Pozdrav Nereide, dobrodošao/la!
Evo što sam o tome napisao na prvoj stranici svoje web-stranice:
Ovo bi moglo biti jako bitno za shvatiti ( Kasiopejci – Interview ):
Pitanje: Da li postoje kakva tehnološka sredstva koja bi nas zaštitila?
Odgovor: Jedina obrana koju trebate je ZNANJE. Ono vas štiti od bilo koje moguće forme štete u vašoj egzistenciji. Što više imate znanja, što manje strahova, što manje boli, što manje stresa osjećate, što se manje mučite, to manje iskusite štete bilo koje vrste. Razmislite o ovome sada vrlo pažljivo jer je to jako bitno: Gdje je granica u konceptu riječi ZNANJE? Budući da nema granice, koja je vrijednost te riječi? Beskonačna. Možete li pojmiti da kako vas jedan koncept s takvim značenjem može osloboditi od svih ograničenja? Koristite vaše šesto čulo da pojmite kako riječ, termin, odnosno značenje riječi ZNANJE, može omogućiti sve što ćete ikada trebati. Ako pažljivo razmislite, brzo ćete uvidjeti da je to istina u svojoj najvećoj mjeri.
Pitanje: Da li to uključuje znanje naučeno iz knjiga?
Odgovor: To uključuje sva moguća značenja te riječi. Možete li zamisliti koliko značenje ima ta jedna riječ? ... Možete imati brza razjašnjenja, koja proizlaze iz znanja. Ako težite neprekidnom sakupljanju znanja, osiguravate si zaštitu od bilo kojeg negativnog događaja koji vam se može dogoditi. Znate li zbog čega? Što više posjedujete znanja, što ste SVJESNIJI, to vam je bolja zaštita. Eventualno, ta svijest postaje toliko jaka i sveobuhvatna da i ne trebate izvoditi neke posebne rituale i radnje koje bi vas štitile. Zaštita jednostavno postaje prirodna, i dolazi sa sviješću. Znanje sadrži svu smisao. Ono je srž cjelokupne egzistencije.
Komentari:
Krivo znanje je opasnije od neznanja !!!
Znanje štiti – ignoriranje vodi destrukciji !
Vjera u nešto = neznanje o tome !
Nadam se da ti je sad bar malo jasnije... hehe! Samo pitaj ako što treba! Tu smo svi da si međusobno pomognemo, ali i drugima.
Uh, da spomenem i to što se tiče teme ovog topica. Noćas sam prvi put sanjao neke NLO-e, bilo ih je mnogo... no evo cijelog sna: sanjam da sam u nekoj šumi i da zajedno s ostalim bićima ( bilo ih je zbilja različitih, od životinja do mješavina-hibrida ) lovim neke druge po terenu. Dan se pretvara u noć, lovimo dalje. Ima raznih "lovačkih" iskustava u svemu tome, sve liči na neku igricu... Odjednom, posiju se oružja po terenu, kao u nekoj igrici se pojave, kupimo ih i idemo dalje, svako od njih ima svoj zvuk, ali i odjednom se na nebu pojavi BRDO RAZLIČITIH NLO-a!!! Pogledam gore i kažem ostalima: To su LETAČI!!! Sad smo ga najebali. Nije prošao ni tren, kad su se samo među nama i posvuda počeli pojavljivati razni oblici bića, i što sam primjetio - NISU LOVILI samo nas, već i međusobno svi sve druge... mislim i nas, samo mi nismo bili jedini, već je bilo i drugih koji su se samo "stvorili" u šumi i lovili jedni druge.
Idem dalje, počnem trčati, sjećam se nizbrdo, pokupim onako samo neku kotrljajuću lopticu - bombu. Osjećam smrad... kao neke truleži ili plina u kojem ima sumpora. Vidim neko biće da ide koso niz brdo - lakše je. Idem onda kao i ono. Svi sve love, kao jedna velika igrica... vidim neku prostoriju od balvana drveta sa svjetlom unutra. Ulazim. Sjednem kraj nekog i on mi kaže: daj da vidim bombu, ja mu je dajem, ono - neki čovjek rudlaste plave kose. Kaže ovo je dnevni boravak, tu se malo odmaramo. dobra ti je bomba, daje mi je i ide dalje.
Tu se san lomi - kasnije sanjam da sam u nekoj misiji ljudi na Mars, tražimo nešto na Marsu, naseljavamo Mars, ja sa drugima kao neki vojnik postavljam nodove... pucamo po nekim bićima koja su nas napala... nije tako strašno kao u prošlom snu - kao to je bila vježba samo. Naljevamo vodu na neko područje, radimo jezera... gradimo... kao nastaje neki oblik civilizacije, a ja sam u nekakvom eskadronu zaštitinih snaga koje nas brane od nekih vanjskih bića...
Eto, nije pršlo puno "vremena" pa da i ja imam iskustvo NLO-a u snovima.