Sada je: uto maj 13, 2025 12:47 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: sub jan 22, 2011 9:23 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum
Citat:

Jedan fora komentar s te stranice: " By: mocachapeau: it will make a God-awful mess of the constellation Orion"

Well isn't that interesting? Orion, the home of our apparent "4D controllers", is quite possibly on the verge of becoming a "God-awful mess". And those same controllers are presently working very hard to turn the Earth into their new home by replacing us with 3D bodies that are receptive to their vibrational frequency.

It sort of fits, doesn't it?"

Uglavnom treba eksplodirati zvijezda iz sazvijeđa ORION odakle navodno dolazi 4D rasa koja nas kontrolira/manipulira i koji trenutno sa jako trude da pretvore Zemlju u svoj novi dom, mijenjajući nas za 3D tijela koja su prijemčljiva za njihovu vibracionu frekvenciju.

Vrh

PostPostano: sub jan 22, 2011 9:43 pm 
Član foruma

zexa je napisao/la:
villy je napisao/la:
Znamo kako je nastala crna gora i koji tip ljudi zivi u njoj... dovoljno je reci zbjegna drzava... coece

Vrijedjanje citavog naroda i drzave.Moje skromno misljenje da je izazvano kompleksom nize vrijednosti.Ako administrator adekvatno ne reaguje na ove bljuvotine bicu primoran da detaljnije opisem cin ,,prava prve noci,, kojim su bili izlozeni preci ovih sto mrze sve sto je crnogorsko.

Ispricavam se svima radi ovog. I jamcim vam da se nece slicno ponavljati.
Htio bi reci da ako vladate s razumom, da se nitko na ove stvari nebi smio vrijedajti.
To su sve umjetne tvorevine. Samo ukazujem na gresku u DNK koju prenosimo s narastaja u narastaj.
Nitko nije savrsen pocevisi od mene. U mnogim slikama prikazane su ljestve prema nebu a one su simbol DNA. Cilj je probjedivati lose, u nama nase slabosti a spoznajom i sirokim obzorom pogleda mozemo doseci to nebo. uspeti se k svjetlu. Proumljenje.
Nadam se da ste me razumjeli oko toga.
Svi smo jedno i da se po tom pitanju nitko nesmije uvrijedii vec postati bolji i uvidjeti - ukazati na anomaliju zbog koje posrcemo non stop.

Srdacno LP

Zasto smo takvi kavi smo? zasto nam je tako kako nam je, kuda idemo?
http://www.vimeo.com/15690439

Zadnja izmjena: villy; ned jan 23, 2011 3:43 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 12:56 am 
Član foruma

@ Vili
Uf , ja se vec uplasio da te ukinuli !

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 10:01 am 
Član foruma

Ovo kod villy "pod moderacijom" dođe kao "uvjetna sloboda" za počinitelja kazenog djela? :rofl btw koji su uvjeti?

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 11:26 am 
Član foruma

Pokotine su se pocele pojavljivati pre par godina. U poslednjih nekoliko meseci raste seizmicka aktivnost u severoistocnoj Africi.Istrazivaci kazu, da, lava koja se pojavljuje, ima karakteristike magme koja se, uobicajeno, vidi na morskom dnu.

Uz clanak je prilozena i galerija slika:

http://www.spiegel.de/international/wor ... 41,00.html

:love9:

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 1:41 pm 
Član foruma

ne znam da li ste primjetili u svojoj okolini (kao i ja), ali i po novinskim člancima da u mnogim dijelovima svijeta je u toku pravi BABY BOOM. Trudnica na sve strane.

S obzirom na sva trenutna i buduća događanja o kojima raspravljamo, to je u najmanju ruku interesantno!

Kako to protumačiti?

Kakvi su događaji bili u tijeku ili slijedili nakon takvih baby boomova do sada? Pojma nemam, ali bilo bi zanimljivo saznati.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 2:18 pm 
Moderator

dodo je napisao/la:
ne znam da li ste primjetili u svojoj okolini (kao i ja), ali i po novinskim člancima da u mnogim dijelovima svijeta je u toku pravi BABY BOOM. Trudnica na sve strane.

S obzirom na sva trenutna i buduća događanja o kojima raspravljamo, to je u najmanju ruku interesantno!

Kako to protumačiti?

Kakvi su događaji bili u tijeku ili slijedili nakon takvih baby boomova do sada? Pojma nemam, ali bilo bi zanimljivo saznati.

Zanimljivo, baš se sms-am s frendicom iz srednje, koju nisam čuo najmanje godinu dana, i na pitanje kako je, odgovara trudno (prvi put).

