Citat:
Poštovanje Jasmina
Pročitavši tvoj post učinilo mi se da primjećujem jedno oduševljenje gore opisanim iskustvima, a koje sam nekad i sam osjećao (kao i većina nas vjerojatno). Ponukan poticajem iz intuicije, koji naravno vrlo lako može biti odraz moje vlastite deluzije, te saznanjima o ograničenosti ljudskog shvaćanja stvarnog stanja stvari, odvažih se na korak da te usmjerim na teme koje se ovdje na forumu bave gore opisanim fenomenom iz jednog, ako ne šireg, a onda sigurno drugačijeg kuta.
Nadam se da ćeš u njima pronaći nešto što bi ti možda moglo dati jednu obuhvatniju sliku.
Pretpostavljam sta hoces da kazes.Naravno da sam odusevljena,jer uz pomoc tih sposobnosti koje sam "dobila" od strane vanzemaljskih bica(ovo ne mozemo znati sa 100% sigurnoscu da su to bili bas "oni",Graysi ili ...mozda su bili bica sa visih frekvencija,mozda sa Plejade,Sirius(i oni raspolazu visoko-razvijenom tehnologijom)),pomazem ne samo sebi,nego i drugima!Kako da ne budem odusevljena kada sam "pogodila" mom drugu da ima unutrasnje krvarenje a on to jadnik nije ni znao,isti slucaj i sa mojim psom.Veterinari su mu dali pogresan lek!Nakon dva min.pas je poceo cudno da se ponasa.Poceo je da cvili.Veterinar ce na to:"Ma to tako treba da bude,normalna reakcija."Kada sam dodirnula psa,pocelo je da mi se vrti u glavi i da mi se prividjaju zute tacke i da mi zuji u usima.Rekla sam veterinaru:"Doktore,on ima halucinacije!Nije mu dobro!"Veterinar mu je pogledao zenice i konstatovao je isto sto i ja.
Kako da ne budem odusevljena?!?!Od tada,te sposobnosti intenzivno razvijam.
Od tada mi je i intuicija jos jaca,konstantno je pratim i praticu je.
Ne treba se bojati iskustava sa NLO-ima,vanzemaljcima i ne treba sejati strah u vezi istih.Sejanje straha nije dobro.Strah nas moze odvesti u depresiju ili ko zna gde.Sva ta iskustva treba "gledati" sa pozitivne strane.
Citat:
Radi se o prijevodu knjige Anđeoska Maskarada,
i temi Abdukcije,
Ovo sam odavno procitala,ali hvala u svakom slucaju na preporucenoj literaturi.
Citat:
a isto tako predlažem da pročitaš i ostale, tzv. "sticky topic"-e da vidiš čime se sve ustvari forum bavi.
Da vidim cime sve ustvari forum bavi?Ili da vidim kakvom se politikom bavi?he he he!Shalamala
Pa,evo,ovde mogu da vidim cime se sve forum bavi:http://www.galaksija.info/forum/index.php