Sada je: pet maj 02, 2025 11:15 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: pon jul 25, 2011 7:22 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Nikita je napisao/la:
TTreba da su ljudi realni i da shvate da se tu neradi o znanju nego opet iznova o verovanju.Mnogi na forumu su svesni da oni mogu samo da veruju da je DH postojao,ucio Kastanedu,izvodio cuda,i sve drugo.Moracemo da verujemo da sve to sto on govori o znanju jeste istina...

Postoji u knjigama i poglavlje "Mora se vjerovati" (mislim da je u knjizi "Priče o moći"), jesi li ga pročitao? Dosta govori o suštini problema vjerovanja.

Pozdrav! Evo sad cu da nadjem to poglavlje i procitam ga.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 7:29 am 
Moderator

Najgore (ili najbolje) (ili jaz) je to što problem "moranja da se vjeruje" postoji i bez hriscanstva,budizma,islama i ostalog zagadjivanja nasih umova....... samo treba bolje pogledati šta smo u biti i ima li išta kakvog smilsa ili smo si ga morali izmisliti (ako smo deprogramirali onaj nasljeđeni + svakojake vjere).
Ima to sve mnogo veze i sa "putem srca"...

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 8:20 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Najgore (ili najbolje) (ili jaz) je to što problem "moranja da se vjeruje" postoji i bez hriscanstva,budizma,islama i ostalog zagadjivanja nasih umova....... samo treba bolje pogledati šta smo u biti i ima li išta kakvog smilsa ili smo si ga morali izmisliti (ako smo deprogramirali onaj nasljeđeni + svakojake vjere).
Ima to sve mnogo veze i sa "putem srca"...

Lepo si opisao to u vezi 'putem srca' Medjutim cim mi raspravljamo o necemu sto je neko rekao-mi znaci jos uvek nemozemo sa sigurnoscu da tvrdimo da to i razumemo.
To ist se desava i sa tumacenjem raznih spisa ,svetog pisma i mnogim drugim stvarima. Rekao bih programima.
Smrt je tu da nas podseti koliko smo beznacajni i mali ali mi se odvec hvatamo za razna objasnjenja. Niko od nas nezna sta nas ceka posle smrti.Jedino u sta smo sigurni je da nam smrt ne gine.
Kada bi smo znali sta nas ceka posle smrti -ceo zivot bi izgubio caroliju i to bi bila nasa prevremena i konacna smrt . Zivot bez iluzija.To je misljenje proizislo iz razloga sto opet mi sa zakrivljenim umovima -ne mozemo da zamislimo zivot bez iluzija,matriksa ,mreze koja je na nas bacena. SSve to o cemu prica DH -pricaju i mnogi drugi. SVako svoju pricu.Sve price izgledaju slicne jer pokusavaju da rese glavne misterije zivota kojih je svega nekoliko.I oko toga se saplicu ali NIJEDNA NE DAJE KONACNA OBJASNJENJA!
Zbog toga DH kaze Kastanedi da mi MORAMO da verujemo jer prakticno nesta drugo nam ne preostaje.
Ja sam takodje pisao o znanju. O proverenim znanjima nasih kreatora. Smatram da ono sto se moze dokazati kao recimo Pitagorina teorema ili neke druge zakonitosti -su izvorna nacela nasih pravih kreatora. Verovanje nije izvorno covekovo i on je bio prinudjen da pocne da veruje ,onog momenta kada je iz nekih razloga izgubio znanja. U tim momentima nase civilizacije ,nije bilo tesko svakoj kosmickoj fufi da nam servira svoju religiju u koji ce pokazalo se milijarde ljudi blenuti trazeci odgovore kojih nema. Pritom od znanja se prave sprdacine i ismevanja.

ps; u vezi znanja kretora ubrajam matematiku,numerologiju Fibonacijeve nizove i konkretno stvari o kojima se veoma malo raspravlja. Znanja kojima su zidane piramide,i razna druga zdanja. To o piramidama je lep primer.Oni su posedovali znanja i sa njima su konkretno pravili cuda. Oni sigurno nisu verovali niti morali da veruju-oni su postovali kosmicke zakonitosti i sprovodili geometrije nasih izvornih kreatora.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 8:34 am 
Moderator

ima i poglavlje o smrti kao savetniku isto tako i o odustajanju od kontrole...
ma luzeri smo, nema spokoja osim ako smo sa smrcu pod ruku. XD