Pa s obzirom na sva događanja oko nas (i kroz nas), kojima možemo (kolko ko već) svjedočit, i ako uzmemo u obzir da je otjelovljavanje na Zemlji iz pecepcije duše, skupljanje "gradiva" o egzistenciji na fizičkoj/materijalnoj ravni, te karmičke procese, tj. izravnavanje ili balansiranje uzrok-posljedica odnosa, a u odnosu na ono kakvim se (ovovremeno) čovječanstvo (u globalu) pokazalo što se davanja/odašiljanja energetskih impulsa/stvaranja karme tiče, nekako mi je logično da duše koje su nakupile toliko emocionalno-mentalno-duhovnog neizbalansiranog tereta će nahrupit u što većem broju u ovim vremenima preokreta jer je ovo jedinstvena prilika da "instant" odrade ovaj dio školovanja.
Drugačije rečeno, za odradit/iskusit ono za što bi im u "normalnim" uvijetima trebao period od par životnih vjekova, sada je možda dovoljno samo par godina (iz zemaljske percepcije vremena).
Otud valjda i taj baby-boom.

Naravno ovo je samo moje razmišljanje.

Poz

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 4:48 pm 
Član foruma

Kako razmisljaju i djeluju trezveni ljud, ovo su nasi istocno susjedi.

Kako se na prefidan nacin truju izvori pitke vide, ekologija i lazni predstavnici - obmanivanjei.
O zabrani upotrebe ljekovitih biljaka
Enzimi iz svjeze hrane koje su prijeko potrebne za ljudski organizam... ako su izuzete izaziva podhranjenost.... itd..
U vojvodini naporavljen zlocin milenijuma perfidno za ne. odslusajte.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 5:18 pm 
Član foruma

Ma nije to neko "iskonsko zlo" sto radi takve stvari po Srbiji. To je glupost i pohlepa, ne rade to oni da bi nekome napakostili ili ga unistili, vec da bi "zaradili". U Srbiji ne postoji drzava (ali stvarno ne postoji organizovana drzava) vec samo nekoliko kriminalnih grupa koje imaju razne interese, tako da su naprimer pokusali da razne hemijske otpade smestaju po mnogim napustenim vojnim objektima (i za to dobiju neke sitne novce). Po selima i u blizini naseljenih mesta im uglavnom ne uspeva, narod blokira puteve i buni se. Pitanje je kako stoje stvari po zabacenijoj prirodi.

Tako da mislim da se u Srbiji niti razmislja niti deluje. Ovde vlada beda, ocaj i gnev. I generalan osecaj da smo pod nekakvom cudnom nadrealnom okupacijom.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 5:29 pm 
Član foruma

E to to rezija je ista... umjesto srba i licnosti prebaci na hrvatsko... slika je malte ne ista.

Okupacija koju nevidis od izvrsnih elemanata kao sto su autorativne vlasti...

Nije to toliko bezazleno i pusteno pukim slucajem... namjerno je naporavljeno da mislis na toj razini.. da neznaju sto rede... profit je samo maska a ti koji primaju profit ne vide stablo od sume....

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 6:27 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Tako da mislim da se u Srbiji niti razmislja niti deluje. Ovde vlada beda, ocaj i gnev. I generalan osecaj da smo pod nekakvom cudnom nadrealnom okupacijom.

Gotovo ista situacija i u BiH, malo drugačije nijansirana. U proizvodnju se ne ulaže, uslužna djelatnost je bitna. Radnici se zloupotrebljavaju a nemar političara nagrađuje. Namjerno upropaštena preduzeća se prodaju strancima za sitne pare. Mediji balansiraju situaciju - igraju se sa ljudima.

villy je napisao/la:
Okupacija koju nevidis od izvrsnih elemanata kao sto su autorativne vlasti...

Nije to toliko bezazleno i pusteno pukim slucajem... namjerno je naporavljeno da mislis na toj razini.. da neznaju sto rede... profit je samo maska a ti koji primaju profit ne vide stablo od sume....

Slažem se.
Ljudi se nesvjesno prodaju a političari donekle svjesno. Kajmak ubiru oni iznad.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 7:45 pm 
Član foruma

Toda je napisao/la:
Ljudi se nesvjesno prodaju a političari donekle svjesno. Kajmak ubiru oni iznad.

Ili kako je to lepo Andrić rekao:
"...Svakih pedeset godina na ovim terenima pametan ućuti, budala progovori, a fukara se obogati... "
Kad bolje razmislim,pa nije džabe dobio Nobela... :mrgreen:

...jedino što je termin skraćen na 10-15 godina... :-"

I generalan osecaj da smo pod nekakvom cudnom nadrealnom okupacijom...

...sopstvenih idiota.

Vrh

PostPostano: ned jan 23, 2011 11:35 pm 
Član foruma

Sto se tice samog Aleksica, i ekoloskog pokreta, ja se secam , davno, kada sam honorarno poceo da radim u jednom mediju, da su mi odmah za njega rekli " On je lud, ne slusaj sta on prica,ima neku bolest" .
I kada sam ih pitao, zasto je on lud, rekli su, "pa cuces svasta sta prica, ne primaj to ozbiljno" .

Vrh

PostPostano: uto jan 25, 2011 12:46 am 
Član foruma

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... nama!.html

Vrh

PostPostano: uto jan 25, 2011 2:11 am 
Član foruma

Flamell je napisao/la:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/148646/Otrov+u+mesnim+prera%C4%91evinama!.html

O boze, ovo vise postaje zamorno . . .

