MOŽDA STE NEŠTO ČULI I OVDJE:
http://www.youtube.com/watch?v=tTaAZOCHTcIA UZ TO SAMO DA DODAM;
Cs-i;
P: Tada govorimo o drugim ljudima, da izbacim drugo ime ovdje, Robert Dean, da li znate tko je on?
O: Da.
P: Dali govori istinu o tome što zna?
O: Neku.
P: Ima li još toga što zna, samo neće sve reći?
P: Da li je on pošten kao što izgleda?
O: Subjektivno.
P: Da li dezinformira za vladu?
O: Ne.
P: On je zaista dobar govornik. Da li radi dezinformacije za nekoga?
O: Ne. Sprečava.
P: On sprečava informacije (za objavljivanje)?
O: Neke.
P: J: On suzdržava MJ12 informacije? T: Pa, moglo bi biti svašta. Napravio je nekoliko promjenjenih izjava i imao je mnoge činjenice, figure i stvari jer je imao udjela kad je bio u vojsci u NATO-u. Da li su sve informacije o "Procjeni" i svemu tome istinite?
O: Blizu.
P: Da li mu je s razlogom bilo dozvoljeno da to vidi?
O: Ne.
P: Dakle ta priča, o tome da je bilo sigurnosnog preskakanja, i radi toga što je imao pristup i zato jer je bio u mogućnosti da to vidi, i da ga je to zaintrigiralo, je točna?
P: Dobro. Da li će reći ostalo što zna?
O: Neodređeno.
P: Da li je on u opasnosti jer govori istinu?
O: Možda.
P: Također, mudro je reći istinu glasno koliko god možeš, i stati ispred što više ljudi koliko god možeš. On je izvanredan govornik, i stvari koje ima za reći... za mene, njegov govor tijela je takav da govori istinu.
Cs-i;
P: Sitchen ima interesantnu ideju o njegovoj teorijskoj planeti Nibiru, da njihova solarna godina je 3600 naših godina, i zato, za jednu njihovu godinu, prođe 3600 godina na Zemlji, i da bića koja su teorijski na tom planetu kojem je orbita 3600 godina, žive mnogo tisuća godina. Da li je to vrijedan koncept kako on ističe?
O: To je zbunjujuća unakrsna konceptualizacija.
P: Sad, da li je ta konfuzija koju sam ja pitala ili ona koju je iznio Sitchen?
O: To je cijela banda.