Sada je: pet apr 26, 2024 2:16 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Cassiopaea Kult
PostPostano: čet feb 15, 2007 5:43 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet mar 30, 2006 11:32 pm
Postovi: 702
Lokacija: Forbidden Island
Cujem da je jedan od diskutanata pokusao malo spamati po Cs transkriptima navodeci link na ovaj site
http://www.cassiopaeacult.com/

Da ne bi ispalo da ovdje gusimo protok informacija mislim da je red da se pozabavimo sa tim web sajtom, just for the record.

Dakle za one koji ne znaju tko se krije iza tog sajta treba reci da je u pitanju Vincent Bridges.
O tome tko je Vinnie mozete citati ovdje
http://www.cassiopaea.com/archive/most.htm


a ako koza laze rog ne laze:
http://www.cassiopaea.com/Vincent_Bridg ... index.html

I na kraju nije zgorega procitati i ovaj topic
http://www.signs-of-the-times.org/signs ... php?id=673

Eto sad kad imamo informacije sa obje strane nek svatko prosudi prema svojim sposobnostima, jeste najteze je misliti svojom glavom #-o

_________________
" Vrlo cesto Vitez je porazen jer je sluzio Djavolu svim svojim srcem dok je iskreno ali pogresno vjerovao da sluzi Kristu."
(Mouravijeff- Gnosis)


http://knightofthestorms.blogspot.com/


Zadnja izmjena: Vitez od Nevera; pon feb 19, 2007 5:04 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: čet feb 15, 2007 6:18 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet mar 30, 2006 11:32 pm
Postovi: 702
Lokacija: Forbidden Island
Evo i diskusije sa jednog foruma na kojem najcesce pljuju po Lauri i kasiopejcima

Buduci da ovaj post dolazi iz pera tj. tipkovnice osobe koja iz nepoznatih razloga vrlo cesto izrazava osobni animozitet prema Lauri i Arku moze se navesti kao interesantan primjer kako izgleda kad netko sam sebi skoci u usta:

Citat:
Evo moja 2 centa:
Bila sam prisutna tijekom jedne seanse sa C's u laurinoj kuci i moram reci da je bilo prilicno impresivno. Ne kazem ovo da bih bilo koga "preobratila" samo dajem moju perspektivu i ono sto sam sama iskusila kada je ovaj materijal u pitanju. Ukoliko to ne vidite na djelu ne mozete zaista shvatiti o cemu se radi.
Laura ne "chanel-ujeu transu kao sto radi vecina drugih ukljucujuci Barbaru Merziniak, Ra i sl. Trans chaneliranje zahtjeva prepustanje domacinovog tijela vanjskim entitetima za odredjeni vremenski period.
Dakle zaista je dosta toga prepusteno masti medijuma. Sa Cs stvari se odvijaju malo drukcije:
- Koristi se tzv. Ouija daska ili plancheta
- Na plancheti su uvjek i druge osobe osim Laure
- Uvjek je prisutno bezbroj svijedoka ukljucujuci i transkriptore
- Gotovo sve seanse se snimaju, osim u slucaju kada je doslo do tehnickih problema u tijeku seanse

- Casa se po planseti krece brzinom munje, literalno pucajuci po slovima , za to vrijeme transkriptori (uvjek ih je vise) zapisuju slova redosljedom kojim su prozvana. Ovo se desava tako brzo da Laura ili bilo tko drugi tko je za planshetom ne mogu znati koje ce rijeci nastati od slova koja su prozvana, a isto vazi i za transkriptore. Nakon sto je odgovor koji je nekd i nekoliko paragrafa dug, zavrsen slijedi mukotrpan posao desifriranja u odredjivanja prostora izmedju rijeci.
- Dakle ako su odgovori samo Laurina bujna masta, onda se radi o prilicno nevjerovatnoj predstavi. Ona zaista ne zna sto je u odgovorima kada su oni dati po prvi put.
- Kao netko tko je pomagao u transkripciji tog puta kada sam bila u posjeti, kazem vam... radi se o nevjerovatnom osjecaju svaki put kada se ispostavi da se radi o vrlo koherentnim odgovorima. Prvo gledate u stranicu punu slova i sve izgleda kao nekakve brljotine i cini vam se- nema sanse da ce ista iz ovog izaci.
Ali izadje, svakog puta.
Da bi se radilo o plodu necije maste oni koji stoje iza toga trebali bi biti tako kordinirani da imaju sve odgovore memorizirane u glavi do posljednjeg slova i da sinhrono pokrecu casu. Imajuci u vidu duzinu odgovora - hmm, voljela bih vidjeti osobu koja je u stanju izvesti tako nesto.
A onda treba uzeti u obzir i da su seanse spontane i da nema prethodno planiranih pitanja, svi prisutni u sobi mogu postavljati pitanja i komentare u tom trenutku.
dakle bilo kakvo prethodno planiranje je apsolutno nemoguce.

Interesantno je da su odgovri cesto onakvi kavim ih ni Laura ni bilo tko drugi nije ocekivao. Ukoliko nevjernici dobro procesljaju kroz transkripte naici ce na puno mjesta na kojima Laura i drugi debatiraju i cak se prepiru sa Cs.

Sto se tice toga tko su zaista C's - to tek ostaje da se vidi. Ja samo znam sto sam vidjela i za to nema logickog objasnjenja, ne postoji nacin da se opovrgne da NESTO zaista dolazi kroz tu planchetu i to nesto nije Laurina masta. Nesto jest- u to sma sigurna.Jos uvjek ne znam da li vjerujem da su to zaista OPD bica iz 6 tog densiteta, ali sta god da je, svidjeli su mi se odgovori. komentari i perspektiva. Rezonira sa mnom.


Ostatak diskusije mozete citati ovdje
http://forum.noblerealms.org/viewtopic.php?id=652

_________________
" Vrlo cesto Vitez je porazen jer je sluzio Djavolu svim svojim srcem dok je iskreno ali pogresno vjerovao da sluzi Kristu."
(Mouravijeff- Gnosis)


http://knightofthestorms.blogspot.com/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 2:18 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6377
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Kontaktirali su i John Naisbitt-a, vrhunskog ekonomskog stručnjaka koji je napisao i nešto knjiga o generalnom poboljšanju međusobnim povezivanjem u mrežu, a ne skakanjem jednih drugima po glavi i uništavajući ih. Postavio sam i temu u "Ostalo" o njemu, ali nikog to baš previše, izgleda, ne interesira.

