Ok, Share, da malo razcistimo par stvari. Trudim se da budem snosljiva. Racionalna. Bez gnjeva. I bez predrasuda. Ali sa iskustvom.
Ja znam ko je Benjamin Creme, znam njegov cijeli zivot od a-z, cime se bavio, sto je mislio, koje knjige je uglavnom citao, koji su mu bili idoli i ako cu bit sada bas skroz iskrena mislim da on nije u svojoj sustini nije opak covjek. On je na svom putu tezio samospoznaji. Covjek je rodjen 1922. Znaci, nece jos dugo – a Maitreya nikako da se konacno materijalizira. Uff…
I u toj teznji i ceznji, telepatski su ga ovi « odozgora » kontaktirali, jer su vidili da su u njemu nasli plodno tlo za sirenje svojih manipulacija, dezinformacija, muljanja i slicnog.
Taj telepatski kontakt traje konstatno, prema Creme-u vec nekih 30 GODINA.
Creme je bio zanesen, jer je vjerovao da je on nesto posebno i daje izabran, a mislim da sada polako dolazi pameti, ali njemu je sada vec kasno.
30 GODINA !!!!!!!!!
Vec 30 GODINA se taj Mitreya vec hoce pojavit, materijalizirat i uvest neki NOVI RED na planeti.
I nikako da se pojavi. A te njegove toboznje super energije koje se kanaliziraju kroz transmisijsku meditaciju – mislim vidis li ti negdje njihov konkretan ucinak?
Ajd, pliz, nek Maitreya kad je takav mocnik i ima abnormalno jake energije, nek ih kanalizira tamo gdje su najpotrebnije – naprimjer u Iraku.
Ili nek se samo usredotoci na glavu od Georga Busha.
A on nece i nece. Zasto? Zato jer dolaze iz istog izvora manipulacije, kontrole i tiranije, gdje je mala skupina ljudi - iluminati / pa onda lizzies/ kontroliraju, manipuliraju i tiraniziraju mase.
Tako da ih uce da CEKAJU na spasitelja, tako da ih uce da predaju svoju moc razmisljanja i donosenja odluka autoritetima koji za njih odlucuju – vlastima, crkvi, predsjednicima, idolima, nekakvim bogovima, kanaliziranim majstorima, pitaj boga kome sve ne,….. samo ne daj boze da ti ljudi pocnu mislit svojom glavom.
Nedaj boze. Samo dalje muljaj, petljaj, obecavaj da ce doci Maitreya i sredit sve ko s putrom, i to vec 30 GODINA!!!!!!!!!
Nije li tebi to malo sumnjivo???
ZASTO SE CREME I MAITREYA NE OBRATE ZBOG RASPODJELE SVJETSKIH BOGATSTAVA DIREKTNO KOD ONIH KOJI SVETSKA BOGATSTVA DRZE U SACI A TO SU – vidi cuda OPET ILUMINATI?? Ha?
Pa zato jer oni svi opet pripadaju istom izvoru.
Tog Cremea, odnosno Maitreyu sam licno dozivjela, prije jedno cirka 7/ 8 godina. Bilo je predavanje u Minhenu. Bila sam cak i na toj transmisijskoj meditaciji. O cem se tu konkretno radi: well, on sve to pomalo isprica sta si ti naveo u svojim postovima, i ono sto pise na svojoj Website i to je to. Uglavnom, kao Maitreya je novi Krist, on ce doc, on ce se pojavit, bla bla, bla, on ce kao uvest neki novi red, odnosno novi red ce se uvest sam, odnosno mi kao trebamo uvest taj novi red pa ce se on tek onda pojavit,… bla bla, bla i toje to. Kad sam ja bila prije 7 godina, trebao se tada pojavit « VRLO USKORO » Wow. Ja sva sretna, ushicena, Maitreya ce doc, a ja cu imat pojma o cem se tu radi. I tako cekala ja, a ono NISTA !
Transmisijska Meditacija (opet Minhen, Hotel Eden)Ovako je bilo: On toboze udje u sebe, zatvori oci i dozvoli da ga Maitreya kao “zaogrne” sa svojom energijom. I onda Creme digne glavu, otvori oci digne dlan u zrak i kruzi sa dlanom prema nama lijevo desno, desno lijevo i toboze on kroz dlan sve nas ozracuje s tom energijom. Wow. Eto. Nisam nista osjetila.
Samo je malo duze buljio u mene nego u ostale. Ja sam mislila: Vidi, super, Maitreya je skuzio da sam ja vazna, sigurno vidi moju auru koja je andjeoska, i sigurno cita telepatski da znam znanje i sigurno cu bit njegova privatna suradnica kad se konacno materijalizira. Wow. I tako: opet cekala ja – kad ono opet nista. Tja.
