21.12.2012Prvi puta kada sam se susreo sa idejom zvana smak svijeta odnosno to je bilo jos 2000-te mislim godine kada je bila neka teorija oko smaka svijeta posto je bilo kopletno pomracenje sunca. Sjecam se kako sam se zgrozavao te ideje i kako sam se bojao te kako me je mama grlila. Naravno dosao je taj momenat, svi smo uzeli cvike i uzivali

. Ono sto se desilo slijedece je to da se nista sa ovim svijetom nije desilo.
Ono sto zelim rec kao poantu je to da se nista nece desit niti ovoga puta. Kako bi shvatili moje misljenje te zasto mislim to sto mislim dat cu neke natuknice.
PART 1 : VECE SILE - PRIRODA------------------------------------------------------------------------
Vece sile, pametnije sile od nas kako bi rekli (ili mozda samo svjesnije) kao prvo nece se mjesat u nas. Njima svima, da li OPS-u da li OPD-u nije u cilju da se mjesaju u nas vec da nas puste kako bi sami odlucili kojim cemo putem krenut. To sto oni parsiraju ideje medju nas to je drugi par rukava i to je apsolutno na nama. Zbog istog svijet nije los niti dobar vec tocno onakav kakvog ga bilo koja civilizacija zasluzuje. Takodjer to je prica za drugo vrijeme.Zemlja kao takva nema namjeru unistit nas. Mi ljudi nismo istrijebili niti unistili nista na ovoj zemlji. Svaka manifestacija, pocevsi od atoma zavrsivsi na kompleksnom obliku zivota poput evo recimo plavetnog kita trebaju nesto, nesto sto ce ih potaknut da krenu dalje. Stvari poput globalnog zagrijavanja bili oni istiniti ili ne nisu nesto zbog cega nasa planeta place. Drvece ne place zato sto ga se unistava kao niti zivotinje. To je krug zivota di svatko igra svoju ulogu kako bi onog drugog usavrsio. Primjera radi. Mi ljudi ubijemo recimo sve kokoske na ovom svijetu. Kao posljedicu snosit cemo to da nikad vise jaja necemo jesti jer kokosaka vise nema. Sa time mi necemo biti istrebljeni. Sa time cemo shvatit da smo mozda donjeli odluku koja nije u najboljem interesu svih ili opet je jer vise ne jedemo druge manifestacije. Znaci, svaka da li okrutna istina da li samo istina imaju vise verzija tj. dvolicne su te sta je zapravo istina, e tu i lezi car postojanja. Car toga da se mozes prilagodit bilo kakvoj situaciji odnosno ako trebas biti negativan da mozes negativno reagirat, te obrnuti slucaj pozitivno reagirat.
Poanta nebuloze iznad je ta da nas nitko nece pobit. Da sigurno necemo dozivjet da nas E.T-evi ubijaju niti to da ce nas zemlja ubit osim u slucaju da zemlja zeli pobit sve kokoske na ovom svijetu jer je donjela odluku. U tom slucaju, prdnut ce tipa putem Yellowstone-a i idemo doma digod da to bilo
PART 2 : SVEMIRSKA TIJELA----------------------------------------------------
Da li ce nas nesto pogodit tipa komet koji ce doci i unistit nas e to je vec upitno. Cinjenicom da postoji toliko teleskopa na ovom svijetu koji mogu i sigurno prate desavanja oko zemlje, definitivno bi vec znali za to. 2012 je tako blizu. U dvije godine dana asteroid ne moze preletit toliku distancu da ga nasi ne mogu otkrit. Barem ja tako smatram uzevsi u obzir sta sve covjek kao takav ne zna o tehnologiji onih koji vladaju nama.
Posto logikom, ovaj svijet funkcionira tako da te plasi po malo realnim cinjenicama ili nerealnim koje postanu stvarnost, da postoji ikakva prijetnja kometa, rekli bi nam za to kako bi nas mogli jos vise uplasit do kraja tj. momenta kad lupi. To iscekivanje bi nas ubilo jos vise u pojam i sigurno se ne bi pomirili sa time da ce nas za 2 godine nesto lupit samo tako. Kad je egzistencija u pitanju covjek se tesko prilagodjava.
Sad zbog gore navedenog mojeg misljenja, smatram da nista od kometa takodjer nece biti.