Kontaktirali su, vjerojatno, i još mnoge druge.

Sad, ako su to bića OPS opredjeljenja viših denziteta, a ne Kasiopejci OPD/6., onda mi je zbilja malo čudno zašto bi se uopće javili?!?
Pa današnjica ionako donosi većinu negative i debalansa... imaju hrane na "tone", većina ljudi ionako nije ni najmanje svjesno ovih stvari o kojima govore...

Zašto bi uopće iznosili neke vrlo pozitivne stvari, kojima se postiže napredak?

:mrgreen: :wink:

_________________
http://www.val-znanje.com/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 3:25 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri maj 24, 2006 11:23 am
Postovi: 1573
Da, stvarno, rekli su da mogu da kontaktiraju bilo koga ko to zeli i ko je spreman i sposoban za to. opet vrlo je moguce i da OPS kontaktira nekoga i da se predstavljaju kao kasiopejci ali valjda ionako to sve zavisi od coveka ne od OPS-a ili kasiopejaca.

Mada se meni cini da moze da se prepozna razlika izmedju pravih i ovih OPS mangupcica, postoji nit koja se provlaci u svemu sto pricaju.A postoji i burgija koja se provlaci kod ovih drugih.Razlika i "burgija" ne moze da se opise, ali se jako lepo oseca.

A mozda i ja se.....m previse :mrgreen:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 3:51 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6377
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Citat:
Teziste sam stavio na sam subjekt ( osobu ) preko koje ide channeling i informacije koje dobija - da li su u skladu sa njegovim predznanjem i spoznajama ? To me interesira.


Pa vjerojatno i jest tako. Osoba kroz koju idu informacije vjerojatno treba imati bar POTENCIJAL za određeno razumijevanje. Jer džaba je bacati bisere pred svinje, kako kaže stara narodna...

Npr. da su te informacije dane nekom tko uopće nezna što su NLO-i, metafizika i slično, nekom tko nema onaj "istraživački duh" u sebi - vjerojatno to sve bi bilo vrlo glupo i uzaludno.

Vjerojatno svatko prima stvari koje su najrazumljivije njegovom području. Ekonomisti - ekonomija, metafizičaru - metafizika, kvantnom fizičaru - kvantna teorija, itd.
Općenito, ima tu i "univerzalnih" stvari, koje se svih tiču, pa pitanje je onog tko prima ima li, ili nema, potencijal za razumijevanje tih univerzalnih koncepata i principa ( recimo energetski vampirizam - tiče se svih )...

Tesli je netko dao misaone forme ( nacrte "njegovih" izuma ) - znanje, koje je on kasnije primjenio na "svojim" eksperimantima i uređajima. Vjerojatno - da su mu davali principe ekonomskog rasta - to ga uopće nebi interesiralo i nebi po tom pitanju ništa napravio.

Svatko je za "nešto", pa u tom području može i napredovati brže, jer lakše razumije i već ima fokusiranu svijest u tom području.

Valjda... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

_________________
http://www.val-znanje.com/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 4:36 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2005 11:54 pm
Postovi: 742
Ako prihvatimo cinjenicu da su Kasiopejci "OPD ujedinjene misaone forme sa 6D nivoa svijesti" a mi ih citamo i tumacimo oslanjajuci se iskljucivo na nase utvrdjene i ako hocete, odavno izandjale 3D misaone obrasce u startu tu vise nemamo sta traziti.
Zbog cega neko ko pocne da cita taj materijal osjeti neku posebnu i jednostavno neopisivu emociju ili mozda "burgiju", sto kaze AL a neko ne osjeti nista od toga vec pocne da zijeva vec na drugoj stranici ili samo paranoicno zakljuci da je to sve velika laz i podvala, uzme pusku, navuce maskirnu uniformu i krene u odstrel svih zivih i mrtvih ljubitelja Kasiopejaca, ja nebih znao reci. Ali znam sigurno iz vlastitog iskustva da sam, citajuci te transkripte, jednostavno osjetio neku unutrasnju vibraciju poklapanja i prepoznavanja mnogih stvari ali i s druge strane znalo je biti nekih sesija u kojima sam ladno prokomentarisao: ajd sad i vi ne serite... i sta onda?
Mi svi znamo iz nasih zivota da kvalitetno ucenje bilo cega podrazumijeva teske intelektualno-misaone operacije na osnovu raspolozivih cinjenica i informacija sa sto manjim nagovjestavanjem ili prejudiciranjem odgovora tj. znanja koje treba da se stekne i nauci. U tom smislu jasno mi je zbog cega Cs cijelo vrijeme insistiraju da mi sami dodjemo do pravilnih i istinitih odgovora i zakljucaka koristeci njihove informacije, ali s druge strane, mozda im je i namjera da razumijemo i shvatimo u kojim slucajevima nam daju neke eventualno pogresne informacije, a radi sto kvalitetnijeg i ucinkovitijeg procesa ucenja i kalibracije nase zivotne percepcije.
U svakom slucaju, zelio bih istaci kako smatram da su iz nekog razloga sve najvrijednije informacije i svo potrebno znanje bukvalno razbacani po raznim "izvorima" i stranama. Kada bismo zamislili da je jedini i najsipravniji put zacrtan u samo jednom ucenju, tehnici, pokretu, religiji i sl. onda bi bilo dovoljno da samo pronadjemo koje je to ucenje ili religija, uhvatimo se ko pijani plota onog sto se tamo propagira i eto nas prosvijetljeni ko mali buda. Ali nesto ne primjetih da tako nesto postoji bilo gdje u svijetu, sto ce reci da moramo sto vise otvoriti um i bez ikakvih predrasuda i mentalnih ogranicenja nastojati da iz sto vise razlicitih izvora dodjemo do sto vise dragocjenih informacija i znanja.
Kako ovako nesto slicno govore i porucuju i sami Kasiopejci, ja ih licno smatram jednim od najvrijednijih i najautenticnijih izvora informacija i znanja do kojih sam ikada dosao ali ne i konacnim i jedinim. Ako bih se ogranicio iskljucivo i samo na Kaiopejske transkripte i druge informacije koje dolaze od strane Laure i QFS-a, iskljucivo i samo toga se drzao u svom duhovnom ravoju smatrajuci pri tome da izvan toga vise nista zivo ne postoji i da su oni dali sve odgovore na sva moguca pitanja i zavrzlame te da samo treba zagrijati stolicu i to sve iscitati komotno bih mogao za sebe reci da sam se uhvatio ni manje ni vise nego dogme i kulta u svoj "sirovosti" te rijeci.
Ali kada neki podatak ili infomaciju koju pronadjem u transkriptama ili nekom Laurinom clanku uporedim sa nekom Kastanedinom ili Gurdjijevljevom recenicom i vidim da se skoro u potpunosti preklapaju i nadopunjuju ja se poradujem ko dijete na tuti i jasno mi je, sad zaista ozbiljno, da sam na najbolji moguci nacin "iscackao" neko vazno znanje i dosao do neke spoznaje. :wink: :)


