Sada je: pet maj 02, 2025 8:11 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 2:19 pm 
Član foruma

:offtopic:

Zadnja izmjena: Pantelija; sub jan 31, 2009 2:22 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 2:21 pm 
Član foruma

vaporizer je napisao/la:
kad bi ja vidio neko zivo svjedocanstvo nekog oboljelog moje sumnje bi momentalno nestale

I kada bi video bar broj atesta na pakovanju http://www.mms-aktivator.com. Za sada ga nema.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 3:02 pm 
Član foruma

Imam prjedlog. Neka netko kupi jedan MMS+aktivator. Pa neka ga odnese na kemijsku analizu. Da vidimo koj to kurac je (prostite na izrazu).
Da nebi ispalo da je mms = NaCl , a aktivator H2O2 :-) jer tako mogu i sam. Napravit jedan hektolitar toga za 20kn :-)

A to se sigurno nebi svijdelo ikome tko prodaje the true fuckong MMS :-)

A ni NaClO2 nije neko problem za skuhat :-) ne kažem da je uber jednostavno. Samo da nije kompleksno uz odgovarajucu opremnu koju svaki kemicar ima u pojedovanju. Pa cak i kemicar amater :-) Koji isgurno ima par tikvica i odtalih aparatura :)

MMS bi trebo biti OpenSource kao i sve ostalo! Znanje i istina opensoruce! FTW!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 3:03 pm 
Član foruma

"Posle 3 minuta napunite čašu do pola sa vodom ili sokom od jabuka ili drugim sokovima ( VAŽNO: NE KORISTITE SOK KOJI U SEBI IMA VITAMIN C ) vitamin C sprečava reakciju i MMS neće imati dejstvo !!!!
Popijte !!!!"

NEWS FLASH! Sok od jabuka ima Vitamin C! Kao i svi vocni sokovi! GOD!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 3:29 pm 
Član foruma

Pozdrav,

nije nikakvo samoreklamiranje momci. MMS je veoma ozbiljna stvar koja treba da pomogne ljudima i bolesnima. Svako ima pravo da proba sam na sebi i naravno svako ima slobodan izbor gdje i sta ce da nabavi i dali ce sam da pravi. MMS nije zasticena formuka niti se moze zastititi tako da svako moze da ga priprema i da pravi.
Ja navodim da se svakoj stvari treba prici veoma ozbiljno pogotovo kada su bolesni ljudi u pitanju jer se oni na zalost hvataju za svaku slamku da bi ozdravili i u toj samoj cinjenici nije ni bitno koliko sta kosta ili je dzabe, nego da pomogne.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 10:18 pm 
Član foruma

mmsDoc je napisao/la:
Ko stoji iza tog MMS-a koji je besplatan ? Ko daje garanciju ?
Gdje ga valjate ispod stola ? na sajgama ?
Nemoj se ovdje igrati haby laboranta niti hoby doktora jer je stvar suvise ozbiljna da bi se neki laici nakacili i lijecili svoje komplekse od onoga sto nisu nikada bili.

Ovako, imate u mom originalnom postu u ovom forumu link na forum.hr. Tamo je moja prica iznesena u detalje. Za one koji ne zele ici tamo (nije tesko, mozete i kao gost citati, ne morate se registrirati), samo ukratko.

MMS (ovo sto mmsdoc dila nije MMS) je natrijev klorit u prahu (80% cistoce) koji se mijesa s vodom u omjeru 28% klorita, 72% destilirane vode. Sto daje oko 23% klorita u vodi. Pored toga, MMS je i nacin kako se aktivira (imate o tome vise na www.miraclemineral.org, ili pak mom postu u forum.hr), velicina kapi (nije svaka kap jednako velika, jako je vazan otvor kapaljke), kojih treba 17 kapi za 1mL. Kada bazdarite kapaljku koju mislite koristiti, morate koristiti MMS (23%natrijev klorit), ne vodu, jer je razlicita gustoca vode i MMSa, sto bi dalo razliciti volumen kapi. I pored toga, a to je moja najveca zamjerka ovih sto prodaju MMS (iako to nije MMS) po Bosni je to sto oni pricaju o dozama koje ne mogu izlijeciti niti prehladu. Tocno doziranje mozete naci na www.miraclemineral.org, s time da morate znati koliko kapi kapate, a krajnji cilj je 1mL (15 kapi je malo manje, ali to nije problem). Tek s tim postupcima (a i ja vam mogu pomoci, odite na forum.hr, vidjeti cete moje savjete, mozete i pitati sto vas zanima, rado cu pomoci svakome) uzimate MMS.

