Sada je: sri maj 14, 2025 12:13 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: sub jul 30, 2011 12:22 pm 
Član foruma

Jest, i košta 220kn. Puno previše za, vjerujem, ništa previše novog. (ista knjiga na amazonu košta 100tinjak kn http://www.amazon.co.uk/Human-Race-Get- ... 704&sr=8-1)
Nema koristi od Ickea. Gledao sam neko novije predavanje iz te turneje, i dalje ne nudi nikakva rješenja, samo nabraja probleme i širi strah... Stalno čekam nešto konkretnije od njega, ali to izgleda neće doći. :?

Svaki novčić ima dvije strane.

Vrh

PostPostano: sub jul 30, 2011 2:11 pm 
Član foruma

Citat:
Nema koristi od Ickea. Gledao sam neko novije predavanje iz te turneje, i dalje ne nudi nikakva rješenja, samo nabraja probleme i širi strah... Stalno čekam nešto konkretnije od njega, ali to izgleda neće doći.

Definitivno njihov igrač :evil:

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 7:12 am 
Početnik

Jahra Stafari je napisao/la:
Nema koristi od Ickea. Gledao sam neko novije predavanje iz te turneje, i dalje ne nudi nikakva rješenja, samo nabraja probleme i širi strah... Stalno čekam nešto konkretnije od njega, ali to izgleda neće doći. :?

Problem je u tome što i da netko ponudi rješenje nitko nebi prstom mrdnuo jer su ljudi previše uspavani u programu i nitko se neželi odreči prividne komocije koju mu program nudi. Ne kažem da je Icke u svemu u pravu, po meni je vjerodostojan ko i ostatak te ekipe, al se ne slažem da širi strah time što nudi informacije, a na tebi je da odlučiš što češ sa tom informacijom.

Jest, i košta 220kn. Puno previše za, vjerujem, ništa previše novog. (ista knjiga na amazonu košta 100tinjak kn http://www.amazon.co.uk/Human-Race-Get- ... 704&sr=8-1)

Cijena je uobičajna za knjige tog formata kod nas. I na Amazonu je koštala oko 22 funte kada je izašla prije cca 6mj.

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 2:06 pm 
Član foruma

Ok, ali isto tako sam "Najveću Tajnu" kupio za 150kn dok Icke još nije bio popularan ovdje, a njegovo prvo predavanje je koštalo (simboličnih) 33kn.
Sada se Tajna prodaje po 190kn, vidjeti ćemo kolika će biti cijena za novo predavanje (sigurno ne ispod 100kn, a bit će trostruko više ljudi ;) ), a nova knjiga mu je 220.
Sve je to biznis i lova. Ali čovjek nekako treba preživjeti, kaj ne? :mrgreen:

Ne kažem ja da je sve što Icke kaže dezimformacija. Ali uvijek postoji taj "ali". :)

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 8:48 pm 
Početnik

Ok, ali isto tako sam "Najveću Tajnu" kupio za 150kn dok Icke još nije bio popularan ovdje, a njegovo prvo predavanje je koštalo (simboličnih) 33kn.
Sada se Tajna prodaje po 190kn, vidjeti ćemo kolika će biti cijena za novo predavanje (sigurno ne ispod 100kn, a bit će trostruko više ljudi ;) ), a nova knjiga mu je 220.
Sve je to biznis i lova. Ali čovjek nekako treba preživjeti, kaj ne? :mrgreen:

Ne kažem ja da je sve što Icke kaže dezimformacija. Ali uvijek postoji taj "ali". :)

Ma dobro da ne odemo predaleko ipak ovo nije tema za to al prvo predavanje je bilo free(na bundeku) :) , a cijenu knjige određuje izdavač, ipak u pravu si kad kažeš da je sve to biznis i lova...hebiga. Uglavnom koga zanima informaciju ima, cheers :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 9:36 pm 
Početnik

Jest, i košta 220kn. Puno previše za, vjerujem, ništa previše novog. (ista knjiga na amazonu košta 100tinjak kn http://www.amazon.co.uk

