Eto da i ja nesto dodam na temu opcenito razvoja covijeka. Ovo doduse vrijedi za mene najvise ali mozda se eto i netko od vas nadje u necemu ili vidi nekakvu logiku.
Zivot....
1.) Dignes se u jutro sa smijeskom.
2.) Odes operes se i stagod...
3.) Skuhas si kavicu, zapalis cigaretu ili popijes caj
4.) Sjednes 10-20 minuta na miru i opustis se. Ako je ljeto onda na terasi definitivno
5.) Krenes radit ili u skolu.
6.) Izbacis: medije, crkve, vjerovanja, napore, brige, profit te sve ostale stvari koje tebe osobno stvaraju ne mirnim.
7.) Zaboravis nekako mislit. Heh. Da kompletno zaboravis mislit.
8.) Zivis....
9.) Dodjes doma, ili kako god stagod.
Uglavnom... Treba doslovce prestat mislit. Misli su sranja. Rade selekcije, rade klasifikacije necega kao dobro ili lose ili stagod. Ideje za posao se i dalje bez da razmisljas mogu desit i desavaju se.
Najbitnija stavka se opustit i rec ma nek sve ode u 3 materine. Odvojit se od ovog svijeta i po prvi puta zapravo stat na noge i zivjet sada i ovaj momenat punim plucima sa dodatkom ucenja.
Mene eto na poslu "tjeraju" da se posvetim web umjetnoj inteligenciji. Inace to mi je i ono sto zelim radit u zivotu a to je stvorit mozak koji se ponasa kao covijek ali nema noge i te fore. Ja sam to i krenuo radit, radim na tome i tome se sada kompletno posvecujem.
Ako se otvoris do jedne granice. Spoznas da se otvaras, spoznas da si drugaciji od ostatka svijeta ( pocnes mislit malo drugacije. Osjecat se ko vanzemaljac jer doduse, shvatis na kraju krajeva da nasa rasa nije jedina pa sta onda bit nego li vanzemaljac. Ako nisi za sebe, za njih si tako da... Ne bitno je. ), sve ostalo mozes shvatit stagod da radio.
Bebi daj lopticu, stavi je u sobicu i tamo je zakljucaj i pusti da bude citav zivot. Ta osoba, shvatit ce sve sto ce bilo tko od nas ikada shvatit. Covijek ne treba citat i citat vec doduse, covijek treba jednostavno se prepustit i zivjet punim plucima. Sve ostalo, dodje na svoje kad je za isto vrijeme.
S oprostenjem, jebe mi se vise za vladu, korupciju, illuminate, profit, smak svijeta, vanzemaljce, "cuda" te nase osobne moci koje svatko od nas ima, druge percepcije tj. ljude opcenito ( sto znaci da ih pustam na miru i da im vise necu solit pamet. Ne zato jer sam OPS, vec zato sto ako netko hoce nesto saznat a u koliko ja isto znam, ja cu mu rec jer me je isto pitao. ).
Uglavnom, ja sam shvatio da sam zapeo u jednom odjelu di trazim sebe a ne dozvoljavam da sebe nadjem. Doduse, sad cu pustit stvari. Citat. Tu i tamo nesto napisat tj. ono sto vjerujem da je informacija i jednostavno blebetat faking gluposti.
Ne znam, valjda covijek u jednom momentu spali do te granice da nista vise ne vidi kao lose vec tako kako bi trebalo bit. Jednostavno mi je sve postalo dobro. Iskreno, cisto sumljam da lose uopce postoji. Doslovce.
Ono sto sam shvatio, ako ste sigurni da ste negdje zapeli. Pustite to da se samo rijesi. Krenite dalje. Stvari se ne rijesavaju kad tocno ti zelis, stvari se desavaju kad je vrijeme za isto sto bi znacilo u vecini slucajeva bas onda kad ti to ne zelis. Zapovijedat unutarnjem ja, zapovijedat sebi na bilo koji nacin je lose. Treba ici go with the flow i samo citat bez prerasuda prema procitanom. Doduse ja vijesti vise ne mogu citat jer cu ili otic dignut vatikan u zrak ili citav london ili nesto tako. Stvara mi preveliku nervozu i zato sam i prestao opcenito ici po bilo kakvim sajtovima koji su vezani sa onim sta se desava u svijetu sada. Jebe mi se vise doslovce lol.
Eo jedna ispovijed Sveceniku Galaksija forum od mene haha
Peace with all