This face I know from the start These smiling eyes have placed a chill into my heart And there'll be times when we're apart I keep you right with me with all my best regard
I never told you that the world is always fair I always warned you of the times when you despair I cannot defend you but I'll try and will be there All that I can give is care
Carefully you've planned your part The steps you made were never meant to lead so far Are you prepared to play this card? And did you consider it will be a little hard?
_________________ -Evo moje tajne. Vrlo je jednostavna. Dobro se vidi samo srcem.Bitno je očima nevidljivo... -Vrijeme što si ga posvetio svojoj ruži čini tu ružu toliko dragocjenom... -Ljudi su zaboravili tu istinu, ali ti je ne smiješ zaboraviti. Zauvijek si odgovoran za ono što si pripitomio. Odgovoran si za svoju ružu..
I jopet Zaz. A ispod je titel, koji je frisko preveden, pa ga jos ne ubudzih na jutjub.
(Zelenozubi, 'bo te taj Rolins, necu spavati do ponedeljka )
Opet volim
Rafal emocija. Me hvata i opija. I ako me ta iluzija. Natera da se izgubim. Onda sam luda, luda, luda. Boje u mojim ocima. I jos mnogo toga. Mnogo zelja u mojoj kosi. I jos, duboko u meni. Koje vicu ja sam ziva, ja sam ziva, ja sam ziva.
(refren) Ja volim, volim opet. Ja volim, volim opet. I to me zapanjuje svaki dan. I to me zapanjuje svaki dan. Ja volim, volim opet. Ja volim, volim opet. Ne ocekujem nista zauzvrat. Ne ocekujem nista zauzvrat.
Ponovo sam stvorila sebe. Pomislicete da je to detinjasto ili uzalud.
Ratnik svetla. Ja jesam, i bicu, najbolja medju mojom bracom. Ja vidim i odrastam u najgorem. Ja znam, ja znam, ja znam. Bez preterivanja. Da kada pevamo zajedno. Nasa zajednicka snaga. Ucinice da se nas glas cuje. Put, to si ti, ti si, ti si.
(refren) Ja volim, volim opet. Ja volim, volim opet. I to me zapanjuje svaki dan. I to me zapanjuje svaki dan. Ja volim, volim opet. Ja volim, volim opet. Ne ocekujem nista zauzvrat. Ne ocekujem nista zauzvrat.
Sklopila sam novi dogovor sa sobom. Pomislicete da je uzalud, detinjasto . . .
Ocigledno laka. Ova pesma nije. Mnogo nas ima na Zemlji. Koji spustamo oruzje.
Krijemo se iza nasih tvrdih ljustura. Dizemo zidove oko sebe samih. Da bi smo sto manje osecali. (2X)
Svet se igra. To me zapanjuje svaki dan. A svet je ulog . . .