Imao sam dosta cudnih desavanja od crnih sjenki(ima ih i danas) do jos mnogo cudnijih.
Neka cu opisati jer me zanima vase misljenje.
To se desilo kad sam usao u citavu pricu poceli su "napadi",citavu noc sam citao knjigu i pred jutro sam poceo vidjeti sjenke,al nisu iste kao crne,ovo je bilo kao nesto svjetlucavo i vidi se visina 1.90,i malo su kruzili oko mene,a bio sam jako smiren i opusten,nije me ni bilo strah.
Sljedeci trenutak je bio kad je jedan prisao i poceo dirati u djelu srca i samo se culo skljoc i ja sam bio odmah nervozan i sa svima sam se htjeo svadjati.
Negdje na forumu sam jednom procitao d kako je netko bio deaktiviran ili u tom kontekstu.
Drugo desavanje je bilo mozda par mjeseci nako toga,bio sam ispred ogledala i vjezbao da vidim auru,al onda sam poslje toga prizivao jednu zelju,pa sam poslje toga krenuo sa mastrubacijom.
Kad je dosao orgazam osjetio sam kako je nesto uslo u mene u predjelu grudnog kosa,glava mi je bila nagnuta ka podu i taj entitet kako je bio u meni podigao mi je glavu i sljedeci trenutk je bio da sam se gledao u ogledalo,a oci su mi bile skroz crne,cijelo oko,kao sta David Icke prica na nekim predavanjima,da je vidio takve ljude.
Ja na te situacije vidim kao hitnos mog bica da se probudi,da bih shvatio da je ovo iluzija,jer se ne bavim nikakvim ritualima ili slicnim.
I jos jedna situacije je bila sa mojim stricem,on je moj strah iz djetinstva.
Svi kazu ako hoces da napredujes putuj u pravcu svojih strahova,tako sam i ja.
Dosao sam na selo,bio 40 dana i mislio da je sve jedan veliki promasaj,al predzadnji dan prao sam sudje i on je usao u kuhinju,kako je zatvorio vrata tako se nije pomjerio,sve je trajalo 10-15 sec.i glas divljacki u meni(intuicija) koji mi govori okreni se,okreni se i tako se okrenem.
Vidim bezivotno tijelo koje stoji kao ona lutka koju drzite sa koncima i vidim da me nesto gledao kroz njega,a isto tako kad sam ja to vidim tako se i on vratio.
Da vam prikazem kako ja to vidim ili da vam priblizim situaciju.
Postoji velika mrznja od strane strica prema meni(da ne ulazim zasto)al kad je tijelo prevladano mrznjom tad je nekom entitetu lako preuzeti tijelo(ili samo ljusturu),mada sve se to odigralo brzo,kroz maglu bile su reptilske oci,al opet ponavljam kroz maglu.
I vidim sam da je netko pricao o bijesu,netko je na to rekao da mu se mozda zakacio neki entitet,ako mi netko moze dati neki link da vidim o cemu se radi jer je zanimljivo.
A vidim i kod sebe da nekad neki bijes prevlada u meni i onda sam par puta udario psa.
Ali krece tako sto bijes pocne da bukti radi neke bezvezne stvari i kako pridjem psu da je malo "spotam" sto bi se reklo ,kako prilazim tako bijes bukti i onda se stvori slika kako je udarim i udarim je,a isto tako ako ne realizujem tu zamisao imam osijecaj kao da bi mene nesto udarilo.
Mislim da mi treba mala pomoc oko bijesa,kako ga preokrenuti u kreativnost ili se boriti sa njim.
Vidim da imam potisnuti bijes u sebi,al ne zelim ga izbacivati tako sto se izivljavam na bilo kome ili cemu.
Dajte misljenja i savijete.