Sada je: ned maj 11, 2025 2:37 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Maitreja i transmisijska meditacija
PostPostano: sub nov 19, 2005 2:48 am 
Početnik

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 3:16 am 
Član foruma

Super, evo nam lizardskog namjesnika s pozivom da im podijelimo preostalu energiju, kako zivotnu tako i u obliku raznih materijalnih dobara. Sve je to u svrhu duhovnog razvoja, pravednosti i mira, dakle ljudi sta cekate. Nasa buducnost ovisi o njima, ako im podijlimo sve bit cemo nagradjeni..ma idemo svi, sigurno..

Eto nas admin je dobio priznanje za drustveno-koristan rad..Bravo!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 9:55 am 
Član foruma

Bez komentara :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 10:08 am 
Administrator

Moji komentari na plakat:

Spominje se PRAVEDNO DIJELJENJE DOBARA ??? A osobno, dobra me uopće ne interesiraju kao roba, ovo mi je jako materijalistički... debalans u tu jednu stranu pod okriljem duhovnosti koja se spominje na plakatu.

Nadalje, baš me zanima što kažu o znakovima u žitu... hah, pa to već odavno ZNAMO!!!

A ostatak "primamljivo" zvuči... tko zna?!

Mislim da bi naš Organski Portal trebao otići tamo i "očitati" stanje... hehe, OP??? Da im malo možda i "objasniš" neke stvari... hehe.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 11:26 am 
Član foruma

Rado ću mu praviti društvo :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 3:42 pm 
Član foruma

AlMyHeart je napisao/la:
Rado ću mu praviti društvo :wink:

Potpisujem. Al se bojim kak' bi to izgledalo da tamo odem :mrgreen:. Ma šalim se, nema šanse da više trošim imalo energije i VREMENA na takve idiotarije, čak ni iz znatiželje, ona je u tu stranu već odavno nahranjena.

BTW može li mi itko objasniti što je transmisijska meditacija, odnosno što se TOČNO krije iza tog famoznog pojma te na koji se način razlikuje od ostalih...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 6:06 pm 
Član foruma

Mislim koji bullshit BULLSHIT.

Ovoj planeti ne treba jos jedan takozvani „ucitelj“.

Niti jos jedan Isus Krist, niti Maitreya, niti ijedan bullshit koji se hoce spustit s nebesa, koji se treba ljubit u dupe i koji ce meni govorit sta da mislim.
Niti ijedan takav koji “zna znanje”, a mi ostali da radimo ko idioti ono sta “on kaze”.

Ovoj planeti je potrebno da ljudi shvate i spoznaju SAMI SEBE.
Da spoznaju svoje misli i osjecaje, svoju psihu, svoju podsvjest, svoj duh. Da razmisljaju, da proucavaju.

Da spoznaju kako to sve skupa funkcionira i kako se njihove misli, osjecaji, uvjerenja odrazavaju na njihov svakodnevni zivot.
Da spoznaju kako funkcionira njihovo tijelo i kako se svi mentalni i emocionalni podrazaji odrazavaju na nase tijelo.

Da opunomoce sami sebe, da postanu sami svoj ucitelj, SAMI SVOJ Bog, svatko za sebe, sami svoja masina koja ih pokrece da postignu ono sto zele i ono o cem sanjaju.

People WAKE UP!

Ovoj planeti ne treba jos jedan dublji pad u SEPTICKOJ JAMI od ovog nivoa na kojem vec je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 7:14 pm 
Član foruma

Inače dok sam pročitao naziv ovog topica, u glavi su mi bili ljudi sa bijelom zastavicom koji plaho i tužno odlažu oružje, dakle taj oblik predavanja, doživite ga metafizički još bolje ako hoćete a to predavanje je ništa drugo doli poziv na predavanje... Što sam pjesnički raspoložen bre, uvijek :lol:...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 7:37 pm 
Član foruma

Nece meni neki Arap solit pamet.