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 9:07 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
ima i poglavlje o smrti kao savetniku isto tako i o odustajanju od kontrole...
ma luzeri smo, nema spokoja osim ako smo sa smrcu pod ruku. XD

slazem se! :)

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 11:49 am 
Član foruma

Nikita je napisao/la:
znaci najbolje je da uopste ne mislimo?
Pa cak ni da se dalje raspravljamo?
Najbolje je da prakticno zatvorimo ovaj sajt zbog par ljudi koji su stvorili sebi uvid da su naguali.

Nije pitanje da li misliti ili ne nego je pitanje kako.
Rasprava uvjetuje postojanja dva oprečna mišljenja. Neki od nas ovdje smatraju mišljenje (kao pojam, osobno i svako bez iznimke) kao nebitno sranje. Što na neki način definira raspravu kao uzaludnu. A da se ovaj sajt zatvori ti recimo sad ne bi imao priliku da nešto naučiš. Ti je naravno ne moraš iskoristiti no ona je barem ovdje.

Nikita je napisao/la:
... i svaku nasu raspravu ,dovoditi do besmisla?

Zapravo ovaj izraz nije ispao loše... ; )

Nikita je napisao/la:
Daleko od toga da si me bilo cime uvredio! Zapravo ja sam kradljivac informacija i ovde sam iskljucivo toga radi. Kada pokradem sve informacije sa ovog sajta -odletecu u beskraj na svojem svemirskom brodu haha.

Ljude je lako uvrijediti, njih vrijeđa svaki kurac, čak i onaj koji s njima veze nema. Nemaš pojma kolike muke mi ratnički aspiranti moramo prolaziti da odbacimo tako bazični refleks usađen tako davno. Ratnici misle da čovjek mora poraditi na sebi da bi mogao prepoznati znanje. Evo ti si pravi primjer. Već si se "posvađao" sa pola foruma a nitko ti ništa loše nije rekao niti jednom. Razmisli malo.

Kažeš da si ovdje došao po "informacije" i jesi, no samo one koje ti pašu. Koje se uklapaju u tvoju malu sliku svijeta. I opet - uopće nije riječ o tebi, svi ljudi na svijetu to rade. Svih osam milijardi tako da se možeš prestat osjećat krivim. Nikoga ovdje nije briga što ti misliš ni što vjeruješ. Ovdje svatko gleda svoja posla. Pitaj se samo da naletiš na neku puno važniju "informaciju", možda i različitu od očekivane, bi li je uopće znao prepoznati?

Nikita je napisao/la:
Koliko vidim -sve je pocelo mojim omalozavanjem DH ucenja.

A kolko nevidiš? Šta ćemo s dijelom slike koji nevidiš. Zapamti, pravog ratnika boli kurac za Kastanedu. Kakav paradoks, jelda? Naučeni uvjetovano razmišljati očekujemo neki polu religiozni odnos kod kastanedijanaca, jel? ; ) A ono - njih zaboli. A pravog ratnika još nemjerljivo puta više boli kurac za nečije mišljenje o kastanedi. Tvoje mišljenje - tvoj problem. To je ko da mi pričaš svoje mišljenje o djeda mrazu. Koga briga. I ništa nije "počelo" ("sve je počelo" kažeš), nema ovdje ni svađe ni problema, postojiš samo ti u mahnitom hrvanju protiv sama sebe : )

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 1:54 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
postojiš samo ti u mahnitom hrvanju protiv sama sebe : )

ovo mi se zelo dopada, s dodatkom da se ne tiče samo nikite, več večine nas.
(čast iznimkama, a pogotovo onima koji se smatraju iznimkama)
uglavnom, evo jedna zgodna ilustracija :)

