Sirius91 je napisao/la:
Pozdrav svima!
Nisam dugo u ovim metafizičkim vodama, tek 5 mjeseci. Čitam po ovom forumu več neko vrijeme o različitim temama, registrirao sam se prije par dana, ali eto sad da podjelim moje iskustvo sa vama.
Nema veze sa NLO-ima, a možda niti sa izvanzemaljcima.
Dakle, za ovo znaju samo 2. osobe, jedna od tih dviju osoba mi je i dala link za Val-Znanje s kojim je sve počelo, kada sam joj ovo sve šta ću napisat rekao rekla mi je samo da sam vidio jednog od Greysa, da su sposobni "usaditi" nekome negativne misli, depresivne/samoubilačke misli, te da sam zbog toga i imao toliko problema svih tih godina, kako sam nedavno počeo istraživat i čitat o tim stvarima o kojima svi vi raspravljate pronašao sam nekoliko odgovora na neka pitanja, ali ovo je jednostavno nešto šta nikada nisam razumio.
Svega se dobro sjećam, sve je počelo tako da sam se probudio usred noći, osjećao sam ogroman strah, kojeg teško mogu opisat. Ustao sam bezorijentiran s kreveta, vidio sam svojim oćima kao da su se sve stvari u mojoj sobi pretvarale u "prah" i ispred mene se je pojavio neki jako visoki, jako mršavi, "mračni" lik, ne mogu se sjetit nekih detalja, uvjek kada sam mu pokušavao vidjeti lice u glavi mi se je pojavila jako velika bol, kao da mi netko otvara sam mozak... drugačije ne mogu opisati. Par trenutaka kasnije sve je prestalo, vratilo se u normalu, ja sam završio usred moje sobe na tlu, paraliziran od straha, nisam mogao govoriti ni ništa. U tom stanju su me pronašli roditelji kojima nikada nisam mogao reći šta sam vidio. Ista stvar se je događala par noći zaredom. Bilo je previše realno da bi to mogao nazvati snom.. pa se ispričavam ako ovo ne pripada u ovu temu.
Nakon šta su ti "napadi" (?) prestali ja sam se totalno promjenio. Par godina nisam sa nikime previše razgovarao, kada me je netko nešto pitao ponekad sam samo šutio, bio sam u svojem "svijetu". Postao sam na neki način opsjednut Svemirom, Vanzemaljcima, svime šta nije "odavde". Čak sam se i počeo osjećat da nisam "odavde".
Ti napadi (?) su prestali, ja sam još uvijek u svojem svijetu, ali mogu normalno razgovarati s ljudima, pomažem kada nekome nešto zatreba, ti osjećaji koje sam opisao su dan danas prisutni. I traju više od 8. godina.
Jel ima netko kakvo objašnjenje? bilo šta?
Pozz.
Kao prvo pozdrav i dobrodosao.

Ta osoba koja ti je rekla da su to bili greysi je pogresila jer su greysi mali,a prema tvom opisu saznajemo da su ta bica visoka.Znaci totalna suprotnost od greysa.E sad sumnjam na to da su ta bica moga biti vanzemaljska rasa Reptili koji u stvari gospodare greysima.I sasvim je moguce da je ono sto si ti doziveo stvarno a da to nije neki san.Trebao bi otici pod hipnozu,jer se tada dosta stvari razjasne.Posto vidim da si tek poceo da se bavis ovim stvarima,ne brini nije neuobicajeno da postanes opsednut ovim stvarima takav sam i ja bio

.
A za taj osecaj da nisi odavde ne mogu priloziti objasnjenje jer ga nemam i zato sto se tako i ja osecam...