Salim se :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 8:22 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Moji komentari na plakat:

Spominje se PRAVEDNO DIJELJENJE DOBARA ??? A osobno, dobra me uopće ne interesiraju kao roba, ovo mi je jako materijalistički... debalans u tu jednu stranu pod okriljem duhovnosti koja se spominje na plakatu.

Nadalje, baš me zanima što kažu o znakovima u žitu... hah, pa to već odavno ZNAMO!!!

A ostatak "primamljivo" zvuči... tko zna?!

Mislim da bi naš Organski Portal trebao otići tamo i "očitati" stanje... hehe, OP??? Da im malo možda i "objasniš" neke stvari... hehe.

Pravedno dijeljenje dobara spominjes e zato sto danas otprilike 1/4 svjetskog stanovistva uzurpira i tratii 4/5 hrane na svijetu i drugih svjetskih resursa.
Svjetski ekonomski sustav koji sada imamo omogucava da su skladista puna hrane koja trune, jer je nema tko kupiti, a sao tisucu dvije kilometara dalje ljudi gladuju.
Na rpedavanju ce se govoriti o toh duhovnoj krizi ciji fokus je na ekonomskom i plitickom podrucju, i kako se ta kriza oze rijesiti, i na razini sviejsti i na fizickoj razini, prakticno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 8:44 pm 
Administrator

Citat:
jer je nema tko kupiti, a sao tisucu dvije kilometara dalje ljudi gladuju.

Tako je! A znaš li zašto gladuju? I što ONI PODUZIMAJU u vezi SVOJE gladi? Možda ništa... čekaju... jaduju... vole biti jadni i mučiti se? Možda im je to karma...

Ne želim osuđivati niti omalovažavati, niti imati predrasude. Ali da sam ja gladan tu negdje vani, i da tu nema jela, HODAO bi prema najbližem izvoru, hrane, vode... POKRENUO se PREMA mjestu gdje je ima. MAKNUO se iz ONOG JADNOG okruženja. Pojeo bi travu, lišće ili bilo što što je hrnjivo i neotrovno. Kukce, miševe i slično, ako bi ih ulovio. Možda i u lov na zeca... rupa i zamke... BORIO bih se, a ne čekao pomoć od takozvanih spasitelja!

Ali nisu svi kao ja, znam, jedan moje prijatelj gleda ljude kao 2 skupine:

1. Lovci
2. Sakupljači plodova

Što mislite, u koju "njegovu" grupu vi spadate? Zapitajte se.

Heh, ok, možda ste htjeli s tim predavanjem dobro, pomoći ljudima, ok... možda još NE ZNATE kako. Bitno je opredjeljenje, pa ćete onda već naučiti i način na koji to sve ostvariti.

Ipak, hvala za obavijest. I ako je dobronamjerna, dobrodošli na forum!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 10:18 pm 
Član foruma

Ortodoksni sam protivnik stoke i pastira, no i to je možda za neke nekakva stepenica u razvoju.
Tina 5+
Transmisijska meditacija je sklepana složenica kako bi bila što nerazumljivija, a zapravo se radi o punjenju specifičnog Egregora, koji se pak koristi dalje u mutne svrhe! No, i to je za ljude.

Zašto Tini 5+? Pa izrekla je istinu, koja jedina vodi nekuda suvislo, no težak je taj put, pa je lakše "kuda svi, tud i ludi ...."!
Svaka personalizacija filozofije unaprijed je osuđena na propast, ne u vremenskom pojmu, već u spoznajnom!

Uostalom, koji me vrag tjerao pisati o tome............ :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 10:21 pm 
Član foruma

Jack,

Volim šaroliki stol, pa stoga preferiram obje kategorije! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 10:29 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Citat:
jer je nema tko kupiti, a sao tisucu dvije kilometara dalje ljudi gladuju.

Tako je! A znaš li zašto gladuju? I što ONI PODUZIMAJU u vezi SVOJE gladi? Možda ništa... čekaju... jaduju... vole biti jadni i mučiti se? Možda im je to karma...

