreas-von-r-tyi/elenin-spezial-die-wahrheit-ueber-den-kometen.html;jsessionid=0C57750E9D6BBF7993D8673F7128C892

:occasion5:

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:35 pm 
Član foruma

HO_OPONOPONO je napisao/la:

Stvarno mi je smijesno citati sa google prevoditelja jer ni kurcu ne vrijedi . Ako kuzis kako spada njemacki onda nam prevedi kako spada inace cu poceti stavljati linkove sa : malteskog , urdu ,tamilskog , telugu , bengalski itd ..

Ups zaboravio sam na ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 11:39 pm 
Član foruma

Znam, tako je i meni kada je Text na engleskom kojeg samo eto natucam. Ovo bi sada bilo previse za prevodjenje.

U kratkim crtama: mozete zaboraviti ovo zastrasivanje po internetu, meni je vec postalo dosadno. Oni koji se eto malo poznaju u astronomiju, fiziku, kemiju i imaju malo maste i dara za prepricavanje bajki, prave dobar biznis bas u ovo vrijeme, kada ljudi samo cekaju nesto novo, zastrasujuce, izgleda da nam je normalna svakodnevnica postala jako dosadna, a oni to znaju da iskoriste. Biznis je tu na prvom mjestu.

Od Elenina nema nista, digla se samo velika prasina oko jednog sasvim normalnog kometa, 10 Septembra ce na svojoj putanji biti najblizi Suncu, a 16 Oktobra najblizi Zamlji tj. 0,23 AJ -Astronomske jedinice, a to je nesto manje od 1/4 udaljenosti Zemlje od Sunca ili 34 Miliona km. 23. Decembra ce komet Garradd biti blizi Zemlji, a imat ce istu svjetlost, mozda ce biti jos svjetliji od Elenina koji ce krajem Augusta moci da se vidi sa juzne polutke u zvijezdju Djevice. Sto se tice Elanina mozemo mirno da spavamo!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 11:55 pm 
Član foruma

:thumbup:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 414 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.