Ma ne smeta mi niko prijatelju,samo ako ne mogu ovdje postaviti pitanja koja mi se motaju po mislima i ako ovjde ne mogu reći što mislim,a gdje mogu??
Nije mi namjera nikoga uvrijediti,niti me previše interesuje kako neko protumači moj stav.Hvala svakome na iznesenom mišljenju,svako mišljenje mi služi kao orijentir da vidim gdje sam ja i zato ja volim ovaj forum.
Skupio sam ja nešto vremena rada i detekcije.Moja pitanja o magnetnom centru su rezultat praktične primjene i mislim da nalaženjem prilaznog puta počinjemo skupljati materijal za magnetni centar.Kad se odlučimo da idemo definitvno dalje bez obzira na sve prelazimo drugi prag i magnetni centar bi trebao biti jasniji i u trećoj fazi razlučivanjem a i b uticaja još jasniji.A onda rast i razvoj ličnosti sve do 6-te faze i drugog praga po mom shvatanju je ravnanje po magnetnom centru.Problem s kojim se ja susrećem da i onaj početni materijal i ovaj od kasnije jednostavno mi nekako pobjegne.Tako da se nađem u tekstovima galaksije o napadima i odbrani i vektorima.Iako me razne situacije ne vrate na početak,dosta toga moram ponovo da raščistim.Rast i razvoj ličnosti se po meni odnosi ili bar dio na građenje što bolje društvene pozicije ali u svjesnom stanju pod uticajem magnetnog centra,odnosno što bolje uklapanje u matricu što i jeste četvri put,bar ja to tako vidim i ako neko misli da griješim ili da sam komičan neću se naljutiti ni na kritiku, ni na smijeh, ni podsmijeh.
Pucajte po volji,''i'm open'', i svakome od nas sretan 'put'