nana3 je napisao/la:
sve je dozvoljeno
sve je moguce
strah je nepotreban
greske ne postoje
stid je nepotreban
sve je radost
oprastanje
prihvatanje
razumevanje
Bravo, ovo je donekle sročeno nešto što se i meni mota po glavi. Nekako sam došao do spoznaje da je svaki oblik života veličanstven i vesel sam po sebi, a sve ono negativno (što percipiramo kao negativno i neprijatno) je samo ono što se događa u našim glavama i samo je produkt programiranja i predrasuda.
Inače sve sam ovo prije već u 'tragovima' osjećao, ali kad sam naišao na ALAJE video
http://www.youtube.com/user/777ALAJE i knjigu Nulte Granice vezano za Ho'ponopono, onda sam nekako dobio i potvrdu svega što sam osjećao.
Sanjam o životu na našoj planeti u kojem će ti netko nepoznat doći i zagrliti te bez ikakvih predrasuda ili strahova, ako osjeti da se osječaš loše. E to bi bio svijet u kojem bi želio živjeti.
Nadalje, sad kad iznosimo čudna dešavanja, imam neobična iskustva s paucima i leptirima. Leptiri me presreću u šumi i doslovno mi staju pred noge zaustavljajući me. U par navrata su sletjeli i na mene. Nažalost ako pokušavaju komunicirati to još nisam uspio.
Kad radim sungazing ponekad me pauci uznemiruju, uglavnom skakucu po meni, a evo danas se na mene popela neka mrcina od žutog pauka i stala mi ravno na prsa (bio sam gol do pasa) i zajedno se sunčao s menom nekih 5 minuta. Morao sam ga potjerati. Uopće se nisam bojao, dapače ovakva 'pažnja' raduje moje malo srce.
Mir s vama.