Ne želim osuđivati niti omalovažavati, niti imati predrasude. Ali da sam ja gladan tu negdje vani, i da tu nema jela, HODAO bi prema najbližem izvoru, hrane, vode... POKRENUO se PREMA mjestu gdje je ima. MAKNUO se iz ONOG JADNOG okruženja. Pojeo bi travu, lišće ili bilo što što je hrnjivo i neotrovno. Kukce, miševe i slično, ako bi ih ulovio. Možda i u lov na zeca... rupa i zamke... BORIO bih se, a ne čekao pomoć od takozvanih spasitelja!

Ali nisu svi kao ja, znam, jedan moje prijatelj gleda ljude kao 2 skupine:

1. Lovci
2. Sakupljači plodova

Što mislite, u koju "njegovu" grupu vi spadate? Zapitajte se.

Heh, ok, možda ste htjeli s tim predavanjem dobro, pomoći ljudima, ok... možda još NE ZNATE kako. Bitno je opredjeljenje, pa ćete onda već naučiti i način na koji to sve ostvariti.

Ipak, hvala za obavijest. I ako je dobronamjerna, dobrodošli na forum!

JE, naravno da bi probavo da ne j reš u gladi. Možda bi ti uspjelo, a možda i ne. Možda bi ti uspijevalo do kraja života, i čitav život bi živio u izernim uvjetima, neobrazovan, dalčeko od lječnika, ne neobvrazovan zato što si lijen, negp zato što nema šanse da se obrazujes, nema prilike, er bi morao raditi 18 sati na dan neki mehanicki, truli posao, tkao da imas pola dolara za hranu sebe i eventualno svoje obitelji.

Nitko nije dosao na Zemlju da bi umro od gladi tako da to nije karma tij pojedinaca, to je nasa odgovornost koji zivimo na Zapadu.

Maknuo bi se iz jadog okruzenja: a na Zapadu bi e objerucke primili, prijatleju, rekli bi ti: dobro dosao!
Fakat zivis pomalo odvojeno od svijeta.

A znaš li ti kao je to gladovati, pa da si uzimas za rpavommisliti da ti ljudi to zele?

To sto govoris ti je potpuno necovjecno.

I pogresno ste svi shvatili da se ovdje radi o nekkavom spasitelju, tricite pred rudo i zakluucujete naprecac. Na predavanu ce se govoriti upravo o tome da se se stanje u svijetu promijeniti putem glasa i moci ljudi, ljudi koji se ne mire s takvim stanjem, s tom sramotom da toliko ljudi u svijetu izobilja zive u bijedi, ljudi koj su osvijesteni i nisu samozadovoljni, i koj to samozadovoljstvo, jedo od najvecih zala danasnjice, ne racionaliziraju smijesnim tezama.

Ovakvim komentarima ko da plesete po grobovima svih koji su umrli odm gladi. Ko da ja kazem dza poginule Vukovarce, pa sta nisu uzeli nnozeve i vilice i pobili JNA, sto su htjeli poginuti, zasto se babe i djedovi koji su ubijeni nisu malo jace oduprli vojsci, To su naravno bezvezne stvar razmisljati na taj nacin. Zu Vukovaru se dogodilo zlo, a dogadja se i stalno u svijetu, svaki dan umre 10X vise ljudi nego sto je umrlo u Vukovaru u tih 100 dana, a trecina od njih je djeca.

Umiru od siromastva i uzrocima povezanim sa siromastvom, gladi, kronicne neuhranjenosti.

A spasilo bi ih to da uvidimo da smo svi braca, jedo covjecanstvo, i da preoblikujemo ekonomske i politicke sustave un skladu s tim. Jer u jednoj obitelji se dijeli, a u covjeanstvuse ne dijeli. To je nepravda koju treba ispraviti, i za ispravljanje koje se svako od nas, ako prevazidje svoje samozadovoljstvo i nadje nesto covjecno u sebi, moze na neki, barem simbolican, nacin zauzeti. Dakako, mnogo vise ujecaja imaju razvijenije zemje nego sto smo mi, ali svi smo odgovorni, a tko ne poduzima nista, on samo doprinosi katastrofalnoj situaciji.

