Sada je: sri maj 07, 2025 4:33 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 02, 2005 4:06 pm 
Član foruma

Da, mozda.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 06, 2005 1:52 pm 
Član foruma

Ali ,ipak sa druge strane kad bi se gledalo,mozda je i bio balon.Pitanje je ako se odluciti.Da li je snimak analiziran???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 07, 2005 10:02 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Grunf,

interesuje me gdje si našao onih prvih pet draco-fotografija?

http://grunfer.freeserverhost.com/

Prilièno orginalno izgledaju!

Pozdrav!

Bor, nisam prije vidio post, forum je zista ogroman tesko je sve praiti!

Tih 5 fotografija je Pantelija izvukao iz nekog filma ili serije. 100% se slazem s tvojom konstatacijom da reziseri vladaju odredenim znanjem.
Uvijek sam govorio da covjekovu mastu mora nesto potaknuti. Taj poticaj rijetko dolazi samo od sebe. Jednostavno ne mozemo mi mastati o necemu o cemu nismo culi ili djelomicno vidjeli. To je kao da opisujete crvenu boju covjeku koji se rodio slijep, zar ne!

Pozdrav 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 07, 2005 11:31 pm 
Početnik

Da li je iko gledao Spilbergov serijal od 6 dvd-ova o UFO?Kazu da je odlican serijal i da ima jaako puno "nevjerovatnih" stvari a on to sve zna... :).I ako neko zna da kaze,da li je istina da vanzemaljske rase (npr. grays-i) prate poznate(ne mislim na glumce vec na drzavnike i mocne ljude)?Cuo sam jednu pricu da je Bill Gates-ova jahta bila pracena do mediterana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 12:00 am 
Član foruma

Hm...., možda se serijal zove oteti?, to je sad na tv-u, mislim da je to spilbergovo djelo.
Sve u svemu, on jako puno toga zna, jer sad radi film war of the worlds koji upravo prezentira draco invaziju na ovaj planet.
Danas je bio prvi i jedini foršpan na tv-u do izlaska filma, sve što se uspije ubrati je "For all wars, human was wrong.....until now"...ovo sve govori....a onda na kraju vidiš kako leti most.....

P.S., znam osobu s kojom sam priča, koja je vidovnjakinja cijeli svoj život, kaže da vidi da se nešto čudno dešava te mnogo letjelica iza mjeseca, ali da nevidi da će izvršit invaziju.....vjerojatno joj nedaju da vidi......

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 12:25 am 
Administrator

Mislim da im neće uspjeti. Bliže je da nas drže pod kontrolom u smislu misaonih kontrola, lakše im je za vladati situacijom. Ovako bi izgubili mnoge "baterije", odnosno izvore energije koju oni apsorbiraju na određene načine.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 9:06 am 
Član foruma

Jack987, zar ti mislis da su stanovnici ili ja to volim reci ZATVORENICI planete Zemlje jedini izvor hrane?
Jack987, s cime ce se zatvorenici ove planete braniti?
Njihovi planovi su konkretni, oni su stvoreni za misao asimiliraj ili unisti.
Oni su vec dugo medu nama, upravljaju nama na sve moguce nacine i mogli bi uciniti sto pozele kada hoce i gdje hoce...

poz 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 3:19 pm 
Član foruma

Jedva cekam da vidim sta ce biti u seriji sad kad su uhvatili leteci tanjir...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 4:07 pm 
Administrator

Pa vjerojatno im mi nismo jedini izvor hrane, mislim da i stoku ponekad iscjede kao dobru staru poslasticu... krv i nekakve izlučevine žljezda... to im treba za nešto...

Kako se mogu braniti ZATVORENICI?

JEDINO - ZNANJEM !!!
U svim smislovima te riječi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 4:37 pm 
Član foruma

Jack987, krv, meso i hormoni sluze da bi se odrzali u ljudskoj formi.
Oni nas tretiraju kao nizu, manje vriednu rasu. Spremni su skuhati oceane i sprzit ovu planetu. Nismo mi jednini izvor hrane jer energija putuje denzitetima, oni nas ne drze tu zbog hrane vec zbog toga sto su oni stvoreni da uniste Lyrean civilizaciju tj. nase pretke.
Jack987, svo nase znanje spada u rang GALAKTICKOG VRTICA.
Mi mozemo samo promatrati, nothing else.
Inace divim se tvom optimizmu, ali mislim da nije sve tako sivo ima i malo crnog :!:

poz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 6:04 pm 
Član foruma

Slazem se sa Grunfom...

P.S. Grunf,kako si stavio sliku u potpis?Koliko ja znam, php forumi to ne podrzavaju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 08, 2005 6:23 pm 
Član foruma

Hehe, da. Nepostoji ta opcija ali sam je ja izmislio 8) .

Znas kako?

