Sada je: pet maj 02, 2025 12:21 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 10, 2006 6:15 pm 
Član foruma

he he!

nije da se ti entiteti hrane nama u smislu da nas jedu kako mi jedemo pecenog piceka ili vola na raznju, oni se hrane nasom energijom(pozitivnom ili negativnom) ali nije pravilo da se hrane nasom energijom, mogu se hraniti i drugim stvarima (razlicitim energijama koje mi nemozemo percipirat jer dolaze iz drugih denziteta).

ponekad mozes osjetiti da kad sjedis pokraj nekih ljudi i pricas s njima da se osjecas odjednom slabo i bezvoljno, e to su energetki vampiri koji ti svjesno/nesvjesno kradu energiju pa se ti zato osjecas tako slabo i bez volje, obrati malo pozornost na to... ja sam ih primjetil u svojem drustvu barem tri-cetiri.
postoje neke zastite kroz vizualizacijske tehnike... npr. dok meditiras i odlazis u neke druge sfere gdje prevladava ne-materijalno, mogu te napasti neki entiteti pa te onda sjebu i hrane se tobom!

do kad ne zadires u ne-materijalne sfere, donekle si siguran! :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 11, 2006 12:45 am 
Član foruma

@xentrix1125

Znam za psihičke vamire al mislim da ipak nemaju nikav veze s drugim denzitetima. Kako god meni ne mogu ništa :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 11, 2006 9:12 am 
Član foruma

pa energetski vampiri nisu iz drugih denziteta, govorim o ljudima koji su psihicki vampiri, najcesce oni toga nisu svjesni!

kako mislis da ti nemogu nista?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 12, 2006 2:37 am 
Član foruma

Imam razvijene obrambene mehanizme :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 12, 2006 3:06 pm 
Član foruma

pa to te pitam, kakve obrambene mehanizme? :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 7:59 pm 
Član foruma

Ja to zovem firewall :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 11, 2007 12:12 pm 
Član foruma

- Šta je Matrix? -

... ... ...

... ... ... a šta nije ?

- Šta u ovom svemiru postoji a da nije Matrix ?

... ... ...

- Tko točno odgovori, dobije od mene ... kinderjaje ?

:-k ](*,) :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 09, 2007 7:07 pm 
Član foruma

Sta postoji, a da nije Matrix?
Pa matrix. Matrix je on za nas, a ne za sebe.... Kinder jaje?
:mrgreen:
Joooj, ne ! Sto me je tjeralo da opet pocnem? Matrix. Ne, kinder jaje. Matrix je jaje. Jedno polinezijsko pleme je imalo taboo jaje. Ubili svakog tko je jeo jaja. Tako neki francuz, neznajuc, krenuo jesti jaje, a oni smjesta BOOM! Ubili ga tek tako, a simpaticni neki ljudi inace bili :mrgreen: Ja mislim da se nisu toliko ishokirali cinjenicom jedenja jaja, nego samim cinom razbijanja ljuske...
TO SE NE DIRA!!!! (I to je matrix. ) Sto mi govori da je davno netko kod njih "provalio" matrix, i vjerovatno ostao na mjestu mrtav, nakon duugoog bauljanja otokom, s upalim podocnjacima i sl. Jos dan danas pricaju o njemu...
Mozda nemres ostat ziv nakon sto si provalio matrix...A koda je to i vazno?
Vrijedi li zivjeti bez da skuzis matrix?
Deca, nemojte se s tim igrat...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 10, 2007 12:46 am 
Član foruma

xentrix1125 je napisao/la:
Citat:

mi ovo zovemo realnost jer ne poznamo nista drugo! mozda je san ono kaj bi mogli nazvati pravom realnoscu, mozda je ova nasa realnost samo san...

Da malo oživimo temu

Nabacat ću misli onako kako mi naviru i (ono što sam prikupila).