U časopisu Share International govori se i reklo se tocno kako se moze ta kriza prevazici, vec postoje ekonomsaki programi itd. Treba samo par puta kliknuti misem pa ce se i pronaci.

To se moze npr. naci na ovoj stranici, na linkovima koji su na jnoj i na drugim stranicama. http://share-international.net/hrv/mait ... riteti.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 19, 2005 11:49 pm 
Član foruma

AlMyHeart je napisao/la:

Zato , jezik za zube i pravi se blesav :D

Ma šala mala , sorry :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 12:49 am 
Početnik

AlMyHeart je napisao/la:
Ortodoksni sam protivnik stoke i pastira, no i to je možda za neke nekakva stepenica u razvoju.
Tina 5+
Transmisijska meditacija je sklepana složenica kako bi bila što nerazumljivija, a zapravo se radi o punjenju specifičnog Egregora, koji se pak koristi dalje u mutne svrhe! No, i to je za ljude.

Zašto Tini 5+? Pa izrekla je istinu, koja jedina vodi nekuda suvislo, no težak je taj put, pa je lakše "kuda svi, tud i ludi ...."!
Svaka personalizacija filozofije unaprijed je osuđena na propast, ne u vremenskom pojmu, već u spoznajnom!

A jesi mozda razmotrio mogucnost da te tvoje predrasude malo ogranicavaju pa to cega si protivnik visdis svuda uokolo, cak i tamo gdje toga nema. Ili si 100% uvjeren da si u pravu, sto po mom iskustvu nije bas mudro.

Maitreja kaze, nemojte me slijediti, ako me budete slijedili, izgubit cete me. On nije dosao utemeljiti nikakvu religiju ni nista, ni okupljati sljedbenike. Ako on kao takav nekome smeta zbog toga sto je, to je vec neka druga stvar.

A to o cemu je Tina govorila na svoj nesnosljiv i idealistican ali nepraktican nacin pricala, o tome ce se govoriti na predavanju i to je bit stvari, na jednoj razini. Da je mogla malo iksontrolirati svjoj gnjev i predrasude, mogla je to sto je htjela reci pronaci mnogo racionalnije, sistmaticnije i s vise znanja napisano na stranicama Share Hrvatska.

Ovdje se ne radi o personalizaciji filozofije ni o filozofiji u uzem smislu.

Transmisijska meditacija o kakvoj ce se govoriti nema veze s egregorom, a s mutnim poslovima ima veze ako je sluzenje mutan posao, dakle sluzenje ii nesebicno pomaganje, rad za opce dobro.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 2:10 am 
Administrator

Citat:
Maknuo bi se iz jadog okruzenja: a na Zapadu bi e objerucke primili, prijatleju, rekli bi ti: dobro dosao!
Fakat zivis pomalo odvojeno od svijeta.

A znaš li ti kao je to gladovati, pa da si uzimas za rpavommisliti da ti ljudi to zele?

Maknuo bi se od tog okruženja TAMO. Ima i u Africi mjesta gdje ima vode i obrađuju polja... jes da im je teško, ali se tako prehranjuju i nisu gladni. Rade za pšenicu koju pojedu. Tako su i Kinezi za rižu. Tako i drugi kojih ima mnogo više na područjima nego što ih priroda može prehraniti. Dakle, put pod noge i ići dalje. Ne ostati u pustinji i kamenjaru. Ili gdje već.

Na zapad ni nebi išao. Mislim Zapad kao SAD, centar Zemljinih problema. Ne živim odvojeno, tu sam. Milijunski grad oko mene. Nije velik kao neki na "Zapadu", ali... ima svakakvih ljudi.

Gladovati sam naučio, tj. više - preživljavati. U vojsci, davno. Sa 1 šnitom kruha ( u biti dvopek suh tako da ga ne možeš ni gristi ) i jednom litrom vode... "U šumu naprijed Marš!", tako je glasila naredba otprilike... i onda par dana poslije dolaze po tebe na neko mjesto 100-200 km dalje! Pa ti preživi kako znaš! Nema municije da ubijaš divljač... samo nož i peri !!! Hah, da vidiš kako brzo učiš ako ne želiš ostati gladan... hehe!