PART 3 : MI LJUDI----------------------------------------------------
E to je ono sto ja smatram da ce se desit. Covjek kao covjek vrlo je nestabilan. Zbog svog nestabilnog misljenja kao i odluka. Zbog toga sto smo svi mi djeca koja su okruzena upitnicima a ne negativom isprobavamo svasta. Pokusavamo biti nesto sto nismo a to je superiorni nad drugima. Bolji od drugih. To je destruktivna cinjenica te zbog iste, kao sto sam govorio i prije tako cu i sada reci.
Da li sada tj. od sutra (S vs J Koreja) da li kasnija zbivanja. World War 3 ce zapocet. To ce biti nas dooms day kako ga ljudi nazivaju. Isto ce se desit zbog cinjenica:
1.) Previse je negativnih ljudi na svijetu
2.) Previse je gladi
3.) Previse je manipulacija te krivih sustava
4.) Ekonomija odnosno monetarni sustav nije vise sta je bio tj. raspada se i treba osvjezenje
5.) Ekonomija treba rat jer jedino putem rata ekonomija se oporavlja
6.) OPS bica trebaju abnormalu kolicinu negative
7.) USA treba smanjit ideju Kine koja drzi prakticki svu svjetsku proizvodnju
8.) Previse je ljudi na svijetu. Svjet je dozivio masu koju je nemoguce vise kontrolirat
9.) Previse je prosvjeda te anarhistickih ispada
10.) Previse je zemalja bankrotiralo
11.) Previse je tenzija izmedju drzava. Uzmimo u obzir sl: (Sjeverna Koreja vs Juzne Koreje), (Sjeverna Koreja VS Amerike), (Kina VS Amerika), (Turska VS Izrael), te jos brdo drugih zemalja. Vise ni nemogu pratit koliko zemalja samo sto nije zapoceo rat + tamo di vec odavno traju ratovi tipa pojas Gize.
Neka i jedna zemlja od navedenih krene u pravi rat desit ce se lancana reakcija i to je to. Poumirat ce vecina ljudi da li zbog radijacije da li zbog bojnih otrova koji ce biti baceni te doneseni vjetrovima.
S toga, ovo je tok kojeg ja pratim jer kao sto sam bio siguran i prije tako sam siguran i sada. WW3 je taj "prorok" a situacija danas je takva da napetost mozes rezat nozem a ne da se osjeti u zraku.
RAZLOG ZASTO RATZato jer je to logican zakljucak. Zato jer ako se desi rat svi uvjeti koji ce biti potrebni za nastavak biti ce zadovoljeni.
1.) Populacija ce se smanjit drasticno sto ce dovest do toga da ce ljudi moc razmislit i donjest vrlo bitne odluke oko nastavka.
2.) Nece biti niti struje
3.) Bome niti interneta
4.) Niti ikakvog monetarnog sustava
5.) Ljudi ce postat pozitivniji jer od tog momenta svi su skupa. Premala je populacija da bi se ignorirali te onako iscrpljeni i ocajni od toga sta su si stvorili jednostavno vise nece moci odbijat druge. Isto ce rezultirat momentalnom pozitivnom bez obzira na unistenost naseg planeta kao i nedostupnoscu zbog raznih kemikalija.
6.) Zemlja kao takva se mjenja, vrijeme kao takvo pocinje biti drugacije.
7.) Posljedicom gore navedenog, nestat ce i vrijeme jer ljudi ce jednostavno odustat. Zgadit ce im se sve, odlucit ce probat drugaciji princip koji ih mozda nece odvest opet u isto.
Kad pogledamo proroke kao i civilizacije koje su "prorekle" nesto sve spadne na 7 gore staviki koje sam naveo (+/- koja vise manje).
U slucaju da nas nesto ceka, u slucaju da ce se ista desit, WW3 je jedini logican zakljucak posto ova zemlja MORA nastavit i ona sigurno NECE dozvolit barem po mom misljenju da nestanu svi. Ipak da bi se covjek razvio treba vrijeme koje zemlja kao pametno bice nece htjet opet prolazit bezveze kad postoje druge solucije a to je stjerat ljude u kut tako da dozvoli ljudima da se sami stjeraju u kut. Kad kazem zemlja mislim i na visa bica te sve one koji imaju kljucnu rijec u odvijanju odnosno buducim dogadjajima.
S toga... (SL POST)