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 2:45 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
lone_bird je napisao/la:
postojiš samo ti u mahnitom hrvanju protiv sama sebe : )

ovo mi se zelo dopada, s dodatkom da se ne tiče samo nikite, več večine nas.
(čast iznimkama, a pogotovo onima koji se smatraju iznimkama)
uglavnom, evo jedna zgodna ilustracija :)

da :thumbup:
konachno :ontopic:
:occasion5:

P.S. Nikita,
razumem te da gorish od zelje za prichom i diskusijom,
te mi je potpuno razumljivo tvoje ishitreno uletanje u reakcije(koje potichu iz reaktivnog uma)
jasna mi je tvoja dobronamernost,u koju nimalo ne sumnjam
ali su neke tvoje reakcije,onako, zbunjujuce,nepotrebno se uvredish,ako svaku diskusiju koju prochitash dozivish kao napad na sebe(tachnije na svoj Ego) onda ce ti iskustva na ovom forumu biti prilichno bolna i jalova,bolje poradi na tome,da svi imamo neshto od te priche,ovako ostace samo svadje i buka
recimo na onaj post promatracha(na koji si reagovao kao da se branish od napada) ,onako kako ja to vidim,taj je post bio potpuno neutralan,nimalo lichan i nimalo upucen samo tebi,a za tvoj deo priche,ako smem da primetim,chak i afirmativan,a ti si ga doziveo kao napad na tebe i samo tebe ,chudno, zar ne ?
tvoja zelja za diskusijom te vodi u pisanje postova a da teme nisi ni prochitao,za to su ti i reakcije takve kakve jesu
mozda nije loshe da prochitash teme,
ne samo ove na kojima pishesh nego sve teme na prva tri podforuma koje su oznachene kao "stiki"
tada ce ti neke stvari biti jasnije :love3:
shto se ovog 'specifichnog' podforuma o Kastanedi tiche,takodje se vidi da nisi prochitao,
jer da jesi,primetio bi da je 'loni' odavno provaljen kao 'folirant' ,i to josh kad se prvi put pojavio na forumu
njega uhvati, par puta godishnje,program :
Izborna kampanja za Vrhovnog Naguzala
i iako su mu kampanje sve sharene i sa konfeticama,uvek izgubi
ne za to shto je neko drugi pobedio,neeeee
vec zbog neizlaznosti
na svim izborima za Naguzala
Izlaznost= 0 :toothy2: :angel4:
eto,da si chitao temu bar bi to skontao ,
pa se ne bi palio na njegove predizborne govore "...khm ...,..khm .... "lol :glasses7:

ajd' :read:

:love3:

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 6:35 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
Sjenko je napisao/la:
Eh moj Nikita, Loni ti je masta nagual znaš, on se uvijek obruši na bilo koga da bi nam svima objasnio kako smo jadni zarobljeni u zločestim zamkama prve pozornosti.

Kako ono ide, u drugima vidiš ono što ti smeta na tebi samom :)

Svaka tvoja ovakva reakcija označava jednu malu bitku protiv sebe koju si upravo izgubio. Nemaš pravi razlog da se na mene ljutiš no ti to ipak radiš. Ja mislim da si ti dovoljno pametan momak da to zapravo slutiš i sam.

No zapravo, lako bi bilo da ja pričam sranja i budalaštine, najgore je kad to ovaj drugi servira istinu, nije li? ; )

Loni, ja se ne ljutim na tebe, naprotiv, iznimno mi je drago da radiš ovo što radiš, jer tako ispunjavaš svoju ulogu. Samo se nekad zaneseš u tome previše, pa postaneš sadističan i nisko zamozadovoljan što onda rezultira sa bezobzirnošću prema drugim ljudima i zloćom. Poznato mi to jer sam i sam takav, djelimo umnu shemu :) No neka, tako se uči, samo ti nastavi, sve će to izaći na dobro kad se stvari poslože :)

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 7:30 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
jer da jesi,primetio bi da je 'loni' odavno provaljen kao 'folirant' ,i to josh kad se prvi put pojavio na forumu njega uhvati, par puta godishnje,program :
Izborna kampanja za Vrhovnog Naguzala
i iako su mu kampanje sve sharene i sa konfeticama,uvek izgubi
ne za to shto je neko drugi pobedio,neeeee
vec zbog neizlaznosti
na svim izborima za Naguzala
Izlaznost= 0

