Jack987 je napisao/la:
Ako imaš puno ZNANJA, teško te netko može prevariti. Ako i neznaš neko područje u nečemu, iskustvom možeš vidjeti kad te neko želi prevariti. A tu je još i intuicija, pa kombiniraj... vidjet ćeš da ti onda ne mogu skoro ništa. Prevare uvijek pale kod manje inteligentnih ljudi i onih koji malo toga znaju...
Inače, materijalno nije loše, ali u dozi koja ti je potrebna - znači NE bezvezno gomilanje i to, već ono što ti koristi. Isto tako, paralelno s time, trebao bi razvijati i duhovnu stranu. Ono ti daje "feeling" koji te rijetko kad prevari. Sve je u učenju i znanju.

Ovo potpisujem.
Ono što privlači takve entitete je naš vlastiti strah.
Kad god poželimo nešto više materijalnog od onoga što nam stvarno treba, aktiviramo naš strah od peživljvanja, kojeg vjerojatno nismo u tom trenutku svjesni. Strah je ono što omogućava manipulaiju nad nama.
Strah ima mnogo oblika i može se maskirati u bilo što. Strah kao da je neki živi entitet koji zavarava onog koji ga u sebi ima. Pa i gomilanje znanja koje ti ne služi ni za šta konkretno osim za malo filozofiranja, kojeg ne koristiš u konkretnim situacijama, je temeljeno na strahu.
Čudni događaji...Imala sam i ja toga na kile. U početku sam se plašila, pa sam pokušavala zaboraviti na sve to, a kad sam "krenula", te sam događaje shvatila kao prilike za učenje o sebi i svojim strahovma. KAd bih uspjela shvatiti o čemu je riječ, i time riješiti jedan od svojih programa, takvi bi događaji prestali ili bi dobili za mene pozitivno rješenje.
Ako raspravljamo o vanzemaljcima i entitetima samo kao nekima koji vrše strašne pokuse i strašne manipulacije, prćkaju po našim tijelima i našim mozgovima, a ne govorimo o tome kako se možemo obraniti, i u čemu je "kvaka", mi šrimo strah. Hvata nas panika koju širimo na ostale koji nas slušaju. Počet ćemo paranoično promatrati i sve više viđati napade, i kad ih ima i kad ih nema.
Povećavanjem svog straha nudimo sebe kao idealne žrtve. Zato bih ja radije posvetila svoju pažnju na to kako se obraniti, ili bolje reći ograditi.
Jedino znanje i OPD...
KAd dostigneš OPD, onda si spreman za OPD astralna bića.
Dok si ti (ja) OPS, imaš potrebu kontrolirati druge ljude, soliti im pamet, vrijeđati ih, stavljat ih u red, uzimati od njih ono što ti ne pripada, izigravati žrtvu, ili nametati svoju moć, dokazivati svoju pamet ...ti si OPS i u svoj realitet možeš privući samo OPS ljude i entitete.