Sada je: sub maj 10, 2025 7:24 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Chemtrails - kemijski tragovi aviona
PostPostano: ned okt 17, 2010 11:11 am 
Član foruma

Citat:
Naravo da jedem sve iz vrta, ali to mi je dalo misliti. Koliko god se trudili uzgojiti nešto "zdravo" možemo li i dalje misliti da je tako?

na zalost i mene su ove misli shrvale. koliko se god covjek borio da ostane na zdravoj hrani,vec je nemoguce dosegnuti tako sto. kemtrejlsi su dospjeli do vode, tako i ako bismo stavili staklenike, morali bismo razmisljati sta onda sa vodom. (ako ste gledali onaj video sa kemtrejlsima u 35 nastavaka sa nase home stranice, jedna doktorica je dala par savjeta kako se na prirodan nacin zastititi.

*pominjala je nasi imunoloski sistem, kako se stalno treba obnavljati da bi nas stalno stitio. medjutim u kemtrejlsima rasprsuju i jednu vrstu gljivice koja konzumira hranjive tvari koje imuni sistem koristi da bi se obnovio.

prirodne tvari koje je ova doktorica pomenula su:

-cesnjak...koji uglavnom ubija gljivice pri prvom kontaktu
-kineske gljive (reishu,shitake,maitake) uzimati u obliku ekstrata
-kapronska kiselina....jos uvijek ne znam sta je to, rekla je potraziti u prodavaonicama zdrave hrane
-koloidno srebro
-etericno ulje cajevca inhalirati kada osjecamo da imamo neki problem sa plucima

*protiv aluminijuma (koji se nalazi u kemtr.) je preporucila uzimati esencijalne masne kiseline. tada nas mozak uz pomoc esencijalnih masnih kiselina ima sposobnost izbaciti taj metal kroz kosu. rekla je da se ovo ulje nalazi u lanenom ulju, zatim ulje noculjka i u krill ulju (opet ne znam koje je to)

*protiv barijuma kojeg rasprskavaju kemtr. moramo povisiti doze kalijuma kojeg unosimo u tijelo, jer barijum eliminira sav kalijum iz naseg tijela

*pominjala je jedinjenje magnezija sa jos necim (ne mogu se sjetiti) koje takodjer rasprsuju i da to jedinjenje pravi trombove ili kako se to veli, zgrusana krv. preporucila je uzimati travu ginko biloba i djumbirov korijen koji efikasno razredjuju krv, ali oprez! ko uzima lijekove za razredjivanje krvi, ne bi trebalo dodatno da razredjuje krv.

*rekla je da ne jedemo margarin i ne pijemo vodu iz slavine (!)

*preporucila je nosati masku preko lica :roll: ....veli kako to djeluje smijesno drugim ljudima, ali je ona primjetila veliko poboljsanje kod simptoma sa kojima se morala nositi

*preporucila je uzimati tzv DIJATOMEJSKU GLINU jer privlaci sebi teske metale, veze se za njih i dopusta vasem tijelu da ih izbaci kroz crijeva

cini mi se da je to bilo vazno za upamtiti, pa eto to bi bila preporuka te doktorice.

ja ne znam kako bih se organizirala za vodu. u kuci imamo kupovne filtere za prociscavanje vode. ne znam je li to dovoljno da zaustavi kemtrejls sadrzaje koji dopru do vode?

Vrh

PostPostano: ned okt 17, 2010 6:26 pm 
Član foruma

Levia, mislim da se ne moraš opterećivati. Nekim stvarima ne možemo pobjeći, pa tako niti chemtrailsima ili trovanjima kroz njih ili onima mimo njih.

Međutim, možemo toga biti svijesni, a istovremeno znati da nismo ovakvi kakvi smo baš poptuno bez zaštite.

Kad sam spominjala slanu vodu, ne činim samo to. Većinu onoga što unesemo riješavam sodom bikarbonom.

Mislim da pomaže obzirom da sam je isprobala na svima u obitelji prilikom raznih virusa, grlobolja, candide itd..... Ujutro i navečer smućkam žličicu (plastičnu!) sode bikarbone s deci vode i eventualno pola limuna (ovisi za što koristim) te to pijemo u malenim gutljajima - ne na ex!