Ako je istina da je sve jedno i da smo svi jedno (da smo svi energija s razlikom u frekvenciji). Mi imamo nižu frkvenciju, pa smo "materijalni"....

ako je istina da je osnovni dio nas duša ili kako je tko naziva, koja izlazi iz nas poslije smrti u obliku spirale i nosi sa sobom zapisana sva iskustva iz ovog života ...

ako je istina i ono što sam čitala da u san odlazimo da bi se oporavili od svih vrsta napora i "oštećenja" pretrpljenih tokom dana...

ako je istina ono što mi je "rečeno" da odlazimo u neku vrstu sabirališta duša tokom sna...gdje su duše SVIH bića koje imaju dušu

ako je istina ono što osjećam da me netko "doprati" do ruba jave i sna i nešto mi govori, ali se ne sjećam tko i što...(i da to ne umišljam, što sumnjam i ispričavam se tome tko me je dopratio zbog sumnje)

ako je istina da se reinkarniramo, u pravilu, uvijek u biće naprednije svijesti, i s vrlo rijetkim izuzecima u nazadniju...

ako je istina ono što sam "vidjela" da je svud oko nas razvučena mreža u kojoj su sve moguće reakcije koje dolaze kao odgovori na naše akcije, naše postupke u "životu"...sve isprogramirano s nebrojeno mogućnosti (što mi zovemo zakon uzroka i posljedice)...

ako je istina da sami biramo gdje i kada ćemo se "roditi", da nosimo karmu (zapisana iskustva iz prošlih života) i da biramo čak i kada ćemo umrijeti...

uf, ne mogu se više sjetiti...

ONDA je TO TO što sam citirala gore...

MI smo ustvari "gore", u tom sabiralištu pravi MI, dok smo u ovom "budnom" stanju, kao da igramo neku igricu poput SIMS-a koju vidim da je netko već naveo....

Biramo svoj izgled, horoskopski znak (osobine) vjerojatno dobijemo na temelju zasluga ili"zasluga" iz prijašnjih života. Čitala sam negdje da ako si u prošlom životu bio strpljiv, da ćeš u ovom životu biti lijep. (Tražila sam po netu i knjigama još toga o karmičkim zakonima, ali nisam našla, možda netko od vas zna više) Znači i ovdje vladaju strogo relacijski zakoni...

Iz toga još proizlazi da je sve ovo privid. Ako si tamo u nekoj vrsti "škole" dok igraš svoj odabrani program, ti prelaziš nivoe, koji su sve zahtjevniji...

Kad "umreš" tvoja "lekcija" se zapiše na taj dio nas koji preživi- nosač- to me podsjeća na cd (zar ne kažu nosač zvuka za cd?!) A izraz nosač sam već susrela u prijevodu dijela mnogih duhovnjaka....

Kad se odlučiš ponovno "roditi" ubaciš cd na kojem su zabilježene tvoje nadogradnje-bez usnimljenih pravih događaja iz života, znači samo doživljaji. Možda se neki događaji greškom upišu na cd, pa onda imamo deja vu.

Kad umremo tamo nas "dočeka" lik u koji si vjerovao za "života" Isus, Buda... kako bi se izbjegao šok... ali vjerojatno je da su na tom cd-u ipak upisani i svi događaji, pa ih netko zatim izbriše, nakon što smo unazad proanalizirali svoj život -tako svjedoče ljudi koji su bili tik do smrti...

I na kraju mislim da apokalipsa (Grčka riječ Ἀποκάλυψις (Apokálypsis) označuje objavu Božju ljudima o nečem skrovitom i samo njemu poznatom, često s obzirom na budućnost. Hrvatski naslov »Otkrivenje« doslovan je prijevod grčkoga izraza.), nije uništenje civilizacije---nego napredak civilizacije i buđenje,odnosno spoznavanje istine...ISTINA ĆE TE SPASITI

Ako je nešto od ovoga točno...znači da je istina da se ničega ne treba bojati, jer ničega ni NEMA (barem ne ove naše stvarnosti...

Još nešto, kad se cijela civilizacija probudi, mislim da ona prelazi na drugu igricu, s dobivenim bonus bodovima (povišenom svjesnosti). Znači ova igrica je Život na Zemlji, a sljedeća bi nam možda bila , ne znam gdje, ali u nekom naprednijem svijetu svakako. E sad, oni koji toliko napreduju da dođu do 7. denziteta, imaju svijest o svemu, ne igraju više igrice....

