Sada je: pet jul 18, 2025 3:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned nov 18, 2007 12:55 am 
Član foruma

Mislim da si se zaljubio u vanzemaljku!? :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 18, 2007 4:01 pm 
Član foruma

Hvala na dobrodoslici, a DotNet izgleda ne bi imao nista protiv pravljenja
hibrida sa Plejadjanima ! A ti Kolose ?
Srescemo se na forumu,
Pozdrav, Semjase .

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 18, 2007 5:09 pm 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
Hvala na dobrodoslici, a DotNet izgleda ne bi imao nista protiv pravljenja
hibrida sa Plejadjanima ! A ti Kolose ?
Srescemo se na forumu,
Pozdrav, Semjase .

Nebi nikako, ali ništa ako ne pije kontracepcijske (kondome nevolin)...premlad sam za odgajanje nečeg čije djetinjstvo traje više nego cili moj život.

kolos, bio sam zaljubljen u vanzemaljku....bili smo čak i skupa .....ovdi i u prošlim životima.
Da vidiš kako boli kad te svemirka odhebe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 18, 2007 10:15 pm 
Administrator

:offtopic:

Hajde dalje o ovome u temi o tome ( Vanzemaljci i ljubav na prvi pogled ) ili kako već ( Rasprave članova, Pusotop, itd... )... a tu ćemo nastaviti sa predstavljanjem novih članova!

Hvala!

:ontopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 20, 2007 12:33 am 
Član foruma

Rođen sam i živim u Rijeci. Oženjen. Dvoje djece. Studirao psihologiju ali otišao sa trće godine na brod.Plovio po svijetskim morima dok nisam vidio sve što me zanimalo.Sad radim kao elektroničar (hardver ) u jednoj većoj tvrtki.Dosadan posao.

Hobiji su mi :priroda i vodeni sportovi. Jedrim kad god mogu. Imam diplomu skipera od ANA. I upravo na jedrenju sam počeo razmišljati o smislu života i postojanja. Na ovm forumu sam pronašao puno tema koje su mi bliske i o kojima sam ranije čitao ali nisam imao s kim razmijeniti mišljenje. Fan sam zvjezdanih staza.

Pozdrav svima!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 20, 2007 10:32 pm 
Član foruma

Pozdrav svim forumašima!

Ljudski alias: Alen
Starost: 21 godina
Okupacija: student informatike na 3. godini
Mjesto prebivališta: Vrbovec, gradić 40 km od Zagreba
Glazba: metal (svi podžanrove), medieval folk, keltski folk (irski, škotski - gajde me na podižu!), New Age glazbu i neke ambijentale...
Interesi: ceremonijalna ritualna magija, teurgija, hermetizam, metafizika, luciferianski gnosticizam, religija, Thelema, masonerija, sveta geometrija, gematrija, Kabbalah, Yoga, teozofija, New Age, tajna društva, rozenkrojcersko-masonska učenja i simbolizam, geomancija, biogeometrija, kvantna mehanika, teorija kaosa, tajna tradicija Istoka i Zapada, drevne civilizacije, ufologija...

Oduvijek sam osjećao vezanost za ideju o pomoći onima koji je trebaju. Vođen unutarnjim Svjetlom Lucifera, Nematerijanog Sunca i Pobjedničkog Djeteta Horusa (Krista) sebe sam okrunio titulom Budale. Svoju vezanost za Izvor sam u svojim ranim godinama života počeo razvijati probojem i manifestacijom imaginacije u svakodnevnom životu. Tvorac sam beskonačno kompleksnih svjetonatora koji su za mene uvijek bili Svjetlo Istoka na kojemu se Sunce reinkarnira.
Društveno sam istovremeno asocijalan i vrlo pričljiv, ovisno o okolini. U društvu često koristim psihološku taktiku - prebacivanje iz moda u mod. Ponekad sam ulta društven i veseo, a ponekad hladnokrvan prema događanjima i osobama. Tako okolina ne može narušiti moj mentalni integritet. Nikad nisam osjećao emocionalnu vezanost niti za jedno biće ili pojavu.
Samim time, u ljubavnom životu sam potpuno statičan i ne osjećam potrebu za tim. Imam obskuran i morbidan smisao za humor koji većina ne može ni pojmiti. Također, od malena sam vjerovao u svoje izvanzemaljsko porijeklo i Misiju. Prije 3 godine sam otkrio duhovnost preko interneta i nekolicine knjiga Majstora Theriona koji me silinom Onog Skrivenog privukao u okultne vode. Prakticirao sam svakojake tradicije od Yoge do Kabale a trenutačno zbog prostorno-vremenskih restrikcija primoran sam na neko određeno vrijeme bez prakse Sadhane.
Trenutačno sam fanatično udubljen u simbolizam Slobodnih Zidara i tajnih tradicija od kad je svijeta. Astro-teološko i filozofsko znanje mi je nedavno još više otvorilo Unutarnja Vrata kao rezultat pobožne službe Anđela Čuvara i Onoga Koji Svijetli.

