Citat:
A što ću, još se ne snalazim što, gdje, kako.
I jedno pitanje, da li se može obrisati vlastiti post? Naprimjer uletiš ko guska u maglu, nešto prograkćeš, a onda kad se razbistri i vidiš bolje, čisto ti neugodno što to prije nisi vidio, i bezveze ti da stoji nešto napisano ako više ne misliš tako? Vidim da ima edit pa se može promijeniti.
Pozdrav Polymorph,
Vidi, potpuno shvaćam tvoje oduševljenje forumom, i ja sam još uvijek na isti način od duše oduševljen, i laknulo mi je kad sam, "naletjevši" ovdje prije par godina shvatio da parstotina duša, već jednu dobru petoljetku razgovara o temama i na način koji mi je potpuno na frekvenciji.
I to je ključno,
nekoliko stotina duša, već nekoliko godina razgovara.
Ma iz čistog poštovanja prema njima i ogromnoj količini izgovorenog, linkanog, prevedenog, podjeljenog životnog iskustva, otvorenih duša jednostavno nisam imao petlje i pokrića uopće se prijavljivati, a kamoli početi razgovarati s njima (a oni koji me znaju u živo, mogu ti potvrditi koja je meni "muka" šutjeti) dok zbilja nisam
dobro poslušao što su ostali imali za reći.
A kad sam ih (barem "sticky" teme) najbolje što sam mogao, pa čak i po nekoliko puta, preslušao (tu i tamo nešto i pohvatao - i još uvijek preslušavam), jedino što mi je preostalo bila je ogromna duševna potreba da barem sitni dijelić svega toga što sam ovdje pronašao/primio, pokušam na neki svoj način vratiti. Balansirati odnos primljeno-dano.
Zbog "blaga" koje se skriva na ovim stranicama (za koje osjećam da si sjaj naslutio), a nemoguće ga je detektirati, a kamoli iskopati, ukoliko ćeš samo mahnito trčkarati uokolo, moj savjet (kako tebi tako i svima drugima koji se u ovome prepoznaju) je da si
ipak daš vremena i poslušaš što su drugi imali za reći,
a onda kad se razbistri i vidiš bolje priključiš razgovoru, kako nebi
uletao ko guska u maglu,
nešto prograktao,i doveo se u
čistu neugodnost.
Zdrav humor je vrlo ozbiljna stvar i uvijek je dobrodošao, osobno smatram da nema duhovnosti bez duhovitosti, no brisanje postova se baš i ne tolerira na sličan način. Znaš kako se kaže "triput mjeri - jednom reži".
Poz
p.s. Jednom kad otkriješ "Moć"
search/pretražnik funkcije, odgovori na večinu tvojih pitanja, magično, klikom do dva, stižu.