No, dobro, znam da su djeca najviše pogođena. Ali... ta glad nije od jučer. Prije 50-100 godina su isto bili gladni... pa što su to isti??? Neeeee... rade milion djece bez obzira kako će ih ( ili neće ) moći prehraniti. Bez ideje o nekom drugom mjestu gdje ima vode. Uh, čekaj... pa bez vode ne mogu živjeti dulje od par dana... pa znači da ima vode... ooo, uzgoj nekih hranjivih biljaka za početak... a? Kao toga se nisu sjetili? Neznam baš... izgleda da je to "moda". Jer da ne valja - mijenjali bi. Kao i mi svi ostali.

Ne moraš biti obrazovan da naučiš kako se stvara ili sakuplja hrana. To ti je instinkt. Svi to u sebi imamo. Što, životinje su neobrazovane, pa zato svaki dan mole za hranu??? Ne, love ili sakupljaju. Niti ne trebaju doktora.

Nadalje, kažeš:
Citat:
Nitko nije dosao na Zemlju da bi umro od gladi tako da to nije karma tij pojedinaca, to je nasa odgovornost koji zivimo na Zapadu.

Ma da?!? Nije karma? Tko VAMA na Zapadu daje pravo na to da ste odgovorni za neke tamo ljude na istoku??? Oni će se sami brinuti o sebi... ne trebaju oni vas, niti vašu hranu. Šta, reći ćeš Bushu da ima da sendviče??? Haha, baš me zanima... Da, vi na Zapadu samo svojatate sve dijelove svijeta, pa ste onda - i odgovorni za to.

Ne ti koji pišeš, već vaša, pardon, svjetska vlada.

Citat:
A spasilo bi ih to da uvidimo da smo svi braca, jedo covjecanstvo, i da preoblikujemo ekonomske i politicke sustave un skladu s tim.

Da, hajde ti prvi nagovori nekog biznismena koji ima 150 kila, da malo svojeg novca i hrane, da onim u Afriku ili bilo gdje drugdje... baš me zanima izraz njegovog lica...
Tu nepravdu bi jedino mogao iskorjeniti, o kojoj pričaš, da se ukine piramidalna hijerarhijska struktura čovječanstva, da se ukine ekonomija, tj. da se rješimo zvjeri novca. E, pa to i nije loša ideja, samo imaš problem, kao i mi ovdje svi skupa, jer su sve moći OPS sila trenutno protiv tebe. Nova Svjetska Vlada, zajedno sa zbrojem moći svih policija, vojske i da ne nabrajam, vanzemaljskih snaga OPS polariteta iz 4. i 5. denziteta... Što ćeš učiniti, prijatelju moj, baš me zanima...

Sad nije problem više na Zemlji glad... odavno nije bio... treba se fokusirati na ono što se nama svima sprema... da probamo izać iz toga svega ( ne direktno u 5. denzitet = trenutna smrt fizičkog tijela ), već povećati svijest velikom broju ljudi. Onda neće biti ni gladnih na kraju.

Molio bih da ne pišeš o ratnim stradanjima ovdje - emocije nas ne pucaju više - tako da je to bezpredmetno. Nikome se to više ne sviđa. Ako tražiš krv za Vukovar, odi na drugo mjesto gdje se traže osvete i slično. Ovdje nas ima od svukud, ne treba kopati po starim ranama koje smo već prevazišli odavno. Hvala ti najljepša na tome.