"vjerujem" kazes ... zasto komentirati nesto ako nemas dovoljno argumenata i informacija? (ocijenjivati vrijednost knjige koju niti procitao nisi - zalosno)- knjiga mu je fantasticna i on je o svim stvarima govorio u vrijeme kad se nije o tome znalo koliko se sada zna i kada nije internet bio toliko popularan te su ga ismijavali po medijima.
Necu ni ulaziti u stvari koje se ostvaruju o kojima je on pricao i prica i danas - naravno jos ne sve ali jako veliki dio.
Mogu samo pohvaliti to sto radi i po meni ne siri strah nego nadu i INFORMIRA ljude o bitnim stvarima - nekad se uistinu razocaram komentarima na ovom forumu (gdje bih ocekivao vise open minded ljude).
A knjiga kao knjiga mora kostati odredjenu cijenu jer tiskanje, distribucija i ostali troskovi se ne placaju sami od sebe. Isto tako putovati po svijetu i drzati predavanja se ne placa samo od sebe.

Vrh

PostPostano: pon aug 01, 2011 12:16 am 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Citat:
Nema koristi od Ickea. Gledao sam neko novije predavanje iz te turneje, i dalje ne nudi nikakva rješenja, samo nabraja probleme i širi strah... Stalno čekam nešto konkretnije od njega, ali to izgleda neće doći.

Definitivno njihov igrač :evil:

Koga preporučate čitati a da je vjerodostojniji od Ickea?

Vrh

PostPostano: pon aug 01, 2011 1:39 am 
Član foruma

Eduard je napisao/la:
"vjerujem" kazes ... zasto komentirati nesto ako nemas dovoljno argumenata i informacija?

Imaš pravo, javit ću se kad pročitam. :)
Citat:
Isto tako putovati po svijetu i drzati predavanja se ne placa samo od sebe.

Tako je, ne plaća se samo od sebe, to plaća organizator. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 4:49 am 
Član foruma

Sanader... gdje je, kako je, što se s njim događa, da li je uopće tamo gdje nam govore da je, u Remetincu?

Mjesec dana je kao u zatvoru a nikakva foto nije izašla na vidjelo, odjednom bolesna noga a pred odlazak iz Hrvatske je bio zdrav, stalno ga sele a nitko ga ne vidi i ne čuje.
Čak ni obitelj, hmm ćudno...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanader-danas-ne-odgovara-na-pitanja-o-optuzbama-za-hypo-banku-/563435.aspx
Ova dva odvjetnika su jedini kontakt i sve što znamo znamo preko njih.
Da li je u zatvoru, da li je uopće stigao u Hrvatsku?
Jeli još uvijek umno sposoban, da li su mu isprali mozak?

To su neizbježna pitanja koja je teško ne postaviti u slučaju ovakve tajnovitosti koja se događa u ovom slučaju. Da li je tajnovitost potrebna?
Odvjetnici kažu: "ljude u zatvoru ne možete vidjeti", ali vidjeli smo mnoge koji su bili u zatvoru i koji su puno manje zanimljiviji medijima.

Vidjeli smo i Polančeca, barem kako ga premještaju, par slika ako ništa drugo je bilo ali o Sanaderu nemamo nikakvog dokaza da je tamo gdje nam se kaže da je.
Na dan kad je dolazio u HR rečeno je kako ima nekoliko vozila i puteva kojim idu u slučaju "neke neočekivane akcije".

Pa onda kažu o tome da je na ženskom odjelu a onda kažu da kao nije.
Pa odjednom problemi sa nogom iako je zdrav pobjegao u Austriju.
Pa onda neki kažu da je smršavio 20kg a onda drugi demantiraju da nije.
Pa da kažu da će biti sam u čeliji a evo sad opet nam kažu da je dobio cimera.
Previše toga ostaje na "kažu".

Iskreno se nadam da je sve ovo neutemeljeno i da je zaista onako kako nam vlasti i odvjetnici govore ali zaista su pretjerali sa tajnovitosću bez presedana kao da nešto kriju.