Ti izbori su održani na početku vremena, kandidature u današnjici bile bi besmislene. NJihovi rezultati me još uvijek ne interesiraju. Što se tvog ponašanja i (čestih)prozivki tiče - Pretpostavljam da si se opekao ranije kod nekih prošlih istaknutijih članova ovog foruma kojima si možda vjerovao (ili mogli bi reć "popušio spiku") pa te neke stvari na načinu mog pristupa živciraju, no iz svoje kože ne možemo ni ti ni ja. Ja sam bar ovdje prisutan i dajem koliko mogu a ti se pojaviš tu i tamo sa ciljem da bi podjebavao sa strane i da bi rasčišćavao račune sa samim sobom ali preko tuđih leđa. Taj pristup je duhovno nezreo a ljudski bezobrazan no ja te uvijek olako puštam s udice jer me u principu nije briga za tuđe bitke. No kad smo već kod toga...

Jesi ikad čuo za "kodeks časti" po kojem živi chuck norris? Fantastičan je primjer uloga ljudskih jedinki kao što su teksaški rendžeri, kapetani zvjezane flote i naravno chuck norris. Zvuči blesavo no ja mislim da ima dublje i zanimljivije značenje i da korenspondira s ratništvom u mnogim obrascima ponašanja. Broj 6 je posebno zanimljiv, a kaže nešto kao: nemam li što lijepog za reći o nekome - začepit ću gubicu. Život postaje puno lakši kad usvojiš ovo pravilo, probaj ; ) Nisi u poziciji suditi ni meni ni drugome, a svako tvoja osuda utječe samo na tebe samog. Čini se jednostavna istina no mnogi imaju problema u varenju baš takvih, najjednostavnijih koncepata.

I da:
; )

1. I will develop myself to the maximum of my potential in all ways.
2. I will forget the mistakes of the past and press on to greater achievements.
3. I will always be in a positive frame of mind and convey this feeling to every person I meet.
4. I will continually work at developing love, happiness, and loyalty in my family and acknowlege that no other success will compenstate for failure in the home.
5. I will work for the good in all people and make them feel worthwhile.
6. If have nothing good to say about a person, I will say nothing.
7. I will give so much time to the improvement of myself I will have no time to criticise others.
8. I will always be as enthusiastic about the successes of others as I am about my own.
9. I will maintain an attitude of open-mindness towards another person's viewpoint while still holding fast to what I know to be true and honest.
10. I will maintain respect for authority and demonstrate this respect at all times.
11. I will always remain loyal to God, my country, my family and my friends.
12. I will remain highly goal-oriented throughout my life because that positive attitude helps my family, my country and myself.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 7:38 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Loni, ja se ne ljutim na tebe, naprotiv, iznimno mi je drago da radiš ovo što radiš, jer tako ispunjavaš svoju ulogu.

Sjenoko, nisam li ti već rekao da je tvoja "teorija o ulogama" sranje. Odnosno, ima naravno temelj u stvarnosti no ti ga kao i svaki drugi dobri kršćanin prve pozornosti tumačiš ko da je nažvrljan markerom na magarećem dupetu na svahiliju. Njena jedina svrha je da bi se ti dobro osjećao u nekoj svojoj, laganoj i nedodirljivoj, i pravednoj ulozi. Jer si samo ti TAJ a ostali su luzeri, Nešto kao u matrixu. The One. Jesam li na pravom tragu? ; )

Sjenko je napisao/la:
Samo se nekad zaneseš u tome previše, pa postaneš sadističan i nisko zamozadovoljan što onda rezultira sa bezobzirnošću prema drugim ljudima i zloćom. Poznato mi to jer sam i sam takav, djelimo umnu shemu :) No neka, tako se uči, samo ti nastavi, sve će to izaći na dobro kad se stvari poslože :)

Ne lupetaj. Neće ništa izać na dobro ako ga sam ne postaviš tako. Bezobziran jesam možda no prema maskama koje nosi vaša svijest, Nemam obzira prema mekanim samozadovoljnim besmrtnim guzicama prve pozornosti. Čini li me to zlim? Evo sad hoću bit zločest i reć ću da je sve to u biti za vaše dobro ; )

