Citat:
Prije si rekao da je sebičnost u pitanju,glupost pa sad neznanje.
A što ako je u pitanju ljubav?Ona prava,neopisiva riječima.
Ono nešto.
Kriv sam ja,nisam se izrazi dobro i rekao točno šta je šta da bi me mogao razumjeti šta sam htio reći,rekao sam da je sebičnost,pa glupost imati djecu i to je moje mišljenje,ali ta glupost i sebičnost i svi ostali podpojmovi spadaju pod neznanje,tako da sam trebao reći u startu da je glavni uzrok NEZNANJE,jel iz toga proizlazi sve ostalo,pa i djeca.
Citat:
,zaboravio si na slučajnosti i na to kako našim životima upravlja slučajnost,a ta slučajnost se odnosi i na roditelje.
Citat:
U vezi toga se ne slažemo,imam previše doživljanih situacija koje mi dokazuju suprotno.
A tko kaže da i to nije sama slučajnost valjda si dobro promislio prije nego zaključio?
Ili "sudbina" koja se odnosi na jedan dio tebe,ali ne na cijeloga tebe?
Nije to sudbina u puno smislu te riječi.
Citat:
Svatko ima pravo da ima djecu ili ne i svatko bi trebao biti svjestan odgovornosti koju to nosi
Svatko ima pravo to da,ali da bi svatko bio svjestan odgovornosti koju nosi imanje djece to ne,jel da je osoba svjesna nebi imala djecu jel bi posjedovala znanje.
Citat:
Svatko ima svoju lekciju za naučiti i općenite izjave tipa "Imati djecu je sebično ili neimati je sebično.",za mene nemaju smisla.
Pa i nemaju smisla te općenite izjave,ali meni nije do smisla ili nesmisla tih izjava o imanju djece,već do same suštine šta to u biti znači, "guliti luk se mora sve dok se sve kore ne ogule drugačije neide ako se ne oguli sve i ostane nekoliko kora čovjek nije ništa napravio".
Kad ćemo kod smisla ništa niti nema smisla barem ono što ljudi podrazumijevaju pod smislom zašto oni sami "žive" jer moraju imati smisao zašto.
To je mišljenje i kao takvo nema težinu,što se lekcija tiče zanimljivo je postaviti pitanje jel se lekcije uopće uče ako slučajnost kroji čovjekov život,moje mišljenje je da prave lekcije uče samo ljudi koji su prešli prag jel se onda dolazi do svjesnog činjenja,na promatraču je da odluči,ali ipak ostajem pri tome da je imanje djece čin neznanja

.