Kad smo kod "pravde" koju propovjedaš - znaj da svi nismo isti i da NIKAD nećemo biti ist i da za sve ne vrijede ista pravila preživljavanja. Koliko si dolara/eura/kuna/dinara/maraka ili bilo čega takvog dao gladnoj djeci? I koliko si im osobno odnio kruha, brašna ili neke hrane? Prijatelju moj, ponesi im znanje. To njima treba. Najviše. A možda oni nisu ni svjesni toga. I nisu svi ljudi na istom stupnju razvoja. Nekome treba knjiga, a nekom lopata. Sam si je izabrao dok se odlučivao u koje će se tijelo inkarnirati još u 5. denzitetu. No, vjerojatno to znaš jer si veliki duhovni učitelj i to si naučio kad se ja još nisam ni prvi put pojavio na ovoj planeti u nekom tijelu...

U svakom slučaju, želim ti uspjeh u tome što radiš, ali, veliki duhovni učitelj bi samo ostavio onaj prvi oglas sa plakatom i nebi imao potrebe dalje suprostavljati se nama, bijesnoj rulji, koja nezna što da radi. Da je tako, oni koji bi htjeli nešto postići, samo bi došli na predavanje, tako da bi i sami prepoznali da je to za njih. Kao što vidiš, ljudima koji su ovdje, već je dosta raznih Hrkljuša, pa ne mare za pozive ovakvog tipa. Već razmišljaju svojom glavom. Ako su u pravu, super za njih. Ako nisu, propustili su priliku i veliki duhovni učitelj ih neće žaliti, već će naučiti da oni još nisu spremni za taj korak. Znaš da vrijedi pravilo o slobodnoj volji, pa neka sam svako odabire svoj put.

Sretno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 2:32 am 
Član foruma

Share,
ovaj forum je malo poseban. Bilo bi korektno od tebe da se obavestiš o čemu se ovde govori i kakvih tekstova ovde ima. Ako bi pročitao bar deo video bi da oni detaljno govore o tome čime se ti zanosiš kao o najvećem zlu koje se nudi ljudima.
Ta 'čuda' koja se navodno javljaju kod Maitreje su efekti tehnologije - a ko ih izvodi, kako i zašto - možeš takođe pročitati na ovom sajtu ako se bar malo potrudiš. Preporučujem ti Kasiopejske traskripte. Nadam se da ti nisu već isprali mozak tako da više ne možeš da primiš nijednu novu informaciju niti činjenicu.
Te srceparajuće bljuvotine o gladnima u svetu i pravdi su tako bedna i providna fora, tek malo iznad propagande Jehovinih svedoka sa njihovim knjižicama punim crteža u boji kao za malu decu - propagande koja je očigledno namenjena imbecilima. Jer ljudi umiru u svetu - od gladi i mnogo čega drugoga - zbog istih onih skotova koji su sada napravili tvog Maitreju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 2:35 am 
Član foruma

Ovo bi trebalo premestiti u 'Manipulacija ljudskih bića'.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 20, 2005 3:56 am 
Član foruma

Ok, Share, da malo razcistimo par stvari. Trudim se da budem snosljiva. Racionalna. Bez gnjeva. I bez predrasuda. Ali sa iskustvom. :-)

Ja znam ko je Benjamin Creme, znam njegov cijeli zivot od a-z, cime se bavio, sto je mislio, koje knjige je uglavnom citao, koji su mu bili idoli i ako cu bit sada bas skroz iskrena mislim da on nije u svojoj sustini nije opak covjek. On je na svom putu tezio samospoznaji. Covjek je rodjen 1922. Znaci, nece jos dugo – a Maitreya nikako da se konacno materijalizira. Uff…
I u toj teznji i ceznji, telepatski su ga ovi « odozgora » kontaktirali, jer su vidili da su u njemu nasli plodno tlo za sirenje svojih manipulacija, dezinformacija, muljanja i slicnog.
Taj telepatski kontakt traje konstatno, prema Creme-u vec nekih 30 GODINA.
Creme je bio zanesen, jer je vjerovao da je on nesto posebno i daje izabran, a mislim da sada polako dolazi pameti, ali njemu je sada vec kasno.