MOJ nepraktican nacin kazes!?
Samospoznaja je neprakticna?
Ja PRAKTICIRAM to sto sam napisala vrlo uspjesno i VRLO PRAKTICNO u zadnjih 10 godina.
I odlicno mi ide. U tih 10 godina sam procitala i proucila otprilike 250 knjiga, publikacija, casopisa, upoznala i prosla kroz razno razne grupe, majstore, regresoterapeute, reiki majstore, reiki terapije, radiesteziste, hipnozeterapeute, astrologe, aura citace, kristaloterapeute, telepate, Lightworkere, Andjele, Profete, Kanale i njhove poruke, Bioenergeticare, ozbiljne i sarlatane, spiritualne vodje samoprozvane ili toboze “odozgora” odredjene, NESARA – sigurno ste culi, isto nesto ISTO kao i Maitreya, samo druga ploca,… indigo djecu, pa one koji putuju po astralima, pa o tome drze predavanja, oni koji se bave sa aparatima koji su bazirani na Tesla i Orgon tehnologiji, Orgon- Akumulatore, Tachyon Energie, pa prodaju tahionizirane produkte, Brahma Kumaris, Gnosticare, Theofizicare, Teoreticare zavjere o NWO i o Iluminatima, raznorazne prodavace produkata koji ciste organizam, pa one koji se hrane pranom, cak sam jednog dozivjela koji je u sred Minhena drzao svoj karton o Prani i iz mjeseca u mjesec je slabio i jednom se vise nikad nije pojavio – umro covjek od sljepog vjerovanja da se moze hranit od prane,… pa umjetnike koji slikaju nadahnuti “odozgora”, pa one koji mogu instantno reparirat moj “lightbody” i tako dalje, da ne nabrajam sada dalje. Ukljucujuci i ovog Maitreyu, jel.
Kud me je to sve dovelo u zadnjih 10 godina?
Well, dovelo me je do tu da znam raspoznavat zito od kukolja i da znam “citat” ljude, tj. da li oni meni i covjecanstvu iz sebicnih, egoisticnih i manipulativnih razloga pricaju pricu ili mi pricaju iz nesebicnih, prosvjetljenih, osvjestenih razloga.
Zele li da ja slijepo vjerujem, ili zele da razmisljam svojom glavom?
Zele li da znam znanje i PRAVO stanje stvari ili da znam lazi?
Dovoljno sam prosvjetljena da znam da svatko ponaosob mora ici svojim putem.
Pa ma kakav on god bio.
Onaj ko bas mora ici na Mitreyu, ici ce.
Onaj ko ne mora, nece.
Onaj ko se predomislja i na ivici je – mozda ce se nakon ove diskusije posvetit sebi. Samom sebi.
MI mozemo promjeniti svijet - svoj svijet - JEDINO ako promjenimo sebe. Ako “opunomocimo” sebe. Iznutra. Ozdravimo sebe. Osnaznimo sebe.
Mi smo svi na zemlji povezani u jednom moru masovne svijesti.
Sve sto mislimo, SVAKA misao, osjecaj i uvjerenje ima utjecaja na nas zivot i nase tijelo.
Svatko drugi na nesvjesnoj razini prima sve ono sto mislimo i osjecamo i tako i reagira na nas.
Ako se ja uzdignem iznad mora masovne izmanipulirane svijesti i pocnem svijetlit u svom svakodnevnom zivotu sa prijateljima, rodbinom, obitelji ko svetionik svojim “GNJEVNIM” svjetlom protiv kontrole, tiranije, lazi, manipulacija i dezinformacija, svakom svojim mislju, rijeci ili djelom, onda ce se mozda oni koji su manipulirani i nesretni zapitat: Wow, what the f*ck is going on around here? O cem ona prica? Moze li to bit istina? Da su moje misli vazne?
Kuzis, ja u svom svakodnevnom zivotu djelujem vrlo PRAKTICNO - « spasavam » sebe.
PRAKTICNO sirim informacije. PRAKTICNO navodim na razmisljanje. PRAKTICNO razgovaram s ljudima. PRAKTICNO RAZMJENJUJEM ISKUSTVA. PRAKTICNO mjenjam sebe. PRAKTICNO mjenjam svijet.
Sto ce nama svima informacije o tome kako ce se nekakav tamo pojavit i navodno eventualno promjenit svijet, navodno podjelit dobra i sta ti ja znam.
Mi od tih informacija SADA U OVOM TRENUTKU, a jedino OVAJ SADA TRENUTAK je vazan, od TOGA nemamo apsolutno NIKAKVE PRAKTICNE KORISTI!!