Arbitrium Liberum je napisao/la:
Zasto se TI onda ne bavis temom? Ti, ne taj doktor ciji link si stavio?
Ne mogu copy masteru, fasciniran sam tobom. Jednostavno nista drugo ne bi imalo ucinka kao ti.
Pregledavao sam tvoje postove na ovom forumu i tvoj blog i prosto sam fasciniran kako ti sebe smatras ozbiljnim covekom koji se za nesto zalaze, a da pri svemu tome NIGDE nisi napisao ni jednu jedinu svoju originalnu misao odnosno recenicu o temama kojima se toboz bavis!?
Zasto?
Napisi bar jedan mali, malecni svoj originalni pasus, bas tvoje neko misljenje o bilo cemu o cemu si nas vec spamovao sa brdom sarenih linkova i moja fascinacija tobom ce proci.
Ako nisi sposoban za takvo nesto, smatram osnovanim sumnju da ti
1. ili nemas blage veze sta radis, niti znas za sebe (pajki, pajki

)
2. ili si sto bi rekao Ilija Cvorovic u Balkanskom spijunu, "neki veci izdajnik". Neciji proxy server.
Napisi par bas svojih misli, svojim recima, ne o meni, ne o tome kako te maltretiram (pusti mene, ja sam samo budala), nego naprimer napisi nesto svoje o vakcinama, o cemu je ovaj topic. Daj svoje misljenje, ne tamo nekog belosvetskog doktora sa interneta. Tvoje.
Dokazi da nisam u pravu u vezi tebe. Iskreno te molim.
Vidim kako čitaš ono što postavim. Ili ne želiš da vidiš ili si slep, pre će biti ovo prvo jer slepi ne mogu da učestvuju na forumima.
Na istoj ovoj strani, samo par postova pre ovoga, zamisli čuda, uradio sam ono što tražiš od mene, izneo svoje mišljenje, da te podsetim.
LightCaster je napisao/la:
Evo jednog klasičnog primjera kako mediji za programiranje i kontrolu uma populacije reklamiraju vakcinaciju.
Obratite pažnju kako naglašavaju odmah nakon vijesti o osobi koja je umrla da ta osoba nije bila vakcinisana. Pitam ih, a što ćemo sa onolikim slučajevima djece, trudnica i starih koji su umrli NEPOSREDNO NAKON PRIMANJA VAKCINE. Ovdje se radi o projektu depopulacije na globalnom nivou i usputnoj zaradi na tom zločinu!
Stvarno sam umoran od tvog redovnog skretanja sa teme i pokušaja da napadima na članove ovog foruma potisneš teme u zadnji plan u maniru pravog dobrog Čvorovića. Valjda će se i tebe setiti na dan bezbednosti.
Sad te ponovo molim da se okaneš ćorava posla, više puta se desilo da te u debati spustim na zemlju iz tvog sveta uobrazilje. Vidiš i sam iz gornjeg primera da si ponovo podbacio. Takođe na mom blogu imaš itekako mojih ličnih misli, koje si takođe prevideo.
Ako ne pišem strane i strane svojih ličnih utisaka već tu i tamo dam po neki komentar to samo znači da prepuštam drugima da donesu zaključak o onome što pročitaju ili odgledaju a ja postavim. Ne namećem svoje mišljenje nikome.
Pošto sam ispoštovao ovaj tvoj zahtev...
Citat:
Napisi bar jedan mali, malecni svoj originalni pasus, bas tvoje neko misljenje o bilo cemu o cemu si nas vec spamovao sa brdom sarenih linkova i moja fascinacija tobom ce proci.
...budi čovek, drži se svoje reči i nađi nekog drugog da na njemu lečiš svoje komplekse.