Sada je: sub maj 03, 2025 3:44 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sri nov 11, 2009 4:28 pm 
Moderator

Dobro čika Tihomire, mora da sam se zabunio nešto kad sam htio raspravljati s tobom, prevelik si ti ratnik za mene.
Čovječe koji centriranjem dobiva na lotu, ja se moram duboko pokloniti tebi ko ratniku.
Želim ti uspješnu tišinu u glavi.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 6:31 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Dobro čika Tihomire, mora da sam se zabunio nešto kad sam htio raspravljati s tobom, prevelik si ti ratnik za mene.
Čovječe koji centriranjem dobiva na lotu, ja se moram duboko pokloniti tebi ko ratniku.
Želim ti uspješnu tišinu u glavi.

Da si ti htio nesto raspljavljati, raspravljao bi, rasprava se ne sastoji od samo tvojeg misljenja,....

Fala ti na ljepim zeljama,... vidi se da si veliki mocni nagual,..don Promatrač,.. :kiss:

:thumbup:

:-)

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 6:41 pm 
Moderator

tolteq je napisao/la:
don Promatrač,.. :kiss:

Ma i ja tebe volim! Samo to ne volim izražavati poljupcima.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 7:00 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
tolteq je napisao/la:
don Promatrač,.. :kiss:

Ma i ja tebe volim! Samo to ne volim izražavati poljupcima.

Ma, promjeni boju ADovima, crveni mozda bolje peru pa ces se i ti onda mozda znati izrazavati poljupcima,... :kiss:

Ipak, svaki pravi mocni ratnik, ko ti, mora uzimati antidepresive, jer to je jedini nacin da se sjebe nova letacka verzija W7 letackog upgradea,... :mrgreen:

Jel si jos na tome, il si presao na nesto zesce,..? :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 7:23 pm 
Moderator

To je bio pokušaj da se stane na kraj kaosu koji nastane kad se svijest proširi preko neke granice.
Kad se skupna točka trajno premjesti preko neke granice, čovjek gubi identitet, više ne zna što je, previše toga percipira.
Ono što su prije bile misli u glavi, poslije su svakojake energije za koje prije nije bio svjestan da dopiru do njega i to je strašan kaos i nepoznat teren.
Ako se preživi, čovjek se nauči baratati s tim na podnošljiv način.
Neki se i ubiju ili pokušaju samubojstvo jer ne mogu to izdržati, završe u ludnici na oporavku.... ili se jednostavno zatvore u sobu jer ima je sve ono van sobe više nego misle da mogu podnijeti.
Eto tako, to je to. Onaj ko nije bio u toj fazi to ne može ni pojmiti.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 8:09 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
To je bio pokušaj da se stane na kraj kaosu koji nastane kad se svijest proširi preko neke granice.
Kad se skupna točka trajno premjesti preko neke granice, čovjek gubi identitet, više ne zna što je, previše toga percipira.
Ono što su prije bile misli u glavi, poslije su svakojake energije za koje prije nije bio svjestan da dopiru do njega i to je strašan kaos i nepoznat teren.
Ako se preživi, čovjek se nauči baratati s tim na podnošljiv način.
Neki se i ubiju ili pokušaju samubojstvo jer ne mogu to izdržati, završe u ludnici na oporavku.... ili se jednostavno zatvore u sobu jer ima je sve ono van sobe više nego misle da mogu podnijeti.
Eto tako, to je to. Onaj ko nije bio u toj fazi to ne može ni pojmiti.

Mozda te to samo letacki um zavarava da mislis da je to tako, mozda je to predhodni upgrade,... jesi se to kad zapito ili si siguran u sve ovo kaj si napiso,...?! :|

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 9:05 pm 
Moderator

Zapito sam se bezbroj puta i pustio da se ponovo sve samo formira sa raznih strana i u nevezanim načinima. Ako to nije dovoljno onda nikad neću znati.