MMS je izumio Jim Humble, iako rijec izumio moze djelovati cudno. Ustvari, on nije izumio natrijev klorit kao generator klor dioksida (djelatna tvar), on je ustvari izumio proceduru uzimanja (aktiviranja) koja je sigurna za ljude (koristenje jestivih kiselina, koje spustaju pH mjesavine na 5-5.5pH, jer je natrijev klorit jako luznat pH13), te doziranja koja su efikasna za ubijanje patogena. Tek to je MMS. Ovo sto se reklamira kao MMS u Bosni (www.mms-aktivator.com ili kako vec, ako sam pogrijesio u adresi) je preslabo, radi se pauza od tri tjedna, ne spominje se velicina kapi, pitanje je da li je u pitanju uopce 23% klorita. Ukratko, opasna mjesavina koja cini MMS neefikasnim i samim tim, osoba koja trazi pomoc po tim uputama, nece ju naci.

Sad sam malo napisao sto je MMS (provjerite www.miraclemineral.org i vidite sto izumitelj metode kaze o tome).

A da sad odgovorim gdje ja nabavljam i kako.

Moj prijatelj (o tome mozete citati i u mom postu na forum.hr) radi na sistemima za ciscenje vode. Projektira ih i gradi (za jednu firmu u Zagrebu, necu sad ici u imena i prezimena). Samim tim, pretpostavljam da znate kako je klor dioksid jedan od nacina za ciscenje vode od patogena. I on mi nabavlja (ne u velikim i neogranicenim kolicinama, ali dovoljno da imam za sebe, svoju porodicu i prijatelje) 24,5% natrijev klorit, koji se koristi i inace za generiranje klor dioksida u industrijskim pogonima koji koriste klor dioksid za ciscenje vode. Dakle, vodovodima u Hrvatskoj koji koriste klor dioksid, a ne klor. Ako primjetite, kolicina natrijevog klorita je malo veca (23% u MMSu, 24,5% u "mojoj"). To je zanemariva razlika, nije bitna. Limunsku kiselinu kupujem, svaka veca trgovina u Hrvatskoj (a vjerujem i u Bosni, Srbiji i gdje god vec ne) ima limunsku kiselinu. To je bar jednostavno napraviti. Upute imate i na www.miraclemineral.org, a i ja sam ih napisao na forum.hr (tocan link posta imate u mom prethodnom postu).

Sto se tice nabave za druge ljude, ja njima ne mogu nabavljati, jer je ocito da se ja time ne bavim kao biznisom. Ali, srecom, znam covjeka koji je izmedu ostalog preveo na Hrvatski Jim Humbleovu knjigu, trece izdanje, te on radi po Humbleovoj recepturi MMS. Cijena 80Kn za 1dcL (ili 100mL, ako je to nekome lakse). Ja covjeka znam, jer me kontaktirao nakon sto sam pricao o sebi, o tome kako je meni pomogao MMS. Prije ga nisam znao, a i sad ono sto ja radim je samo sirim informaciju da MMS zaista pomaze, da je stvarno koristan i efikasan, te da moze pomoci ljudima. Ali MMS je i kako se uzima. Ovo sto je MMS aktivator, to nije MMS. Obratite paznju na kolicinu klorita (ako je uopce 23%). MMS ne djeluje kao homeopatski pripravak (sto manje, to je jaci). MMS djeluje na principu obicne kemije, gdje trebate uzeti vise MMSa da biste ubili vise patogena. Premalo MMSa i necete ubiti patogene, a oni su zivi i mnoze se dalje.

Molim da shvatiti i da sam malo revoltiran, jer sirenje takvih dezinformacija, kako to radi MMS aktivator je stetno. Ljudi koji ne upotrebljavaju MMS u dovoljnim dozama, jednostavno ne mogu pobiti patogene. A onda nismo nista napravili. U Americi 4oz (oko 112mL) kosta $20. Ovdje, koliko sam cuo, MMS aktivator prodaje 20mL za 18 eura. Hej ljudi, 20mL (oko 5,5x manje) za ekvivalent od $27 dolara. I jos onda platite postarinu. I jos platite carinu. A da ne pricam koji je standard u Americi (iako je kriza, veci je svakako nego ovdje). I da ne zaboravim, oni jos zele da vi koristite ekstra male (definitivno nedovoljne) doze, koje su "projektirali" samo da bi njihovih mizernih 20mL trajalo sto duze.

