Sada je: ned maj 04, 2025 9:05 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: uto mar 20, 2012 9:50 pm 
Član foruma

Voleti misteriju je za mene isto što i tražiti smrt. Voleti misteriju je naivnost.

Zašto mi zvučiš kao prerušen u ivo.andrića , zakaj?

Suđenje DH i KK-u se nastavlja.
Hvala na pažnji.

Vrh

PostPostano: uto mar 20, 2012 9:52 pm 
Moderator

ACA SAVEST je napisao/la:
Voleti misteriju je za mene isto što i tražiti smrt.

Jeste, bravo Aco maco! Dakle da li si umro?

Na ono tvoje drugo pitanje ne znam odgovor.

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 12:07 am 
Član foruma

Meni su oni jako sumnjivi. Tri strane napred kaže: 'Dodao je da u smrtnom času sva ljudska bića ulaze u nesaznajno i da neka od njih postižu treću pažnju isuviše zakratko,...'

Ako nešto ulazi u nesaznajno, a vidovnjak to vidi, onda se nemože zvati nesaznajno.

Tvoje dileme i razmišljanja me podsjećaju na mog mlađeg sina od 4 godine "tata što je to znati" - simpatično je zapravo : ) i isto bi tako bilo simpatično i kod tebe - da imaš četri godine. Ali nemaš. Nesaznajno je realna kategorija koja još nije u tvom umnom dosegu, no pamet ti je zajebana stvar. Jedino je pamet Bog podijelio pošteno jer se još nitko nije tužio da je dobio premalo. Prije nego se počneš bavit trigonometrijom, nije li smisleno da naučiš koliko je 2+2? Do tad se suzdrži sudova koje olako daješ i prosipaš. Tvoji porivi su zapravo realni no samo se ništarije prepuštaju olako. Ovdje si došao po predavanje no mogao bi otići s lekcijom. Pusti što netko drugi sad misli o tebi, sam sebi ćeš se jednom činit kao budala (ja znam da ja jesam).

Kako možeš da govoriš u snu a da te to nije dovelo u taj položaj moći. Što čarobnjak ne prebije čarolijom u snu takvo što jednom za uvek i gotova stvar. A drugo, ako neko sebi komanduje sugestiju da nađe svoje ruke u snu on je direktno nespokojan zbog svrhe koja je nedokazljiva.

Tvoja "logička" rasuđivanja su očekivana ali i beskorisna. Probaj sanjati pa vidi sam o čemu se radi. Zapamti, mišeljenja ne vrijede pet para na ovom svijetu. Govoriti je snu vrlo lako btw.

Voleti misteriju je za mene isto što i tražiti smrt. Voleti misteriju je naivnost.

Suđenje DH i KK-u se nastavlja.
Hvala na pažnji.

Aco ti si nezrela budaletina prve vrste, i svatko tko ti posveti više od 3 sekunde svog vremena na dan je veća budala od tebe. Zanimljivo je što je to tako očito na kilometre, a opet ti ljudi ovdje tepaju da si simpatičan, da si zanimljiv, da ih tjeraš na razmišljanje (I ja sam također među njima) mada je očito da seru govna i gledaju zapravo u sebe - i onda se čovjek pita tko je veća budala ; ) Sve u vezi s tvojom pojavom, rasuđivanjem, gledištem, sudovima i izborima vrišti "budala" no ljudi to odbijaju povjerovati ponovo i ponovo, mada bi svako dijete skužilo istinu da ga o tome pitaš. Pada mi na pamet moj kolega kojeg je poslovni partner izjebao za 100 000 eura i ovaj mu je dalje vjerovao. Znaš tko ga je spasio? Žena. Žene su uvijek pametnije. Tužio ga je na vrijeme pa je dobio sve na kraju.