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 5:03 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri maj 24, 2006 11:23 am
Postovi: 1573
Citat:
Ono u sto sam najvise siguran citajuci doticne materijale su odgovori u vezi spiritualnog napretka pojedinca, gdje su iskljucene " velike kozmicke sage " i " ratovi zvijezda ", iako ne bih zelio ni tu generalizirati.


I meni se cini da nije vazno da li je to "veliki kosmicki rat zvezda" ili samo "mala" unutrasnja borba pojedinca.Nekako mi je to isto po vaznosti, odnosno slikovitije receno "rat zvezda je u nama" :mrgreen:

Tako mi isto vuce da bi naprimer OPS bio skloniji misljenju da je to "Kosmicki rat" jer tezi da sve prebaci na drugoga i da sve veze za nesto, dok mi kod OPD-a sve nekako tece vise prirodnije bas u stilu: "opusteno, nek ide zivot, videcemo sta ce biti . . ."

Da li je izvor informacija OPS ili OPD nije ni toliko vazno, vaznije je kako ce to covek da upotrebi.Naravno da ce kod OPS-a biti manje informacija za neku prakticnu upotrebu, jer teze da iskoriste, ali opet i iz njihovih informacija moze da se iscedi ponesto sto moze biti upotrebljeno, naravno tu do izrazaja dolazi ono "znanje".Odnosno pojedinac bi trebalo da ima neko znanje da bi znao sta, s kim, zasto, kako i slicno radi.

Kao sto kazu kasiopejci: "Nije vazno gde si, nego ko si"


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: čet nov 08, 2007 11:19 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri nov 07, 2007 10:52 pm
Postovi: 78
Lokacija: C_ton
M ekipa dobro kaže..sve filtrirati :!: ,to je korektno i konkretno

_________________
Rasa-lila i ostale boje...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned nov 11, 2007 5:59 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: ned apr 16, 2006 7:09 pm
Postovi: 233
Lokacija: mljaze
Banalno shvatanje CS ( ne mislim na counter strike :D ) , jeste jednako suludo kao banalno shvatanje Biblije ili Kur'ana. tako da .. slazem se sa C_enterprise - sve filtrirati !


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sri feb 27, 2008 1:07 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto feb 05, 2008 5:49 pm
Postovi: 243
Lokacija: Zagreb (mirno predgrađe)
procito sam malo sta taj bridges ima za rec...

evo šta sam našo u jednom od njegovih tekstova

The Cassiopaean message is very simple – Be Afraid, Be Very Afraid. The Cassiopaean view of reality is one in which government mind control plots go hand in hand with evil and selfish reptoid aliens from the future who rape and abduct at will among the complaisant population.


Kako bi Nietzsche rekao , "nisam vjerovao u svoje dobre argumente dok ih se drugi nisu poceli bojati" :mrgreen:

_________________
Kako je malo potrebno za sreću! Zvuk gajdi. – Bez muzike bi život bio zabluda.
- Friedrich Nietzsche


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 11:19 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sub mar 08, 2008 8:50 pm
Postovi: 164
Lokacija: Matrix
Svaka cast Jack na trudu.


Ali našao sam jedan članak za koji mislim,da bi svi koji čitaju transkripte trebali vidjeti.

Možda su ovaj tekst Iluminati složili ,ali tko zna možda ima i istine.

Ostavljam na vama da izvedete zaključke sami za sebe. ;)

http://www.maar.us/laura_knight_jadczyk.html


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sri maj 07, 2008 10:20 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: pon mar 03, 2008 12:24 pm
Postovi: 125
Lokacija: Munze Konza Nostra
fingolfin je napisao/la:
Ako bih se ogranicio iskljucivo i samo na Kaiopejske transkripte i druge informacije koje dolaze od strane Laure i QFS-a, iskljucivo i samo toga se drzao u svom duhovnom ravoju smatrajuci pri tome da izvan toga vise nista zivo ne postoji i da su oni dali sve odgovore na sva moguca pitanja i zavrzlame te da samo treba zagrijati stolicu i to sve iscitati komotno bih mogao za sebe reci da sam se uhvatio ni manje ni vise nego dogme i kulta u svoj "sirovosti" te rijeci.


Svidja mi se kako razmisljas...a i vecini sigurno..tu smo da se pomognemo,i saznamo ono sto nas svakog ponaosob interesuje...a ciljevi su nam slicni :lol:

_________________
Da li je prvo nastao covek, ili ljubav?!!
Da li covek ima prava da postoji, ako nepostuje i blati ONO iz cega je nastao??!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Kasiopejske Transkripte kao vjera?!
PostPostano: sri jul 08, 2009 7:25 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet mar 12, 2009 7:17 pm
Postovi: 262
Prvo, nisam pronasao temu sa slicnim sadrzajem, a ako postoji, izvinjavam se moderatorima/adminu.

Citajuci Kasiopejske Transkripte nikako da se otmem utisku da oni svi zajedno cine nesto slicno vjeri (nije vazno kojoj).