Ucinili su MMS neefikasnim, opasnim (jer ne lijeci), skupim, prave se da su tu neki laboratoriji u igri, a ustvari, MMS je jeftin, efikasan, stvarno pomaze, moze se napraviti u svojoj kuci i koristiti bez pomoci drugih ljudi. Namjerno mistificiraju jednu tako divnu i mocnu, korisnu stvar kao sto je MMS, samo da bi namlatili pare, bez obzira sto ljudi nemaju koristi od MMSa, kad ih uzimaju po njihovim pravilima.

Molim vas, ako pricamo o MMSu, onda pricamo samo o onom sto je Humble izumio, a to je na www.miraclemineral.org.

Ako netko treba pomoc, ja sam spreman pomoci. Sve sto znam sam o tome ucio od Jim Humblea, isprobao na sebi, uvjerio se da radi. Mozete vidjeti moju pricu na forum.hr (direktan link na prethodnom postu).

Ne dozvolite da pohlepa beskrupuloznih ljudi unistava nesto tako efikasno kao MMS.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 10:43 pm 
Član foruma

Alane, s obzirom da si u toku sa MMS-om, jesi li kojim slučajem pročitao tekst sa linka kojeg je u ovoj temi postavio administrator?

http://www.galaksija.com/planeta/cudotv ... odatak.htm

Tu stoje uputstva za njegovu izradu, pa bih volio od tebe čuti mišljenje uspoređujući napisano s onim što ti znaš iz teorije i prakse.
Thanx.
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 10:50 pm 
Član foruma

Dobra kritika.
Samo bih dodao u vezi količine uzimanja MMS-a.
Da li je količina dobra ili ne oseća se po reakciji organizma.
Ja ga uzimam i već kod 6 kapi sam osetio blagu mučninu. Zato nisam povećavao. Inače sam zdrav i uzimam ga kao preventivu. Prijatelj koji takođe uzima MMS (iz Bosne) već se hvali da mu nestaju bolovi u kolenima i stopalima, kao i izraslina na ruci koja je stajala godinama.

Ono što bih zamerio mms-aktivatoru iz Bosne je malo pakovanje, loša ambalaža i nedotatak atesta.

Zadnja izmjena: Pantelija; ned feb 01, 2009 1:28 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 12:02 am 
Član foruma

GAL je napisao/la:
Alane, s obzirom da si u toku sa MMS-om, jesi li kojim slučajem pročitao tekst sa linka kojeg je u ovoj temi postavio administrator?

Tu stoje uputstva za njegovu izradu, pa bih volio od tebe čuti mišljenje uspoređujući napisano s onim što ti znaš iz teorije i prakse.
Thanx.

Na brzaka sam preletio. U osnovi je to vise manje ok. Moje zamjerke je to sto se koristi sok od jabuke. Da, on se moze koristiti, ali se mora dodati vise limunske (pogledati sto Humble kaze) u tom slucaju.

Najbolje je ne stavljati nista. Okus jeste gadan, odvratan, ali to se pije za zdravlje, a ne dok se caska s prijateljima u kaficu. I iako je meni gadno, ja koristim samo vodu i znam da mi pomaze. Mogu malo trpjeti, kad mi je toliko pomoglo.

Isto tako, limunska je 10%, moze se i vagati (jednaka se kolicina dobija kad se koristi mjerenje po volumenu i po tezini). Ovdje u Hrvatskoj je jeftina, 20g je 1,09Kn u Intersparu kod mene. Naravno, veca pakiranja su jos jeftinija po kolicini. Koliko sam vidio, sva kiselina je iz Kine, uzmite najjeftiniju, ciji je rok trajanja ok.

Mislim da taj prijevod ima manjih zamjerki, u svakom slucaju, tko zna engleski, neka se konzultira s Humbleovim uputama.

