Sada je: uto maj 06, 2025 3:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: uto mar 01, 2011 10:05 pm 
Član foruma

Danas Vecer unutar sat vremena mozda malo vise tri puta je blikala elektro distribucija...
decoder za tv zablokira i nema slike...
u zadnjem bliknanju do sada dsl ruter izbacio - blokirao.

Nadam se samo da je negdje samo ruzno vrijeme... ali kako ide cisto sumljam.

Vrh

PostPostano: pet mar 04, 2011 12:00 pm 
Član foruma

Imao sam dosta cudnih desavanja od crnih sjenki(ima ih i danas) do jos mnogo cudnijih.
Neka cu opisati jer me zanima vase misljenje.
To se desilo kad sam usao u citavu pricu poceli su "napadi",citavu noc sam citao knjigu i pred jutro sam poceo vidjeti sjenke,al nisu iste kao crne,ovo je bilo kao nesto svjetlucavo i vidi se visina 1.90,i malo su kruzili oko mene,a bio sam jako smiren i opusten,nije me ni bilo strah.

Sljedeci trenutak je bio kad je jedan prisao i poceo dirati u djelu srca i samo se culo skljoc i ja sam bio odmah nervozan i sa svima sam se htjeo svadjati.
Negdje na forumu sam jednom procitao d kako je netko bio deaktiviran ili u tom kontekstu.

Drugo desavanje je bilo mozda par mjeseci nako toga,bio sam ispred ogledala i vjezbao da vidim auru,al onda sam poslje toga prizivao jednu zelju,pa sam poslje toga krenuo sa mastrubacijom.

Kad je dosao orgazam osjetio sam kako je nesto uslo u mene u predjelu grudnog kosa,glava mi je bila nagnuta ka podu i taj entitet kako je bio u meni podigao mi je glavu i sljedeci trenutk je bio da sam se gledao u ogledalo,a oci su mi bile skroz crne,cijelo oko,kao sta David Icke prica na nekim predavanjima,da je vidio takve ljude.

Ja na te situacije vidim kao hitnos mog bica da se probudi,da bih shvatio da je ovo iluzija,jer se ne bavim nikakvim ritualima ili slicnim.

I jos jedna situacije je bila sa mojim stricem,on je moj strah iz djetinstva.
Svi kazu ako hoces da napredujes putuj u pravcu svojih strahova,tako sam i ja.

Dosao sam na selo,bio 40 dana i mislio da je sve jedan veliki promasaj,al predzadnji dan prao sam sudje i on je usao u kuhinju,kako je zatvorio vrata tako se nije pomjerio,sve je trajalo 10-15 sec.i glas divljacki u meni(intuicija) koji mi govori okreni se,okreni se i tako se okrenem.

Vidim bezivotno tijelo koje stoji kao ona lutka koju drzite sa koncima i vidim da me nesto gledao kroz njega,a isto tako kad sam ja to vidim tako se i on vratio.
Da vam prikazem kako ja to vidim ili da vam priblizim situaciju.

Postoji velika mrznja od strane strica prema meni(da ne ulazim zasto)al kad je tijelo prevladano mrznjom tad je nekom entitetu lako preuzeti tijelo(ili samo ljusturu),mada sve se to odigralo brzo,kroz maglu bile su reptilske oci,al opet ponavljam kroz maglu.

I vidim sam da je netko pricao o bijesu,netko je na to rekao da mu se mozda zakacio neki entitet,ako mi netko moze dati neki link da vidim o cemu se radi jer je zanimljivo.

A vidim i kod sebe da nekad neki bijes prevlada u meni i onda sam par puta udario psa.
Ali krece tako sto bijes pocne da bukti radi neke bezvezne stvari i kako pridjem psu da je malo "spotam" sto bi se reklo ,kako prilazim tako bijes bukti i onda se stvori slika kako je udarim i udarim je,a isto tako ako ne realizujem tu zamisao imam osijecaj kao da bi mene nesto udarilo.

Mislim da mi treba mala pomoc oko bijesa,kako ga preokrenuti u kreativnost ili se boriti sa njim.
Vidim da imam potisnuti bijes u sebi,al ne zelim ga izbacivati tako sto se izivljavam na bilo kome ili cemu.

Dajte misljenja i savijete.

:blob:

Vrh

PostPostano: pet mar 04, 2011 2:01 pm 
Član foruma

Najvjerojatnije imas nekog zakacenog.... 8)

Vrh

PostPostano: pet mar 04, 2011 2:25 pm 
Član foruma

Obzirom da si tražio ostvarenje neke želje i "radio" pred ogledalom, pa nije baš da se ne baviš ničime ritualnim....Sve je to i više nego dovoljna pozivnica!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 3:36 pm 
Član foruma

Ok. Pokusavam shvatiti da li to dolazi od mene ili nekog entiteta,(na bijes mislim)a za zelju,nisam gledao kao pozivnicu,al izgleda da je.
:love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 3:50 pm 
Moderator

Ako si to ti na avataru, onda nemaš ništa nakačeno. :-k

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 3:58 pm 
Član foruma

Nit se nemas cega bojati... 8)

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 6:02 pm 
Član foruma

Citat:
Mislim da mi treba mala pomoc oko bijesa,kako ga preokrenuti u kreativnost ili se boriti sa njim.
Vidim da imam potisnuti bijes u sebi,al ne zelim ga izbacivati tako sto se izivljavam na bilo kome ili cemu.

Vidi ovako:
Bilo da se radi o želji koja je sadržaj uma ili bijesu koji je reakcija tijela na umni sadržaj, oboje ako želiš kontrolisati odnosno ublažiti i riješiti treba da se postaviš u ulogu posmatrača (ne ovog našeg moderatora :wink: naravno već tvog unutrašnjeg tebe).
To je u suštini tip meditacije ali nije džaba spomenut jer je efikasan.
Možeš pomisliti da je bijes loš a neka fina željica dobra, međutim iz perspektive svijesti oboje je isto i sa oboma se radi isto.
Dakle budi svjestan tih trenutaka kada se pojavljuje želja, strah, bijes, tuga, očajanje, zavist..., registruj ih bez procijenjivanja; tipa ovo je dobro ili ovo je loše; i vidjećeš kako će se svijest, a svijest je tvoja suština, izoštriti, što će u konačnici donijeti rezultate na svim nivoima.

Zajebi mantre, rituale i šta ja znam i provedi svaki moment svjestan na vrhuncu mogućnosti i budnosti i tada nema tih letača i sjenki koje ti mogu išta, jer kad si svjestan njihov uticaj koji je njihovo jedino oružije se gubi i oni nemaju više kod tebe šta da traže.

Vrh

PostPostano: uto mar 08, 2011 5:15 pm 
Član foruma

Hvala bajs. :love3:

Slusao sam dosta predavanja Krishnamurti-a,on govori o posmatranju,zapravo da je to jedini izlaz i disciplina.

Sto se tice avatara,predrasude decki.Ne moram imati avatar sunca ili uziverzuma.Ne predstavljam sebe,nego sam inspirisan ovim covjekom.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Benedykt_xvi-crop.jpg

:love3:

Vrh

PostPostano: uto mar 08, 2011 5:35 pm 
Moderator

Ma nisu to predrasude, to je bila šala. :)

Vrh

PostPostano: pet mar 11, 2011 12:22 am 
Član foruma

hm,meni se zna cesto desiti da fluorescentne svejtiljke blicaju dok su ugašene.Npr.iznad sudopera imam jednu i zna ponekad kad se približim da blica,a isto tako i u kupatilo tokom dana dok je ugasena zna da blica.

Pitao sam ostale ukucane jel se i njima to događa,ali izgleda da sam sam u toj igri.
:dontknow: :dontknow:

:love5: :love5:

Vrh

PostPostano: pet mar 11, 2011 10:55 am 
Član foruma

u zadnjih par mjeseci najmanje tri-četiri puta tjedno,krajičkom oka uhvatim sijenku.
Možda je samo premorenost poslom, ali nekoliko puta sam baš bio siguran...

Vrh

PostPostano: pet mar 11, 2011 8:24 pm 
Član foruma

2.znam je napisao/la:
u zadnjih par mjeseci najmanje tri-četiri puta tjedno,krajičkom oka uhvatim sijenku.
Možda je samo premorenost poslom, ali nekoliko puta sam baš bio siguran...

Zanimljivo, i ja ih primjećujem znatno češće u zadnje vrijeme nego prije.

Vrh

PostPostano: ned mar 20, 2011 9:08 pm 
Početnik

Ja sam imao iskustva slična kao što je opisao slipknot-maggot u prvom postu. Mislim na one nedefinisane praskove, šta li su već.. To mi se desilo 3 puta u životu. Prvi put kada sam to doživio pripisao sam to tadašnjem mamurluku :mrgreen: i mislim se - valjda sam na tren poludio kad mi se pričinjavaju zvukovi. Prvi put mi se kao što napisah desilo da sam nakon buđenja kod prijatelja u domu posle jedne vesele pijane noći.. Probudio sam se i dok su svi spavali ja sam se došunjao do vrata, i obuvao se u namjeri da izađem van i dok sam vezao pertle čuo sam kao da je nešto palo u sobi, nije bio baš jak zvuk, više kao da je pala patika ili tako nešto, neki tup zvuk, okrenuh se okolo i nisam primetio da se u tom trenutku nešto pomerilo ili da je palo, ali nisam toliko pridavao pažnju tome. Bilo je dosta stvari okačenih po stolicama i kuda sve nije, pa stoga ništa čudno. ali nekih par sati posle, u trenutku kada sam na putu za faks prelazio preko mosta čuo sam iza sebe zvuk koji sam tada po zvuku registrovao kao pad knjiga, znači baš tako je zvučalo kao da je neko bacio sve knjige na trotoar i to tik iza mene... okrenuh se a iza mene ni žive duše.. pomislih još me drži piva od juče.. hehe

