Sada je: pon maj 12, 2025 10:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: ned jan 09, 2011 9:59 pm 
Početnik

Banke u Srbiji pokazuju svoje pravo lice...

Banke, ali i telefonski operateri koji od klijenata ne mogu da naplate potraživanja na ime mesečnih rata za kredite ili telefonske račune, često svoj dug po diskontnim cenama prodaju agencijama za naplatu dugovanja. Tako neredovne platiše umesto bankara sada zovu operateri tih firmi, koji često ne baš biranim metodama pokušavaju da naplate dugovanja.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2281 ... terivacima

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 9:00 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Mass Animal Deaths

Google maps - lokacije i opisi svih masovnih umiranja životinja. Hm, ima toga puno više nego što nam prenose vijesti!

LINK

slika

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 10:33 am 
Početnik

Ovih dana je predstavljena Oprahina nova televizija pod nazivom "Own" ili ako se čita odozada "Nwo" :-s . Ista analogija je kod imena njene produkcijske kuće "Harpo" tj. obrnuto "Oprah".

Više ni ne pokušavaju biit suptilni :roll:

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 10:44 am 
Član foruma

Ljudima je cudno sta se desava i nagadjaju. Jednom mislimo ovako, jednom onako, no sve u svemu vec je ocigledno da se desavaju stvari koje nisu normalne.
Ako je u pitanju mijenjanje polova, kako to da sve ptice ne padaju mrtve, vec samo na odredjenim mjestima i odredjena vrsta? Isto tako ako je u pitanju otrovni plin bila bi obuhvacena sira populacija i riba i ptica , a i drugih zivotinja ,a ne samo odredjene vrste... Ne kazem da se pomijeranje polova nece ocitovati ovakvim znakovima znakovima, ali onda ce biti zahvacene sve ptice....djeluje mi nekako logicnije.
Ja nekako vjerujem da je u pitanju nesto sto je namjerno prouzrokovano, pa eto to bi trebalo da se "prirodno" uklopi u vecu katastrofu kada stvarno bude puno jace pomjeranje polova. Sta je u pitanju - ne znam. Medjutim, ako gledamo na rezultat, to djeluje kao kada se hoce prekinuti prirodni lanac izmedju biljaka i zivotinja, kada smaknuce jedne karike u lancu moze prouzrokovati neravnotezu i ugrozavanje i nestajanje drugih vrsta i zivotinja i biljaka. Podsjetimo se da je nedavno umrla golfska struja na jednom dijelu planete, a posljedice cemo jako brzo uociti. Nece biti potrebno jos 10 godina, vec daleko krace vrijeme. Sistematski se putem chemtrejlsa truje i stanovnistvo i zemlja i voda vec vise od 10 godina. Sada kada se ovo sve zajedno poveze, nije tesko naslutiti zasto necemo imati ni cistog zraka, ni ciste vode, ni zdrave hrane. Sve su ovo "divni" uvjeti koji vode nestajanju normalnih uslova za zivot na nasoj planeti a time samima nama -ljudima prijeti direktna opasnost, u pitanju je nas opstanak.
Moguce je napraviti polisu osiguranja protiv kradje. Zbilja, ako vas neko pokrade ili na neki drugi nacin unisti imovinu, to mozete naplatiti. Ali to sto nam ispred nosa sistematski unistavaju nas zivot na zemlji, to se ne moze naplatiti....posve je moguce i "dozvoljeno". Vazno je samo da se to ne uradi odjednom, vec postepeno....ono sto bi nasi ljudi rekli "mic po mic". Tada se na sve navikavamo postepeno i dopustamo da se desi i sljedeci korak koji vodi ka propasti.

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 4:10 pm 
Član foruma

Mapa koju smo Jack i ja postavili, ne osvezava se novim podacima.

Ova se redovno azurira: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 390625&z=1

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 4:52 pm 
Član foruma

Počeli su spominjati Ickea nesšto..

Našao se krivac za napad na zastupnicu američkog kongresa:

Međutim se u medijima pojavljuju glasovi koji optužuju kritičnu masu ljudi koji "misle da im vlada želi nešto loše". U inteviewu se spominje da takvi misli dolaze od radikalne desnice i osobama poput Davida Ickea te od teoretičara zavjere.

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... &Itemid=72

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 5:32 pm 
Član foruma

\:D/

IDes, konacno i taj paket je izrucen.

NAravno da je vlast neprijatelju narodu. Od kako je Alkohol najveca legeliziran droga nista drugo se nemora reci.
Simtomi se ljece a uzroci i dalje ostaju...
Kao kroz filmove holivuda its... odrastaju narastaji koji su potencijalni sex manijaci, ubojice, teroriste, socijalne problema itd itd...

Ah da vlast ti veliki autoriteti nista ne rade za narod dobroga. 24h bacanje prasine u oci...
luk i voda.

drzava jednoj firmi uzima preko 50% zarade, radnik svoju placu koju vecina krvavo zaradi drzava dva puta uzima porez npr na placu i opet kroz placanja drzavi da bi udisali zrak imali licnu kartu.... na kraju krajeva sami sebi placamo identitet ROBa

naravno vlast misli na ljude...

Neznam sto je s tim covjekom koji je upotrijebio vateno oruzije... mozda je to jedna iscenirana situacija....

Dolazi samo u obzir probuditi osobu, osvjestiti nikako likvidirati...
Te likvidacije podsjecaju na pozante scenarije... pred malo je nesretno "pao avion poljske vlade....

sto u prijevodu potencira gasenje dobrih portala (izvora znanja), to im je cilj.

Vrh

PostPostano: pon jan 10, 2011 6:02 pm 
Moderator

Osobno sam najskloniji ove masovne smrti životinja nazvati samoubojstvima, tj. obzirom na evidentne (višegodišnje) atmosferske i ine promjene, koje, čini mi se, kao da ubrzavaju u frekvencijama svojih pojavljivanja/izmjenjivanja, neke skupine životinja jednostavno su odlučile da je to to, fajrunat za ovaj put.

Sad ono što me ustvari zanima, bi bilo, jesu li u tim izvještajima mas.-pomora igdje spomenute koje životinje iz reptilskog carstva, ono, krokodili, gušteri...i sl.

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 1:11 am 
Član foruma

http://www.neowin.net/news/obama-wants- ... -americans?

pa i ovo je novitet ili mi se cini da sam negde video temu za kontrolu neta

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 7:54 am 
Član foruma

Evo i javno priznanje manipulacije vremenom

http://danas.net.hr/znanost/page/2011/0 ... 49006.html

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 10:04 am 
Početnik

Goran je napisao/la:
http://www.neowin.net/news/obama-wants-an-internet-id-for-all-americans?

Hahahaha, ljudi su se žalili i tražili od vlade da rješi problem zaboravljenih passworda :rofl

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 10:08 am 
Početnik

Verite je napisao/la:
Počeli su spominjati Ickea nesšto..

Našao se krivac za napad na zastupnicu američkog kongresa:

Međutim se u medijima pojavljuju glasovi koji optužuju kritičnu masu ljudi koji "misle da im vlada želi nešto loše". U inteviewu se spominje da takvi misli dolaze od radikalne desnice i osobama poput Davida Ickea te od teoretičara zavjere.

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... &Itemid=72

Bilo je pitanje vremena kada će i sa time početi. S druge strane još jedan dokaz da Icke i ostali dobro rade svoj posao i ubdaju točno gdje treba.

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 11:10 pm 
Član foruma

Novi pomori riba i ptica:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-pomori-zivotinja-u-kaliforniji-ptice-padale-s-neba-kod-chicaga-umirale-ribe/532655.aspx

Vrh

PostPostano: uto jan 11, 2011 11:18 pm 
Član foruma

Ovde gore kažu da su ovi pomori sasvim normalni? Jel postoji taj podatak možda negde??

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 12:30 am 
Član foruma

Goran je napisao/la:
http://www.neowin.net/news/obama-wants-an-internet-id-for-all-americans?

Pa net se oduvek kontroliše!
Činjenica da ljudi veruju da tek može doći do kontrole je samo pokazatelj da je kontrola savršeno efikasna...

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 9:29 am 
Član foruma

http://danas.net.hr/novac/page/2011/01/12/0008006.html

https://www.box.com/s/e941cscq87f91t2694lu

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 2:42 pm 
Član foruma

Citat:
Pa net se oduvek kontroliše!
Činjenica da ljudi veruju da tek može doći do kontrole je samo pokazatelj da je kontrola savršeno efikasna

da ne bih isao off topic posto su ovde novosti

ali mislim da nisi bas u pravu na netu sam od neke 1999 godine i nagledao sam se mnogih promena i pokusaja uvodjenja svega i svacega sticajem okolnosti i posao mi je IT

bilo je pokusaja svega i svacega i ono sto nasi ljudi zovu uvek ima te spijunaze ali jos uvek je nemoguce sve totalno kontrolisati iz mnogo razloga da ne nabrajam redom

ali kako je krenulo korak po korak doci ce i do toga moja licna procena bar za nekih 5 godina

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 4:24 pm 
Član foruma

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/10 ... erede.html

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 5:38 pm 
Član foruma

Ovakvih stvari bi i šira javnost trebala biti što svjesnija, kao i svog ponašanja. Drugim riječima dobra lekcija iz cijele priče je da ova planeta treba mudre i kvalitetne zrele ljude koji će na zrele načine narodu pokazati što i kako treba se boriti protiv nepravdi, SVAKAKO NE ČINEĆI I SAM DODATNE NEPRAVDE, randalirati okolo ...

Tip i nije bio težak za prokužiti, jer jedan svjestan i informiran pojedinac bi odmah posumnjao u nekog tko se bori protiv CO2 ispuštanja, jer dobro zna da CO2 nije problem, da priča o globalnom zatopljenju i naplaćivanju "odštete" za isto samo je dio još jedne grandiozne manipulacije...

Vrh

PostPostano: sri jan 12, 2011 5:48 pm 
Član foruma

Malo offtopic, poplave u Queenslandu.
Evo iz prve ruke slike od rodbine - okolica Brisbanea, Australija..
slika
slika
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.