Istovremeno znam da svatko od nas bira hoće li biti bolestan ili neće. To je vjerojatno najvažnije! A to je i onaj trenutak koji ti nitko nikada ne može oduzeti. Zdrava si bez obzira na sve što pojedeš ili popiješ! A eto, uz to i vidiš što se događa....Više nego dovoljno razloga za sreću :D !

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 9:11 am 
Član foruma

He, he, sve ovo sto SUZY kaze za divne kreacije majke prirode - moglo bi da prodje ukoliko prenebregnemo nekoliko cinjenica!

- Zalfija ili kadulja na kojoj ima najvise tih niti (koje na prvi pogled lice na paukove mreze) je vrlo aromaticna, baktericidna biljka puna tanina koji odbijaju insekte. Nije im potrebno nikakvo prskanje, cak ni biljne vasi ne borave na zalfiji! Bacite deset paukova na stbljike iste i videcete da za deset minuta ni jedan nece ostati na njoj!

- Druga biljka je ruzmarin - slicnih je osobina i takodje ga insekti izbegavaju, sem u koliko se ne radi o paucima mazohistima :wink: .

- paukova mreza ne moze da iscezne i nestane , odnosno da se razgradi za par dana a kao li za par sati - kako Alf rece ... Dakle - nema tu nicega od kreacije majcice prirode (zao mi je Suzy) ... vec je kreacija nestala negde u oblacima kao rezultat nepoznatih nam hemijskih reakcija ...

Jednom davno, jos 1999. posle bombardovanja Srbije, imao sam male crvene plikove na pregibu izmedju sake i podlaktice... Iz istih sam mogao da cupam i izvlacim niti poput paukovih (kao steklena vlakna) - na sta bi moja , tada devetogodisnja cerka, zacenivsi se od smeha - konstatovala : Tata , pa ti si Spiderman ! Trajalo je to izbacivanje vlakana par meseci i organizam se dugo borio da odstrani taj sadrzaj ... bljak! :? , kao plastificirami covek...

Nije uopste pitanje da li nas zasipaju - vec cime i zbog cega !

:love9:

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 9:45 am 
Član foruma

Ferdi, ti o ovome http://cbs11tv.com/slideshows/Morgellon ... 92165.html govoris?

slika

Kako stojis sa zdravljem od tada?

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 10:50 am 
Član foruma

Nisu bile ni plave ni crvene , vec bele niti - poput staklenih vlakana, veoma tankih... Skupio sam ja tada i par kuglica koje sam napravio od toga , u nameri da jednoga dana odenesm na ispitivanje, ali je to tako stajalo u nekim kutijicama dok se prolikom preseljenja nisu izgubile... Vec sam ja ovo iznosio na forum pre dve godine ... nego me sada ove niti po Alficinom bilju veoma podesecaju na one koje je moj organizam istiskivao napolje... Tada sam mislio da sam se nagutao neke hemije posle bombardovanja pertohemijske industrije, koje sam cele noci posmatrao sa vrha zgrade kako gori crvenim plamenom... te sam bio ubedjen da izbacujem produkte udahnutih supstanci ... Dobro je i pitanje, zasto ljudi oko mene nisu izbacivali to isto ? Da li je to jos uvek deponovano u njihovim tkivima? Ili sam ja "popasao" negde nesto dodatno - pojma nemam...

Zastrasujuca je cinjenica da nam lete nad glavama,kad hoce i koliko hoce ... Na dan sahrane patrijarha Pavla, prosle godine... bio je divan suncan jesenji dan, bez ijednog oblacka... i tako je bilo negde do 13 casova ... bez ijednog jedinog traga na nebu... a onda sam koliko za pola sat mogao da ozbrojim ni manje ni vise nego 24 traga - koji su bili kao paukova mreza preko Beograda... vec u 16 casova je pocela da rominja sitna kisica i nebo se zamutilo, a oblaka klasicnih nije bilo... Toga dana sam shvatio da nam ipak ( koliko god mi se razum tome opirao ) nesto rade nad glavama ili O Glavama! I to sve uz odobrenje nasih vojnih, obavestajnih i demokratski izabranih politickih struktura ! Pre toga, na pricu o kemtreilsima sam gledao sa dosta podozrenja i stvarno sam verovao da se radi samo o tragovima avionskih mlaznica u redovnom saobracaju...