Evo jedne manje usporedbe:

* KT nastaju slicno kao i vjerske knjige
* Vjerske knjige nas plase demonima, paklom - K nas plase gusterima i sivima...
* U oba slucaja vazno je 'vjerovati' te proucavati skripte (ili ti svete knjige)
* U oba slucaja odredjeni ce biti/jesu spaseni, te spasenje zahtjeva promjenu nacina zivota (i vjerovanje, ne?)
* Spasenje se postize samo sa ucenjem!
* U oba slucaja zivot poslije zivota je bolja opcija od ovog kojeg sad imamo (i koji tracimo na citanje skripti)
* U oba slucaja nastanak zivota na zemlji se kosi sa naucnim cinjenicama
* U oba slucaja se spominju oni koji su 'zavedeni' i ne vjeruju... (takodje ce ti isti na naHebu kad dodje vrijeme...)


Naravno, slicno Islamu, KT podrzavaju Kriscanstvo kao prethodnu objavu, te Isusa kao proroka (medijuma)

Interesuje me vase misljenje. Da li mislite da ce jednom KT postati 'svete knjige' poslate od 'viseg entiteta' kao sto je to bio slucaj sa ovim starijim svetim knjigama.

Takodje, da li ce Laura postati buduci prorok... (a svaki do sad kaze da je samo on bio onaj pravi, te da poslije njega nece vise biti pravih proroka)...

IMHO, vrijeme ce nam pokazati, a ovo je samo da iskazem pomalo razocarenje u skripte... ocekivao sam ocigledno vise od 'pricekajte i vidjecete' odgovora...

_________________
"Somewhere, something incredible is waiting to be known."
- Carl Sagan


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte kao vjera?!
PostPostano: sri jul 08, 2009 8:04 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: pet jun 12, 2009 10:26 am
Postovi: 1363
Lokacija: Split
za mene laura nigurni neće postati prorok.

kad sam ih prvi puta susreo to mi je bilo otkriće tako da sam slijedećih 10 dana sve zanemario u korist čitanja kt.
ali kako je vrijeme odmicalo interes mi je stalno padao, a i sama laura spominje veliki % zagađenosti.
ako je toliko zagađeno znači da nema nadahnuća. kao da to pretvaraju u zanimljiva druženja i intelektualno nadmetanje.
izgubljena je oštrica i fokus, kao da samo odrađuju jer mogu.

_________________
http://www.rudolfsteiner.com.hr/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte kao vjera?!
PostPostano: sri jul 08, 2009 11:31 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto mar 07, 2006 5:11 pm
Postovi: 1310
SuperFrog je napisao/la:
* KT nastaju slicno kao i vjerske knjige


Da bi se donekle shvatilo kako nastaju KT, kao i verske knjige, kao i velika vecina naprednih naucnih ideja, odnosno sta je tzv "kanalisanje", potrebno je predhodno razmisliti o hiperdimenzionalnosti univerzuma i nasem mestu u kreaciji.

Citat:
Vjerske knjige nas plase demonima, paklom - K nas plase gusterima i sivima...


Kako nas to 'plase' gusterima i sivima? Licno to nisam shvatio kao zastrasivanje, medjutim razumem zasto se neki ljudi osecaju uplaseno kada pomisle da postoji mogucnost da je "realnost" oko nas zaista takva. Po ovoj tvojoj logici bi znacilo da ne treba razmisljati ni citati, ni istrazivati nista sto bi nas moglo zastrasiti. Meni to vise lici na potrebu za produzetkom iluzije nego na potrebu za znanjem i istinom.

Citat:
* U oba slucaja vazno je 'vjerovati' te proucavati skripte (ili ti svete knjige)


Mislim da ti je lose poredjenje. Ako bi procitao malo vise tih transkripata, mozda bi uvideo da oni predstavljaju samo mozda desetinu materijala koji treba procitati, i da se sve vreme isistira na ne-verovanju i licnom istrazivanju i razmisljanju. Obrati paznju na "sticky topice" ovde na forumu, skoro svi do jednog imaju veze sa KT.

Citat:
* U oba slucaja odredjeni ce biti/jesu spaseni, te spasenje zahtjeva promjenu nacina zivota (i vjerovanje, ne?)


Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da ce "odredjeni biti spaseni"? Temeljna razlika u ova dva koncepta koja ti poredis kao "babe i zabe" je ta sto nike nece biti "spasen" slepo se pridrzavajuci pravila svoje vere u ocekivanju pomoci sa strane. Ovde se upravo i radi o suprotnom, medjutim da bi se to uocilo potrebno je procitati malkice vise.

Citat:
* Spasenje se postize samo sa ucenjem!


A cime drugim?! Ako se uopste to moze nazvati "spasenjem". Pa, u krajnjem slucaju mi svaki put kada procitamo nesto na netu, mi zapravo ucimo i na osnovu toga modifikujemo predhodne stavove i menjamo ili sirimo percepciju i svesnost. Koji je, po tebi, bolji nacin za razvoj naseg bica od tog? Cudi me da ti je to zamerka. Sa druge strane, ovo tvoje poredjenje je opet ne istinito jer je u nekoj religiji dovoljno uciti samo ono sto kanoni propisuju, dok u ovom slucaju, kao i ovde na forumu, vazi princip da treba citati sve, istrazivati i razmisljati. Rekao bih da su ta dva principa koja ti poredis u stvari totalno suprotna, a to je ujedno i jedna od cinjenica zbog koje KT ne mogu postati religija kakvu si ti predstavio. Mozda kao Princip, ali ne i Religija, a to sustinski nije isto.

Citat:
* U oba slucaja zivot poslije zivota je bolja opcija od ovog kojeg sad imamo (i koji tracimo na citanje skripti)


Mislim da to nije tacno, ne secam se da igde u transkriptima pise tako nesto, a tesko da se tako nesto moze i zakljuciti. Naprotiv, ovde smo zato sto i trebamo biti tu,i samo ovde i sada mozemo raditi na tome da se prestanemo vracati u ovakvu "realnost", a to je u suprotnosti sa onim sto kazu religije , prema kojima je dovoljno ovde "cutati i trpeti" jer nas ceka bolji zivot posle zivota.

Sto se tice komentara u zagradi, jedino sto ti mogu reci jeste da ne tracis svoje vreme na citanje onoga sto te ne interesuje, a i ako bi mogao da obuzdas zelju za kritikovanjem onoga o cemu u stvari ne znas nista, samo zato sto se tebi ne svidja, ili ti se ne uklapa u neko tvoje postojece misljenje. Kritika i rasprava je u redu, ali logicno je da si upoznat sa onim sto zelis da kritikujes.

