Sada je: uto maj 06, 2025 9:01 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: ned apr 10, 2011 10:20 am 
Član foruma

No krasno, meni nit se ne spava, nit ne čujem brujanje.... izgleda da ja ostajem u ovom zatvoru jer meni se niš ne događa... mislim baš sam se i razočarala tim saznanjem, svi tu neke dimenzije i denzitete osjećate i brujanje a ja eto ko panj... niš
ma baš bezveze
e ak ću morat ponavljat lekcije puknut ću
neću više
gadi mi se
ne da mi se
gadi mi se ne da mi se......

Ma vjerovatno nije preduvjet da se to sve osjeća.... ali eto dolazi mi pitanje "Što ako...?"

Vrh

PostPostano: ned apr 10, 2011 11:10 am 
Član foruma

Artemidice ko ti kaze da ti neces da predjes i ko ti kaze da cemo mi preci ako cujemo brujanje...
Sta je s tebe Panticu :D
Nemoj da razmisljas o tome, samo se opusti. Ti imas toliko obaveza, za pocetak 3 deteta... e ko tu jos uspe da cuje brujanje svaka mu cast. Deca su veliki stres, verovatno ti je sva paznja usmerena na njih, pa ti ne ostaje vremena za druge senzacije. Kiss :D :love3:

Vrh

PostPostano: ned apr 10, 2011 9:12 pm 
Član foruma

Neznam sta reci ikako opisati ali u zadnjih 5 godina mi se nesto desava, mozda starim pa je to u pitanju.
Pogledi na svet su mi se totalno izmenili.
Donekle se i stidim svojih pogleda od ranije.

Uvek sam bio nekako grub, ništa me nije doticalo, otac mi je umro kad sam imao 18, tad me to uopšte nije pogodilo, ništa osećao nisam, kao da se to desilo nekom drugom.

Danas imam potpuno drugačije poglede na razne stvari, rekao bih da sam totalno omekšao.

Neznam šta je to što mi se dešava.

Vrh

PostPostano: pon apr 11, 2011 11:26 am 
Član foruma

A gledajte - zaista se promjene događaju i očito neko osjeti ovako - neko onako, neki prije neki poslije.... mjenja nam se svijest, otvaraju oči.... ja sam sve svjesnije nametnutog zatvora i kad slušam razgovore poznanika na temu nacionalnost, zdravlje, politika.... dođe mi da plačem jer vidim koliko su još oni... zatvoreni...
no da se vratim na čudna dešavanja - pa nema ništa od brujanja i zujanja i talasanja.

Vrh

PostPostano: pon apr 11, 2011 2:31 pm 
Član foruma

Imao sam i ja iskustva sa tim "pucnjem"
Do danasnjeg dana nisam u popunosti shvatio njegovu posledicu, pojavljuje se sa vremena na vreme i uvek pred spavanje ili dremku ali ga barem kod mene prati drugacija precepcija, to je ona percepcija kad se okurazim pa mislim da mi nisu potrebne meditacije da bih bio u dodiru sa energijom i otvorenom srcanom cakrom pa polako gubim taj osecaj. Dakle, po meni, pucanj je los znak :) Mozda gresim. Mozda neko sa vise saznanja moze da nam to razjasni. Ja ne razumem.
Vecinu drugih zvukova prepisao bih nesvesnim astralnim projekcijama koje zbog necijeg duhovnog rada na sebi postaju sve cesce i cesce.

Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration — that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves... Here's Tom with the weather - Bill Hicks

Vrh

PostPostano: pon apr 11, 2011 6:21 pm 
Član foruma

Ja takodjer cujem brujanje i to kako je neko od vas napisao, pogotovo kad stavim glavu na jastuk, i kada napolju utihne sve, kao da se cuje brujanje nekih motora. Ja nekako ne mislim da to spada u promjenu svijesti. Neko vrijeme sam pomisljala da je duboko ispod moje kuce neka podzemna gradjevina - skloniste. Sada kad vidim koliko nas ima da cuju to brujanje, ne znam sta da pomislim.
Mozda kako se priblizava kraj vremena, u svim tim podzemnim sklonistima "provjetravaju" prostor prije upotrebe :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto apr 12, 2011 8:33 am 
Član foruma