U signature ubacis tag a izvor slike bude drugo racunalo.
Npr.

slika

Vidis, ova slika je sa site www.google.com onaj logo gore.

znaci [img]ovdje%20ide%20adresa%20slike[/img]

To je to. Malo programiranja nece skoditi, zar ne?

pozdrav 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 09, 2005 1:29 am 
Administrator

Da, ali mogu oni činiti što god hoće... ali nije kraj kad nam umre tijelo... hehe ! Možda se vratimo malo svjeniji opet... pa opet... pa opet... i tako nakon položenih ispita dođemo u njihov rang... a onda.... hehehe... vidi, vidiiiii... ko je tu sad... reptilčić mali... oooopa... vidi, ovo mogu i ja sad... itd. Mislim da smo mi prilagodljiviji od njih. I bolji. Sam nam fali tehnologija i znanje. A tko je kakva duša, ovisi do pojedinca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 09, 2005 10:25 am 
Član foruma

Da, sve sto si rekao jest tocno. Naravno da samo mi prilagodljiviji od Draco rase. Njihova genetika se malo ili nimalo mjenja tijekom linearnog vremena. Pogledaj samo krokodile i jos neke gmazove. Oni su isti vec tisucama godina, pa uporedi covjeka i njegova postigunuca, mislim dqa je sve tu jasno.
Da Sirus A civilizacija ne pomaze i da ne prodaje tehnologiju Draco rasi oni ne bi mogli puno napraviti. Draco je dosta smotana rasa.

Kazes, mozda se vratimo svjesniji, hmm. Ne vidim zasto bih se vracao nazad ovdje. Ionako ce stanovnici ove planete uskoro biti sto pobrisani sto odvedeni u robstvo. Da mi razlog nove inkarnacije bude moguce suprostavljanje Dracama, no way. Radije bih inkarnirao u Arcturus bice.
Naravno da mi u ovom obliku sada tako razmisljamo medutim nasa svjest ce se uvelike promjeniti kada napustimo ovaj zatvor, e tek tamo biramo kuda dalje. Da bi postojala ravnoteza, mora biti negativno i pozitivno. Tvoja buduca inkarnacija uvelike ovisi o tvojoj karmickoj ravnotezi odnosno neravnotezi.

poz 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 09, 2005 11:45 pm 
Administrator

Da, točno. Ali izgleda da se ne možeš reinkarnirati u neki viši nivo ako nisi prošao SVE ovo... tako da te kad-tad čeka ono što treba napraviti i naučiti u razvoju... Nisi odabrao da se baš sada i tu inkarniraš bezveze. Izgleda da je zanimljiv ovaj prijelaz svima, a samo se manji broj uspio "ugurati" u ovo "vrijeme" na ovo mjesto. Možda smo karte za ovo čekali duuuuuugo u redu... hehehe negdje na 5. denzitetu.

Dakle, ovo moramo doživjeti kad smo već ovdje. I idemo - dalje! Pa makar i borba protiv puno naprednijih Reptila. Ionako nam možda ništa drugo ni ne preostaje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 10, 2005 12:25 am 
Član foruma

AHA Jack sad si se otkrio! Mislio si da cu zaboravit a?! Mislio si da se necu sjetit onog sto sam ti preko veze sredio da dobijes kartu za ovu inkarnaciju?!
A ti si zauzvrat obecao da ces me financijski zbrinit na ovoj inkarnaciji. Te da ces mi pribavit 3 djevice (18-22 god).

What do u have to say for yourself?

Kasno je, pa se nemojte obazirat na ovaj post.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 10, 2005 6:03 pm 
Administrator

Imaš to negdje zapisano i ovjereno kod javnog bilježnika 5. denziteta? Ako ne, hahaha - nema dokaza o kartama za ovaj 3. denzić i o djevicama i to... Ali, uh!!! Djevica sa 18 godina ?!? Pa di da ju nađem ???

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 10, 2005 11:08 pm 
Administrator

Underground U.F.O Base Is Known to China and India

slika

Kongka La is the low ridge pass in the Himalayas. It is in the disputed India-China border area in Ladakh. In the map the red zone is the disputed area still under Chinese control in the Aksai Chin area. The Chinese held northeastern part is known as Aksai Chin and Indian South West is known as Ladakh. This is the area where Indian and Chinese armies fought major war in 1962. The area is one of the least accessed area in the world and by agreement the two countries do not patrol this part of the border. According to many tourists, Buddhist monks and the local people of Ladakh, the Indian Army and the Chinese Military maintain the line of control. But there is something much more serious happening in this area. (read more)

According to the few local people on the Indian and Chinese sides, this is where the UFOs are seen coming out of the ground, According to many, the UFO underground bases are in this region and both the Indian and Chinese Government know this very well..