Citat:
* U oba slucaja nastanak zivota na zemlji se kosi sa naucnim cinjenicama


Mozda sam neobavesten, ali ne secam se da postoji bilo kakva naucna cinjenica koja objasnjava "nastanak zivota na zemlji". U tom smislu mozemo porediti sta god nam padne na pamet, ukljucujuci i transkripte, verske kjnige i naucne teorije.

Citat:
* U oba slucaja se spominju oni koji su 'zavedeni' i ne vjeruju... (takodje ce ti isti na naHebu kad dodje vrijeme...)


Opet moram reci da to nije tacno, i ne secam se da se bilo gde u transkriptima procitao tako nesto. Sta vise, upravo je suprotno, ne moras znati nista o tome, a da budes "spasen", kako bi ti rekao, ali to bi verovatno i sam video da si procitao materijal.

Citat:
Naravno, slicno Islamu, KT podrzavaju Kriscanstvo kao prethodnu objavu, te Isusa kao proroka (medijuma)


Ne znam na osnovu cega si izneo ovakvu interpretaciju, kada se ni po cemu ne moze zakljuciti da "KT podrzavaju Kriscanstvo kao prethodnu objavu"?! Mozda bi ipak bilo bolje da procitas ono sto zelis da kritikujes.

Citat:
IMHO, vrijeme ce nam pokazati, a ovo je samo da iskazem pomalo razocarenje u skripte... ocekivao sam ocigledno vise od 'pricekajte i vidjecete' odgovora...


Zasto si ocekivao bilo sta?


Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte kao vjera?!
PostPostano: čet jul 09, 2009 3:06 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet mar 12, 2009 7:17 pm
Postovi: 262
Aragorn je napisao/la:
Kako nas to 'plase' gusterima i sivima? Licno to nisam shvatio kao zastrasivanje, medjutim razumem zasto se neki ljudi osecaju uplaseno kada pomisle da postoji mogucnost da je "realnost" oko nas zaista takva. Po ovoj tvojoj logici bi znacilo da ne treba razmisljati ni citati, ni istrazivati nista sto bi nas moglo zastrasiti. Meni to vise lici na potrebu za produzetkom iluzije nego na potrebu za znanjem i istinom.

94% nas ce biti iskoristeno, naravno od gustera i njihovih sluga sivih
Nigdje nisam rekao da nije potrebno citati niti istrazivati, no ne mislim da su KT odgovor na nasa pitanja, niti mislim da je mnogo istine u njima. Cak sta vise, sve vise sam ubjedjen da se radi o debeloj zabludi, samo ne razumijem razloge zablude. I ne bih rekao da zivim u iluziji.


Citat:
Mislim da ti je lose poredjenje. Ako bi procitao malo vise tih transkripata, mozda bi uvideo da oni predstavljaju samo mozda desetinu materijala koji treba procitati, i da se sve vreme isistira na ne-verovanju i licnom istrazivanju i razmisljanju. Obrati paznju na "sticky topice" ovde na forumu, skoro svi do jednog imaju veze sa KT.

Na osonovu cega si zakljucio da nisam procitao vecinu transkripti?? Bar u kasnijim odvajaju 'personalne' stvari, sto je pozitivno, jer sa tim stvarima su stvarno dosadni u pocetku, te takodje sa istim pitanjima... No pitanje za tebe: Zasto bi im trebali vjerovati da su ono s cime se predstavljaju te da nam doista misle dobro?
Kod:
O: Umješali bi se u prirodan napredak vaše rase kao i njihove. Židovi su nas već zvali da ih spasimo i nismo mogli. I starosjedioci vaše zemlje su nas zvali i nismo ih mogli spasiti od vaše rase; ne možemo ni ovo zaustaviti. To je prirodan napredak, vidite?

P: Da li će nas vanzemaljci zbrisati sa lica zemlje kao dio tog prirodnog napretka?
O: Možda. Što vas navodi na pomisao da ste posebni?
P: Isus je rekao da nas Bog voli. Da li je to istina?
O: Ali broji se duša, a ne tijelo. Tijelo umire, ne duša.
P: Pa čitava stvar je jeziva.
O: Vi ste energija. Postoji energija koja dolazi od spajanja duše i tijela, kasnije je tijelo korišteno za dijelove.
P: Za što koriste našu energiju i tijela?
O: Da kreiraju novu rasu. Njihova izumire.
P: Dakle, oni samo uzmu ljude i ubiju ih,i što onda naprave?
O: Razrežu ih.
P: Da li umru?
O: Maksimalna količina energije i materije se desi za vrijeme tog načina tranzicije.
P: Drugim rječima, kažete da im polagana i bolna smrt omogućuje najviše onoga što žele? To je totalno bolesno.

Namece se pitanje da ovo kanalisanje nije samo priprema za jos jedan od njihovih poraza? :?

Citat:
Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da ce "odredjeni biti spaseni"? Temeljna razlika u ova dva koncepta koja ti poredis kao "babe i zabe" je ta sto nike nece biti "spasen" slepo se pridrzavajuci pravila svoje vere u ocekivanju pomoci sa strane. Ovde se upravo i radi o suprotnom, medjutim da bi se to uocilo potrebno je procitati malkice vise.

Pa u par navrata oni ubjedjuju Lauru i kompaniju da su oni spaseni. (imaju par pozitivnih poena ili tako nesto) Interesuje me iz tvog proucavanja, kako mislis da ces bas ti (a vjerujem i tvoji voljeni) biti spasen.


Citat:
A cime drugim?! Ako se uopste to moze nazvati "spasenjem". Pa, u krajnjem slucaju mi svaki put kada procitamo nesto na netu, mi zapravo ucimo i na osnovu toga modifikujemo predhodne stavove i menjamo ili sirimo percepciju i svesnost. Koji je, po tebi, bolji nacin za razvoj naseg bica od tog? Cudi me da ti je to zamerka. Sa druge strane, ovo tvoje poredjenje je opet ne istinito jer je u nekoj religiji dovoljno uciti samo ono sto kanoni propisuju, dok u ovom slucaju, kao i ovde na forumu, vazi princip da treba citati sve, istrazivati i razmisljati. Rekao bih da su ta dva principa koja ti poredis u stvari totalno suprotna, a to je ujedno i jedna od cinjenica zbog koje KT ne mogu postati religija kakvu si ti predstavio. Mozda kao Princip, ali ne i Religija, a to sustinski nije isto.