A jesi se ti zapito što ti ovaj čika pokazuje na tvom avataru i što to predstavlja?
Znaš li koju vrstu uma to predstavlja? Samim time što si si nakačio taj avatar ti nešto pričaš nesvjesno o sebi.
A taj isti entitet čiji si dijelić ti se smije i gušta se na tebi. Nikad ga tako nećeš otpustiti.
Ti si oličenje letačkog uma.
Svi smo to, samo neki su spremni to otpustiti kad dođe pogodan trenutak.

slika

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 11:00 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
A jesi se ti zapito što ti ovaj čika pokazuje na tvom avataru i što to predstavlja?
Znaš li koju vrstu uma to predstavlja? Samim time što si si nakačio taj avatar ti nešto pričaš nesvjesno o sebi.
A taj isti entitet čiji si dijelić ti se smije i gušta se na tebi. Nikad ga tako nećeš otpustiti.
Ti si oličenje letačkog uma.
Svi smo to, samo neki su spremni to otpustiti kad dođe pogodan trenutak.

Ne seri gluposti, to je bre Dagan Pedišić - kiropraktik isceljitelj,... :rofl :rofl :rofl

Zadnja izmjena: tolteq; sri nov 11, 2009 11:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 11:09 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Zapito sam se bezbroj puta i pustio da se ponovo sve samo formira sa raznih strana i u nevezanim načinima. Ako to nije dovoljno onda nikad neću znati.

Pa ugradili su oni u tvoj upgrade i tu opciju da ces se ti zapitivati bezbroj puta, sta ne mislis mozda da te odgovore kad se ti zapitas nisu mozda njihovi odgovori, pa te vozakaju kako god zele... :shock:

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: sri nov 11, 2009 11:23 pm 
Moderator

Aha, služiš letačkoj vrsti svijesti Tihomire. Zato si u "tišini". Pušta te na miru tako da ti podržava ego i zasljepljuje te totalno. Tebi je tako sve ravno, ravna crta, trans. :twisted:
Ti sad ni ne možeš pročitati tekst koliko ti je ego aktivan, baš u skladu sa tom vrstom svijesti.

Čak si pokušao i pokrenuti masovne rituale, nesvjestan što radiš. To ti je još jedan pokazatelj da si opsjednut totalno.
Uputstva koja si dao za to nisu imala veze sa zadatkom koji je ostavio Tores. Imala su više veze sa ritualima u vezi sa zemljom koje si nesvjesno "istransirao".
tolteq je napisao/la:
Ako nekoga zanima pokrenuo sam zadatak naguala, pomicanje skupne tocke zemlje !
Ako ima zainteresiranih:

Pokrenimo skupnu tocku zemlje, vrijeme je !!
http://nagual.forumotion.net/
tolteq je napisao/la:
Taj zadatak je povjeren nama, i nesto mi je danas uletilo u glavu, bio sam ko u nekom transu, poceo sam pisat ko lud tu poruku po svim forumima.

Citati su tu sa ove teme! Nakon tog neuspjelog pokušaja si nestao sa svih foruma na skoro godinu dana.
Ti si tu nisi mogao pomoći, ali razmisli malo o tome, makar ćeš sad opet napisati nešto da obraniš ego.

Vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: sri nov 11, 2009 11:38 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Aha, služiš letačkoj vrsti svijesti Tihomire. Zato si u "tišini". Pušta te na miru tako da ti podržava ego i zasljepljuje te totalno. Tebi je tako sve ravno, ravna crta, trans. :twisted:
Ti sad ni ne možeš pročitati tekst koliko ti je ego aktivan, baš u skladu sa tom vrstom svijesti.

Čak si pokušao i pokrenuti masovne rituale, nesvjestan što radiš. To ti je još jedan pokazatelj da si opsjednut totalno.
Uputstva koja si dao za to nisu imala veze sa zadatkom koji je ostavio Tores. Imala su više veze sa ritualima u vezi sa zemljom koje si nesvjesno "istransirao".
tolteq je napisao/la:
Ako nekoga zanima pokrenuo sam zadatak naguala, pomicanje skupne tocke zemlje !
Ako ima zainteresiranih:

Pokrenimo skupnu tocku zemlje, vrijeme je !!
http://nagual.forumotion.net/
tolteq je napisao/la:
Taj zadatak je povjeren nama, i nesto mi je danas uletilo u glavu, bio sam ko u nekom transu, poceo sam pisat ko lud tu poruku po svim forumima.

