Poslato: Sub Apr 23, 2011
12:24 am spyro je napisao/la:
The important thing is not what goes into your mouth, but that which comes out of it.
Doduše i Sotona je iskušavao Isusa. Nije bitan Isus nego Sotona sada. Njegovo je da vas testira pa sad ono jedino ego može biti povrijeđen pa sada.
Znate što gadite mi se i vi vegetarijanci i mesožederi i bilo koji koji o ovome filozofirate. Vi ste svi jedna bagra isto ko i novčić s dva lica. Treba vas provocirati namjerno da vidimo gdje su vam programi. Ovu temu treba ukinitu s foruma radi ometanja bitnijih stvari. Tko ima psihičkih problema i ovo mu smeta nek ode u psihijatra.
A ovo je poruka za normalne :
The important thing is not what goes into your mouth, but that which comes out of it.
I bilo koja normalna osoba na bilo kojem forumu kad se o ovakvim temam počme uopće raspravljati samo će copy pastat ovo šta sam dao i zaključat svaku daljnu komunikaciju.
Imate psihijatre okolo i jedni i drugi pa se javite njima a ne nas davit s glupostima. Aj Bog.
12:30 amspyro je napisao/la:
Pa siguran sam da ima forum o hrani na ovim prostorima pa nek idu tamo i raspravljau o tome šta tko voli jist a ne ovdje.
Mogu i na reiki forum. Tamo će im i ovako i onako tzv reiki MAJISTORI oprat mozak ako jedu mesu.
Tamo će nać istomišljenike o vegetarijanstvu pa nek se tamo svađaju oko toga.
Cijelu stvar zaklopiš samo s jednom rečenicom i zakljućaš temu.
Ta rečenica je ova :
Ovako glupim temama uostalom i nisu mijesta na ovakvim forumima.
Gastronomija net il tako nešto ukucajte pa tamo pišite o glupostima.
Ovdje to nikoga NE ZANIMA.
A ako vas nešto žulja na relaciji mesožder vegetarijanac upišete psihijatrija com pa se njima obratite.
A ako ste vegatrijanac možete i upisat reiki hara pa će vas tamo podržati.
Ovdje s glupostima ono da ne budem grub al nikoga to ne zanima šta jedete.
Koga to brige ?
1:06 amspyro je napisao/la:
Bogy je napisao/la:
Jer djeca su mudrija od nas!
Zaista ?
A šta ako se inkarnira neki zloćesti u tijelo tog dijeteta ?
Il glupi neki ?
On je pametan.
Pričaš gluposti.
Jesu neka djeca su jako pametna i večina je ok al konstatacija NIJE TOČNA.
Genraliziraš.
Ustvari cila poanta tvog posta je kako si ti pametan jer ti nisi htio jesti meso al eto sad tvoji stari roditelji iz zdrastvenih razloga jer im je kao eto valjda doktor rekao nije bitno ne smiju PA SI TI PAMETAN.
Evo svi ti na forumu pliješćemo kako si strašno TI pametan.
Pod hitno zaključat ovu temu i sve ovakve slićne i stavit onu rečenicu koju sam postao.Ima psihijatrija com il gastronomija com pa nek tamo pričaju a ne ovdje.
Nitko nas ne plača trideset eura po satu da budemo nečiji psihijatri a niti da slušamo nečije gluposti.I uostalom nije uopće točna medicinska konstatacija da stariji moraju izbacit meso iz uporabe.
Ono nadrobija si toliko gluposti samo kako bi reka kako si ti ispa PAMETAN sa svojim starcima a u osnovi si da ti ne kažem ja šta.
I zato i ovakve i slićne teme se u startu zakljućavaju s jednim jednostavnim :The important thing is not what goes into your mouth, but that which comes out of it.
I to je to.neki su programi brzi,neki spori
a neki sporo-brzoponavljajuci ,
bash kao pokvarena LP plocha - 33/45/78 obrtaja
12:24 am
pa jope'
12:30 am
i jope'
1:06 am
sve dok neko ne iskljuchi gramofon
ili dok se ne prekine napajanje usled solarne oluje