Zato ovi naši nositelji svjetlosti koji nam pomažu, kažu da nam pomažu jer ne mogu ni oni napredovati dok mi ne napredujemo. Vjerojatno se svi pomjeramo za jedno mjesto-po denzitetima...

Kakva je interakcija između viših i nižih denziteta to znamo svi koji smo to proučavali...

Ne zamjerite na duljini

Drži li ovo vodu barem malo?
Ako je to istina, što dalje? :-k

Vjerojatno onda stvarno nema tog jednog središnjeg Boga, odnosno ima ga on je Centralni Kreator, ali on je iznad toga sabirališta, možda je malo ružna riječ- možda okupljalište...

Sad razmišljam, ako sam pogodila i ako je ta spoznaja bila potrebna da dođe do našeg kolektivnog "buđenja" u okupljalištu,onda će do toga doći kad stisnem ovu tipku POŠALJITE, ako ipak dođe do vas ova poruka, znači da nije brobijen KOD.

Šteta, ali dopušteno je razmišljati...makar i na rubu mašte.

Ma uspjet ćemo mi, samo trebamo češće koristiti "joker zovi prijatelja" [-o< :hello2:

Vrh

Naslov: Matriks
PostPostano: pet aug 10, 2007 7:44 am 
Član foruma

Matriks je ILUZIJA! Ali, cija, gospodo...he.he.he...

Mi nemamo nista licno, osim sto igramo za Iskustvo Sveokupnosti koja se razotkriva dogadjajima i svescu koju neko uzdize. I sta onda, nemamo svoje Ja, nemamo svoj Spirit, put... ali, istovremeno i imamo
dok sve to razotkrivamo, to jeste sok, veliki udarac za Ego(ako ga neko ima). Ko je tu onda u iluziji, da li mi ili sama iluzija koja se trudi da odradi odredjena iskustva, ili da ih drzi daleko od druge iluzije...
Eto, pred mojim ocima se raspao Matriks u paramparcad, i dalje sam u njemu ali vrata su otvorena, ali,(opet to ali) sad upadamo u drugu vrstu Matriksa, sta dalje???? U mislima mi dolazi slika zatvora, imamo osudjenike i one koji ih cuvaju. Koja je razlika? Osudjenici su stalno tu a cuvari povremeno izadju iz zatvora da bi se u njega ponovo vratili, i jedni i drugi su u zatvoru, razlika u tome je sto cuvar uvek moze napustiti posao, tj.zatvor(obicno kad ode u penziju)... Sustina je u tome da i kod jednih i drugih preovladjava slicna svest... zatvorska...
E sad, imam osecaj replikacije dogadjaja ili takozvano osemenjavanje nistavila postupcima koji su za svrhu VELIKE ILUZIJE, ili bih to mogao da nazovem- MATRIKS NAD MATRIKSOM!!!

Sta je to? Koja je to najveca TAJNA! BUuuu... Razbicemo jaje i izaci iz njega...

To je gospodo... ZIVOT... da, Matriks se trudi da odrzi zivot, bilo kakav i bilo kakvu vrstu postojanja osim nistavila, jer da nema ikakve igre koja se zove RAZOTKRIVANJE, ne bi ni Matriks postojao, zavrsio bi se film koji gledamo, u ovom slucaju zemaljskog bitisanja, taj film ima UVEK neki novi nastavak... i tako u nedogled....
Svi se trude da odrze neku vrstu postojanja, svako se plasi toga da ne postoji i da nikada nije postojao ili da nece vise postojati.
I odjedanput, NISTAVILO, nema nicega, cak ni tame, nicega, nema ni praznine, ni reci koje bi mogle da opisu tako nesto...
Druga strana novcica, Matriksa...
I sta je onda prava realnost osim Iskustava za Sveokupnost, sama SVEOKUONOST!

1.Mi svi jesmo JEDNO, ali i nismo zbog svesti koje su razlicite, MATRIKS uvek ujedinjuje slicne... Sta ako neko prevazidje polaritete? U drugoj sobi je Matriksa.