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 7:54 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Sjenoko, nisam li ti već rekao da je tvoja "teorija o ulogama" sranje. Odnosno, ima naravno temelj u stvarnosti no ti ga kao i svaki drugi dobri kršćanin prve pozornosti tumačiš ko da je nažvrljan markerom na magarećem dupetu na svahiliju. Njena jedina svrha je da bi se ti dobro osjećao u nekoj svojoj, laganoj i nedodirljivoj, i pravednoj ulozi. Jer si samo ti TAJ a ostali su luzeri, Nešto kao u matrixu. The One. Jesam li na pravom tragu? ; )

Pa normalno da je sranje, sve je na ovom svijetu sranje. A zlato, kak ti znaš kako ja tumačim uloge? Moji koncepti su fluidni, pa se i moja tumačenja istih, a tako i uloga, a i značenje uloga samih mjenja kako lupaju u mene talasi beskraja. Nemam luksuza ostat zarobljen u popisima od prije godinu dana. Nisi na pravom tragu :) Samo luzer može biti The One, a The One je many!

lone_bird je napisao/la:
Ne lupetaj. Neće ništa izać na dobro ako ga sam ne postaviš tako. Bezobziran jesam možda no prema maskama koje nosi vaša svijest, Nemam obzira prema mekanim samozadovoljnim besmrtnim guzicama prve pozornosti. Čini li me to zlim? Evo sad hoću bit zločest i reć ću da je sve to u biti za vaše dobro ; )

Ma izać će na dobro, budeš vidio :)

Ne razumijem, zašto misliš da si ti pozvan da ikome podkresavaš samozadovoljne besmrtne guzice prve pozornosti kad ne možeš ni svoju dovesti u red? To je prava zamka prve pozornosti kako voliš reći. Jednostavno na drugima prepoznaješ ono što te na tebi samom smeta, ali umjesto da to napadaš na sebi, to i dalje napadaš na drugima. Kako si meni rekao, mudar si momak i slutiš da to ne valja, pa hajde to primjeni na sebe, a ja ću na sebe i svi sretni i zadovoljni 8)

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 8:14 pm 
Član foruma

Nikita je napisao/la:
SVako svoju pricu.Sve price izgledaju slicne jer pokusavaju da rese glavne misterije zivota kojih je svega nekoliko.I oko toga se saplicu ali NIJEDNA NE DAJE KONACNA OBJASNJENJA!

Tamno more polako ali stalno udara o bijele obale tonala i tima ga mjenja -zbog toga je konačno objašnjenje: nema konačnog objašnjenja.
U tamnom moru plivaju zastrašujuće, tamne sile, a nad morem lete bića koja izgledaju kao kombinacija pterodakrila i orla poprskana točkicama bjeline. Zbog tih točkica bjeline, ljudi su se jednom obratili za pomoć njima, a ne tamnom moru. Naši prijatelji su nas naučili novoj igri koja se zove rastavljanje svijeta na sve sitnije djelove i igrajući se, mi smo zaboravili na jednu od sila koja je dio tamnog mora a zove se vrijeme/smrt. Ali, ona nije zaboravila na nas.

Nikita je napisao/la:
Zbog toga DH kaze Kastanedi da mi MORAMO da verujemo jer prakticno nesta drugo nam ne preostaje.

Moramo da vjerujemo da možemo ponovo naučiti vidjeti, moramo ponovo naučiti igrati igru koja se zove sastavljanje svijeta. Ta igra ukida potrebu da se vjeruje.

Nikita je napisao/la:
u vezi znanja kretora ubrajam matematiku,numerologiju Fibonacijeve nizove i konkretno stvari o kojima se veoma malo raspravlja. Znanja kojima su zidane piramide,i razna druga zdanja. To o piramidama je lep primer.Oni su posedovali znanja i sa njima su konkretno pravili cuda. Oni sigurno nisu verovali niti morali da veruju-oni su postovali kosmicke zakonitosti i sprovodili geometrije nasih izvornih kreatora.

