Sjenko je napisao/la:
Bajs, to što vidiš ovdje ti se zove psihopatija i energetski parazitizam. Naime Navigatora je naljutilo što se nitko s foruma nije složio s njegovim opisom dvojnika i nije slavilo njegov "vrh" sanjanja.
Najbolje da mogu da budem glup kao ti, pa da se "naljutim" sto se neko nije slozio sa necim sto sam napisao

To je najidiotskija stvar koju sam cuo u poslednje vreme. =)
Jedno od uzasnijih stanja koje mogu da zamislim, ali ponovo si sam sebe fino opisao u vezi sa tim.
Sjenko je napisao/la:
Najsmješnije je što su u prosjeku njegovi postovi duži od mojih, no nema šanse da on tako nešto prizna
=))) Ne radi se o proseku glupane, radi se o tvom prvom odgovoru na moj post, kad si sam svoje govno pojeo, i u startu stavio sebe na pravo mesto, bez ikog drugog da se potrudi =)
Tako da ja nemam sta da "priznam", nisam ja taj koji je imao problem sa dugim postovima, vec ti....ali ne moras ni ti nista da priznas, jer je vise nego ocigledno koliki si idiot ispao sa tim ispaljivanjem u vezi "eseja".
Dakle u vezi sa postovima, radi se samo o tebi, i o razotkrivanju tvoje gluposti i besvesti i to u samom pocetku.
Sad nastavi da se obracas drugima, jureci im u zagrljaj utehe =)) ocajnicki pokusaj da svom jadnom egu olaksas traumu koju je pretrpeo. =)) Ali valjda je naucio bar da sledeci put pazi, i da ima neko ko i njega moze da samelje..
Zato ti se on i nudi, samo ti ne umes da se snadjes i da to iskoristis.