2. Mi smo nistavila, cak ni to MI ne postoji, kao prazni CD-eovi smo koji tek treba da se narezu. Cistoca praznog CD-a nekada ima vecu vrednost od onoga koji je narezan glupostima... To MI, MI, MI, ili JA, JA, JA, odbacujem kao nepotrebno, kao deo tog suptilnog MATRIKSA koji nam je dao i svoj um(to mi je nesto poznato) da bi mogao da se grana...

3. Da li ima ista SMISLA, ali stvarno, duboko razmislite. Oni koji bi da se oboze, oni bi da se vrate vec postojecem koje bitise na nivou Sveokupnog Matriksa... Oni koji to ne zele, oni bi i dalje da se igraju...u tom istom Matriksu... I svi su u istom kolu...

4. SLOBODNA VOLJA je esencija MATRIKSA! He, he, he, osecam kako bi mi Matriks podario sve slobodne volje samo da se nastavi ILUZIJA!
Moze da se nastavi, ali u sledecem filmu, nema scenarija, nema price,
idemo u srz Matriksa, sa periferije, razgranati i....osecam...

5. Setu, neku vrstu tuge i radosti sto sve ovako postoji a i sto ne mora tako postojati, sve je zadovoljavajuce... VRHUNSKO ZNANJE je USAMLJENO... ono bi da se igra i smeje dok se ne umori, ono bi i dalje da spava i da se budi, ono bi sebe da shvati... Da li je ikako moguce da se shvati neshvatljivo...
Neverovatno, ZIVOT treba da se ZIVI...on se nastavlja, makar to bila i iluzija...

6. A STVARNOST, pa gospodo, oprostite, to je taj Matriks, a stvarnost,
ona je cista, neoprljana, nedotaknuta, ona je nestvorena, nepostojana, nesazimajuca, bezprostorna, i ona je tek tu, uvek spremna da se ogrne nekim novim Matriksom, ako je potrebno, da ta prava STVARNOST je gravitacija koja drzi i razara Matriks....

7. Kada nesto ima smisla, onda ima, kada nesto nema smisla, onda nema... Sve je tako jednostavno, ali, za one koji bi da komlikuju to je tek jos jedan MATRIKS!!!

Predlazem moderatorima otvaranje novog Topika o opisivanju neopisivog,
kroz osecanja, ne kroz razmisljanje i logiku, vec kroz osecanja koja mogu da se osete na neopisiv nacin. Pretpostavljam da ce to biti najcistiji Topik, uzvisen i razotkrivajuc i bez ikakvih spekulacija.

Kada se predatorima stavi pred ocima prava STVARNOST, obuzme ih strah, pocinju da urlicu, beze glavom bez obzira, pocinju da jedu sami sebe....he,he,he....

Pozdrav. Mozda ce se nastaviti, a mozda i nece... Dajem =D> strpljenju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 10, 2007 2:18 pm 
Član foruma

"U vecoj slici matrix je samo jos jedan, iako monumentalan uređaj za učenje, nešto kao velika zagonetka ili kao puzle za čovječanstvo. Sve zagonetke imaju rješenja, odnosno to je njihov razlog za postojanje: biti riješen. Priznajući da matrix i eksploatacija čovječanstva imaju mjesto u prirodi stvari, ne podrazumijeva da bismo ga mi trebali prihvatiti i podrediti mu se. Prepreke postoje da bi se preko njih prešlo, zagonetke postoje da bi bile riješene, zlo postoji da bi bilo izbalansirano."

Citat je ovo iz teksta koji sam nedavno imao prilike pročitati na blogu BUDNOST.BLOG.HR, a zapravo je dio prevoda i sažetka izvora: http://montalk.net/matrix/64/emotional-management

Ujedno je to i moje mišljenje o temi koju razglabamo.

