Sada je: sub maj 03, 2025 9:11 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: uto nov 09, 2010 6:38 pm 
Član foruma

Pročitao sam u jednom postu da se može rešiti, ali treba biti agresivan s terapijom. Hoću reći ne prekidati je i intenzivno uzimati MMS jer sama kandida, kako kažu, može da proizvede neke antioksidanse i na ta način se odbrani od MMS-a. Takođe i srebrna voda pomaže kod kandide.

Vrh

PostPostano: sub nov 13, 2010 7:55 pm 
Član foruma

Bonsoir !

Imala sam nekoliko pokušaja s mms-om... Izdržala bih 6 ,7 dana i prekinula.
( pretpostavljam da još nisam dovoljno očajna... :lol: )

Uglavnom, primjetila sam da mi svaki put izbiju simptomi angine (na par dana)
od koje sam često bolovala u djetinjstvu. Kod mojeg supruga zna se pojavit herpes (prnje na usnama)
Pretpostavljam da mms izvlači na površinu sve što je u tijelu pritajeno, tj. sve što
u prošlosti nije do kraja izliječeno, nego tek zaliječeno. Tako da vam ne bude čudno
ako se u toku terapije naglo 'razbolite' od nečega, vjerovatno se o tome radi.

Čini mi se bitnim slijediti savjet da se organizmu pomogne obnoviti ,
paralelnim konzumiranjem supstanci za jačanje imuniteta, pogotovo C-vitamina
koji osigurava elastičnost žila srca (mms otapa kolesterol koji je nadomjestio
manjak C-v. ) - nisam sigurna je li primjena mms-a sama po sebi dovoljna,
što se imuniteta tiče.

Također, mislim da nema potrebe mms uzimati na prazan želudac, bolje sat, dva nakon
jela. Jednom sam bila nestrpljiva i uzela 10 kapi natašte ( cijeli dan nisam niš jela, popila
navečer prije spavanja). Ta noć je bila prilično vesela . lol

Hm, moram priznat da sam ipak trunčicu zapitana može li sve to skupa imati kakvu nezgodnu posljedicu (dugoročno)
tj. postoji li mogućnost da trajno i nepopravljivo razara i korisne stvari u organizmu, a da se to trenutačno nemože vidjeti.

Inače, upoznala sam svog frenda (kemičara po struci ) s tim mms-om. ( bavi se travama i bioenergijom)
Prva reakcija je bila: ' Natrij klorit je otrov!! ' . Onda je ipak uzeo knjigu i sve temeljito proučio . Konačan zaključak je bio : ' Super stvar ! '
Evo sad se sprema u samostalnu proizvodnju (za svoje potrebe).

pozz

:love3:

Zadnja izmjena: OMEN; sri mar 09, 2011 7:38 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 12:05 pm 
Član foruma

Citat:
Uglavnom, primjetila sam da mi svaki put izbiju simptomi angine (na par dana)
od koje sam često bolovala u djetinjstvu. Kod mojeg supruga zna se pojavit herpes ...

I ja sam primetio da mi se sami simptomi pojačaju dok pijem MMS, ali ubrzo sve nestaje pa i sama bolest.
Citat:
- nisam sigurna je li primjena mms-a sama po sebi dovoljna,
što se imuniteta tiče.

Pa verovatno da se imunitet vraća u normalu kad MMS odradi svoje, zvuči mi logično. Posle treba navaliti na vitamine i antioksidante, a ne paralelno s MMS-om da mu ne umanjimo dejstvo.
Citat:
Također, mislim da nema potrebe mms uzimati na prazan želudac, bolje sat, dva nakon
jela.

Kažu iskusniji da je najbolje sačekati četri sata posle obroka da želudac bude sigurno prazan, da ne bi MMS reagovao sa hranom. A to sam i sam primetio, ako ne prođe dovoljno vrmena od klope pa popijem MMS proserem se ko grlica, da oprostite na izrazu :lol: Mada sam ja posle četri sata čekanja ponovo gladan :lol:

Vrh

PostPostano: uto nov 16, 2010 2:41 pm 
Početnik

Ja sam iz Makedonije i mislim da se MMS ovde kod nas ne prodaje. Dali je neko dosad kupio odavde http://www.mmshealthy4life.com/purchase-mms.html

Vrh

PostPostano: uto nov 16, 2010 4:28 pm 
Član foruma

Pretražujem i nikako da nađem, dal zna tko od vas: kako postupati sa tvrdokornom E.Coli?!

Izgleda da dupli antibiotici nisu sredili stvar, uz srebrnu vodu. Ima li tko predlog koliko MMS-a da se uzima, na koji način?

Pred par stranica je netko pitao ima li gdje potvrđeno da je MMS izliječio artritis, evo jednog općeg odgovora na pitanje da zašto nema liječničkih potvrda o izlječenjima:

Vidim da si lani pitao dal ima gdje potvrđeno da je MMS izliječio artritis (i još nešto).
Čuj, ako je netko bolovao od reumatoidnog artritisa par desetljeća, nahodao se po doktorima koji su mu samo naškodili (razornim lijekovima) a zglobovi su i dalje propadali, i ako mu je napokon u 45. godini MMS za tjedan dana potpuno i doživotno izliječio upalu (iskrivljenost kostiju je nažalost ostala), zašto bi dotični opet išao kod doktora da potvrdi da više nije bolestan? Glavno da on zna da je sada zdrav, i kune doktore kadgod ih se spomene.