E sad ovo sve i ne bih pisao u ovoj temi da se nije ponovilo par godina posle dok sam bio ajde da kažem pri punoj svijesti i zasigurno bez ikakve reakcije alkohola. Bio sam u kupatilu kod svoje kuće, bilo je kasno uveče i ja sam se tuširao i taman dok sam sekao nokte na nogama čuo sam takav udarac od kojeg sam poskočio, nešto je puklo, udarac je bio kao da je neko razvalio nogom vrata moje sobe (koja se nalazi pored kupatila). Ni sam ne znam zašto ne proverih iste sekunde nego reših da završim započet posao. Izašao sam nakon minute i onako pogledam po sobi, sve je na mestu, a na moje još veće iznenađenje moji su uveliko spavali i nisu ništa čuli? WTF?? Šta se dešava? :shock:

Vrh

Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet apr 07, 2011 1:48 pm 
Član foruma

Pozdrav,

Meni zadnje vrijeme prije spavanja, ili u toku noci kad se probudim na wc (da prostite) pa se opet vratim u krevet da spavam bruji. Vujem neko brujanje, vibre. Ne znam kako da to opisem, i to cujem kad se jako skoncentrisem. Dok pocnem razmisljati vise to ne cujem. pravo da kazem malo me bilo strah toga. kao da sam u nekoj fabrici pa sve bruji.

\:D/

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 1:52 pm 
Član foruma

amir je napisao/la:
Pozdrav,

Meni zadnje vrijeme prije spavanja, ili u toku noci kad se probudim na wc (da prostite) pa se opet vratim u krevet da spavam bruji. Vujem neko brujanje, vibre. Ne znam kako da to opisem, i to cujem kad se jako skoncentrisem. Dok pocnem razmisljati vise to ne cujem. pravo da kazem malo me bilo strah toga. kao da sam u nekoj fabrici pa sve bruji.

\:D/

Isto :-k

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 1:56 pm 
Moderator

Ja imam mnogo mnogo ultrazvučnih cvrčaka koji mi se nadglasavaju i frekvencijski usklađuju u glavi i iznad glave, skoro ko da sam na plaži ili ko da mi je glava u starom televizoru gdi kondenzatori cvile.

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 1:58 pm 
Član foruma

Ja sam mislio da samo ja čujem brujanje kad ono eto vidi vraga \:D/ i još da kažem da sam sve umorniji niikad dovoljno sna. A po noći kad legnemi sve se umiri osjećam te vibracije to brujanje, možda čak i lagano podrhtavanje ili je to samo privid. U zadnje vrijeme obraćam pažnju na neke sinkronicitete i ima ih podosta. Možda je nešto a možda nije ništa no nije ni bitno. :mrgreen:

I jedno pitanje? Po noći kad sklopim oči vidim slike ljubičaste boje kako se prelivaju kao neki dim, pa onda sivi dim, pa onda šahovnice sivo bjele i td. Jeli to normalno ili?

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 4:34 pm 
Član foruma

Cuje i moj muz brujanje, da ne ispadne da samo ja umisljam :D

Jednom smo se probudili od ludackog neprirodnog brujanja, kao da je bio neki mozda svemirski brod iznad nas, ogroman :D hehe, ma nek ide zivot, samo da je zdravlje !!!!!!!!! :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 5:32 pm 
Član foruma

Pošto imam običaj popodne malo odspavati kad za to imam priliku (pola sata do sat), primijetio sam da zadnjih dana to ne mogu, što mi se prije nije baš dešavalo. Možda tek uspijem utonuti u san i odmah se trznem, no zanimljivije od toga je što sam danas popodne uspio nekako zaspati, no sanjao sam kako sam htio ući u svoju spavaću sobu, ali mi je netko pripriječio vrata. U snu sam znao da je otac u sobi. Nakon toga sam bio u sobi, no odjednom se tu stvorio neki nepoznati čovjek koji me je samo gledao. Znao sam da to nije ok, jer soba u snu predstavlja mene (tako sam baš u snu razmišljao), te da je taj netko upao, kao neki uljez, te sam počeo raditi energetski štit. Čuo sam neko brujanje tada, i probudio sam se. Naravno, ovaj dio sa snom možemo napisati u temu sa snovima, no smatram da je na neki način povezano sa dešavanjima kod nekih članova foruma, pa sam spomenuo ovdje.

Zadnja izmjena: MOONLIGHT; pet apr 08, 2011 8:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.