P.S. nemojte sad samo, pliz, navaliti ko psi na kost! :wink: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 11, 2007 1:25 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Poznato mi je poreklo i značenje reči Matrix.
Moja primedba je bila to da se ona nameće kao sveprisutni šablon (kao Orbit žvake - misliš da nešto žvaćeš kad ono otrov, aspartam, ili CocaCola - misliš da nešto piješ kad i ono otrov i još si više žedan). Predstavlja se na takav način da nema šanse da bude shvaćena ispravno i temeljno. To je i namera onih koji to rade.

Koliko sam vidio, na tom značenju te riječi se insistira samo na ovom forumu. A isto koliko sam vidio, onima koji dozivljavaju tu rijec na taj nacin nije prioritet manipulacija o kojoj pričaju kada pričaju o pojmu matrix.

Ja matrix svakodnevno kao riječ susrećem u sintaksi, ali kao što je već rečeno onda i dio matematike itd. itd. Nije slučajno da se isto naziva u svim navedenim disciplinama jer značenje joj je isto, samo je drugačiji kontekst.

"Matrix" doslovce znači "kalup". Mislim da je porijeklo današnje riječi kakva je francusko, ali za ovo zadnje ne bih stavio ruku u vatru. Ajde mozda samo prste na par minuta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 11, 2007 2:41 am 
Član foruma

Jel moze nesto sire o matriksu u matematici? Ali onako, laickim recnikom? Posto nas ima ovde koji smo bili jako losi iz matematike, a opet bilo bi zanimljivo znati :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 11, 2007 4:35 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Jel moze nesto sire o matriksu u matematici? Ali onako, laickim recnikom? Posto nas ima ovde koji smo bili jako losi iz matematike, a opet bilo bi zanimljivo znati :mrgreen:

Aristotelov silogizam* prema kojemu su dvije stvari koje su jednake trećoj međusobno jednake - jednostavno ne funkcionira u logici.

Logika nije aritmetika, aritmetika je umjetna tvorevina koju je izmislio čovjek i koja funkcionira.

Da bi riješio problem u logici, um "leprša" kroz golemu količinu podataka i proračunava s desetinama i čak stotinama varijabli. Ne misli i nikada nije mislio na osnovi toga, da su dvije stvari jednake trećoj međusobno jednake, osim kad upotrebljava matematiku koju je izmislio da bi bolje rješavao apstraktne probleme. Apstraktna je istina da su dva i dva jednako četiri.

Dva i dva čega su jednako četiri?

Još nije napravljena skala, mjerilo ili kalibar*, niti je proizveden mikroskop koji bi opravdao činjenično stanje da su, primjerice, dvije jabuke plus dvije jabuke jednako četiri jabuke. Dvije jabuke i dvije jabuke su četiri jabuke ako je riječ o istim jabukama, ali one ne mogu postati jednake drugim četirima jabukama bilo kakvim, ikad zamišljenim, procesom rasta ili proizvodnje.

Čovjek je spreman prihvatiti približnosti i olako ih zvati preciznostima. Ne postoji ništa što je apsolutno, osim u apstraktnim terminima koje je postavio um, a kojima rješava vanjske probleme i postiže približnosti. Može se činiti kako je to nategnut koncept, ali nije.

Matematičar je vrlo dobro svjestan da radi s brojkama i analognim aproksimacijama postavljenim u sisteme, koji nisu nužno bili ovdje prije nego što je čovjek došao i neće nužno biti ovdje kad ode.

Logika, čak i jednostavna logika razmišljanja o mudrosti odlaska u kupovinu u deset sati ujutro, barata s mnogim varijablama, neodređenostima i približnostima. Matematiku možemo izmišljati koliko god želimo. Ne postoji stvarna apsolutna vrijednost, postoji samo približavanje tome.

Razumnost je sposobnost uočavanja razlika.

Što bolje osoba uočava razlike, bez obzira na to koliko su sitne, i poznaje širinu tih razlika, to je razumnija.

Što manje neko može uočavati razlike, i što je bliže razmišljanju u istovjetnostima (A=A), manje je razuman.

* silogizam: oblik rasuđivanja u kojemu se zaključak izvodi iz dvije tvrdnje, kao u "Svi ljudi moraju umrijeti; ja sam čovjek; dakle, ja moram umrijeti."

