Citat:
Tvrdnju da sam neciji san ne dozivljavam kao "cinjenicu", vec kao religijsko uvjerenje.
Da. Svatko ima slobodnu volju percipirati svoju okolinu na svoj, jedinstveni, način. U tome je i fora.
Citat:
Prvih par godina istrazivanja zavjere je zabavno, kasnije se po defaultu to mora pretvorit u nocnu moru.
Slažem se u potpunosti. Jedino možda ne par godina, već neko kraće vrijeme... tek toliko da razumiješ načine manipulacije. Netko brže nauči, netko sporije ( to ovisi o IQ ili... ??? ). Definitivno previše istraživanja zavjera vodi u onu, najgoru moguću budućnost, kako smo već tu negdje u nekoj temi imali opisano...
Citat:
Kontajnirana svest od Oma
Citat:
Ovdje ima puno filozofije, a malo toga korisnog u praksi.
= Kontejner broj 1
Citat:
No izvukao sam dvije pouke:
Odlično. Pa jedino su i bitne - lekcije!!!
Citat:
Posto vidim da u tom threadu spominjete Noama Chomskog kao neki vas uzor
= Kontejner broj 2
Recimo... ja ne... i ne treba mi nikakav "uzor".
Citat:
moram vas izvjestiti da je gospodin jedan u nizu "gatekeepera Matrixa"...
Može biti, ali i ne mora... ovisno o tome kako na to gledaš, što bih povezao s onim prvim u postu...
Ima više čuvara izlaza iz Matrixa, a prvi smo mi sami. I ti su najgori i najteže ih je promjeniti i ubjediti da nas puste dalje, prema van...
Citat:
Organski portali su takodjer religijsko uvjerenje.
= Kontejner broj 3
Citat:
U realnom svijetu takvo sto ne postoji
Što je realni svijet?
Citat:
vec imamo ljude visokog, srednjeg ili niskog IQ-a.
Točno, ali = Kontejner broj 4
Kod pitanja organskih portala nije bitno da li je pametan ili ne, tj. ima li visok IQ ili nema... obično ima... ali opet - bitno je to kakve on VIBRACIJSKE FREKVENCIJE šalje u okolinu, tj. eter. Te vibracije određuju "kakav si čovjek" ( ak me razumiješ ). Može biti da "dobrih" ljudi ima i sa niskim i sa visokim IQ-om... tj. imaju slične ili iste vibracijske frekvencije. A također može biti i obratno... neki smrad i đubre može biti i "glup" i "pametan", ovisi jel "pljačkaš" amater ili profesionalac. Lopov koji ulazi u banku s pajserom ima niski IQ. Lopov koji ne ulazi u banku, već je pljačka preko visokosofisticirane kompjuterske opreme ili znanja o propustima u sigurnosnom sistemu programa i servera gdje banka ima svoje knjigovodstvo - taj ima visoki IQ. Ali je isto - lopov.
Što se tiče filozofiranja o organskim portalima - imamo tamo temu, pa hajdemo tamo dalje o tome.
Hvala svima.
Ovdje ćemo o Matrixu dalje... dakle, bio to san ( nečiji, naš... ) ili ne... ovaj naš matrix se nama čini vrlo stvarnim. Kad te neko lupi lopatom - boli. Mi to tako doživljavamo. Jer smo u tom matriksu i njegov smo dio. Dakle, mi svi, zajedno s našim doživljajima realitet u kojem živimo - činimo tu matricu. Ili ima još toga??? Što mislite?