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 6:02 am 
Član foruma

Zanimljivo kako su kod nas na djelu neke tajne služe, kad god je neka faca poput Gojka Šuška, Franje Tuđmana, Janko Bobetko, Tomislav Merčep, Branimir Glavaš, Đuro Brodarac itd. trebala ili je dobila Hašku optužnicu svi su pod čudnim okolnostima skončali svoj život a do tada su bili zdravi i veseli, to nije nikako slučaj nego nečija čista namjera.
Ti ljudi su nesvjesno bili pijuni u tuđoj igri šaha, svi su bili tobož veliki domoljubi koji su tu ljubav itekako dobro unovčili, na njihovu žalost vrijeme im je isteklo i morali su biti maknuti.
Stvar slična i u drugim republikama.

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 8:32 am 
Član foruma

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=529204

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 7:54 pm 
Član foruma

Evo mešto od modernih novopečenih tzv. znanstvenika zakržljalog mozga.

Večernji list . utorak 2. kolovoza.

Citat:

Znanstvenici su došli do zaključka da su naši mozgovi dosegli vrhunac kapaciteta, piše smartplanet.com. Postoji šansa da ljudski mozgovi postanu manji kako bi sačuvali energiju, što će nas vratiti na veličinu lubanja neandertalskih predaka. Znanstvenici su istraživali strukturu mozga i promatrali koliko energije troše stanice mozga.
Mozak je poput proždrljivca energije, manji je od ostatka tijela, a upotrebljava 20 posto energije. Energiju koristi za odašiljanje električnih impulsa kako bi neuroni mogli komunicirati jedan s drugim.
Da bi postali pametniji mozak bi trebao više energije i kisika, a to mu ne mogu pružiti ni velike količine kave i energetskih napitaka.
S obzirom na naprednu tehnologiju i robotiku znanstvenici se nadaju da se pomoću njih može uštedjeti dio energije. Neki vjeruju da se i zbog toga približavamo trenutku kada će računala postati inteligentnija od ljudi."

( završen citat )

I kad mi se netko poziva na znanost ](*,)

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 7:40 am 
Član foruma

Malo vjetra u ledja psihopatama... 8)

STRONG SOLAR ACTIVITY: For the third day in a row, active sunspot 1261 has unleashed a strong M-class solar flare. The latest blast at 0357 UT on August 4th registered M9.3 on the Richter Scale of Flares, almost crossing the threshold into X-territory (X-flares are the most powerful kind). The number of energetic protons around Earth has jumped nearly 100-fold as a result of this event. Stay tuned for updates.

INCOMING CLOUDS: At least two coronal mass ejections (CMEs) are now en route to Earth, propelled toward us by eruptions in the magnetic canopy of sunspot 1261 on August 2nd and 3rd. Analysts at the GSFC Space Weather Lab have just produced a new 3-D model of the advancing CMEs. Click on the image to set the clouds in motion:
slika

According to the model, Earth's magnetic field will receive a double-strike from the clouds on August 4th at 22:39 UT plus minus 7 hours. Mild to moderate geomagnetic storms are possible when the CMEs arrive.

Kod:
http://www.spaceweather.com/

Geomagnetic Warning

Last updated 04 Aug 2011 06:00 UT

SUBJ: IPS GEOMAGNETIC DISTURBANCE WARNING 11/13
ISSUED AT 03/2355Z AUGUST 2011
BY THE AUSTRALIAN SPACE FORECAST CENTRE.

INCREASED GEOMAGNETIC ACTIVITY EXPECTED
FROM 04-06 AUGUST 2011

GEOMAGNETIC ACTIVITY FORECAST
04 Aug: Quiet to active.
05 Aug: Active to minor storm
06 Aug: Unsettled to active

Kod:
http://www.ips.gov.au/Geophysical/2/1

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 2:05 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Evo mešto od modernih novopečenih tzv. znanstvenika zakržljalog mozga.