Iako u tom clanku ima i istine, senzacionalizam skroz pobija svaku od njih i sprecava nas da dodjemo do pravog znanja.

Ovo je ocigledno dodato u novinama to se ne nalazi na pakovanju, to je ilustracija:

slika

Ovo je prava slika koja je na pakovanju:

slika

Citanje, ne analizom, najobicnijim citanjem i svaki idiot moze da vidi sta pise na zigu pored piramide (Buuuuuuu, samo fali oko)

Pa jos kaze:

Citat:
Aleksić objašnjava da ovakvi proizvodi imaju oznaku poput piramide i da na njima piše „codex alimentarius". On tvrdi i da ih na našem tržištu ima nezakonito, pa čak i u nekim poznatim domaćim mesnim firmama.

Covek izgleda ne ume da cita!? Da ume, procitao sta pise pored "piramide", i video bi da nema nikakve direktne veze sa kodeksom)

Citat:
Direktor Industrije mesa (ime fabrike i coveka nadjite u originalnom tekstu) rekao je za naš list da njihovi proizvodi nisu štetni, a sve glasine da se kod njih prodaju štetni proizvodi po kodeksu „alimentarijus" pripisao je zavisti pojedinaca.

Ovaj covek je u pravu. Njihovi proizvodi su ispod svih standarda i van svake klase. I veoma su opasni, pre svega mikrobioloski i zbog antibiotika kojima krkaju svinje i meso. Kupite njihovu kobasicu pa idite da piskite. Malo ce da mirise na pentraksil :mrgreen:

Dajte vise da ukljucimo mozgove. Da ne nasedamo vise na nikakve vidove programiranja. Slepo verovanje u bilo koga i bilo sta bez licne provere vodi u propast :!:

Vrh

PostPostano: uto jan 25, 2011 5:01 pm 
Član foruma

Citat:
Citanje, ne analizom, najobicnijim citanjem i svaki idiot moze da vidi sta pise na zigu pored piramide (Buuuuuuu, samo fali oko)

Da, mi smo svi mislili da treba da trazimo lobanju.

Inace, povukli su sve proizvode gde stoji znak , i ISTE prodaju bez znaka.

Vrh

PostPostano: uto jan 25, 2011 5:13 pm 
Član foruma

Ma nije to toliko strasno. To je bar po nekakvom standardu. U toj "industriji" cesto prodaju i van svih standarda.

Siguran sam da niko nije mislio da treba da trazi tu lobanju, ali sam i siguran da takav tekst uz tu lobanju na tom fudtejneru ipak stvara odredjen utisak. Narocito ako se ne razmislja jasno o tome. A sto vecina ljudi ne radi, vec letimicno cita.

Vrh

PostPostano: uto jan 25, 2011 9:23 pm 
Moderator

Bez obzira na trokute i lobanje, moje tijelo ne tolerira nikakve kobasičaste proizvode iz trgovine već 10-15 godina.
Slično je sa sirevima (čast izuzecima koje neću spomenuti da se ne pokvare), svim paštetama....
Bolje mi da ostanem gladan nego da to jedem, a trokut uz/niz onu stvar. :)

Vrh

PostPostano: sri jan 26, 2011 8:37 am 
Član foruma

Ma nije to toliko strasno. To je bar po nekakvom standardu.

Po kom standardu je onda ovo:
Citat:
Kupite njihovu kobasicu pa idite da piskite. Malo ce da mirise na pentraksil
viewtopic.php?f=8&t=2690&start=60#p103948

Možda ovom:
Citat:
Шта је заправо Codex?
Codex Alimentarius је скуп правила за регулацију пољопривреде и потпуну контролу
хране од семена до коначног производа. Покушаћу на што једноставнији начин написати
шта значи његова примјена:
· Под Codex-ом више није потребно обележавати животиње које су генетски
модификоване, што је до сада било обавезно. На тај начин ће се животиње укрштати и
тиме ће се уништити природни потенцијал постојећих раса, што је и циљ Codex-а.
· Сво поврће и семе ће бити изложено зрачењу. Тренутно се то ради само код
семења и поврћа које је дуго у транспорту, како би остало свеже што дуже. Под Codex-
ом ће то бити обавезно за сво поврће, семе, животиње и месо.
· Увођењем Codex-а ће све животиње, које се узгајају за храну или млеко, морати да
добију Monsanto хормон раста и Monsanto антибиотике. Иначе, компанија Monsanto је највећи произвођач генетски модификованих животиња на Свету. Врло подла, једна
од најподлијих компанија на Свету.
viewtopic.php?f=8&t=2690&start=60#p104028

Zabrinjavaš me već malo... :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri jan 26, 2011 9:57 am 
Član foruma

http://www.tuvdotcom.com/pi/web/Process ... Hungaricus

Certificate No. 75 127 50182
Certificate Number: 75 127 50182
Certificate Type: Codex Alimentarius Hungaricus
Certificate Holder:
XXXXXX D.O.O.
XXXXXX
SER - Serbien
Scope: Eggs and feed production

Proizvodnja konzumnih jaja i hrane za životinje
Fulfilled Standards: Codex Alimentarius Hungaricus

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.