Istinski religije su u svom zacetku su ucile slicno kao i KT. Kriscanstvo i Islam su se razvijali u pocetku umnogome vise, prije crnog doba u obe religije kad je to novo-steceno znanje pocelo da narusava tradicionalni zivot. Slicno je i sa KT. Prvo bi se guralo ucenje, a onda se trazi gdje to ucenje se kosi sa onim sto stoji u KT, te se odbacuje sve sto nije podobno. Dakle, ne vidim bas neku razliku kao ti u svom tom procesu, samo pitanje je da li ti vidis slican proces.


Citat:
Mislim da to nije tacno, ne secam se da igde u transkriptima pise tako nesto, a tesko da se tako nesto moze i zakljuciti. Naprotiv, ovde smo zato sto i trebamo biti tu,i samo ovde i sada mozemo raditi na tome da se prestanemo vracati u ovakvu "realnost", a to je u suprotnosti sa onim sto kazu religije , prema kojima je dovoljno ovde "cutati i trpeti" jer nas ceka bolji zivot posle zivota.

Od direktne karte za 5D i slicnih komentara, takav sam dobio utisak.


Citat:
Sto se tice komentara u zagradi, jedino sto ti mogu reci jeste da ne tracis svoje vreme na citanje onoga sto te ne interesuje, a i ako bi mogao da obuzdas zelju za kritikovanjem onoga o cemu u stvari ne znas nista, samo zato sto se tebi ne svidja, ili ti se ne uklapa u neko tvoje postojece misljenje. Kritika i rasprava je u redu, ali logicno je da si upoznat sa onim sto zelis da kritikujes.

Ne interesuje? Dakako da me sve interesuje, a uvijek sam pun pitanja, medjutim nimalo nisam zadovoljan odgovorima sto onim iz KT sto onim od onih koji ih 'propovjedaju'? Zasto neki odgovori, koji bi sluzili covjecanstvu ne mogu biti 'direktni' Zasto npr. nisu data upozorenja za neke stvari, koja bi pomogla covjecanstvu, ako su vec u stanju da vide buducnost?? Zasto, ako je tacno da nas otimaju, ne rade na tome da se to ne dogadja??

Citat:
Mozda sam neobavesten, ali ne secam se da postoji bilo kakva naucna cinjenica koja objasnjava "nastanak zivota na zemlji". U tom smislu mozemo porediti sta god nam padne na pamet, ukljucujuci i transkripte, verske kjnige i naucne teorije.

Naucna teorija je bazirana na naucnim cinjenicama, a one nam govore da je zivot nastao putem stvaranja jedno-celiskih organizama, koji su potom spajanjem i usavrsavanjem stvorili nizi stepen bica,... Valjda si toliko naucio u skoli??

Citat:
Opet moram reci da to nije tacno, i ne secam se da se bilo gde u transkriptima procitao tako nesto. Sta vise, upravo je suprotno, ne moras znati nista o tome, a da budes "spasen", kako bi ti rekao, ali to bi verovatno i sam video da si procitao materijal.

Planiram citati na engleskom cim zavrsim sa ovim prijevodom. Je li to dovoljno??

Citat:
Ne znam na osnovu cega si izneo ovakvu interpretaciju, kada se ni po cemu ne moze zakljuciti da "KT podrzavaju Kriscanstvo kao prethodnu objavu"?! Mozda bi ipak bilo bolje da procitas ono sto zelis da kritikujes.

Iz svih Laurinih diskusija o Kriscanstvu, Isusu, njegovom zacecu, ocu, majci... Jesi li ti siguran da si sve to procitao?? :D
Npr. ovakvi djelovi:
Kod:
P: Odlomci koji vode da je Isus u Mateju 24 i Luka 21, gdje Isus predviđa kraj godina ( vremena ) i njegov povratak, da li je to potpuno točno iskazano?
O: Blizu.
P: Da li je Isus u stvari u stanju odsutnosti, dobrovoljno u drugom nivou postojanja, izabrao da se odrekne svog života u ovom nivou da bi neprekidno generirao replikacije njegove matrice duše za druge ljude koji prizivaju pomoć ( asistenciju )?
O: Da.

....

P: Isus je imao djece? Koga je oženio?
O: Nije bio oženjen.
P: Mislite, imao je nelegitimnu dijecu?
O: Subjektivno institucionalno ( razmišljanje ).
P: Tko je bila majka te djece?
O: Bile su tri žene.
P: Bile su tri žene?
O: Da.
P: Da li su one spomenute u Bibliji?
O: Jednom, ali ne po imenu.
P: Koja je bila jedna od njih?
O: Alicia.
P: Kako se zvala druga?
O: Rafea.
P: Treća?
O: Vella. Rimljanke.
P: Sve tri su bile Rimljanke?
O: Da.
P: I što se desilo sa djecom?
O: Preživjela i uspješno se razmnožila.
P: Koliko je imao djece sa tim trima majkama?
O: Troje.
P: Da li je, kao što tvrde neki ljudi, istinito značenje istraživanja Holy Graila, da to nije šalica već "Sang Real" ( prim.prev. ), ili sveta krvna linija?
O: Da.
P: Da li su neki potomci Isusa živi danas?
O: 364142.

Stalna propitkivanja u vezi kriscanstva, kojih ocigledno nisi svjestan, no mene bodu u oci i dizu alarm.*


Citat:
Zasto si ocekivao bilo sta?

Pa valjda zbog nadahnuca clanova ovog foruma o KT?! O tome da malo koja tema prodje da se ne spomenu 3D, 4D, 5D, gusteri, kontejneri i slicno... Ocekivao sam da cu pronaci nesto sto ce me uvjeriti u istinitost napisanog, medjutim sve je previse 'otvoreno za razlicite interpretacije', upravo kao i vjerske knjige, te zato moj zakljucak da me KT uveliko podjseca na iste.