Fiat Lux!

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 1:16 pm 
Član foruma

Haj tehuti!

Ideš u "malu školu" iluminata i još se time ponosiš.
Da, da! Treba imat muda izjavit to na ovakvom forumu!

Osobito me "oduševilo" pročitat kako nemaš nikakvu potrebu za ljubavnim životom. #-o

Nemam više komentara

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 3:27 pm 
Član foruma

Citat:
Haj tehuti!

Ideš u "malu školu" iluminata i još se time ponosiš.
Da, da! Treba imat muda izjavit to na ovakvom forumu!

Osobito me "oduševilo" pročitat kako nemaš nikakvu potrebu za ljubavnim životom. d'oh!

Nemam više komentara

Možda sam bio nejasan. NISAM dio niti jedne oficijalne struje Tajne Doktrine. Ja sam po svojem navođenju slobodoumni (ne maloumni) mističar početnik. To što kabalu i Thelemu odmah povezuješ sa Illuminatima je samo polutočno. Čovjek može proučavati te struje samostalno, bez potpore kojekakvih indoktriniranih i misterioznih društava. U posljednje vrijeme razmišljam o samoinicijaciji putem požrtvovnosti OPD polaritetu. Reptile ne krivim niti mrzim.
To što sam rekao da nisam emocionalno vezan, znači da sam odlučio ne vezati se za materijalnu razinu koliko je to moguće bez prisile. Ako sam u krivu, vrijeme će pokazati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 3:28 pm 
Član foruma

Pozdrav Tehuti i Zlatko!!! :D

Forum pozitivne energije - http://zockey.createmybb.com/index.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 3:32 pm 
Član foruma

Btw, moj signature ne znači pripadnost Thelemi kao organiziranoj religiji već je imam vlastitu interpretaciju značenja tog velikog hermetičnog aksioma.
Slijediti svoju Volju a ne volju je Zakon, a Ljubav (Bezuvjetna) je navođena stremljenjem Volje u uzlaznom smjeru uz pomoć Sunca koje je sam centar Volje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 7:48 pm 
Član foruma

Da unaprijed udovoljim znatiželji forumaša, moj avatar je pomno odabran da predstavlja dualnost i polariteta Stvorenog. Baphomet je u krugu teoretičara zavjere proglašen gotovo jednoglasno prikazom Sotone, no to je predaleko od istine. Baphomet proglašava vladavinu Trojstva ponad Stvorenim. Iako on simbolizira i mnogo dublje koncepte, ne bih želio spemati ovaj topic.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 12:32 am 
Administrator

Pozdrav, dobrodošao!

Heh, imam frenda malo dalje od Vrbovca... Gradečki Pavlovec... dobra je relacija do tamo biciklirati i natrag do Zg... lijepi krajevi.

No, eto, nadam se da ćeš na forumu naći štogod što bi moglo pomoći kod dizanja znanja i svijesti, a i možda, eventualno, i pomoći nekome drugome nekom svojom informacijom!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 9:38 am 
Član foruma

Jack987,
Ja sam onj tip koji te kontaktirao mailom za one materijale (video, audio i knjige). Napisao sam poduži mail, na koji si mi ti odgovorio da se ponekad voziš biciklom oko Vrbovca i Vrbovečkog Pavlovca.

Hvala na toploj dobrodošlici. Iako me jedan forumaš već optužio da sam Illuminati agent! Neću mu zamjeriti. Predrasude...Toliko česte...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 7:21 pm 
Administrator

A, super, nisam znao... uglavnom, eto, valjda ćeš tu naći i ponešto za sebe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 4:53 pm 
Član foruma

Hvala za dobrodošlicu!