Večernji list . utorak 2. kolovoza.

Citat:

Znanstvenici su došli do zaključka da su naši mozgovi dosegli vrhunac kapaciteta...
Nažalost meni se to čini blizu istini, čovjek je 3D i u ovim fizičkim tijelima teško da možemo dalje.

Naravno ne ovo da će se mozak kao smanjiti radi energije, te ideje o evoluciji su smiješne i čudi me da su ti ljudi završili sve te škole a više vjeruju u tzv evoluciju nego ono što je puno vjerojatnije - direktnim utjecajem nekog sa strane (po meni genetskim inžinjeringom viših bića, ali samo tijelo, ne duh).

U skriptama se spominje fizička tranzicija u 4D kad dodje vrijeme ali u tom dijelu priče ima puno propusta.
Spominje se 3 dana spavanja a kad otvorimo oči vidit ćemo kao nove roditelje visoke 3m+.
Što sa onima koji zaspu vani u šumi ili na cesti? Što ako ih se pokuša probuditi? Vračaju se u 3D?
Ne znam, možda nisam u pravu ali mi se taj dio transkripti čini nekako nerealan i nelogičan.

Nemojte me krivo shvatit ali mišjenja sam da naša ljudska tijela nisu bas najpovoljnija za 4D a cijela ova priča o transformaciji je tu da bi se izbjegla panika ili nešto gore.
Najlogičnije bi bilo da se oni koji su sazreli za 4D trebaju "roditi" u "nekim" 4D tijelima kad im duša dosegne viši stupanj.
Razmislite...

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 7:46 pm 
Član foruma

Meni se čini da duhovni prelazak u 4D podrazumijeva fizičku smrt na 3D-tu se dobro uklapaju eventualne nadolazeće katastrofe

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 9:24 pm 
Član foruma

Eduard je napisao/la:
Jest, i košta 220kn. Puno previše za, vjerujem, ništa previše novog. (ista knjiga na amazonu košta 100tinjak kn http://www.amazon.co.uk

"vjerujem" kazes ... zasto komentirati nesto ako nemas dovoljno argumenata i informacija? (ocijenjivati vrijednost knjige koju niti procitao nisi - zalosno)- knjiga mu je fantasticna i on je o svim stvarima govorio u vrijeme kad se nije o tome znalo koliko se sada zna i kada nije internet bio toliko popularan te su ga ismijavali po medijima.
Necu ni ulaziti u stvari koje se ostvaruju o kojima je on pricao i prica i danas - naravno jos ne sve ali jako veliki dio.
Mogu samo pohvaliti to sto radi i po meni ne siri strah nego nadu i INFORMIRA ljude o bitnim stvarima - nekad se uistinu razocaram komentarima na ovom forumu (gdje bih ocekivao vise open minded ljude).
A knjiga kao knjiga mora kostati odredjenu cijenu jer tiskanje, distribucija i ostali troskovi se ne placaju sami od sebe. Isto tako putovati po svijetu i drzati predavanja se ne placa samo od sebe.

ima tko novu knjigu od Icke-a "čovječanstvo probudi se"?

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 9:50 pm 
Član foruma

ispravak- ima je Pantelija, na engleskom.
Šta očekivati od takvog genijalca nego 600 stranica
Respect

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 8:15 pm 
Član foruma

jutarnji.hr:
Slijedi nam novi svjetski poredak: Amerika i dolar su pali. Oči svijeta sad su uprte u Kinu

net.hr
Pljuska SAD-u: Kina traži novu globalnu valutu

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 10:14 pm 
Član foruma

Nece kina traziti novu valutu, njima je u interesu da 'bog pozivi ameriku' i njihov $, inace su pukli ko i ovi.

Vrh

PostPostano: pon aug 08, 2011 3:50 pm 
Član foruma

u srusenom helikopteru u Afganistanu nastradala cijela postrojba (citaj svjedoci) koja je navodno ubila binladena
http://alles-schallundrauch.blogspot.co ... d+Rauch%29

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.