PROBAJTE IGASITI FRIZIDER I ZAMRZIVAC POSEBNO =D>

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 11:49 am 
Početnik

glibonja je napisao/la:
PROBAJTE IGASITI FRIZIDER I ZAMRZIVAC POSEBNO =D>

e posle svega ovo me nasmejalo pa da se nadovezem
cujem brujanje u glavi kad legnem, vec dugo, ne znam ni koliko
ali sam ga pripisivala buci pre odlaska u krevet, dok ne legnem zuji komp, dva laptopa, frizideri, tv, komsije i cistaci djubreta.. spavam sa silikonskim cepovima, koji donekle ublaze buku grada u svitanje, jer mi zivot isplaniran tako, da mogu da spavam tamo do 8 ili 9
da li lazem samoj sebi (kao sto pise u jednoj temi - da to cesto radimo) pa je to brujanje proces, a ne odjek buke spolja. ne znam, kako vam odzvanja u glavi kada dodjete sa partija ili neke bucne zhurke? jel to brujanje slicno tome?
ja ga cujem kao neki matori komp da mi radi u glavi i ventilatori zvizde kroz neko drndanje..
pozdrav i hvala svima

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 2:46 pm 
Član foruma

Ja ga cujem kao brujanje nekog motora neke velike masine, ali u daljini. Nekada ima da se prebaci na laganiji rad, pa je buka manja, pa onda opet nakon nekog vremena udje u "vecu brzinu". Ja to cujem od 2005, prije nisam cula, ali prije smo zivjeli u zgradi, pa smo imali komsiju koji je hrkao, da ne kazem "rondao", da tako sta nisam u zivotu znala da moze postojati. Tako da mi je taj "koms'o" zakamuflirao zvuk, cak i da je bilo brujanja. Kasnije, 2005-te smo se preselili u kucu. Rijesen je problem hrkanja, ali onda smo i muz i ja primjetili da nesto iz daljine bruji. Ja sam isprva izlazila vani u gluho doba noci, ne bih li pronasla iz kojeg pravca se cuje to brujanje, medjutim, napolju je bilo tiho... Cim legnem i stavim glavu na jastuk i umirim se, podjem cuti to brujanje. Zato sam i pomisljala, kako je ipak to nesto unutar zemlje, pa krevet sprovodi zvuk i zato cujem cim legnem i umirim se, a ovako se necuje.

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 12:29 pm 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
No krasno, meni nit se ne spava, nit ne čujem brujanje.... izgleda da ja ostajem u ovom zatvoru jer meni se niš ne događa... mislim baš sam se i razočarala tim saznanjem, svi tu neke dimenzije i denzitete osjećate i brujanje a ja eto ko panj... niš
ma baš bezveze
e ak ću morat ponavljat lekcije puknut ću
neću više
gadi mi se
ne da mi se
gadi mi se ne da mi se......

Ma vjerovatno nije preduvjet da se to sve osjeća.... ali eto dolazi mi pitanje "Što ako...?"

Blago tebi možeš se usredsrijediti na sve što ti je volja. Svi smo mi vrlo važne osobe bez obzira kolika nam se činila naša nevažnost li važnost. Važno je jedino odživjeti život kako treba ne čineći drugima nevolje i shvatajući važnost sebe. Ostalo dolazi samo po sebi. :occasion5: :thumbup: :kiss:

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 12:32 pm 
Moderator

Tako je FORMICA, cijela stvar oko bezuvjetne ljubavi i otvaranja prema OPD egzistenciji kreče od sebe i ide unutar sebe koliko god to apsurdno zvučalo.
Svijet je uvrnut u nas i mi u njega pa je čak i logično.