Upravo obrnuto. To su znanja koja su nam podarili letači. To su znanja zbog kojim smo pomislili da smo bogovi. Ta znanja su dobra, ali samo dok je situacija stabilna-očekivana, dok postoji trend. Ona ne daju odgovor na najvažnije pitanje: kada će se i kako trend promijeniti? A situacija se vremenom polagano mijenjala i mi smo od ˝bogova˝ postali, kako promatrač kaže, ˝simentalke˝.
ako sam pretjerao ispričavam se :tongue:
sweet dreams

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 8:55 pm 
Član foruma

ivo.andric je napisao/la:
Nikita je napisao/la:
SVako svoju pricu.Sve price izgledaju slicne jer pokusavaju da rese glavne misterije zivota kojih je svega nekoliko.I oko toga se saplicu ali NIJEDNA NE DAJE KONACNA OBJASNJENJA!

Tamno more polako ali stalno udara o bijele obale tonala i tima ga mjenja -zbog toga je konačno objašnjenje: nema konačnog objašnjenja.
U tamnom moru plivaju zastrašujuće, tamne sile, a nad morem lete bića koja izgledaju kao kombinacija pterodakrila i orla poprskana točkicama bjeline. Zbog tih točkica bjeline, ljudi su se jednom obratili za pomoć njima, a ne tamnom moru. Naši prijatelji su nas naučili novoj igri koja se zove rastavljanje svijeta na sve sitnije djelove i igrajući se, mi smo zaboravili na jednu od sila koja je dio tamnog mora a zove se vrijeme/smrt. Ali, ona nije zaboravila na nas.

Nikita je napisao/la:

Moramo da vjerujemo da možemo ponovo naučiti vidjeti, moramo ponovo naučiti igrati igru koja se zove sastavljanje svijeta. Ta igra ukida potrebu da se vjeruje.

Nikita je napisao/la:
u vezi znanja kretora ubrajam matematiku,numerologiju Fibonacijeve nizove i konkretno stvari o kojima se veoma malo raspravlja. Znanja kojima su zidane piramide,i razna druga zdanja. To o piramidama je lep primer.Oni su posedovali znanja i sa njima su konkretno pravili cuda. Oni sigurno nisu verovali niti morali da veruju-oni su postovali kosmicke zakonitosti i sprovodili geometrije nasih izvornih kreatora.

Upravo obrnuto. To su znanja koja su nam podarili letači. To su znanja zbog kojim smo pomislili da smo bogovi. Ta znanja su dobra, ali samo dok je situacija stabilna-očekivana, dok postoji trend. Ona ne daju odgovor na najvažnije pitanje: kada će se i kako trend promijeniti? A situacija se vremenom polagano mijenjala i mi smo od ˝bogova˝ postali, kako promatrač kaže, ˝simentalke˝.
ako sam pretjerao ispričavam se :tongue:
sweet dreams

Daleko od toga da si preterao! Sve si lepo objacnio tako da moze i malo dete da razume!
Hvala na tvojrm odgovoru!

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 9:15 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Pa normalno da je sranje, sve je na ovom svijetu sranje. A zlato, kak ti znaš kako ja tumačim uloge?

Nije baš sve na svijetu sranje no shvaćam zašto si to rekao. Nije bitno kako ti tumačiš uloge nego da li ih tumačiš uopće. Ma zaboravi, ne mogu ti o tome pričati, morat ćeš to sam.

Sjenko je napisao/la:
Moji koncepti su fluidni, pa se i moja tumačenja istih, a tako i uloga, a i značenje uloga samih mjenja kako lupaju u mene talasi beskraja. Nemam luksuza ostat zarobljen u popisima od prije godinu dana. Nisi na pravom tragu :)