Samo ću ti reći da ne primaš ovo k srcu, mada su poruke takvog tipa uvijek uzaludne - istina se već dogodila neovisno o tome što mi vjerujemo (ova rečenica je jedan bitni putokaz moći) - ja tebe zapravno ne poznajem niti sam pozvan da ti sudim. Previše je tu "možda" u igri. Možda te tvoja dječačka želja za dokazivanjem pred onima za koje smatraš "ravnima" odvela u neku krajnost. Možda sam ja malo i pre star i pre umoran i pre nervozan pa nalazim zadovoljstvo u "spuštanju" ljudi na zemlju, nitko nije rekao da sam ja realan i pošten, svi smo mi krvavi ispod kože. Na kraju krajeva nebitno je što ja ili bilo tko drugi misli. Bitna je moć a ona ovisi isključivo o nama samima. Gdje ćeš ti i ja biti za godinu dana nakon sad, to je bitno. Da se kladim, kladio bi se loše po tebe no kao što rekoh, ja sam stari pesimističan i pre često, što ne znači da nisam u pravu no ovo je svijet mogućnosti.
Suđenje DHu I KKu se nastavlja.
lol

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 10:57 am 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=FLYUeG29Z04 :blob:

Vrh

PostPostano: sub mar 31, 2012 11:07 am 
Član foruma

Dragi prijatelji, dali znate šta me čudi,,,primetio sam ako sam uopšte dobro vido, da nema teme pod nazivom traganje. Ne bi trebali da se stidimo. Znam da bi svako mogao da napiše nešto o traganju, od sopstvenih misli o tome pa do eventualnih iskustva. Kontrolisano ponašanje je više nego dobar motiv za ratnika. Skoro sam imao utisak kao da je prepričati segment koji nam se dogodio da je deo lične istorije. Meni ne prečini bojazan da prikupljam podatke o nekom, jedino se tada suočavam sa pogledom na sebe sastrane. Ako hoćemo na forumu dati samo određenu sliku o nama gde smo na putu i delujemo ispravno, onda bi nam pogled sa strane otvorio oči.
Primer razgovora dvoje ljudi koji pričaju klasične nevažne stvari u prilici u kojoj se može naći svako od nas je situacija gde priča taj neki a ti ga slušaš do izvesne mere gde ti se što se kaže iz glave rodi misao kako te nezanima to što ovaj priča. Tu duh nastupa!,,,pamtiš razgovor. Šta ratnik čini sa tim upamćenim razgovorom?
(Oni će nastaviti razgovor gde su stali)

Vrh

PostPostano: sub mar 31, 2012 4:24 pm 
Moderator

To za temu traganja se i ja pitam otkad sam na ovom forumu.
Zadnji dobiveni odgovor kojeg se sjećam je bio da je traganje samo za žene i to od čovjeka koji ima nick po imenu tražene teme :) :) :).
Može svatko otvoriti tu temu, ali eto nije, o traganju se priča na generalnoj raspravi, sanjanju... treba koristiti tražilicu.

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 1:15 pm 
Član foruma

što se tiče traganja, ne vidim o čemu bi se tu dalo pisati, a da se razumijemo?

da bi mogli raspravljati do unedogled, mogli bi, kao i na ostalim temama, ali čemu?
završilo bi kao i obično, svako bi trubio svoje, sjenko i promatrač bi se razumjeli ko dvije frendice, ja bi postavio glupo pitanje, loni bi nas sve ratnički hladno utješio, i na kraju bi došao nat sa pešest smajlića i kokicama... uz neizbježno acino uklizavanje i pokoji ivin stih...

jedino što mogu dati vezano uz tu temu je ovaj link na knjigu, pa možda se nekome da pokušati, ali vjerovatno se nikome neda, jer svi smo mi pametniji od toga, več smo svašta pametno pročitali, odsanjali i doživjeli. to je ionako knjiga za samopomoć neupućenima, itd...

e pa nije :)
ko misli da sam u krivu i da je super tragač, nek si da dva ipo mjeseca fore, pa nek proba, šta, pa ionako je to pisofkejk :roll:

pošto vidim da je na smetlištu krenulo s vicevima, budem vam onda s vicom objasnio kako sam nakon procesa vidio "traganje" koje sam "provodio" prije.

tata mačak kaže sinu mačku; "sine večeras te vodim da naučiš fukat"
i odvede ga na jedan krov gdje počne zavijati ko pravi mačor, pa naredi sinu da i on zavija.
nakon sat i pol-2 zavijanja mali mačak kaže tati;
"tata ja bum fuko još 5min, pa idem doma, jako mi je zima".

aj živili i sretno s traganjem

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 2:00 pm 
Moderator

Ima i tema o procesu prisutnosti na forumu.

viewtopic.php?f=7&t=2888

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 2:49 pm 
Član foruma

Pazi ovamo. Namera me je povratila baš kako ste prognozirali (ono kroz tri dana, sa zajedničkim snagama). Pokrenuće traganje onaj ko želi da bude tragač a i da ostali to vide. Na toj temi će se dati sve od sebe. I negativni karakteri su potrebni - tamo - jer ratniku setite se fali susret sa nemogućim ljudima.