Citati su tu sa ove teme! Nakon tog neuspjelog pokušaja si nestao sa svih foruma na skoro godinu dana.
Ti si tu nisi mogao pomoći, ali razmisli malo o tome, makar ćeš sad opet napisati nešto da obraniš ego.

U,..neustrasivi Promatrac je uzbudjen,... :rofl
Pa i dan danas mislim da je to moguce,..tebi nikad nista ne uleti iz mora njemog znanja?

Pa nisam iz foruma nestao radi toga, vec radi nekih drugih stvari i to ne samo sa ovog foruma vec sam po svim forumima ugasio svoje accounte,...

Znas radi cega, jer msu mi uzimali vrijeme i energiju posto sam prekinuo sve veze sa virtualnim svjetom dalo mi je krila i snage da pocnem raditi tensegrity koji i danas radim..
...ponovo sam se poceo ukljucivati posto sam onda imo dovoljno snage za jedno i drugo,..

To se zove, rad na sebi,...!!
Radis li i ti na sebi ili samo radis na drugima i navlacis letace na prijatelje i okolinu,..??

Bdw. idemo ekipa,..zemlja nas ceka, nocas u 0.00, :mrgreen: :mrgreen: samo da opet nebude potresa,.. :mrgreen:

Eh, bdw, al ima i jedna tvoja u vezi skupne zemlje:
Citat:
Drugovi i drugarice, skupna točka zemlje se uspešno pomera !
Ono što sam vidio je da sve ide kako treba
.

:rofl :rofl :rofl

Evo, jel sam obranio ego ...??

:rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 11:49 pm 
Moderator

Osobna izjava kao posljedica iskustva percepcije zemlje nije ritual.
Ja sam to napisao u šaljivom tonu i hvala što si izabrao violet boju da to napišeš, sviđa mi se.

Ja sam u toj svojoj vrsti percepcije vidio da je zemljina svijest bitno drugačija nego prije godinu dana. Bliža je položaju razuma.

E sad ako ti želiš preuzeti zaslugu da si to pokrenuo, ajde! Nahrani ego još. Poslije ćeš opet u komu.

To dobro sa zemljom se dešava usprkos takvima kao što si ti, a ne zahvaljujući njima.

Vrh

PostPostano: sri nov 11, 2009 11:58 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Osobna izjava kao posljedica iskustva percepcije zemlje nije ritual.
Ja sam to napisao u šaljivom tonu i hvala što si izabrao violet boju da to napišeš, sviđa mi se.

Ja sam u toj svojoj vrsti percepcije vidio da je zemljina svijest bitno drugačija nego prije godinu dana. Bliža je položaju razuma.

E sad ako ti želiš preuzeti zaslugu da si to pokrenuo, ajde! Nahrani ego još. Poslije ćeš opet u komu.

To dobro sa zemljom se dešava usprkos takvima kao što si ti, a ne zahvaljujući njima.

Ok, tensegriti je isto ritual i po tvojeme nista ne vrijedi, opisujes pokrete kao kradju energije..... e, jer si poceo vec raditi pokrete ???

Jer ti to tvoji letaci vec dopustaju da pocnes pokrete raditi ili ti daju "vidjenja" kakva oni zele..?!

Sta sam ja prokrenuo, zaslugu, za sta, od koga, o cemu ti bulaznis....??????

U komu??? Pa ja se nisam borio AD-ovima ko ti protiv letaca !!!
Letaci napali a majstor kljukne dva ADa i onda je sve ljepo, niko vise ne napada,... :rofl :rofl :rofl

Uf, ego mi se poceo podrigavati, uzasno mu smrdi iz usta,.... :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 12:06 am 
Moderator

Ja sad ovdje nisam spomenuo pokrete, s tom temom nek se bavi kome je drago.
Ja to ne radim i ne mislim raditi i to je sve što ću reći. Ko voli nek radi.