Da npr. Laura pita nesto direkto, nesto sto se moze potvrditi, vjerovatno bih drugacije mislio. :? Npr. - samo jedan kostur (ili dio istog) od tih djinova s kojima se eksperimentisalo u ne tako davnoj proslosti bi bio dovoljan dokaz.

Medjutim za ovo jos treba pricekati jos 3 godine, pa ako se nista znacajno ne desi, pokusavam da zamislim kako ce ovi sto podrzavaju KT to protumaciti...

Kod:
O: On je još prerušen kao vremenske neprilike. Još je uvijek u drugim dimenzijama. Pojavit će se u ovoj unutar 18 godina. Bilo kad u tom periodu. Apsolutno vrijeme nije moguće odrediti, odnosno reći točno kada. To može biti sutra ili za 18 godina.

P: 18 godina od sada je 2012.g. Ima li neku specifičnost baš to vrijeme?

O: Da.


Citat:
Pozdrav


Pozdrav i tebi! :hello2:


* U vise navrata dobijem osjecaj da Laura i drustvo odgovore dobijaju i skladu sa svojim zeljama, te da npr. zli reptili poticu iz njihove podsvjesti i serije za koju prave remake (V). Ukoliko dosta reptili zele da ucine ovo sto Laura tvrdi, onda su ucinili nikakav posao da ostanu po strani/anonimni, te da se ne znaju njihove namjere. :) Uostalom, zar ne bi bili us tanju da nam svima izbrisu sve ove memorije i obave svoj posao radi kojeg su dosli bez ikakvih problema??

_________________
"Somewhere, something incredible is waiting to be known."
- Carl Sagan


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Cassiopaea Kult
PostPostano: čet jul 09, 2009 3:27 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: pet jun 12, 2009 10:26 am
Postovi: 1363
Lokacija: Split
čini mi se da u kt kažu da je zagađenje i do 40%, zavisi od ekipe i tko je sa njima. ako sveukupno nisu dovoljno "čisti" onda su i informacije NE pogrešne, već se njihov opis raspline.
stavi se u njihovu kožu i da imaš to nešto što oni mogu ne bi pitao šta će bit s mojim mlađim rođakom ili da li cu dovoljno zarađivat za život, već bi bio cijeli zaokupnjen po mom mišljenju boljim pitanjima.
cijeli njihov rad zavisi od tog koliko su oni sposobni izbrisat iz svojih misli nebitne stvari i u kakvom se "stanju" nalaze.
ako ne postavljaš prava pitanja ni odgovori nisu pravi iako uopće ne moraju bit pogrešni.

_________________
http://www.rudolfsteiner.com.hr/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Cassiopaea Kult
PostPostano: čet jul 09, 2009 4:15 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto nov 04, 2008 10:30 pm
Postovi: 604
Lokacija: Again in Đakovo
Citat:
Medjutim za ovo jos treba pricekati jos 3 godine, pa ako se nista znacajno ne desi, pokusavam da zamislim kako ce ovi sto podrzavaju KT to protumaciti...

Ovo si dobro rekao,inače osobno čitam i pratim KT,ali uvijek postavljam pitanja,ne uzimam ništa zdravo za gotovo,pa tako ni to,ali u tim transkriptama ima dobrih stvari koje navode na razmišljanje,a i većina ljudi koji prate KT reći će isto,najvažnije je to da se treba imati OTVORENI UM za sve stvari,treba sve ispitivati,pa makar se nešto činilo LUDO.

Citat:
I ne bih rekao da zivim u iluziji.

Kvantna fizika govori baš to što su drevni mudraci govorili,a to da je svijet iluzija-maya.
Inače ono što nas društvo uči od rođenja je laž,problem je u tome kad pokupimo tu laž onda smo zauvijek izgubili otvoreni um za sve stvari.
Da si svjestan sebe i svakog trenutka onda nebi živio u iluziji,problem je što mi nismo svjesni sebe,nemamo stalno JA,životom nam upravlja ličnost,a ličnost je ništa drugo doli jedna iluzija koja upravlja životom pojedinca,bez nje mi nebi mogli funkcionirati u zapadnom svijetu,potreba nam je za taj način života,ali bez pomoći suštine sve to pada u vodu.

Citat:
Naucna teorija je bazirana na naucnim cinjenicama, a one nam govore da je zivot nastao putem stvaranja jedno-celiskih organizama, koji su potom spajanjem i usavrsavanjem stvorili nizi stepen bica,..

Cijela nauka je bazirana na Newton-u koji ju je i utjelovio,ali taj isti Newton je bio opčinjen jednom danas bi je nazvali mnogi,pseudo-znanosti Alkemijom,što je čudno za jednog utjelovatelja kao što je Newton.Mnogi znanstvenici su riskirali karijeru,a neki i život govoreći stvari koje nisu u skladu sa današnjim saznanjima,primjera imaš mnogo.Problem je u tome šta je cijela znanost bazirana kao i današnja moderna medicina na simptomima,dok uzroke neznaju.Jedna evolucija govori da smo mi tu slučajno,izbacuje sve duhovno i osuđuje nas na biološke robote kojima geni upravljaju cijelim životom,Bruce Lipton je otkrio da sve što znamo o genima danas da je pogrešno,nama upravljaju VJEROVANJA i okolina,a čim je to izjavio doslovno je bio prikovan na križ.
Ma koliko svi govorili da u znanosti ljudi imaju otvoreni um to nije istina,jel oni isto imaju svoju dogmu,kao što je ima i crkva.
Materijalistička znanost je tapkanje u mraku,još nadodaj da je velika većina njih nesvjesna samih sebe,neznaju tko su u stvarnosti i dobiješ skup ljudi koji iz dana u dan žive svoj život uzalud tražeći odgovore za nešta što u svojoj biti nije uopće važno jer se sve bazira na prolaznosti.
Kvantna fizika govori da materija ne postoji,a to je itekako bitno,ako je to točno onda cijela današnja znanost koja svoje korijene vuče od Newton-a je u krivu,sve što postoji je energija.
Prava znanost stoji u vojnim bazama iz kojih ništa nesmije izaći van,strogo kontrolirano jer informacije koje oni imaju bi uzdrmale čitav svijet,zato i razumijem zašto nisu za javnost.