Odgovor: DA, MMS je izliječio reumatopidni artritis, i

NE, to nećeš naći u novinama niti ima liječničke potvrde,

jer sad pokušava normalno živjeti i nikad više ne vidjeti doktora.

Evo još jednog odgovora na pitanje da zašto nema liječničkih potvrda da je neka bolest izliječena MMS-om:

Ako ste uzeli veću dozu MMS-a i toga dana je nestala vaša dugogodišnja "neizlječiva" bolest, u liječničkoj potvrdi može stajati samo ovo:

"Pacijent je x godina bolovao od te i te bolesti, a koja je iznenadno nestala onoga dana kada je on uzeo MMS."

Više od toga nijedna liječnik nesmije napisati, sve dok nema barem tisuću ljudi koji boluju od dotične bolesti, i od tih tisuću debeli dio ih ozdravi od te bolesti istoga dana kada su uzeli MMS.

...rekao mi jedan izuzetan liječnik, višedesetljetni prof. na medic.faxu.

Vrh

PostPostano: pet nov 19, 2010 12:01 pm 
Član foruma

Tazika je napisao/la:
...
Evo još jednog odgovora na pitanje da zašto nema liječničkih potvrda da je neka bolest izliječena MMS-om:

Ako ste uzeli veću dozu MMS-a i toga dana je nestala vaša dugogodišnja "neizlječiva" bolest, u liječničkoj potvrdi može stajati samo ovo:

"Pacijent je x godina bolovao od te i te bolesti, a koja je iznenadno nestala onoga dana kada je on uzeo MMS."

Više od toga nijedna liječnik nesmije napisati, sve dok nema barem tisuću ljudi koji boluju od dotične bolesti, i od tih tisuću debeli dio ih ozdravi od te bolesti istoga dana kada su uzeli MMS.

...rekao mi jedan izuzetan liječnik, višedesetljetni prof. na medic.faxu.

Sorry ali to nije istina. Liječnici imaju med. kartone pacijenata u koje mogu upisivati SAMO terapiju tj. lijekove koje su dali pacijentima.

Ako griješim, ispravi me. I ako griješim, onda je ovo poziv svima da inzistiraju da im se u med. karton upiše što im je pomoglo a da to nije lijek. Bilo to MMS ili nešto drugo.

P.S. Tazika, jel se znamo mi možda odnekud :dontknow: Nekako si mi poznata...

Vrh

PostPostano: uto dec 07, 2010 8:58 pm 
Član foruma

http://www.esotheria.com/mms

Srbijo, izleči se :)

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: pet dec 10, 2010 11:37 am 
Početnik

dezaco je napisao/la:
Evo novih informacija o nabavi NaClO2!

U Blizini Zagreba postoji firma koja prodaje NaClO2 u PRAHU, čistoće 100%. Imaju moloprodaju, pa može kupiti svatko. 250 grama košta 260 kuna.
Prema uputstvima o izradi otopine http://www.galaksija.com/planeta/cudotv ... odatak.htm , može se dobiti 875 grama iste, a to bi bilo 3500 doza!

Vezano za otopinu NaClO2, koju sam kupio po cijeni od 12kn po litri, citirati ću ono što su mi rekli u toj firmi. Na sigurnosno-tehničkom listu piše da se uvozi iz Italije, ima 87% natrij klorita, 12% natrij klorida i 1% nekih sitnih sastojaka koji se ne mogu ukloniti iz otopine. Tu između ostaloga spadaju živa i arsen u količini od oko 1ppm. Kad sam ja graknuo zbog ta dva sastojka, rekli su da se ne moram brinuti zbog toga jer su to izuzetno male količine. Za arsen znamo da se koristi u stomatologiji za ubijanje zubnih živaca. Što se tiče žive, rekli su mi da se živa uredno nalazi u mesu plave ribe, a da je zakonski (zdravstveno) dozvoljeno 7ppm-a. Nisam siguran otkud se to nađe u otopini, možda se jedno i drugo nalazi u destiliranoj vodi. Na drugoj temi (KS) sam naveo da voda za piće pokazuje 231ppm, destilirana 1ppm, redestilirana 0ppm-a. Možda se živa i arsen nalaze u tom 1ppm-u? Možda bi otopinu bilo bolje raditi sa redestiliranom vodom? Nemam pojma, pa vas molim za komentare...