A ti sad bacaj uskličnicike upitnike i smajliće koliko hoćeš. To samo znači da ti je letački um podivljao.

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 12:10 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ja sad ovdje nisam spomenuo pokrete, s tom temom nek se bavi kome je drago.
Ja to ne radim i ne mislim raditi i to je sve što ću reći. Ko voli nek radi.

A ti sad bacaj uskličnicike upitnike i smajliće koliko hoćeš. To samo znači da ti je letački um podivljao.

To samo znaci da si mi smesan !!! :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 1:08 am 
Moderator

Evo piše mi se o slobodi. Uvijek sam se pitao šta je to.
Jel to neko ljenčarenje kad se ništa ne mora, ili što?

Imam neku teoriju. S jedne strane imamo pojedinačne svijesti koje se ko lude bore za svoju individualnost i svoj teritorij, bore se da budu jedinstvene iako ih ima bezbroj sličnih sa minornim razlikama.
Tako pate, bijesne.... nesretni su, pogodni po vibraciji za prehranu letača....

S druge strane imamo kolektivnu svijest, gdje nema pojedinaca, ali postoje tragovi bivše samosvjesti i dojam kako je to bilo prije tog stupnja. Treća pažnja ili nešto jako blisko.

E sad sloboda, treća pažnja, jel to sloboda da se konačno ne mora biti pojedinac i individua da bi se postojalo?
Da se surfa na vječnom gibanju energije i jednostavno bude ta energija, da se bude sve odjednom unutar nečeg što smo imali u sebi kao presliku vanjskih orlovih zračenja?
Sloboda od letačkog uma u prvom redu pa onda da se raskine i sa nuždom u vezi individualnosti i vremenske linije?
Da više nemamo skupne točke i da ne budemo filmići koji se vrte ovisno o mjestu gdje je skupna točka...
Čini mi se da već postojimo u toj slobodi nekako, samo ne znam opisati kako.

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 3:36 am 
Moderator

tolteq je napisao/la:
Ok, tensegriti je isto ritual i po tvojeme nista ne vrijedi, opisujes pokrete kao kradju energije..... e, jer si poceo vec raditi pokrete ???
Rad pokreta u grupi je ritual zbilja, ali svi rade isto i ne unose kaos u zemljinu svijest.
Budući da svi rade isto, svijest se okrupnjava, nastaju veći fragmenti što je u suprotnom smjeru od kaosa.

A kad pozoveš ljude na ritual da pokreću skupnu točku zemlje, svatko radi nešto svoje jer nitko nezna što bi ti u stvari htio i kaos se pretvara u još veći kaos, pogotovo ako si ti inicijator. To je pomak zemljine skupne točke suprotno od traženog.
Takvi rituali kaosa se rade i bez tebe, zato i jesmo u komi.
tolteq je napisao/la:
Jer ti to tvoji letaci vec dopustaju da pocnes pokrete raditi ili ti daju "vidjenja" kakva oni zele..?!
Naravno da daju ono što oni žele, cijeli svijet izgleda baš kako oni žele. To sve što gledaš je njihova konstrukcija pomoću naše energije, oni su osmislili ovakav tonal vremena.
tolteq je napisao/la:
Pa ja se nisam borio AD-ovima ko ti protiv letaca !!!

Nisam ni ja, samo sam mislio da će mi biti bolje, no nije bilo. Ti ni ne znaš kako AD djeluje, nisi hepi i sve je za 5. Zapravo nema od tog neke euforije, to jedva da se nešto osjeti, ALI, ima nuspojavu da preusmjeri seksualnu energiju, to sam itekako primjetio.
Pimpilimpi radi ako ga žena treba, ali sam ne traži ništa, radi bez očekivanja! :)

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 10:51 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Evo piše mi se o slobodi. Uvijek sam se pitao šta je to.
Jel to neko ljenčarenje kad se ništa ne mora, ili što?