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 2:55 pm 
Član foruma

je ima tema na forumu, i ako netko hoće probati preporučam da još malo prošvrlja po forumima i pročita iskustva, pogotovo kurčeviti ratnici kao što sam i sam bio, pa sam u prvom pokušaju izgorio na pola i našao se u još jadnijem stanju nego što sam bio kada sam krenuo.

malo duža i temeljitija priprema, ili učvršćivanje namjere, svakako je isplativije.
još možda negdje pročitate da je ok "vježbe u kadi" zanemariti ako nemate kadu, ali uopče to nije istina. nabavite kadu! :)

kada je zakon! 8)

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 3:02 pm 
Član foruma

Pazi ovamo. Namera me je povratila baš kako ste prognozirali (ono kroz tri dana, sa zajedničkim snagama). Pokrenuće traganje onaj ko želi da bude tragač a i da ostali to vide. Na toj temi će se dati sve od sebe. I negativni karakteri su potrebni - tamo - jer ratniku setite se fali susret sa nemogućim ljudima.

aco, ratniku fali susret sa nemogućim sranjima u sebi, a nemoguće ljude ne moraš tražiti na forumu, svaki drugi kojeg sretneš na ulici je nemoguć ako si iznio svoj drek na dnevno svjetlo. hoću reći, zaljepit če se učas netko.
vježbanje traganja na forumu je isto što i igranje fudbal menadžera, korisno je ali zakurac [-(

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 3:45 pm 
Član foruma

Hey! - možda bi to mogao da pokrene onaj Zahir. Njega ionako baš briga za sve. Verujem da je baš on dovoljno lud!!!
Ne seri zeleni ti znaš da se karakteri u čarobnjaštvu menjaju ko gaće. Šta hoćeš? Da izmeriš samorefleksiju čarobnjaku koji sere u wc-u svoje kuće (galaksije) - pa neide to.

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 4:25 pm 
Član foruma

Hey! - možda bi to mogao da pokrene onaj Zahir. Njega ionako baš briga za sve. Verujem da je baš on dovoljno lud!!!
Ne seri zeleni ti znaš da se karakteri u čarobnjaštvu menjaju ko gaće. Šta hoćeš? Da izmeriš samorefleksiju čarobnjaku koji sere u wc-u svoje kuće (galaksije) - pa neide to.

aco, karakteri se ne mjenjaju, ili si popišanac, ili si prdež, ili si bljuvotina. eventualno imaš više ili manje sreće, pa si neka sretnija kombinacija, recimo prdež-bljuvotina. prednost je što tada rjeđe mjenjaš pelenu.
možda ih ti mjenjaš kao gaće, jer misliš da si čarobnjak. to je ok, ali je, pogađaš, zakurac :)

Vrh

PostPostano: ned apr 01, 2012 8:02 pm 
Član foruma

Ma zašto ti držiš segment trenutka. Pazi ovamo - nema nas ikad - nisi tu disi - oko tebe žive život napamet.
Prvo što bi čuo od svojih Zagrepčana je - uzni greši. Nebi oni rekli to ličo nekom , nego sebi samima, jer bo tamo leži dobro, zezanjd,,, eto, ja živim sa seljaci ovde, a znam iz iskustva da je neka hrvatska bliža zapadu nego nekva srbija , gledano kroz područja mogućnosti.
Karakter će olako da ti skoči, al znam ja sve na području jugice kako dišu jer smo delili sutra izvesno vreme.
Šta sam reko?
Zamisli a već sam bio kod tebe, i doći ću i dolaziću dok god zeleni ne kaže nemoj. Odvojena stvarnost se zabraniti nemože. I pazi-ono što ti padeše napamet a ne prenese , zadržaćeš za sebe iz svojih razloga - razumeću te aktivnosti.
PS. kad sam bio mali bio sam u horu i znam pesmu lepeti je-lepeti je. Znam, jer volim disciplinu kicme pesmu zeleni zub, možeš li bratiću objasniti ostalima zašto si uzo to ime, da im ja ne objašnjavam da ta pesma opisuje saveznika?!

