Sjenko je napisao/la:
Naravno loni, kako sam uopće mogao pomisliti da je slučajno znam o sebi, načinu na koji gledam svijet oko sebe i stvaram uvjerenja više nego ti.
Da, zbilja te ono jako teško pročitati. Jedinstven si : ) Ma tko to o tebi išta zna? Tvoje brije su tako jedinstvene, tako posebne da te nitko, a ponajmanje neki luđak s foruma koji si svašta umišlja, nema pravo suditi. Što on zna : )
Sjenko je napisao/la:
Stvarno jesi zločesta baba, da čovjek ne poveruje. Btw, pogledaj tko sad ima kompleks "jedinog"
Mora da sam to ja : ) I ne samo jedinog nego još i napametnijeg. Bahatost s predumišljajem : )
Sjenko je napisao/la:
A dragi, kad ti malo svijest sazrije vidjet ćeš da nisi baš ništa napravio. Trebaš prvo moći izaći sa samim sobom na kraj, naučiti voljeti samo sebe, onda ćeš moći "pomoći" drugima. Ovako samo izbacuješ frustracije i pokušavaš kompenzirati vlastite nedostatke iskaljujući se na drugima, a sve to prikrivaš maskom mudrosti jednog "ratnika" koji pomaže drugima da podkrešu vlastitu samovažnost, a još uvijek se hrva sa svojom.
Kakav krasan, precizan opis, ko iz školske zadaćnice. Izrazi "izbaciješ frustracije" i "kompenziraš vlasite nedostatke" mi se posebno sviđaju. Smijem li ih korititio ponekad u raspravama? Ono, znaš, kad mi zafali inspiracije ; )
Sjenko je napisao/la:
Nikita je napisao/la:
Ma pusti ga nema veze.Ja ga razumem a i njegove reakcije na ovom sajtu. Manjka mu paznje pa je nadoknadjuje na taj nacin sto omalozava druge i prosipa stalno te jednu istu pricu o prvoj pozornosti.Kao mi mostali nikad culi za to. Srecom pa se ne ljuti na nase komentare,jer to bi ga zaista dokrajcilo.
Pravo kažeš Nikita. Da se još ljuti, ugušio bi se u vlastitom otrovu.
"Pravo kažeš nikita" LOL
Vas dva bisera se možete tapšati po leđima cijeli dan. Svijet vas neće razumijeti više no barem će vam biti lakše ; )
Sory, malo sam pretjerao. Neću vas više zajebavat obećajem. Idem sad prosipati otrov i liječiti frusrtracije negdje drugdje ; )
Loni, vidim da si ušao u novi alter. Šteta, onaj prvi bar pokušava reći nešto konkretno, ovaj pak samo trabunja i patronizira. Već polako počinješ ličiti na navigatora, doduše fali ti njegovog bijesa i agresive. No sve u svemu zbilja lijepo, baš me zanima do koje se granice daš gurnuti dok se sve ne sruši, valjda si s vremenom postao felksibilniji