ajoj, zaboravih da ja pričam kineski a vi japanski
joj budale kako sam to mogao zaboraviti

... ništa, ponoviću na japanskom:
アーティストは、以前は書いている:"
あなたは私が購入して推薦、8月に興味を持って知っていればクロアチア語で銀(他の私は以前に述べた割引とは何がされている場合)?また、誰にも推奨されている場合、ください..."
かどうかを我々は今は理解できますか?
jebote, kleštima se ovde vade preporuke...
istina je da slabije stojim s financijama, istina je da bi mogao izdvojiti pare za šipke i da nebi skapavao od gladi nakon toga, istina je da bi mogao probati napraviti, ali također je istina da postoje određene "poteškoče" koje me ometaju da bez problema izradim svoje srebro
SADA (u suštini je tu tome "problem", a ne toliko do financija), a u svakom slučaju postoji još mnogo drugih razloga zbog kojih upitkujem o kupnji gotovog srebra i pomislio sam da bi najbolje bilo iskusnije srebraše pitati o tome (možda ipak nije?

) - valjda je ipak malo jasnije sada...
no pošto ste toliko preporuka prosuli

, interesira me dali je povoljno i valjano ovdje kupiti:
http://www.skysparks.com/dali netko ima kakve informacije o tretiranju dermatitisa i neke vrste virusa ili bakterije u stomaku s koloidnim srebrom? mislim da sam čitao o uspješnosti otklanjanja dermatitisa kol. srebrom, ali me interesira i za ovo drugo... samo me zanima otrpilike koliko puta dnevno i kroz koji period se uzima koloidno srebro u slučaju te neke bakterije ili virusa u stomaku, ako netko zna? i na koji način je najbolje tretirati dermatitis?
ah da zaboravih:
私が書いた上記の翻訳は、私が何について話しているかを理解することを確認する
:誰もが皮膚炎の治療や銀コロイドと胃の中にウイルスや細菌のいくつかの種類上の任意の情報を持っているかどうか?私は皮膚Aug.を削除するの成功について読んで考える銀が、しかし私は、興味がある、後者の...私はある種の細菌、またはウイルス胃の中に、誰もが知っている場合、そのイベントのコロイド銀を受けようとする者に期間を経て約どれだけ多くの時間を一日だろうか?最善の方法皮膚炎を治療する?
živjeli!