promatrač je napisao/la:
tek toliko da se razveseliš kad vidiš da ste došli do iste stvari koju si eto nekako prepoznao otkud je.

baš to
stvarno me zna razveseliti kada vidim neke koncepte o kojima razmišljam od rane dobi (zapravo većinu stvari koje "spoznam" sam znao od prije, samo nisam znao

) napisane negdje od nekoga
Citat:
I opet, to sve nisu upute, nego apstraktni uvidi sa kojima često ne znaš ni sam što ćeš, komadići velike multidenzitetne slagalice.
Tu dalje pomaže umrežavanje mnogo ljudi iz kojih vire koliko toliko izvorni komadići slagalice pa onda uspoređivanje, obrada tih uvida da bi se eventualno dobila neka informacija, da bi se saznalo što je što sa našeg relativnog stajališta.
tu se isto slažemo
vjerujem da je
istina tu negdje, u multidimenzionalnoj sredini svih teorija, kocepata i misli, odnosno komadića slagalice
zato volim slušati ljude i njihova mišljenja, pogotovo njihove poglede na to što je život
a prezirem kada netko ljudima, koliko god bili "ludi" ili "nerazvijeni", pametuje
Citat:
Prilično maglovit posao... koji daje jako malo ili ništa konkretnih odgovora, nego samo tragove za kopati dalje.
tu se vračam na početak - da li je samo potraga dovoljna, ili je i doći do "cilja" isto tako potrebno
ako je uopće moguće
jer ako se naša "potraga" iznenada prekine vanjskim utjecajem, kako bi moglo biti, da li je onda imala smisla? ako nismo došli do cilja, a "trebali" bi
jest ako se nastavi u drugoj formi... ali mislim da to neće ići baš tako lako

ili?