Sad se pitate zašto ono gore košta onoliko, a ova litra samo 12kn. Možda je odgovor u slijedećem: rekli su mi da kemikalije dijele na dvije kategorije: tehničke i ako sam dobro razumio PA (to bi trebalo biti za
nešto prehrambeno). Ova za 12kn je tehnička. Razlika između tehničke i PA je u načinu transporta (sastav je potpuno isti, uključujući živu i arsen). Tehnički klorit dobijaju u cisterni (u kojoj se isključivo prevozi klorit), a PA klorit dobijaju u zatvorenim balonima od 65kg. Naravno, radi se o proizvodnji u velikim količinama i različitom pakiranju. Ne vjerujem da se PA radi u laboratorijskim uvjetima. To je isti klorit, samo se transportira u drukčijim pakiranjima. Ako dodamo i činjenicu da je klorit u prahu poprilično zapaljiv i iziskuje posebne uvjete transporta, a otopina nije, onda bi i tako niska cijena bila realna. Za cijenu PA klorita nisam ni pitao jer ga fizička osoba ne može kupiti. Naime, taj klorit se dostavlja kupcu i on sam otvara balone.

Eto! Pucajte...

Ako nije tajna, o kojoj firmi blizu Zagreba se radi???
Hvala

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 11:15 pm 
Početnik

Bog svima, dali netko zna di mogu kupiti kapsule MMS2 jer mi se neda naručivati internetom iz Amerike, čula sam da ih ima u Splitu. :D

Vrh

PostPostano: čet feb 24, 2011 12:31 pm 
Početnik

Ja sam novi član i čitam postove o MMS-u i zanima me može li DENACO poslati/reći adresu,tel te firme u ZG gdje se u maloprodaji može kupiti Natrij Clorit u prahu jer sam na par mjesta našao da netko prodaje,ali ne i kako doći do njih,možda ima u prethodnim postovima...pregledao sam ih dosta no nisam našao =D>

Vrh

PostPostano: čet feb 24, 2011 12:32 pm 
Početnik

Dezaco - krivo napisao!

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 6:02 pm 
Početnik

Nakon svega što si Dezaco napisao ja sam ostala zbunjena. Stvarno se ne razumijem u ništa vezano uz kemijska svojstva MMS2 i sad je pitanje samo naručiti li MMs2 u Americi ili nekako doći do tog u Zagrebu? Ili je sve to isto. :dontknow: :)

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 6:20 pm 
Početnik

Meri je napisao/la:
Nakon svega što si Dezaco napisao ja sam ostala zbunjena. Stvarno se ne razumijem u ništa vezano uz kemijska svojstva MMS2 i sad je pitanje samo naručiti li MMs2 u Americi ili nekako doći do tog u Zagrebu? Ili je sve to isto. :dontknow: :)

Evo vam dvije adrese u Zagrebu gdje mozete naruciti MMS,
"OMEGALAN" drzi MMS1 - http://www.omegalan.info/ducan.htm
A od Sinise Trupcevica mozete naruciti MMS1 i MMS2 na 092254223

Vrh

PostPostano: ned feb 27, 2011 10:32 pm 
Početnik

THANKS!!!!! :lol:

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 10:12 am 
Početnik

Meri je napisao/la:
THANKS!!!!! :lol:

:-)
No, još uvijek nemamo informaciju gdje kupiti MMS1 u prahu.
Ako netko ima informaciju, molim da se javi sa adresom.

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 12:42 pm 
Početnik

Pozdrav!
Hvala,Shanti? za adresu za nabavku MMS-a no onaj broj na 092 je nepotpun ima 6 brojeva i vjerojatno fali 7 ili nešto,uglavnom nije dobar
i može li mi tko reći koja je razlika između MMS1 i MMS2?

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 2:04 pm 
Član foruma

sirovi je napisao/la:
i može li mi tko reći koja je razlika između MMS1 i MMS2?

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/MMS2.htm

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 4:50 pm 
Početnik

Hvala na odgovoru za mms1 i 2 :)
Osmijeh bi bio još i veći kada bi još saznao,a vidim da i još neke zanima ime ili telefon firme :Mislim da je ovo Dezacov odgovor; U Blizini Zagreba postoji firma koja prodaje NaClO2 u PRAHU, čistoće 100%. Imaju moloprodaju, pa može kupiti svatko. 250 grama košta 260 kuna.
Ja bih htio kupiti prah pa bih bio vrlo zahvalan kada bi Dezaco otkrio i taj podatak :blob:
Unaprijed hvala!

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 5:03 pm 
Početnik

sirovi je napisao/la:
Hvala na odgovoru za mms1 i 2 :)
Osmijeh bi bio još i veći kada bi još saznao,a vidim da i još neke zanima ime ili telefon firme :Mislim da je ovo Dezacov odgovor; U Blizini Zagreba postoji firma koja prodaje NaClO2 u PRAHU, čistoće 100%. Imaju moloprodaju, pa može kupiti svatko. 250 grama košta 260 kuna.
Ja bih htio kupiti prah pa bih bio vrlo zahvalan kada bi Dezaco otkrio i taj podatak :blob:
Unaprijed hvala!

Nesto ipak ne stima, jer cistoca je 80%, nikad vise.
Ja sam ga kupovao; prva posiljka za 1 kg bila je 1200 kn, a druga 1800 kn, pa sam odustao.
Po toj zadnjoj cijeni nije isplativo.

Vrh

PostPostano: uto mar 08, 2011 2:32 pm 
Član foruma

http://www.sott.net/articles/show/22556 ... ement-MMS-

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.