I da, ja sam stvarno puno pisao o tome na forum.hr. Nije da mislim ljude odvlaciti odavde, ali tamo sam stvarno jako puno napisao o MMSu. Ali vaznije od toga sto sam ja napisao je to sto je Humble napisao. Konzultirajte se s njime, pogotovo sad kad je napravio i dodatne siteove, po specificnim problemima, gdje je stvarno moguce naci skoro sve informacije. Naravno, na engleskom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 12:07 am 
Početnik

Slozio bih se sa Alanom oko svega sto je spomenuo. Samo bih napomenuo da MMS uspjesno rjesava i problem seboreje,depresije i razlicitih viroza. U to sam se osobno uvjerio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 12:08 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Dobra kritika.
Samo bih dodao u vezi količine uzimanja MMS-a.
Da li je količina dobra ili ne oseća se po reakciji organizma.
Ja ga uzimam i već kod 6 kapi sam osetio blagu mučninu. Zato nisam povećavao. Inače sam zdrav i uzimam ga kao preventivu. Prijatelj koji takođe uzima MMS (iz Bosne) već se hvali da mu nestaju bolovi u kolenima i stopalima, kao i izraslina na ruci koja je stajala godinama.

Ono što biz zamerio mms-aktivatoru iz Bosne je malo pakovanje, loša ambalaža i nedotatak atesta.

Ja svakako zamjeram preskupu cijenu. Skuplje je vise od 6x od MMSa u Americi. Skuplje je oko 9x od MMSa u Zagrebu.

Ali, ni to nije strasno kao sto je strasno smanjiti kolicinu MMSa, samo da bi to sto oni prodaju (u mizerno maloj kolicini, po odvratno velikoj cijeni) duze trajalo. Bez obzira sto tako male kolicine nisu efikasne i ljudi ne mogu ozdraviti po njihovom rezimu.

Napraviti MMS u kucnoj radinosti je tesko kao recimo vagnuti 28 grama klorita, dodati destilirane vode do 100g (dakle, dodati 72g vode) i onda to promuckati dok se sav klorit ne rastopi. I za to vam treba laboratorij, dva doktorata i 90 eura (toliko kod njih kosta 100mL MMSa). Lopovluk.

Zadnja izmjena: Alan_SP; ned feb 01, 2009 12:12 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 12:11 am 
Član foruma

GAL je napisao/la:

Thanx.

Ops, evo mene opet.

Malo sam detaljnije pogledao. Uz manje zamjerke (naveo, preskocite sok od jabuke), ovo je dovoljno dobar prijevod. I da, za vrijeme aktiviranja je tamo navedeno da traje od 3-10 minuta. Tocno je od 3-5 minuta. Nastojte da bude u tom periodu. Klor dioksid hlapi i samim time, pada koncentracija, a time i efikasnost, tj. broj ubijenih patogena.

Dok ne izade knjiga (prevedena je, treba ju odstampati) na Hrvatskom, za one koji ne znaju engleski, neka se referenciraju na njega.

Oni koji znaju engleski, www.miraclemineral.org je "biblija" po pitanju MMSa.

Zadnja izmjena: Alan_SP; pon feb 02, 2009 12:03 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 2:11 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
Ovako, imate u mom originalnom postu u ovom forumu link na forum.hr. Tamo je moja prica iznesena u detalje. Za one koji ne zele ici tamo (nije tesko, mozete i kao gost citati, ne morate se registrirati), samo ukratko.

Ako netko treba pomoc, ja sam spreman pomoci. Sve sto znam sam o tome ucio od Jim Humblea, isprobao na sebi, uvjerio se da radi. Mozete vidjeti moju pricu na forum.hr (direktan link na prethodnom postu).

Ne dozvolite da pohlepa beskrupuloznih ljudi unistava nesto tako efikasno kao MMS.

=D> =D> =D> .....