Ali ja jesam na pravom tragu itekako. Tvoji koncepti se vole praviti da su fluidni kako bi tvom profinjenom vidovnjačkom nepcu bili probavljiviji. Kad imaš hrčke kupiš hranu za hrčke. A ti ćeš vrijedno mijenjat jedne za druge no nije to isto sranje a drugo pakovanje, nene, nou sir, oni evoluiraju. Aha. Jednom ćeš shvatiti da sve što tražiš tražiš na krivom mjestu a jedinog čovjeka koji ti je to bio u stanju reći bez pardona baš zbog toga ne podnosiš previše. Ali neka, kako ono reče: sve će ispast dobro, neće li? ; )

lone_bird je napisao/la:
Ne razumijem, zašto misliš da si ti pozvan da ikome podkresavaš samozadovoljne besmrtne guzice prve pozornosti kad ne možeš ni svoju dovesti u red? To je prava zamka prve pozornosti kako voliš reći. Jednostavno na drugima prepoznaješ ono što te na tebi samom smeta, ali umjesto da to napadaš na sebi, to i dalje napadaš na drugima. Kako si meni rekao, mudar si momak i slutiš da to ne valja, pa hajde to primjeni na sebe, a ja ću na sebe i svi sretni i zadovoljni 8)

Nemoj mi prodavat jeftinu psihologiju za mase Sjenko. Ja jesam bijednik ali svakako nisam više baš toliki amater. Ukazujem vam na obrasce ponašanja i na obrise zatvora prve pozornosti. Na vama je da to iskoristite ili da utvrdite kako je "lav hrđav". Nitko od vas ne obraća pažnju na stvari o kojima govorim, nego na moje pravo da ih kažem. Ne golica li ti to pozornost barem malo? Nitko nije rekao "kako to misliš, pojasni", nego "kako smiješ". I onda kažeš da bi vi znanje, a na prvu prepreku svi popadate na guzice. Mogu spočitavati i reći štogod to hoću, jer sam u poziciji da mogu. Ne sviđa ti se? Jebe mi se, "deal with it" kako bi rekli ameri. Preživjet ćeš, ne brini. Ja sam ovdje svoj dio napravio a što ćete vi sa svojim je vaš problem.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 9:33 pm 
Član foruma

Citat:

Ma pusti ga nema veze.Ja ga razumem a i njegove reakcije na ovom sajtu. Manjka mu paznje pa je nadoknadjuje na taj nacin sto omalozava druge i prosipa stalno te jednu istu pricu o prvoj pozornosti.Kao mi mostali nikad culi za to. Srecom pa se ne ljuti na nase komentare,jer to bi ga zaista dokrajcilo.

Uzgred ,ja se nisam posvadjao ni sa kime na forumu i nevidim odakle to neko moze da kaze? Naprotiv ja se na forumu osecam da sam primljen kao ravnopravni clan.Doduse neprevazilazim vase znabje ali mi bas to pomaze da se osecam prijatno.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 9:54 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Nije baš sve na svijetu sranje no shvaćam zašto si to rekao. Nije bitno kako ti tumačiš uloge nego da li ih tumačiš uopće. Ma zaboravi, ne mogu ti o tome pričati, morat ćeš to sam.

Ne tumačim ih, same se tumače.

lone_bird je napisao/la:
Ali ja jesam na pravom tragu itekako. Tvoji koncepti se vole praviti da su fluidni kako bi tvom profinjenom vidovnjačkom nepcu bili probavljiviji. Kad imaš hrčke kupiš hranu za hrčke. A ti ćeš vrijedno mijenjat jedne za druge no nije to isto sranje a drugo pakovanje, nene, nou sir, oni evoluiraju. Aha. Jednom ćeš shvatiti da sve što tražiš tražiš na krivom mjestu a jedinog čovjeka koji ti je to bio u stanju reći bez pardona baš zbog toga ne podnosiš previše. Ali neka, kako ono reče: sve će ispast dobro, neće li? ; )

Naravno loni, kako sam uopće mogao pomisliti da je slučajno znam o sebi, načinu na koji gledam svijet oko sebe i stvaram uvjerenja više nego ti. Stvarno jesi zločesta baba, da čovjek ne poveruje. Btw, pogledaj tko sad ima kompleks "jedinog" :wink:

lone_bird je napisao/la:

