Sada je: sri maj 07, 2025 9:20 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: uto okt 27, 2009 1:39 am 
Član foruma

Kako se D dan bliži, tako se vec pocinju stvarati novi datumi, interesantno. Valjda ovcice nisu spremne još na fiktivnu tranziciju broja na kalendaru. :-)

Vrh

PostPostano: uto okt 27, 2009 9:41 am 
Član foruma

en1di0n je napisao/la:
Kako se D dan bliži, tako se vec pocinju stvarati novi datumi, interesantno. Valjda ovcice nisu spremne još na fiktivnu tranziciju broja na kalendaru. :-)

Moguce.
Ali bas sam razmisljao o izjavi tog tipa i postavio pitanje: kako su opce dosli do tog datuma 22.12.2012.? Vjerovatno se u ovom topicu krije taj odgovor, morat cu ga procitati od pocetka.

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: uto okt 27, 2009 2:49 pm 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
en1di0n je napisao/la:

Moguce.
Ali bas sam razmisljao o izjavi tog tipa i postavio pitanje: kako su opce dosli do tog datuma 22.12.2012.? Vjerovatno se u ovom topicu krije taj odgovor, morat cu ga procitati od pocetka.

@ hybrid - to ti nije loša ideja, mada ne znam hoćeš li išta bitno propustiti ako ipak odlučiš ne čitati od početka! ne brini, razjasnit će nam se sve polako i na vrijeme.... :wink:

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 8:42 pm 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
Cuo sam od jednog tipa da je u ovom racunanju vremena i kalendaru davno doslo do greske i da je 7 godina 'nestalo', odnosno da je po tome sada 2016 godina. Dali netko zna vise o tome?

Ne 2016 nego 2015. Tocnije 05. Svibnja 2015

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 8:51 pm 
Član foruma

Gargamel je napisao/la:
hybrid je napisao/la:
Cuo sam od jednog tipa da je u ovom racunanju vremena i kalendaru davno doslo do greske i da je 7 godina 'nestalo', odnosno da je po tome sada 2016 godina. Dali netko zna vise o tome?

mozes bacit malo detalja oko toga?

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 10:48 pm 
Član foruma

molim te pocni citati - prouci ovu temu od pocetka. Razrijesili smo vec oko tih godina.

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 11:08 pm 
Član foruma

villy je napisao/la:
molim te pocni citati - prouci ovu temu od pocetka. Razrijesili smo vec oko tih godina.

ok, samo bez nervoze. :wink:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 12:59 am 
Početnik

Hybrid je u pravo.

I MENI poprilicno je zainteresovalo ovo sa Svibnja 2015 umesto 2009.
Pozdrav do svina.

Samo znanje spasava

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:49 pm 
Član foruma

stvarno nema smisla raspravljati i nagađati oko datuma kada je posve jasno da se ništa neće desiti "preko noći", ili u jednome danu.
promjene se dešavaju postupno, malo pomalo, ali je svakako neupitno da su gotovo svima očite.
spašava nas i to što se vrijeme ubrzava, pa nam neće biti tako teško dočekati manifestacije Zlatnog Doba koje nam dolazi sa smiješkom! :D

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 6:53 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
stvarno nema smisla raspravljati i nagađati oko datuma kada je posve jasno da se ništa neće desiti "preko noći", ili u jednome danu.

Dali ovo vrijedi i za 11.09.2001 :-k

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 6:58 pm 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
Gargamel je napisao/la:
hybrid je napisao/la:

mozes bacit malo detalja oko toga?

To sam citao u jedno knjzi. ''The shock after the rain'' James Bluers.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 7:46 pm 
isključen/a

MOŽDA STE NEŠTO ČULI I OVDJE: http://www.youtube.com/watch?v=tTaAZOCHTcI
A UZ TO SAMO DA DODAM;
Cs-i;
P: Tada govorimo o drugim ljudima, da izbacim drugo ime ovdje, Robert Dean, da li znate tko je on?
O: Da.
P: Dali govori istinu o tome što zna?
O: Neku.
P: Ima li još toga što zna, samo neće sve reći?
P: Da li je on pošten kao što izgleda?
O: Subjektivno.
P: Da li dezinformira za vladu?
O: Ne.
P: On je zaista dobar govornik. Da li radi dezinformacije za nekoga?
O: Ne. Sprečava.
P: On sprečava informacije (za objavljivanje)?
O: Neke.
P: J: On suzdržava MJ12 informacije? T: Pa, moglo bi biti svašta. Napravio je nekoliko promjenjenih izjava i imao je mnoge činjenice, figure i stvari jer je imao udjela kad je bio u vojsci u NATO-u. Da li su sve informacije o "Procjeni" i svemu tome istinite?
O: Blizu.
P: Da li mu je s razlogom bilo dozvoljeno da to vidi?
O: Ne.
P: Dakle ta priča, o tome da je bilo sigurnosnog preskakanja, i radi toga što je imao pristup i zato jer je bio u mogućnosti da to vidi, i da ga je to zaintrigiralo, je točna?
P: Dobro. Da li će reći ostalo što zna?
O: Neodređeno.
P: Da li je on u opasnosti jer govori istinu?
O: Možda.
P: Također, mudro je reći istinu glasno koliko god možeš, i stati ispred što više ljudi koliko god možeš. On je izvanredan govornik, i stvari koje ima za reći... za mene, njegov govor tijela je takav da govori istinu.
Cs-i;
P: Sitchen ima interesantnu ideju o njegovoj teorijskoj planeti Nibiru, da njihova solarna godina je 3600 naših godina, i zato, za jednu njihovu godinu, prođe 3600 godina na Zemlji, i da bića koja su teorijski na tom planetu kojem je orbita 3600 godina, žive mnogo tisuća godina. Da li je to vrijedan koncept kako on ističe?
O: To je zbunjujuća unakrsna konceptualizacija.
P: Sad, da li je ta konfuzija koju sam ja pitala ili ona koju je iznio Sitchen?
O: To je cijela banda.

Vrh

PostPostano: ned nov 08, 2009 3:02 pm 
Član foruma

"Gospodo draga, malo ste se prevarili. 11.11.2011. ce biti "smak svijeta" a svaki datum poslije toga se može svrstat pod "private"...
A ima i jedna dobra stvar u svemu tome, a to je da sam sve izmislia, br0j3v1, br0j3v1,br0j3v1..."

:help: :occasion5:
:offtopic: :ontopic: :offtopic: :ontopic: :offtopic: :ontopic: :offtopic: :ontopic: :offtopic:

Vrh

PostPostano: ned nov 08, 2009 5:56 pm 
Član foruma

bez obzira šta Kasiopejci (iliti Laura) mislili o Bobu Dean-u, pogledajte si završetak ovog razgovora, zaronite u svoju dušu, i recite mi šta osjećate!
Hvala!

:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: uto nov 10, 2009 8:27 pm 
Član foruma

Gargamel je napisao/la:
hybrid je napisao/la:

2015te ce reci 2025te.. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: uto nov 10, 2009 8:44 pm 
isključen/a

aamon;
Citat:
bez obzira šta Kasiopejci (iliti Laura) mislili o Bobu Dean-u, pogledajte si završetak ovog razgovora, zaronite u svoju dušu, i recite mi šta osjećate!
Hvala!

Ne želeći da ti proturječim ali zarad drugih da pojasnim:

- Kaseopejci nemaju šta misliti - oni ZNAJU!
- Laura takođe ne misli (kao što vidimo iz priloženog) pošto nezna - PITA.
- Završetak ko završetak ( i ako lično mislim da je Bob u kompletnom intervju bio prilično iskren)
- Osjećanja mogu prevariti a duša sigurno ZNA. ( samo ko to može razlučiti)

I na kraju trebamo znati da su Laurina pitanja bila upućena 1994. što je najmanje 14 godina od ovog Bobovog intervjua. U tom periodu, trebali bi da ga uvažimo, bilo je mogućnosti da se svi mjenjamo - na gore ili na bolje - zavisi kako smo odabrali.
Lijep pozdrav.

Vrh

PostPostano: uto nov 10, 2009 11:34 pm 
Član foruma

joj nevolim sto sam stao sa citanjem svih skripti, moram ponovo krenuti, toliko mi znanja treba joj joj joj

bob dean...iskreno neznam ni ko je ni sta je, reko je ono sto vec svi znamo, i reko je istinu na kraju, netrebamo se bojati, al nije rekao sta raditi pa mi nekako cini "zivot je utopija neka vas tu" pa se neslazem, jer svijet je bezveze sta cemo ovde ionako je dosadno...

a bojati se NEBI SMIJELI, strah je nusproizvod neznanja i nespoznaje o objektu straha, UCIMO pa se necemo bojati i problem rjesen...
vječni smo, samo sada biramo ocemo li mi vladati sobom ili netko drugi, ocemo li ikad spoznati svoje potencijale il ostat sto i sad, robovi sistema

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 1:44 am 
Član foruma

juzni krst je napisao/la:

Da li su to uopce Kasioejci, tj bica 6 denziteta OPD (S) ili OPS (D) kako nama naturaju svoje viđenje stvari ili reptili koji glume Kasiopejce sa tocno ponudjenim odgovorima kako im kada odgovara [-X ?
Da li je Laura cjelo vrijeme u kontaktu sa pogrešnom stranom vjetra, uvjerena da kontaktira dobre momke, primajuci tocno svjesno planirane fokuse odgovora?

Gledao sam Boba, zanimljivo, vjerovatno je istinski i dozivio to sto prica, ali tko bi mu vjerovao. Da ja ovdje kazem da sam bio sa Bobom (ali ipak nisam \:D/ ) opet mi nebiste vjerovali jer se ravnate prema svom licnom nahođenju, kontate li me? Covjeku je svasta ponuđeno, on mora izabrati kako će njegova duša razlučiti kao pastir ovce od koza, pse od vukova itd. Pozdrav

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 4:08 am 
isključen/a

BlueSpace;
Citat:
Covjeku je svasta ponuđeno, on mora izabrati kako će njegova duša razlučiti kao pastir ovce od koza, pse od vukova itd. Pozdrav

Pošto si već dao sam sebi i odgovor - sve je na tebi - tako i na nama svima da pronađemo vlastite odgovore. Pozdrav.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 1:11 pm 
Član foruma

BlueSpace je napisao/la:
juzni krst je napisao/la:

Da li su to uopce Kasioejci, tj bica 6 denziteta OPD (S) ili OPS (D) kako nama naturaju svoje viđenje stvari ili reptili koji glume Kasiopejce sa tocno ponudjenim odgovorima kako im kada odgovara [-X ?
Da li je Laura cjelo vrijeme u kontaktu sa pogrešnom stranom vjetra, uvjerena da kontaktira dobre momke, primajuci tocno svjesno planirane fokuse odgovora?

Gledao sam Boba, zanimljivo, vjerovatno je istinski i dozivio to sto prica, ali tko bi mu vjerovao. Da ja ovdje kazem da sam bio sa Bobom (ali ipak nisam \:D/ ) opet mi nebiste vjerovali jer se ravnate prema svom licnom nahođenju, kontate li me? Covjeku je svasta ponuđeno, on mora izabrati kako će njegova duša razlučiti kao pastir ovce od koza, pse od vukova itd. Pozdrav

Slažem se sa dijelom o kasiopejcima. Pošto se ne možemo sa sigurnošču reći koja je "namjera" i pravi "izvor" tih informacija.
Pogotovo nakon zadnje sesije gdje postaje sve očiglednije da se radi o kultu.

Citat:
O: Sjećate se vašeg odvjetnika? Sjećate se predanih papira/zahtjeva?

P: (L) Pa, da. Mi smo predali zahtjev za registriranje pravne osobe, ozakonjene vjerske zajednice (crkve) pod okriljem/zaštitom koje će se provoditi program disanja i meditacije, a i za nekog tko će to podučavati. Mislim, to je neophodna pravna zaštita.

O: A i mnogo više od toga! Ona je 3D simbol/znamen da su 4D veze iskovane/učvršćene.

P: (L) Znači kažete da bi to svima trebali otvoriti? Upravo sad? Pokrenuti to kao religiju upravo sad i ponuditi članstvo ne samo članovima QFS nego i foruma? Pa, imali smo u planu uključiti i neke članove foruma koji su zainteresirani za podučavanje programa disanja – u svrhu njihove vlastite zaštite - ali otvoriti vrata za sve i svakoga?

Baš zgodno, osnivaju crkvu, i naravno članarina se PLAČA!
Citat:
P: (L) Pa, je. U najmanju ruku nas je doveo do toga da se bojimo učiniti logičnu stvar. Pa, u redu. Neke posebne sugestije o načinu na koji da to riješimo? Mislim na članstva i sl. jer to je u osnovi bilo dizajnirano kao pravna zaštita uglavnom za QFS i one članove foruma koji su zainteresirani da se više uključe u sve?

O: Trebale bi postojati razine članstva na način da različiti ljudi mogu sudjelovati do stupnja koji je njima udoban i u okviru njihovih mogućnosti. Kako rastu, oni će se proširiti/pomaknuti u širi krug, budući da ove razine ne smiju biti hijerarhijske, nego kružne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.