Heh, kad smo kod ljenosti, zanimljiva mi je tvoj nastup o ne-radu, o neradu magicnih pokreta... :thumbup: Al dobro, ti znas sta radis, valjda... :shock:

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 11:11 am 
Član foruma

Citat:
Rad pokreta u grupi je ritual zbilja, ali svi rade isto i ne unose kaos u zemljinu svijest.
Budući da svi rade isto, svijest se okrupnjava, nastaju veći fragmenti što je u suprotnom smjeru od kaosa.

Hm, moram se stvarno zapitati jer ti uopce znas cemu sluze pokreti, jesi citi knjigu ?

Citat:
A kad pozoveš ljude na ritual da pokreću skupnu točku zemlje, svatko radi nešto svoje jer nitko nezna što bi ti u stvari htio i kaos se pretvara u još veći kaos, pogotovo ako si ti inicijator. To je pomak zemljine skupne točke suprotno od traženog.
Takvi rituali kaosa se rade i bez tebe, zato i jesmo u komi.

Gle, ima nekolicina ljudi koji isto misle i koji savrseno dobro to kuze, taj "ritulal", ...
Jooj, kolko li je samo rituala don Huan pokazivo Kastanedi, od razgovora sa biljem do svega ostaloga.... :shock:

Ima i ljudi kao ti koji tome pristupaju sasvim sa suprotne strane,..nema tu nista lose..
Kaos se dogadja upravo zbog razlicitih gledanja stvari,...recimo, ja i ti u ovih zadnjih par stranica bas to i radimo,...ajmo rec da si ti na sjevernom polu ja na juznom a oba zelimo doci do sredista zemlje,...tako nekako...

Znaci, glupo je uopce diskutirati,... bar meni sa tobom i suprutno... tako bar momentalno izgleda.... zanimlijivo je to da prije par godina kad si mi nesto reko a ja sam to sve prihvacao onda smo ljepo pricali, nije bilo kaosa, al cim sam uvidio nesto lose u onome sto pricas odma si se poceo buniti, stvarati kaos,... jer izgleda da je ovca pobjegla iz tora,...

Ja recimo uvijek poslusam tvoje rijeci, isfiltriram korisno i pokusam to uglazbiti u svoje znanje, dok ti jednostavno ne prihvacas ama bas nista sa tudje strane gledanaja,.....
Bilo da se kaze nesto korisno ili nekorisno, ti jednostavno sve, ama bas sve pripisujes letacima.... =D> ok, velim, valda znas kaj radis, stvarno bi mi bilo zao da neznas,...

Citat:
Nisam ni ja, samo sam mislio da će mi biti bolje, no nije bilo. Ti ni ne znaš kako AD djeluje, nisi hepi i sve je za 5. Zapravo nema od tog neke euforije, to jedva da se nešto osjeti,

Pa normalno da nije bilo, prvo velis kak su letaci savrseni W7, ovo ono, onda se hoces njihovim oruzjem boriti protiv njih,... =D>
Nisam ni mislio da si hepi, znam kak djeluju, jednostavno te zguzvaju, nist ne osjetis sve ti je ravno...

Citat:
ALI, ima nuspojavu da preusmjeri seksualnu energiju, to sam itekako primjetio.
Pimpilimpi radi ako ga žena treba, ali sam ne traži ništa, radi bez očekivanja!

Pa ako nisi zanao ima i drugi nacin za to, prirodniom putem, prirodni cajevi, valerijana, maticnjak, hmelj pa cak i kamilica, isto ti rade preusmjeravaju en. a nisi zguzvan od toga i fino ti opuste tijelo, osjecas samo svijest,...

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 3:49 pm 
Moderator

Dobro, primirje! :love9: :love11:

Vidim da ne vidiš i dalje što čitaš, vidiš samo ono što ti je u glavi kao napad na tebe, jako malo onog van tvoje glave.
Ta ista barijera će te uvijek spriječiti da osjetiš nijemo znanje.
Ispada da se svađaš sam sa sobom, znači suprotno od tišine, imaš prekaotičan um.
Pročitaj ponovo kad zaboraviš, ako te bude volja.

E da, mene ove nabrojane biljke, čajevi ekstra napale, još više mislim na seks i onda me žena ispegla.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.