Nemoj mi prodavat jeftinu psihologiju za mase Sjenko. Ja jesam bijednik ali svakako nisam više baš toliki amater. Ukazujem vam na obrasce ponašanja i na obrise zatvora prve pozornosti. Na vama je da to iskoristite ili da utvrdite kako je "lav hrđav". Nitko od vas ne obraća pažnju na stvari o kojima govorim, nego na moje pravo da ih kažem. Ne golica li ti to pozornost barem malo? Nitko nije rekao "kako to misliš, pojasni", nego "kako smiješ". I onda kažeš da bi vi znanje, a na prvu prepreku svi popadate na guzice. Mogu spočitavati i reći štogod to hoću, jer sam u poziciji da mogu. Ne sviđa ti se? Jebe mi se, "deal with it" kako bi rekli ameri. Preživjet ćeš, ne brini. Ja sam ovdje svoj dio napravio a što ćete vi sa svojim je vaš problem.

A dragi, kad ti malo svijest sazrije vidjet ćeš da nisi baš ništa napravio. Trebaš prvo moći izaći sa samim sobom na kraj, naučiti voljeti samo sebe, onda ćeš moći "pomoći" drugima. Ovako samo izbacuješ frustracije i pokušavaš kompenzirati vlastite nedostatke iskaljujući se na drugima, a sve to prikrivaš maskom mudrosti jednog "ratnika" koji pomaže drugima da podkrešu vlastitu samovažnost, a još uvijek se hrva sa svojom.

Nikita je napisao/la:

Ma pusti ga nema veze.Ja ga razumem a i njegove reakcije na ovom sajtu. Manjka mu paznje pa je nadoknadjuje na taj nacin sto omalozava druge i prosipa stalno te jednu istu pricu o prvoj pozornosti.Kao mi mostali nikad culi za to. Srecom pa se ne ljuti na nase komentare,jer to bi ga zaista dokrajcilo.

Pravo kažeš Nikita. Da se još ljuti, ugušio bi se u vlastitom otrovu.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 10:56 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
ma znam da ne koristi, ali djecu veseli.
i tako citavo popodne! :?
zivio! :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 11:22 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Naravno loni, kako sam uopće mogao pomisliti da je slučajno znam o sebi, načinu na koji gledam svijet oko sebe i stvaram uvjerenja više nego ti.

Da, zbilja te ono jako teško pročitati. Jedinstven si : ) Ma tko to o tebi išta zna? Tvoje brije su tako jedinstvene, tako posebne da te nitko, a ponajmanje neki luđak s foruma koji si svašta umišlja, nema pravo suditi. Što on zna : )

Sjenko je napisao/la:
Stvarno jesi zločesta baba, da čovjek ne poveruje. Btw, pogledaj tko sad ima kompleks "jedinog" :wink:

Mora da sam to ja : ) I ne samo jedinog nego još i napametnijeg. Bahatost s predumišljajem : )

Sjenko je napisao/la:
A dragi, kad ti malo svijest sazrije vidjet ćeš da nisi baš ništa napravio. Trebaš prvo moći izaći sa samim sobom na kraj, naučiti voljeti samo sebe, onda ćeš moći "pomoći" drugima. Ovako samo izbacuješ frustracije i pokušavaš kompenzirati vlastite nedostatke iskaljujući se na drugima, a sve to prikrivaš maskom mudrosti jednog "ratnika" koji pomaže drugima da podkrešu vlastitu samovažnost, a još uvijek se hrva sa svojom.

Kakav krasan, precizan opis, ko iz školske zadaćnice. Izrazi "izbaciješ frustracije" i "kompenziraš vlasite nedostatke" mi se posebno sviđaju. Smijem li ih korititio ponekad u raspravama? Ono, znaš, kad mi zafali inspiracije ; )

Sjenko je napisao/la:
Nikita je napisao/la:

Pravo kažeš Nikita. Da se još ljuti, ugušio bi se u vlastitom otrovu.

"Pravo kažeš nikita" LOL
Vas dva bisera se možete tapšati po leđima cijeli dan. Svijet vas neće razumijeti više no barem će vam biti lakše ; )

Sory, malo sam pretjerao. Neću vas više zajebavat obećajem. Idem sad prosipati otrov i liječiti frusrtracije negdje drugdje ; )

Vrh

PostPostano: uto jul 26, 2011 1:21 am 
Član foruma

ako zelis, mozes se popisati na moju nogu. :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.