Da se nadovežem @SuperFrog
Ista ta pitanja su i meni dolazila na um,štoviše imao sam ih čak i više,ali sam za sebe sam analizirao taj materijal i došao do zaključka da tu ima nečega.
Kao što si i naveo za 3 godine će se vidjeti istinitost KT,po njima dolazi ta skupina kometa,mene to zanima i istražujem da vidim jel bi to moglo biti moguće.
Moje mišljenje je da je moguće.


Citat:
Medjutim za ovo jos treba pricekati jos 3 godine, pa ako se nista znacajno ne desi, pokusavam da zamislim kako ce ovi sto podrzavaju KT to protumaciti...

Vjerojatno ako se nedogodi i nedođe ta skupina kometa do 2012, onda se tu nema šta tumačiti,još je ostalo nekoliko godina,pa ćemo se svi u uvjeriti u tu informaciju jel bila istinita ili lažna.

_________________
"Sve je jasno,samo sam ja zamagljen"- Lao Tse


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Cassiopaea Kult
PostPostano: čet jul 09, 2009 4:49 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet mar 12, 2009 7:17 pm
Postovi: 262
Daco,

drago mi je da nisam jedini koji ima pitanja. Uposto Kaseopejci insistiraju na forumu/raspravi kao vidu ucenja, ocekivao sam vecu otvorenost npr. ovdje na galaksiji. (Laurin forum jos nemam namjeru da posjecujem izuzev citanja diskusija koji su ovdje postorani kao linkovi)

Da ne mislim da nesto ne stima sa danasnjom naukom, sigurno ne bih bio ovdje na forumu. No drzim da je veci dio Nauke tacan, no da nedostaju neke vazne stvari, te da su neke stvari, iz nama neznanih razlogam, pogresno prikazane.

Nas militalisticki duh (dobro vidjen na balkanu u 90-tim) je po mom skromnom misljenju jedna od najvecih kocnica u nasem drustvu, a ironicno je da je upravo vojska zasluzna za vecinu velikih otkrica/pomaka zahvaljujuci ogromnim sredstvima koja su ulagana u istu. Siguran sam npr. da vojni svemirski program npr. u USA je daleko ispred civilnog programa, te da je civilini samo maska za 'prave stvari'.

Neki ljudi lako vjeruju, tako danas imamo veliki broj vjernika i pratilaca vjerskih knjiga, ili u ovom slucaju onih koji prate i sljede KT. Medjutim, jedna stvar koja me drzi dalje od vjere i KT je potreba za uvjerenjem da je to doista tako. Dakle nesto konktretno. (npr. neki fosil ili neki arheoloski ostatak koji se ne uklapa u danasnju nauku)

@MonteChristo,

zar ne bi bilo moguce provjeriti sta je 'zagadjeno' a sta ne? Ako znaju postotak, onda sigurno znaju i sta, kad i koliko. :wink: Ne bi li pitanje 'sta je zagadjeno i kad se desavalo' dovelo do odgovora?

Zanimljiva je moja konstatacija da postoji mogucnost da Laura crpi odgovore iz svoje svjesti, vjerovatno nesvjesno. Npr. kad je upitana za Seth materijal na forumu (link je tu na drugoj temi) odgovara da se odgovor moze pronaci u nekoj knjizi, premda to npr. Kaseopejci nisu rekli?! :-k

_________________
"Somewhere, something incredible is waiting to be known."
- Carl Sagan


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Cassiopaea Kult
PostPostano: čet jul 09, 2009 6:05 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto nov 04, 2008 10:30 pm
Postovi: 604
Lokacija: Again in Đakovo
Citat:
Medjutim, jedna stvar koja me drzi dalje od vjere i KT je potreba za uvjerenjem da je to doista tako. Dakle nesto konktretno. (npr. neki fosil ili neki arheoloski ostatak koji se ne uklapa u danasnju nauku)

Pošto živiš u Americi ovo bi ti moglo dati neke odgovore u vezi fosila i starosti ljudi Forbidden Archeology-Michael A. Cremo,pročitaj to,pa ćeš vidjeti kako se oni fosili koji nisu sukladni sa Darwinovom teorijom evolucije bacaju u zaborav i kako se vrši proces filtracije znanja.Njegovo uporno, osmogodišnje istraživanje za knjigu Skrivena povijest ljudske vrste, rezultiralo je razotkrivanjem velike tajne o znanstvenom zataškavanju.
Pročitaj knjigu i viditi ćeš koliko puno fosila ima koji se ne uklapaju u današnju znanost,to ti je samo jedna vrsta manipulacije ljudima,a da ne govorim o tonu drugih stvari koji se ne uklapaju u znanost,današnja znanost objavljuje samo ono što se uklapa u njihova saznanja i njihove teorije,a ostalo što se ne uklapa odbacuju i nazivaju pseudo znanosti.

Citat:
No drzim da je veci dio Nauke tacan, no da nedostaju neke vazne stvari, te da su neke stvari, iz nama neznanih razlogam, pogresno prikazane.

Rekao bi da nije većina,nešta je ali većina nije,samo pogledaj suvremenu medicinu i zapitaj se kakva je to medicina koja liječi simptome,a zaboli ih za uzrok neke bolesti,sve je to za profit.
Pravo pitanje je zašto su pogrešno prikazane stvari koje su možda krive ili kompletno krive,kad se zapitaš to pitanje odmah ide asocijacija na manipulaciju,a kada istražiš malo tu tematiku viditi ćeš da to ide jako duboko,oni koji su otvorenijeg uma kaže da nas elita-nekolicina ljudi manipulira,ali ipak bi rekao da tu elitu manipulira netko tko nije čovjek i da ta nekolicina ljudi zna istinu o našoj poziciju u svemiru,a kada pogledaš tu su i podzemne vojne baze,zašto ih grade osim ako nešta skrivaju od ljudi,činjenica je da ako netko izvana dođe u Area 51 i kojim slučajem otkrije nešta tamo on nebi živ izašao.
Ako strogo čuvaju neke tajne,znači da je istina luda i nepojmljiva za čovjeka koji nema pojma o tome,zaboli njih za znanstvenu zajednicu koja servira ljudima ono šta je "istina".

_________________
"Sve je jasno,samo sam ja zamagljen"- Lao Tse


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz