uff kartikeya, bas u sridu pogodjeno, zbilja suosjecam i potpisujem gore navedeno!
bas tako nekako je i govorio pytagora, ne upustati se u akt sa ljudima gdje tvoja pomoc/energija ce rezultirati nicim, tj odrezat ce ti tu ruku koju si ponudio... nego pomagat sam sebi ojacat sebe uzdic sebe svoju svijest i vezu sa visim vibracijama, a samim time i drugima pomazemo, i naravno uvijek spreman sudjelovati i pomoci onima koji imaju hrabrosti uhvatiti se oci u oci sa istinom i pravim promjenama(sto ukljucjue rad na sebi) a ne kozmetickim promjenama tipa 'yes we can aka thank you satan' sranjima, slazem se da..i meni se cini da su ljudi u prosjeku na ovim prostorima jos gori, ko pusteni sa uzice baaaam, a sva ta shema globalno budjenje mislim ono diskutabilno, ..ili samo jos jedan "kool aid" napitak skuwan samo za nas da bi se bolje osjecali
...ali postoji i jos jedna razina kad smo vec kod budjenja probudjivanja i svega toga... uvijek visheslojno,
pa da postoji budjenje ali u kojem postotku se zbilja odvija, plus ako znamo da ovi instant pokreti za kvazi budjenje tipa zeitgeist m/truth movement/newage movement su isto hrpa konjskog gnoja..i nazalost u velikoj mjeri vodjeni i kontrolirani, imho ofkors, jer po meni cak i kada ekipa sazna odredjene sokantne informacije i trci s njima okolo ...na kraju ne radi protiv 'nwo' nego za, ukratko, jer ne promjeniti sebe, nivo svojeg razumijevanja i mentalni sklop radikalno na bolje, ce na kraju rezultirati time da se vrtimo u krug ili zavrsimo u slijepoj ulici
da malo to opsirnije obrazlozhim slikovitim primjerima

, ono sto ja vidim isto zadnje vrijeme, je to da mnogo puta ljudi saznaju sa nwo, pocnu biti 'aktivni', i printati kojekave letke, probavljaju sve te informcije sto nije samo po sebi lose >> primjer >>> [kako nas sve zele podaviti otrovati, i kako su srusheni tornjevi rujna 11tog, i kako su ovi i oni politicari u dogovoru sa ovim ili onim, rat na balkanu izrezhiran ko i svaki do sada bla, kako je dijana ubijena daljinski vodjenim mercedesom zabivsi se u 13stup u tunelu parishkom, kako se bogati sastanu Xput godisnje blabla, i kako 'reptili' dogo-varaju sa 'sivima' nove bolestine na 33paraleli, kako nashi 'gospodari' smisljaju nama buduci socio-inzenjering i koja ce biti moda druge godine za, ...i na kraju sve to splasne ..mi se vratimo nasim malim ubojitim navikama, svakodnevim rutinama i kolotechinama, odlazimo na svoje 'drage' slejv jobove, ispijamo pravo domache mlijeko maltretiranih depresivnih krava sa mnogo bpa+ftalata, hodochastimo u crkve i slijepo* pratimo ponudjene rituale o kojima ne znamo nista, dok vozimo najmoderniju izvedbu automobila koji ispushta znatno manje co2 i onda na netu pisemo kako smo doslovce zgadjeni sa novim svjetskim poretkom, hvalimo se kako znamo cemu su zbilja sluzile piramide i tako jako mudri solimo pamet drugim sheople ovcama, sve dok se grijemo na plin naftu koju su nasi gospodari iscuclali iz zemlje, a sad idemo proslaviti 2011 na jednu zhuju sa malo mono natrijevog glutaminata ili sta su vec oni nelgijanci stavili u to lozhulj-sko pivo ili sutra u pekaru po fini domaci kruhich sa E621 blabla ... i tako stalno pravi borci sa promjene i slobodu,

] <<<
--- ALI na kraju najbitnije izostane, preispitati sam sebe, vlastito socijalno uvjetovanje deinstalirati, 'to go within', tj primjeniti svu tu tonu informacija i znanja koju smo upijali dok smo kvarili ochi prikacheni na monitor ko vampiri, i nabijali racun za struju koju nismo proizveli, dakle esoteric a ne samo exoteric al ne samo na papiru ili ekranu, i prestanak konstantnog upiranja prstom u neke tamo ljude i organizacije, mracne sile koje se nas sve chipirati il sta vec... mada to nije ni potrebno ako ovaj agresivni socio inzenjering bude isao po planu, kao sto je to sada
jbg jedna mini groteska nece shkoditi, pozdrav svima, rodilo se sunce/sin/isus bit ce duzi dani..yaay - barem nama na sjevernoj hemisferi, mada kelti kazhu da zima pocne 01/11, "Samhain: 31 October-1 November - first day of winter in the Celtic calendar (and Celtic New Year's Day), Winter Solstice: 21 December-22 December - midwinter", ...hmm zanimljivo poklapa se sa kineskim bichajima, "Chinese New Year: (late January - *early February*) - considered the end of winter in the traditional Chinese calendar"
kada moc ljubavi zamjeni ljubav prema moci tad ce valjda nesto se pokrenuti(sri chinmoy?), do tada nam ne preostaje nista drugo nego voljet sebe voljet druge, ne citati mainstream novine-ne gledat tv nego posjecivati galaksiju da sacuvamo (mentalno) zdravlje