30 GODINA !!!!!!!!!
Vec 30 GODINA se taj Mitreya vec hoce pojavit, materijalizirat i uvest neki NOVI RED na planeti.
I nikako da se pojavi. A te njegove toboznje super energije koje se kanaliziraju kroz transmisijsku meditaciju – mislim vidis li ti negdje njihov konkretan ucinak?
Ajd, pliz, nek Maitreya kad je takav mocnik i ima abnormalno jake energije, nek ih kanalizira tamo gdje su najpotrebnije – naprimjer u Iraku.
Ili nek se samo usredotoci na glavu od Georga Busha.

A on nece i nece. Zasto? Zato jer dolaze iz istog izvora manipulacije, kontrole i tiranije, gdje je mala skupina ljudi - iluminati / pa onda lizzies/ kontroliraju, manipuliraju i tiraniziraju mase.
Tako da ih uce da CEKAJU na spasitelja, tako da ih uce da predaju svoju moc razmisljanja i donosenja odluka autoritetima koji za njih odlucuju – vlastima, crkvi, predsjednicima, idolima, nekakvim bogovima, kanaliziranim majstorima, pitaj boga kome sve ne,….. samo ne daj boze da ti ljudi pocnu mislit svojom glavom.
Nedaj boze. Samo dalje muljaj, petljaj, obecavaj da ce doci Maitreya i sredit sve ko s putrom, i to vec 30 GODINA!!!!!!!!!
Nije li tebi to malo sumnjivo???

ZASTO SE CREME I MAITREYA NE OBRATE ZBOG RASPODJELE SVJETSKIH BOGATSTAVA DIREKTNO KOD ONIH KOJI SVETSKA BOGATSTVA DRZE U SACI A TO SU – vidi cuda OPET ILUMINATI?? Ha?
Pa zato jer oni svi opet pripadaju istom izvoru.

Tog Cremea, odnosno Maitreyu sam licno dozivjela, prije jedno cirka 7/ 8 godina. Bilo je predavanje u Minhenu. Bila sam cak i na toj transmisijskoj meditaciji. O cem se tu konkretno radi: well, on sve to pomalo isprica sta si ti naveo u svojim postovima, i ono sto pise na svojoj Website i to je to. Uglavnom, kao Maitreya je novi Krist, on ce doc, on ce se pojavit, bla bla, bla, on ce kao uvest neki novi red, odnosno novi red ce se uvest sam, odnosno mi kao trebamo uvest taj novi red pa ce se on tek onda pojavit,… bla bla, bla i toje to. Kad sam ja bila prije 7 godina, trebao se tada pojavit « VRLO USKORO » Wow. Ja sva sretna, ushicena, Maitreya ce doc, a ja cu imat pojma o cem se tu radi. I tako cekala ja, a ono NISTA !

Transmisijska Meditacija (opet Minhen, Hotel Eden)Ovako je bilo: On toboze udje u sebe, zatvori oci i dozvoli da ga Maitreya kao “zaogrne” sa svojom energijom. I onda Creme digne glavu, otvori oci digne dlan u zrak i kruzi sa dlanom prema nama lijevo desno, desno lijevo i toboze on kroz dlan sve nas ozracuje s tom energijom. Wow. Eto. Nisam nista osjetila.
Samo je malo duze buljio u mene nego u ostale. Ja sam mislila: Vidi, super, Maitreya je skuzio da sam ja vazna, sigurno vidi moju auru koja je andjeoska, i sigurno cita telepatski da znam znanje i sigurno cu bit njegova privatna suradnica kad se konacno materijalizira. Wow. I tako: opet cekala ja – kad ono opet nista. Tja.

MOJ nepraktican nacin kazes!?

Samospoznaja je neprakticna?

