Egipatski predsjednik Hosni Mubarak
Narod gladovao, on se motao u sviluhttp://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110216039#Zanemarite materijalne stvari koje se spominju, obratite pažnju samo na svilu koja se spominje.Dijelovi iz članka :
....
dok je on spavao u sobi u kojoj su čak i zidovi bili presvučeni svilom.
....
Iza sebe je ostavio raskošne lustere, zlatne satove, zbirku oružja, spavaću sobu koja je u potpunosti presvučena najkvalitetnijom svilom i još mnogo toga.
....
Sličnu, raskošnu palaču, Mubarak je imao i u Aleksandiriji. Palača Ras Al-Tin građena je od 1834. do 1847. godine, a bivši egipatski predsjednik je sigurno najviše volio spavati upravo u toj palači gdje je spavaća soba ukrašena zlatnim predmetima, a zidovi prekriveni svilom.
Kasiopejske transkripte 03.01.2009.
...
O: Mnoge od vaših trenutnih ideja i pretpostavki možda i nisu "vaše".
P: (A*) Svi mi smo nekako znali da...
O: Ne potcjenjujte opoziciju.
(...)
P: (J) Govorimo li o stvarima koje su bile svjetlosni snop? Da li je to glavni...
O: "Usnopirane" i drugačije. Otmičari, formiranje slika i projekcija, zajedno s
emocionalnom manipulacijom pomoću ( planceta se pomiče prebrzo za Lauru da bi
izgovorila slova, a onda se usporava ) raznih EM frekvencija.
P: (L) Hvala za usporavanje! ( smijeh ) (A*) Kako da sebe zaštitimo od tih frekvencija?
O: Nekolicina ljudi na planeti je počela tome obraćati posebnu pozornost.
P: (S) Imam pitanje. Oni su rekli "razne elektromagnetske frekvencije". Pa, ono na što
mislim je WIFI ( bežična kompjuterska mreža ) unutar naše kuće, i...
O: Vrlo loše!!!!!!!!!!
P: (S) Dobro, možemo koristiti vrlo dugačak UTP ( mrežni ) kabel umjesto WIFI-ja.
O: Istražite frekvencije i poništavanje frekvencija, radi ideje o tome što bi mogli. Ali,
glavna stvar je mentalna blokada. Primjetite da je slično utjecalo na (_) radi sličnih
frekvencija.
P: (J) Frekvencija osobe, ili frekvencija...
O: Primjetite datume rođenja.
P: (A***) Da li je to bazirano na numerologiji? (L) Pa, da, mislim da je vjerojatno
numerologija/astrologija, plus možda i koje doba u godini, i još neke frekvencije znaka
Sunca, možda. Da li je tako?
O: Da, više-manje.
(...)
P: (Ark) Pitali smo u vezi WIFI-ja, i on je loš, ali želim pitati u vezi ovog USB stick-a
s malenim odašiljačem i antenom na našem Asus kompjuteru? On zrači mikrovalove
poput mobilnih telefona. Da li je jako to zračenje?
O: Također loše. Začudili bi se što mogu te malene stvarčice. U svim slučajevima, ipak,
postoje lijekovi i mjere sigurnosti.
P: (S) Pa to je neka vrsta i mog pitanja. Radi toga što svi mi imamo mobitele, to je
također zlo, točno? Problem je i u tome da i ako nikad ne koristite mobilne telefone, još
uvijek SVUGDJE postoje odašiljači! Ako je mobitel uključen i ako je blizu tebe, to je
najgore, ali... (L) Ne možeš pobjeći iz toga. (S) Dakle, očito je da možemo isključiti te
zle stvarčice, ali... (L) Mislim da postoje također i stvari koje to poništavaju, što bi
moglo smanjiti utjecaj ( poput minerala ), ili nešto što možemo učiniti.
O: Svila je uvijek dobra.
P: (Ark) Ali vratimo se na ovaj USB stick i maloj anteni koja je vjerojatno slaba, ali na
kojoj udaljenosti od toga bi se moglo smatrati sigurnim?
O: 2 metra.
P: (Ark) Oh, dakle, to je zbilja slabo. (S) Da li je isto sa WIFI-jem? ( diskusija o štetnim
mikrovalovma i što bi se moglo učiniti )
O: Razmislite o "faradejevom kavezu" za ( ime izostavljeno ) sve dok ona ne bude jača.
P: (_) Stavit će me u kavez! Aaaaaj!!! (L) Pa gdje bi ga mogli nabaviti? (Ark) Ne, to je
nemoguće. (J) Možete ga napraviti! (L) Pa, stavili su to u navodnike, valjda su onda
misliti na nešto posebno. (S) Svileno platno oko njenog kreveta. (Ark) Da, faradejev
kavez protiv mikrovalova bi imao jako sitne otvore i nebi se moglo disati kroz njega...
O: Scottie ima dobru ideju.
P: (L) Što je Scottie rekao? (S) Rekao sam da ako će ona biti u svom krevetu, bit će
omotana umjesto mrežom za komarce - mrežom od svile.
...
U vezi svile, da li je bitno zaštititi glavu i mozak, ili treba tijelo? Ili nema veze?
O: Sve. I D., trebao bi omotati svilenu maramu oko njenog vrata.
P: (L) Imate li koju? (D) Da. Čak i po ljeti? Vruće je ljeti.
O: Tanku svilu.
Da li je u pitanju luksuz - slučajnost ili svjesna zaštita od zračenja?