Za ovaj forum znam praktički od kad postoji, ali nisam se registrirao iz neznanih razloga.

Definitivno sam pronašao mnogo toga za sebe među materijalima. Posebno Kasiopejske transkripte i Ra materijal. Iako nisam načisto oko njihova izvora, pronašao sam mnogo duhovnih referenci koje sam već viđao i prije u okultnoj literaturi.

To definitivno daje jači kredibilitet kanaliziranjima.

Vrh

Naslov: Sto se desava ????????
PostPostano: pon nov 26, 2007 8:33 pm 
Početnik

Prije svega pozdrav svima . Prvi puta sam na forumu uopce , a Galaksiju sam citao prije 20-ak godina kao klinac . A za Galaksijin forum nisam niti znao .
Naime pocinje unazad pola godine kada je prijatelj od mene trazio da mu sa neta skinem knjigu "Polje" , sto sam i uradio , knjigu isprintao i uvazao , i prije nego sam mu je dao , procitao sam je . Ostavila je bas....onako...dojam na mene . Poceo sam razmisljeti o stvarima sto sam procitao . I tada pocinje ono interesantno .
Dodisnji odmor , dosadno , cackam po netu i skidam filmove , slucajno skinem "Celestinsko prorocanstvo" , tek me je to sve skupa tada pomjerilo .Nakon kratkog vremena bez da sam igdje ista procitao i ....uopce neznam zasto sam bas taj film skinuo . Nakon toga sam skinuo dokumentarce "Tajna" , "What the beep Do We Know" i " Zeitgeist" , mada mi po naslovu nista nisu znacili , i zaista sam ih skinuo slucajno . Nakon toga sve se u meni i oko mene pocelo nekako mijenjati ....sve je postalo drugacije , a jos vise kada sam poceo citati knjigu "Donositelji novog svitanja " . Zasto se to pocelo dogadjati , i sto se uopce pocelo dogadjati , vidim da se meni i oko mene dogadja nasto cudno ali ni sam neznam sto .
I na kraju prije nekoliko dana otvorim forum gdje sam sada prodje verifikacija i evo me tu , a ni sam neznam zasto .
U svakom slucaju pozdrav svima .

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 26, 2007 9:09 pm 
Član foruma

Pozdrav. Trebao si predstavljanje obaviti u rubrici Novi članovi.

No, svejedno... Donositelji novog svitanja - knjiga koja mi je objavila i potvrdila neke zaboravljene paradigme, koje sam zaboravio inkarnacijom u ljudski oblik. Mislim da bi se mnogi forumaši sa mnom složili.

Secret, iako komercijalna verzija objašnjenja zakona privlačenja, mnogima je otvorila vrata prema duhovnim potragama.

Celestinsko proročanstvo nisam niti gledao ni čitao.

Mnoge knjige i informacije na koje nabasamo tijekom naših svakodnevnih lutanja, bilo mentalnih ili fizičkih, mogu pomaknuti percepciju i očvrsnuti Potragu.

Ovaj forum je tako koncipiran da se uvažavaju alternativna mišljenja, bez obzira na takozvani "absurd" koji ih okružuje.

Osjećaj se kao kod kuće!

Vrh

Naslov: Re: Sto se desava ????????
PostPostano: pon nov 26, 2007 10:31 pm 
Član foruma

alenos je napisao/la:
Prije svega pozdrav svima .

Pozdrav i tebi alenos i dobrodosao! :)

Verovatno ces ovde naci dosta materijala za razmisljanje. Film Celestinsko prorocanstvo je odlican ali je knjiga neuporedivo bolja, a kada zavrsis sa "donosiocima" preporucujem i kasiopejske transkripte, mozda ce ti biti interesantni.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 12:41 pm 
Član foruma

Pozdrav svima. Nov na forumu, ali sama tematika mi nije nova. Štoviše puno toga sam već "prožvakao". Puno toga radim...i sve :D

Pozdrav

Teachers leave the kids alone

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 5:29 pm 
Član foruma

Pozdrav i tebi stanks!

Dobrodošao!

=D>

Smijem li pitat šta to puno radiš, ili da čekamo još malo? :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.