Ja PRAKTICIRAM to sto sam napisala vrlo uspjesno i VRLO PRAKTICNO u zadnjih 10 godina.
I odlicno mi ide. U tih 10 godina sam procitala i proucila otprilike 250 knjiga, publikacija, casopisa, upoznala i prosla kroz razno razne grupe, majstore, regresoterapeute, reiki majstore, reiki terapije, radiesteziste, hipnozeterapeute, astrologe, aura citace, kristaloterapeute, telepate, Lightworkere, Andjele, Profete, Kanale i njhove poruke, Bioenergeticare, ozbiljne i sarlatane, spiritualne vodje samoprozvane ili toboze “odozgora” odredjene, NESARA – sigurno ste culi, isto nesto ISTO kao i Maitreya, samo druga ploca,… indigo djecu, pa one koji putuju po astralima, pa o tome drze predavanja, oni koji se bave sa aparatima koji su bazirani na Tesla i Orgon tehnologiji, Orgon- Akumulatore, Tachyon Energie, pa prodaju tahionizirane produkte, Brahma Kumaris, Gnosticare, Theofizicare, Teoreticare zavjere o NWO i o Iluminatima, raznorazne prodavace produkata koji ciste organizam, pa one koji se hrane pranom, cak sam jednog dozivjela koji je u sred Minhena drzao svoj karton o Prani i iz mjeseca u mjesec je slabio i jednom se vise nikad nije pojavio – umro covjek od sljepog vjerovanja da se moze hranit od prane,… pa umjetnike koji slikaju nadahnuti “odozgora”, pa one koji mogu instantno reparirat moj “lightbody” i tako dalje, da ne nabrajam sada dalje. Ukljucujuci i ovog Maitreyu, jel.

Kud me je to sve dovelo u zadnjih 10 godina?
Well, dovelo me je do tu da znam raspoznavat zito od kukolja i da znam “citat” ljude, tj. da li oni meni i covjecanstvu iz sebicnih, egoisticnih i manipulativnih razloga pricaju pricu ili mi pricaju iz nesebicnih, prosvjetljenih, osvjestenih razloga.
Zele li da ja slijepo vjerujem, ili zele da razmisljam svojom glavom?
Zele li da znam znanje i PRAVO stanje stvari ili da znam lazi?

Dovoljno sam prosvjetljena da znam da svatko ponaosob mora ici svojim putem.
Pa ma kakav on god bio.

Onaj ko bas mora ici na Mitreyu, ici ce.
Onaj ko ne mora, nece.

Onaj ko se predomislja i na ivici je – mozda ce se nakon ove diskusije posvetit sebi. Samom sebi.
MI mozemo promjeniti svijet - svoj svijet - JEDINO ako promjenimo sebe. Ako “opunomocimo” sebe. Iznutra. Ozdravimo sebe. Osnaznimo sebe.
Mi smo svi na zemlji povezani u jednom moru masovne svijesti.
Sve sto mislimo, SVAKA misao, osjecaj i uvjerenje ima utjecaja na nas zivot i nase tijelo.
Svatko drugi na nesvjesnoj razini prima sve ono sto mislimo i osjecamo i tako i reagira na nas.

Ako se ja uzdignem iznad mora masovne izmanipulirane svijesti i pocnem svijetlit u svom svakodnevnom zivotu sa prijateljima, rodbinom, obitelji ko svetionik svojim “GNJEVNIM” svjetlom protiv kontrole, tiranije, lazi, manipulacija i dezinformacija, svakom svojim mislju, rijeci ili djelom, onda ce se mozda oni koji su manipulirani i nesretni zapitat: Wow, what the f*ck is going on around here? O cem ona prica? Moze li to bit istina? Da su moje misli vazne?

Kuzis, ja u svom svakodnevnom zivotu djelujem vrlo PRAKTICNO - « spasavam » sebe.
PRAKTICNO sirim informacije. PRAKTICNO navodim na razmisljanje. PRAKTICNO razgovaram s ljudima. PRAKTICNO RAZMJENJUJEM ISKUSTVA. PRAKTICNO mjenjam sebe. PRAKTICNO mjenjam svijet.

Sto ce nama svima informacije o tome kako ce se nekakav tamo pojavit i navodno eventualno promjenit svijet, navodno podjelit dobra i sta ti ja znam.

Mi od tih informacija SADA U OVOM TRENUTKU, a jedino OVAJ SADA TRENUTAK je vazan, od TOGA nemamo apsolutno NIKAKVE PRAKTICNE KORISTI!!

:-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Miros Lav i 0 gostiju.