Vrh

Naslov: Nabava mms-a
PostPostano: ned feb 01, 2009 2:21 pm 
Član foruma

E, sad sam stvarno popi....!
Kako vam raznorazni igraci ne bi uzimali novac, upotrijebite Google. Napisite natrij klorit, pa cete sve saznati. Isto tako, povezite se sa ljudima koji rade na vodovodu, u praonicama rublja ili cak restoranima, svi ce vam reci od koga nabavljaju klorit. Spomenuo sam restorane jer tamo koriste vodikov peroksid za zastitu lignji od kvarenja, a shodno tome, firma koja prodaje peroksid, sigurno ima i klorit. Bez problema cete naici i na 35%-tni peroksid koji nam je potreban za koloidno srebro. Te firme prodaju kemikalije na veliko, ali ce vam rado izaci u susret i uz ljubaznu zamolbu, prodati i na malo. Tako sam ucinio i ja u Zagrebu. Nabavio sam 25%-tnu otopinu natrijevog klorita po cijeni od 12 kuna za LITRU ( ako kupite 10 litara ). Ako uzmete manje, cijena je 15kn po litri. I sami vidite da nas pokusavaju pljackati jer cujem da se u Zagrebu prodaje 1dl klorita za 80 kuna!!! Ne nasjedajte na price da je njihov mms jedini dobar jer je to laz. Klorit je klorit, nema tu nikakve mudrosti! Oni ga kupe na istom mjestu gdje mozete i vi, pa vam ga prodaju po odvratno visokim cijenama. Inace, klorit je vrlo postojan, traje cak do tri godine (to su mi rekli u firmi gdje sam ga nabavio), pa mozete zamisliti sto mozete napraviti sa jednom litrom. Ja sam do sada ljudima i poklonio 4 litre. Dalje, limunska kiselina u prahu (pakiranje od 100g) kosta u bilo kojem ducanu smijesnih 4 kune.
Alan_SP je naveo da je mms otopina klorita ( oko 24% ), pa ne vidim problem ako kupite 25%-tnu otopinu (ovi prodavaci vam prodaju taj isti postotak). To je to. U kontaktu sa 10%-tnom limunskom kiselinom reagira bas onako kako je i naveo (smrdi po kloru i postane zuta tekucina) Drzite se njegovog iskustva i sve ce biti ok!
Zbog reklamiranja necu stavljati linkove, samo koristite Google.
Eto, zanemarite te "koji zele pomoci ljudima" i budite mi zdravi i veseli!
:thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 2:41 pm 
Član foruma

Dezaco LAŽE!!! 100 g. limunske kiseline ne košta 4 kune nego se može nabaviti znatno jeftinije, po 3,29 kuna. Ne dajte da vas pljačkaju!!! :D

Šala mala. Dezaco vam je lijepo sve napisao. Malo proguglate i okrenete koji broj telefona i sve riješite.
Kupite natrij klorit (točno, litra košta 12-15 kuna), limunsku kiselinu i destiliranu vodu i gotova stvar. Valjda znate sami dalje po Alanovim uputstvima. :P
Tekučina natrij klorita nije agresivna, samo se kao sasvim normalna mjera preporučuje da je isperete sa kože običnom vodom.

Da iskusni laboranti, atesti, garancija kvalitete... :oops: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 4:09 pm 
Početnik

Evo ovako, procitao sam ovu temu i vidim da postoji dosta nesigurnosti kada je u pitanju nacin delovanja odnosno primene i doziranje ovog preparata. Kako sam i ja veoma zainteresovan za isti, kontaktirao sam svog mladjanog brata, porodicnog genija, koji je pri kraju doktorata na Max Plankovom insitutu u Berlinu, oblast farmaceutskog inzenjeringa (buduci farmakomafijas). :D

Poslao sam mu adrese koje se spominju na ovom topicu u vezi pripreme i primene, kao i adrese onih koji prodaju, pa ce on iz svog strucnog ugla da da komentar. Radim ovo jer smatram da ima dosta onih koji prodaju ovaj cudotvoran preparat po netu a nemaju nikakav atest, sertifikat, odobrenje itd. Najvise me interesuje kucna priprema, pa cemo videti sta ce bata da kaze, da li mozda postoji neki bolji nacin pripreme i doziranja, itd, covek je ipak expert za ovu oblast.

Pozdrav!

Vrh

Naslov: Re: Nabava mms-a
PostPostano: ned feb 01, 2009 11:54 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
svi ce vam reci od koga nabavljaju klorit. Spomenuo sam restorane jer tamo koriste vodikov peroksid za zastitu lignji od kvarenja, a shodno tome, firma koja prodaje peroksid, sigurno ima i klorit. Bez problema cete naici i na 35%-tni peroksid koji nam je potreban za koloidno srebro. Te firme prodaju kemikalije na veliko, ali ce vam rado izaci u susret i uz ljubaznu zamolbu, prodati i na malo. Tako sam ucinio i ja u Zagrebu. Nabavio sam 25%-tnu otopinu natrijevog klorita po cijeni od 12 kuna za LITRU ( ako kupite 10 litara ). Ako uzmete manje, cijena je 15kn po litri. I sami vidite da nas pokusavaju pljackati jer cujem da se u Zagrebu prodaje 1dl klorita za 80 kuna!!!

Prije svega, meni osobno je svejedno odakle cete vi nabaviti natrijev klorit. Sto se mene tice, sto je jeftiniji, to bolje.

Ono sto je vazno, koristiti ga treba po uputama od Jim Humblea (www.miraclemineral.org). Tad je efikasan.

No, kad ga kupujete, budite sigurni kakve je kvalitete. I sam Jim Humble kaze da kvaliteta treba biti ona za uputrebu u postrojenjima za ciscenje vode ili pak laboratorijska kvaliteta. Takva se moze kupiti bez problema. Ne moram reci da ga vi unosite u sebe i tu treba znati sto unosite u sebe. Dakle, nije da trebate ne znam kakve laboratorije, ali treba znati sto je to sto uzimate.

I da ne zaboravim, bazdarite kapaljku koju koristite, vazno je da znate koliko kapi treba za 1mL. Humble govori o kapi kojih treba 17 za 1mL.

I ne nasjedajte da je klorit (MMS) izuzetno skupa stvar, koju samo doktrori, laboratoriji mogu proizvesti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 12:01 am 
Član foruma

sinke je napisao/la:
Dezaco LAŽE!!! 100 g. limunske kiseline ne košta 4 kune nego se može nabaviti znatno jeftinije, po 3,29 kuna. Ne dajte da vas pljačkaju!!! :D

Šala mala. Dezaco vam je lijepo sve napisao. Malo proguglate i okrenete koji broj telefona i sve riješite.
Kupite natrij klorit (točno, litra košta 12-15 kuna), limunsku kiselinu i destiliranu vodu i gotova stvar. Valjda znate sami dalje po Alanovim uputstvima. :P
Tekučina natrij klorita nije agresivna, samo se kao sasvim normalna mjera preporučuje da je isperete sa kože običnom vodom.

Male napomene, ja kupujem limunsku u manjim dozama (20g), jer sam primjetio da je valjda ishlapila dugo stojeci. Tj. nije imala tu snagu aktiviranja kao kad ju svjezu otvorite. O tome sam i pisao na forum.hr Nije skupo, nema razloga stedjeti na tome.

Drugo sto je bitno, za izradu aktivatora vam ne treba destirlirana vode (moze, nije problem, ali kosta vise), dovoljna je voda iz pipe, ako je pitka.

Treca, ali bitna stvar, klorit svakako operite s ruke. On je luzina pH13, samim tim, nagriza kozu kao i kiselina. Jeste da Humble preporuca koristenje MMSa bez aktiviranja u slucaju opeklina (ostaviti oko minutu, do minutu i pol maksimalno), ali nakon toga svakako isprati. Ni pod razno ne isprati. Probao sam, djelovanje postoji, ali ako se opecete, puno je efikasnije koristiti glinu, pripremljenu za obloge. Tim sam uspio potpuno maknuti bol s opecenog mjesta, nakon uklanjanja obloga nije ostalo nikakvog traga opekotine (crvenilo, plik sto slicno), a nije bilo niti promjene osjeta koje je karakteristicno za opekotine. Sto prije stavite glinu, to bolje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 9:39 am 
Član foruma

Da li netko zna kakav je nacin primjene ili doziranje mms-a u slucaju melanoma?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 1:18 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Da li netko zna kakav je nacin primjene ili doziranje mms-a u slucaju melanoma?

Kao i kod svakog "obicnog" tumora, ide se na vece doze. No, uputno bi bilo mijesati s DMSOom i onda takvu mjesavinu nanositi i direktno na melanom. DMSO bi omogucio da klor dioksid brze prodre, a da ne pricam kako je i DMSO izuzetno zdrav i uputan. Ustvari, ima sva djelovanja kao i MMS, pored toga i jos mnoga druga korisna.

Mane su veca cijena (ne, puno je jeftiniji od MMS aktivatora, to je skuplje i od Ferrarija), moguc miris po bijelom luku (ja ga recimo nemam, moze biti zato jer imam veci oksidacijski potencijal, posto koristim MMS), te osjecaj pecenja kad se nanosi topicalno, a u mom slucaju taj osjecaj nije osjecaj pecenja, vec svrbezi. Svrbi dok se ne osusi, tj. sve upije. I da, neki ljudi mogu biti alergicni na njega.

MSM ima sva ta svojstva kao i DMSO, malo je slabijeg djelovanja, ali zato nema nus pojava. Cijena isto malko veca od MMSa, ali mislim da se MSM svakako isplati uzimati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.