Sada je: sri apr 24, 2024 1:52 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kerozin i mladi orasi - lek za bolesti krvi...
PostPostano: uto jul 18, 2006 3:37 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri okt 13, 2004 11:54 am
Postovi: 466
Lokacija: bg
Kerozin i mladi orasi

Kerozin je organska tecnost koja ima dezinfekciona svojstva. Kerozin rastvara i ubija mikroorganizme i gljivice. Da bi se otrovali kerozinom treba da popijete vise od pola litre.
Kerozinom se ljudi od davnina lece. To je pocelo jos od vremena primene nafte u lekovite svrhe. Sada se pored cistog kerozina pije kerozin koji je odstojao sa zelenim orasima. Zelena orahova kora sadrzi mnogo joda, koagulacionih i taninskih materijala. Te materije imaju odlicna antimikrobna svojstva, isteruju gliste i podsticu ciscenje krvi. Ekstrakt kerozina sa mladim orasima daje odlicne rezultate u lecenju raka i drugih oboljenja.
Smatra se da kerozin najpre leci oboljenja koja poticu iz krvi, leukemiju na primer. Koristi se samo destilisani kerozin koji pobudjuje limfne sudove i leci krv. Kerozin pomaze kod raka sa metastazama, leci deciju cerebralnu paralizu, infekcije krvi, prostatitis i mnoga druga oboljenja.
Ljudima koji boluju od skrivenih bolesti preporucuje se po 15 kapi kerozina sa kockom secera. Teze obolelim bolesnicima preporucije se da uzimajupo jednu kafenu ili supenu kasiku destilovanog kerozina jednom dnevno nataste. Laksim bolesnicima se kao preventiva preporucuje jednom nedeljno ujutru i uvece po 1 kasicica destilovanog kerozina sa cajem. Posle 6 nedelja uraditi analizu krvi.
Nije poznato ko je prvi predlozio da se spoje korisna dejstva kerozina i oraha. Zahvaljujuci moldavskom naucniku Mihailu Todiku ekstrakt je danas ponovo aktuelan; neki su ga nazvali todikamp. Zvanicno ga proizvodi Naucno-istrazivacki institut za proizvodnju mesa i mleka iz Volgograda. Osim kerozina i oraha dodali su ibrojne druge bioloski aktivne materijale, propolis, svetni prah itd i preparat nazvali todikamp-ideal. Sa ovim dodacima ekstrakt je jos kvalitetniji i delotvorniji.
Za pripremanje ovog ekstrakta pogodan je avionski ili kucni kerozin za osvetljenje. Karakteristican miris moze se otkloniti ako se profiltrira kroz sloj ispranog recnog peska ili aktivnog uglja.
Postoje i druge vrste kerozina npr. tehnicki i slicni koje nikako ne treba koristiti!!!
Koriste se orasi razlicite zrelosti, a najcesce mladi jos nezreli orasi u zelenoj ljusci. Njih treba sto sitnije iseckati, izdrobiti i samleti na masini za meso i preliti kerozinom. Jedan deo mlevenih oraha dodaje se na 10 delova kerozina i ostavi se da odstoji 2 do 3 meseca na tamnom mestu uz povremeno muckanje. Cim ekstrakt primi karakteristicnu tamnosmedju boju spreman je za upotrebu. Ako se koristi 2 ili 3 dela oraha na 10 delova kerozina rok stajanja se skracuje. Kad je ekstrakt pripremljen treba ga procediti i piti. Ekstrakt se ne kvari ali je bolje popiti ga u toku prve 3 godine. Ukoliko zelite da pripremite ekstrakt uz dodatak propolisa i cvetnog praha sipati u kerozin 1 deo propolisa dobrog kvaliteta i 0,1-0,5 delova majskog cvetnog praha. Ostavite da odstoji.
Litar ekstrakta dovoljan je za cetvoroclanu porodicu za 3 do 5 godina.
Orahe brati kad je mesec pun jer tada sadrze najvise joda i drugih mikroelemenata.

_________________
ovde ili tamo, uglavnom na kraju Veritas vincit


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.


cron
Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz