može mnogo toga biti u pitanju...
probaj piti više vode kroz dan, ali najbolje je između obroka ikakvih! cca. 2 sata poslje jela minimalno i oko pola sata prije jela, pa vidi. uglavnom, znam da je kod nekih ljudi povećanje unosa vode kroz dan jednostavno rješilo probleme s raznim oblicima glavobolja koje su ih patile dugo vremena (također vidi ovu knjigu:
VAŠE TIJELO VAPI ZA VODOM -Dr-Fereydoon-Batmanghelidj)...
neznam jel ujutro jedeš, ja recimo ujutro nikada ne jedem (i trenutno mi paše tako), pa uzmem po ustajanju oko pola litre čiste vode ili limun-med-vode ili možeš probati već neku kombinaciju ta tri elementa pa viditi šta ti paše (nekada ujutro drmnem i više vode, ali u razmacima, iz određenih razloga), no ako jedeš onda ti valja oko pola sata prije jutarnjeg obroka se zaliti sa pola litre vode i onda tek jesti...
nekada evenatualno kasnije ujutro (oko 11h) uzmem nekog voća (jednu vrst voća samo), što nije pravilo...
ručak uglavnom bude oko podneva ili kasnije, što opet nije pravilo - kako kada se zalomi

...
također ne jedem mesa
recimo ovako: na sirovome su mi glavobolje, koje su mi ranije bile učestalije, praktički iščezle... ali zato su neke druge stvari uskočile na prazno mjesto (ništa strašno

) hehehe

no, i sada na sasvim drugačijem režimu prehrane nego prije sirovoga je više-manje dobro... ustvari, daleko bolje nego prije sirovoga, a opet drukčije nego na sirovome (ni bolje ni lošije, jednostavno drukčije)... no, šta je tu je, uglavnom valja i paše, a za dalje ću vidjeti već
neznam, možeš probati to sa vodom, pa ćeš vidjeti dali tebi pomaže... no vidi i šta drugi kažu, pa polako
možda bi mogao također probati izbaciti meso iz jednadžbe na određeno vrijeme, pa vidjeti kako se to odražava (naravno u kombinaciji sa unosom više vode)...
naravno, ako misliš napraviti neke veće dugotrajnije promjene u određenom smjeru, valja razmotriti puno toga krenuvši od prehrane pa do duhovnoga, od materijalističke ravni pa do spiritualnih ravni, kombinirati i napraviti korjenite promjene na svim nivoima koliko je moguće, i rekao bih da se na koncu isplate sva "ulaganja" višestruko, no to ostaje tebi na razmatranje...
a to ti kažem iz razloga što određeni problemi što more određene ljude upravo vuku svoje korjenje u nekoj dubini, na nekom drugom nivou, a da se to samo odražava na fizičkom planu... nekada se radi o čisto jednostranom problemu, ali u svakom slučaju se nekada može raditi i o višestranom problemu - stoga nije loše pokriti što više mogućnosti i opcija... mor bidne, mor nebidne, pa ti vidi!
hajd živio!