bojane, potpuno si u pravu.
meni osobno je ovaj forum sjeo prije jedno 2.5-3 godine "ko budali šamar", ali sada se gubim, tj sve manje imam volje započinjati s nekim temama, jer zaspamaju se već u samom početku.
pala mi je na um (što god to bilo) ideja da otvorimo topic za prijave članova koji su za da se obrišu svi njihovi postovi. ja bih se prvi prijavio, jer moji su postovi uglavnom samo neke reakcije koje ustvari ne pridonose ničemu, u smislu proširivanja znanja nekog drugog člana. ima nas takvih dosta ovdje, dobrih smo namjera i puni entuzijazma, ali ustvari trebali bi samo čitati.
desi se često da uživam u galaksijinim ili arjinim tekstovima, i onda upadne neki ludak sa jednim okom i navali sa glupim pitanjima. tada mu netko kaže "daj šuti, glup si" ali ovaj to doživi kao osobni napad, pa počnu ego-kurco-mačevanja, i onda se umorim, ugasim browser i upalim fliper.
osim toga, iz moje (nepotpune) perspektive, o dosta tema je sve bitno rečeno, i nakon 4-5 stranica nemaš što pametno pročitati, ali opet čitaš, jer "možda ima još nešto".
nažalost, svaki forum teži članstvu, jer to je nekakva garancija da ispunjava svoju svrhu, a opet, tada se dešava ovo što se dešava.
kao neki dobar noćni klub; u početku odlična muzika, super ekipa, dobra vibra... onda s vremenom počnu stizati snobovi, seljačine, droga, policija... i ključ u bravu.
potpuno sam

izvinteme