biseri sa jednog foruma...Da li vama nestaje carapa iz ves mashine?
Ja otkako znam za sebe, uvek mi fali jedna carapa nakon pranja.
Godinama proucavam taj fenomen, jer me mnogo kopka.
Znaci, ubacim recimo 5 pari carapa u mashinu, a nakon pranja izvadim 4,5 para.
jednom sam cak dokumentovao celi proces video nadzorom, da mogu posle u miru da analiziram celi proces.
Lepo se na snimku vidi kako ubacujem 5 pari carapa u mashinu, kako je zatvaram i pustam u pogon.
Onda sat i po rada mashine, i kraj.
Prilazim, vadim ves, brojim carape...i cvrc. 4 i po para.
jedna je opet nestala.
Analiziram snimak, i ne uocavam otvaranje crne rupe ili interdimenzionog portala.
Nikakvu anomaliju prostornog kontinuuma.
Nikakvi duhovi, gremlini, patuljci ili vilenjaci nisu petlljali oko mashine i mojih carapa.
Misterija....prava misterija....
Jel se to i vama desava?
Po meni, dobar film i ne mora odmah da se shvati. Najbolji su oni filmovi koje isprva uopšte ne shvatiš, ali su toliko dobri da poželiš da ih shvatiš. Samo genije može da napravi film koji je u stanju da gledaoca koji uopšte ne shvata šta se na ekranu dešava zakuca za isti...
Lako je tebi da kazhesh..nevernice..zhivot si mi upropastila..dushu si mi izjela..kako tju pred Boga vakav ?
I usput, ja sam pre oko mesec dana bio na brdu, i blabla na mobil malo sa nekom osobom,
i uz to lepo gledao rumeno Sunce, nista opasno, sasvim ga se moze gledati.. Mada nisam
tad znao za ovu tehniku, sad cu ici bas da sticem Astralni vid, tehnika mi zvuci ama savrseno lepa.
A tacno na opozitnoj strani tog dana se video pun Mesec.
Verujem da ce to gledanje u Sunce, procistiti moje misli i stabilizirati astralni vid.
To je bas lako, ja sam ponekad i 15 minuta u metitaciji bio bez treptaja. Ali kod mene je problem
sto nemam sveće. Eh, pa tako je. . Gde da nabavim sveće. Možda napravim iz voska sam.
Imam plave ochi,dugu smedju kosu prirodno prosharanu plavim pramenovima,manekensku gradju,naravno duge lepe noge...
180cm,65 kg...ne volim kad me neki zovu barbika...mada me zovu i manekenka ponekad, ni to nije bash,ponekad mi vredja inteligenciju...
Ja sam "iskoriscena" sa svojih 18leta (cista slucajnost sa punoletstvom,nema veze)...sa covekom prema kome sam osecala taj animalitet,mozda je tada bilo i nekih osecanja,mada cisto sumnjam,ali primarna je bila privlacnost.
Nevine devojke su mozda malo opterecene svojom "nevinoscu",pobogu,pridaje se neprocenjiva vaznost tome...kasnije to nije toliko bitno,mozda samo u tom trenutku "predaje".
Ali,neke granice postoje,ne valja ni prerano,a opet,ako se ceka mnoooogo dugo,devojka postaje frustrirana,nevinost postaje teret,a sve ono sto ona nije,to je pogresno i nemoralno.
Znaci, po meni,bolje ranije,da se ne bi pretvorile u žene-monstrume.