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 9:36 am 
Član foruma

Ljudi!!! Vidim da naš prijatelj neće preći preko granice ponosa. Taj naš prijatelj je uzeo ime Zeleni Zub jer je u pesmi grupe Disciplina Kitchme iz 1988. opisano nadnaravno biće. Pošto je zeleni provaljen sada skromno ćuti.
Zašto se ovako diram?
Evo zašto. U nekoliko navrata sam primetijo da se uzima ime Aco ovo ili ono a da ja zapravo nisam Aca. Moje ime je Alfred. To jedino da vas uverim slikom lične karte al nebih ovaj put badava zasmejavam.
Znači nije mi se svidelo da neko kaže aco kao da se znamo a da je izlagan. I nije tragački da se uzne ime u kontekstu. Treba valjda okolišati da direktno imenovanje ne stvori sliku gluposti. Zovem se Alfred Ljokaj, moj otac je sa Kosova. A svime zovu Aca jer nismo u Americi.
Nebi voleo da čujem Alfrede ovo/ono jer zvuči ulizivački. Ovde namerno otkrivam nešto samo da bih se lepše ponašao u nastavku života sa vama. Ja neznam kako se vi svi zovete a voleo bih jer bi vam još bolju pažnju posvetio. Meni izgleda kao da nikad neću saznati sa kime sam se družio. Ćaoo

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 9:38 am 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=cPQZNnLG_4k već dugo me nešto vuče prema srbiji bio sam tu samo jednom i to u beogradu nemem nikakvih poznanstava i dodira a ipak osjećam da tamo pripadam i da ću tamo završiti ne znam zašto ali sam potpuno siguran http://www.youtube.com/watch?v=GDSfSV1f ... re=related

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 11:02 am 
Član foruma

Doobjasni malo.
Naročito to što dira tvoje biće a daje ti izgled da ćeš nešto.
A sad drugo nešto - Na tvojoj majci trenutno nema ništa, ako je nosiš može da se ufleka pa joj moraš posvetiti neko vreme. A studiraš nameru onda ćeš na majci staviti preslikač koji će uloviti pažnju.
Treće nešto bi misano bilo lov na svaki detalj kojemu se mogu dati dosta reči ako mu se takvom namerom priđe.

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 12:43 pm 
Član foruma

Pade mi nešto napamet. Kad izađem iz kuće ja smanjujem samorefleksiju. A ovde je ispoljavam. Ako je ovde ne ispoljim onda moram da ćutim i ništa se neće priča. Dali me neko razume?
Ćutaćemo umesto da se družimo. Smatram da se treba otvoreno reći ako nas nešto boli. Treba se ograđivati da se nebismo ljutili. Eto dirao sam zelenog samo da bi reagovao. Piši te bre ljudi slobodno, , , sve je za ljude,,,dal će neko reagovati ovako ili onako - baš vas briga za to - zar ratniku mogu reči da stvaraju teret.

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 1:26 pm 
Moderator

I ja smanjujem samorefleksiju kad sam vani, pogotovo u javnom prijevozu.
Vani ima puno nepoznatih stvari o kojima ne znam što bi pričao sam sa sobom, sve neki nepoznati ljudi koji me ne poznaju pa mi ne pale samorefleksiju... a doma, svaka stvar ima svoju povijest i priču vezanu za mene, na neki način u što god pogledam traži me da popričam sam sa sobom o tome i ažuriram stanje i stav oko toga.
I onda napravim zavjesu od dima sa lulom da manje vidim stvari oko sebe a više gledam svijet sjenki. :) Odjebite stvari, neću ja nositi teret ažuriranja svega baš non-stop! Zato mi je i soba često neuredna.

Vrh

PostPostano: pon apr 02, 2012 3:24 pm 
Član foruma

Mogao sam primetiti da od ljudi možeš sve tražiti samo pare ne. Da sad hoću da potražim akontaciju plate od poslodavca osetio bih ono naduvavanje u grudima o kojem je pričao Sjenko. Što je to tako. Čini se kao nedostatak slobodnih odnosa. Morao bih glumiti dete ili nekog uplašenog, da bi probi barikade.
I ispadne nisam trebao probiti barikade.
S druge strane poslodavac može sa lakoćom da traži ako treba nedelja biti radna. Jedan mi je poslodavac dobro rekao: Ti si došao kod mene da tražiš posao, a ne ja kod tebe. Mene je to naljutilo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.