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 2:07 pm 
Član foruma

hej artemida, gledaj na stvar kao igrac neke sportske momcadi.

tvoje je samo da das sve od sebe i odigras najbolje i najjace sto mozes.
razmisljanja o tome tko je bolji, a tko losiji igrac od tebe, i dali je sudac dobre volje ili nije, ne pridonose izvedbi, o kojoj ovisi rezultat!

znaci, utege u ruke i pumpaj! :D

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 3:08 pm 
Član foruma

Hvala vam ljudi, a šta se imam i brinuti - ukoliko će to sve biti tako kako nas većina pretpostavlja i osjeća i zna - koga briga za ponavljanje - to se neće ni znati, između svakog ponavljanja ide RESET.... sve je baš igra, nekad smiješna, nekad žalosna.
Al da bi voljela prekinuti ova ponavljanja u 3d matrixu - vrlo rado.

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 8:16 pm 
Član foruma

Mozda zvuci cudno ali mozda si bas Ti htjela da bude bas ovako kako je .. uzmi to stanje kao lekciju..
Ja osjecam neku bezbrižnost u zadnje vrijeme bez ikakvog obzira sto se vani dogadja ..

Ovo sa igricom je zanimljivo.. tako i ja zamisljam da se Super Mario nekad previse brine o zivotu , a pravom igracu je on samo jos jedan u nizu :love9: :love3:

Vrh

PostPostano: pet apr 15, 2011 9:14 am 
Član foruma

Pa meni se kroz sva ova čitanja s vremenom "prosvjetlilo" u smislu da zaista vjerujem da smo mi svi odabrali i život, i tijelo, i događanja u životu... naše je samo da živimo i odaberemo ono najbolje... zanimljivo je to zaista - još kad bi dokučili tko smo zaista i zašto smo baš izabrali ovo gdje smo i u čemu smo trenutno.

Vrh

PostPostano: pet apr 15, 2011 11:17 pm 
Član foruma

Sve u svoje vrijeme. Mi trenutno u tijelu ne možemo razumjeti ništo i da nam se sve kaže kako je. :angel4:

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 12:59 pm 
Član foruma

Samo je problem ostati pri svijesti dok se sve to dogadja, i reci "ovo je bila lekcija iz tog i tog"
Da Formice mi iz perspektive Ega tesko mozemo ista shvatiti i dokuciti, sve dok se pozicije ne zamjene . A to je veeeeeelik posao :)

Odoh offtopic :hello2:

Čudna dešavanja: Meni isto zuji, kad iskljucim sve u glavi uvjek je prisutno zujanje

Vrh

PostPostano: pon apr 18, 2011 6:55 am 
Član foruma

Izluđujete me s tim zujanjem! ](*,)
Mom dragom zuji - no već 4 godine i pretpostavlja se da je tinitus, možda je kod vas? (s tim da se pitam da li je uopće i kod njega tinitus ili nešto :? )
Drugo mi pada na pamet ovo: Gradnja i kopanje podzemnih baza.

Jako me zbunjuje to vaše zujanje. I moje nezujanje.

Vrh

PostPostano: pon apr 18, 2011 8:12 am 
Član foruma

Meni se desava u poslednje vreme jos jedna cudnovata stvar:
Dok meditiram osetim kako mi se valjda cakre vrte u pravcu kazaljke na satu, jednostavno osetim jaku energiju koja pocinje da me pomera, pa dok sedim samo pocne da mi se vrti gornji deo tela :shock:
To mi se desava i dok ponekad samo sedim, bez da meditiram, samo pocnem da se vrtim :?
DA li jos neko ima takve dozivljaje :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon apr 18, 2011 9:57 am 
Član foruma

Fairy - mislim da je to izvrsno... super, valjda ti se sve čakre otvaraju, svaka čast :D
Zanima i mene što će drugi reći za to.
Inače imam malo :oops: pitanjce koje i je :offtopic: a i nije....
Pitanje je sexa - kako stojite s time? Ja ne znam da li je pitanje hormona, godina, djece, politike ili razvoja svjesti ili čega no izgubila sam želju TOTALNO, ali zaista TOTALNO.
Kako je vama? Tema bi čak i išla u čudna dešavanja jer mi je to gotovo nepoznanica - takvo stanje :oops:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.