* kalibar: promjer cijevi ili drugih predmeta; teh. instrument za provjeravanje pravilnosti razmjera; prenes. razmjer, vrsta, veličina nečega.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 11, 2007 5:12 am 
Moderator

Citat:
"Matrix" doslovce znači "kalup". Mislim da je porijeklo današnje riječi kakva je francusko, ali za ovo zadnje ne bih stavio ruku u vatru. Ajde mozda samo prste na par minuta.

Sta kazu Francuzi:
Matrice (matris): matrica; materica; kalup; pramera, bazdarska mera;
I glagol:
Matricer (matrice): staviti u kalup, ukalupiti.
Zanimljivo kakva znacenja obuhvati jedna rec :wink: .

Citat:
Razumnost je sposobnost uočavanja razlika.

Što bolje osoba uočava razlike, bez obzira na to koliko su sitne, i poznaje širinu tih razlika, to je razumnija.

Što manje neko može uočavati razlike, i što je bliže razmišljanju u istovjetnostima (A=A), manje je razuman.

Ovo mi se veoma dopalo :!:

Citat:
silogizam: oblik rasuđivanja u kojemu se zaključak izvodi iz dvije tvrdnje, kao u "Svi ljudi moraju umrijeti; ja sam čovjek; dakle, ja moram umrijeti."

Ili: Sokrat je pametan, Sokrat je Grk. Svi su Grci pametni. :mrgreen:
Nacin rasudjivanja koji po pravilu vodi do pogresih zakljucaka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 11, 2007 1:39 pm 
Administrator

Citat:
Ili: Sokrat je pametan, Sokrat je Grk. Svi su Grci pametni.

Da, tu baš vidimo kako predrasude mogu odvesti u krivo.

Ponekad je LOGIKA=predrasuda, jer prosuđujemo nešto što neznamo na temelju nečega što smo dosad iskusili/naučili ili trenutno možemo objasniti.

Što se tiče matrixa... malo sam pogledao u Filipovićev riječnik ( englesko-hr )

MATRIX - Maternica, matrica, kalup, osnova...

Zanimljivo... #-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 13, 2007 10:43 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
Ili: Sokrat je pametan, Sokrat je Grk. Svi su Grci pametni.

Da, tu baš vidimo kako predrasude mogu odvesti u krivo.

Ponekad je LOGIKA=predrasuda, jer prosuđujemo nešto što neznamo na temelju nečega što smo dosad iskusili/naučili ili trenutno možemo objasniti.
:mrgreen: :wink:

Primetila sam jako puno primera manipulisanja na ovaj nacin u medijima, politici i sl.
Neverovatno je koliko je uspesno s obzirom da smo svi imali predmet logike u srednjoj skoli i da smo (trebali bi biti) nauceni da prepoznamo ovakve podvale. Uvek me to iznova fascinira.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 14, 2007 12:44 am 
Član foruma

A može i ovako:

Svi ljudi lažu. Ja sam čovek, dakle, i ja lažem. To znači da vas ja lažem da svi ljudi lažu. Znači, svi ljudi u stvari govore istinu.

Šta mislite gde je greška u ovakvom razmišljanju?

Pozdrav! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 14, 2007 7:33 am 
Član foruma

STALKER je napisao/la:
A može i ovako:

Svi ljudi lažu. Ja sam čovek, dakle, i ja lažem. To znači da vas ja lažem da svi ljudi lažu. Znači, svi ljudi u stvari govore istinu.

Šta mislite gde je greška u ovakvom razmišljanju?

Pozdrav! :mrgreen:

Naš um (naš ego) laže i voli laži!
Naša Suština je istinita, jer je ona sama - Istina! :D

(u prijevodu: svaki čovjek koji ne djeluje iz svoje Suštine - laže!)

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 14, 2007 10:53 am 
Član foruma

Citat:
Naš um (naš ego) laže i voli laži!
Naša Suština je istinita, jer je ona sama - Istina!

Ali, pošto naš um (ego) laže, znači i ti lažeš da je naša suština istinita, dakle i ona je laž! :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.