Recently, some Hindu pilgrims on their way to Mount Kailash from the Western pass, came across strange lights in the sky. The local guides while in the Chinese territory told them that this was nothing new and is a normal phenomenon from Kongka Pass area - the tensed border region between India and China. This strange lighted triangular silent crafts show up from underground and moves almost vertically up.

Some of the adventurous pilgrims wanted to look into the site.

They were first turned back by the Chinese guard posts as they were refused entry from the Chinese side. When they tried to approach the site from Indian side, the Indian border patrol also turned them down in spite of their permit to travel between the two countries.

The pilgrims at that stage started quizzing the Indian border security personnel. The security personnel told them that they are ordered not to allow any one near the area of interest and it is true that strange objects come out from under the ground with amplified and modulated lights. India’s Special Operations Forces and the intelligence agencies are in charge of that area.

The locals start laughing in that area when they are asked about these UFO sightings. They get surprised why the Governments are so eager to hide these obvious facts. According to them the extra-terrestrial presence is well known and is in deep into the ground.

They believe neither the Indian or Chinese Governments do not want to expose the fact for some reason. When they bring up this matter to local Governments, they are told to keep quiet and forget the same. This is the region where the Euresian plate and the Indian plate have created convergent plate boundaries.

Convergent plate boundaries are formed where one plate dives under another. Consequently, this is one of the very few areas in the world where the depth of the earth's crust twice as thick as in other places. The opposite is found in hot spots like Yellow Stone National Park in America where the earth’s crust in thin.

The double thick earth-crust allows the creation of underground bases very deep into the tectonic plates.

Kongka La has beautiful rocks and granites. For some strange reasons neither the Chinese nor the Indian authorities ever excavate, dig or mine in this area. The area is pristine and untouched.

Recently, both India and China have moved forward to solve all border disputes and start the Sino-Indian relations all over again. The Aksai Chin area is still disputed. But interesting while negotiations both the Governments are indifferent on this area.

India and China as shown in the accompanying maps have huge border areas along the Himalayas and they are negotiating on all these regions.

Though India claims that Aksai Chin is part of India, the common belief in the Government is that it is not a show stopper. On the other hand, Chinese after winning Aksai Chin from India in 1962 war, built a strategic military highway. Now they are using an alternate highway not to bother with the area in Kongka La.

Recently in the local school, young children of the area entered into a drawing contest. More than half of the drawings had to do with strange objects in the sky and some coming out of the mountains. Many of them even know what and when to look for.

Many UFO researchers believe that there are hidden UFO bases under the ocean and deep under the ground. Kongka La is experiencing some strange phenomenon and suspicious objects coming out of the inaccessible huge mountains (Himalayas) and both the Governments refuse to come out and say what these are.

The other alternative is that it is an underground strategic Air Force base of some one. Then why will either country allow the base on the official no man’s land in the highly sensitive disputed border area? Why is this region continuously reporting UFO sightings from various kinds of people?

--------------------------------------------------------------------------------
By India Daily

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 10, 2005 11:14 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Da, toèno. Ali izgleda da se ne možeš reinkarnirati u neki viši nivo ako nisi prošao SVE ovo... tako da te kad-tad èeka ono što treba napraviti i nauèiti u razvoju... Nisi odabrao da se baš sada i tu inkarniraš bezveze. Izgleda da je zanimljiv ovaj prijelaz svima, a samo se manji broj uspio "ugurati" u ovo "vrijeme" na ovo mjesto. Možda smo karte za ovo èekali duuuuuugo u redu... hehehe negdje na 5. denzitetu.

Dakle, ovo moramo doživjeti kad smo veæ ovdje. I idemo - dalje! Pa makar i borba protiv puno naprednijih Reptila. Ionako nam možda ništa drugo ni ne preostaje.

Jack987, Arcturus koje sam ja naveo kao primjer su takoder fizicka bica upotpunosti isiti kao i mi, samo kod njih nema ratova i bolesti kao u nas. Nad njima takoder vlast ima jedna klasa kao u nas crkvenjaci. Jack987, ti inkarniras tamo gdje ces nauciti ono sto trebas. Nekako si previse fokusiran na ovaj planet. Jesi li se ikada pitao kako da si odlucio i kako je mguce da tako superiorno bice puno iskustava odluci inkarnirati u tako traljavo odjelo koje mu ne dozvoljava da koriti prije steceno szanje i da uopce koristi 100% kapacitet? Gdje je tu pravilo? Jack987, tamo gdje vidis bilo koje pravilo tada znaj da je tu hodao ogranicen um. Otvori um i prihvati nove spoznaje i zapamti SVE JE MOGUCE.

pozdrav 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 11, 2005 5:23 pm 
Administrator

He,he, ma znam da je sve moguće... Snać ćemo se mi već... Ionako je sve samo školica... lekcije. I to je to. Ionak postojimo samo zato jer nas je netko izmislio... misaonom formom nekom. Hm, tko zna kako sve to djeluje...

:roll: :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.