Zdravlje, hvala na pitanju ... jedno 15 godina nisam posetio lekara , sem zubara par puta ... Imam neku svoju medicinu do koje sam dosao i ubedjen sam da mi je ona dovoljna... Sam pravim tinkture i extrate za razne potrebe... i veoma su mi zastupljeni - zalfija, pelin, karanfilic-klincic, zelena kora oraha, kamilica, kostice kajsije, rastavic, hajducka trava, med itd... naravno, domace vino i kajsijevaca prepecenica od barem 22 grada , oprana od svakog traga metil alkohola :occasion5: (made in Ferdi`s Hill) ... Sebe lecim tako, a druge ... hm, mozda nekom drugom prilikom o tome ... ali zdravlje stvarno ima najvise veze sa nasim mislima!

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 7:26 am 
Administrator

Čini se da bi mogla da postoji veza između kemtrejlsa i morgelonsove bolesti (svrab, rane na koži, pojava polietilenskih vlakana u koži...itd.?!

**

Međutim, u tom slučaju, svi mi bi već odavno trebali biti zaraženi?!

...

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 10:06 am 
Član foruma

Citat:
Međutim, u tom slučaju, svi mi bi već odavno trebali biti inficirani?!

Svi disemo isti vazduh, pijemo vodu, jedemo biljke koje zaliva ista kisa ... dakle - svi pasemo iste ili slicne sastojke...

Uzgred pomenuta prica o meni , kao coveku - pauku :? , je u stvari mnogo duza i sa mnogo vise zapazanje nego sto sam gore napisao... Bilo je tu i malih belih kuglica - precnika i do milimetar - dva, koje bi narocito posle suncanja izbijale na povrsinu koze ledja i ramena, tako sto bi koza pucala a iza kuglice se pojavljivalo i krvarenje... Desavalo se da mi koza popuca i na stotinak mesta u roku od desetak minuta posle tusiranja i da mi stotine kapljica krvi bude na ledjima... I to je vise bolni svarab, a pucanje koze skoro da se cuje ... Svaka od tih kuglica kada se osusi, moze se noktima rascupati u sicusnu lopticu kao od fine vune ... Dakle, ne samo da sam bio covek pauk, vec i covek - svilena buba ... tako nekako ... Sve se to dogadjalo negde 1999. - 2001. u vise navrata , recimo bar desetak puta u jako izrazenom obliku sa krvarenjima... posle suncanja - a zatim kupanja sapunom... Verovatno da zagrevanje na suncu a potom baznost sapuna te susenje koze dovodi da se te kuglice jednostavno istisnu napolje tako sto koza popuca... Ne bi to meni nista bilo sumnjivo i bio sam spreman da okrivim razne proizvodjace sapuna i index suncevog zracenja, ali cinjenica da se kuglice mogu raspredati na niti - nikako mi nije bila jasna ...

Zasto ovoliki uvod !?

Elem, meni se u to vreme javila zelja da jedem koru zelenog oraha. Dakle - nesto najgorce i najodvratnije sto covek moze da pozeli... Uzeo bih tako zeleni orah sa grane i grickao i zacudo mi je prijalo... Video me otac moj i rekao mi da sam idiot :| i da ako vec imam zelju za time - trebalo bi da napravim orahovacu od tih istih oraha... Postoji procedura za pravljenje te orahovace i ona traje 40 dana, dok se ne izgubi zelena boja tecnosti, pri cemu se ista izlaze suncu u sto vecoj meri...
Citat:
Ja nisam imao strpljenja da sacekam taj ceo proces
i pio sam vise puta dnevno tu gorku tecnost cija je gorcina bila pojacana velikom kojlicinom pelina koji je moj otac stavio uz orahe... Posle 5 -10 dana, ne secam se, zveknula me je temperatura 39 stepeni, upala desni, opsta malaksalost, glavobolja ... ma sve moguce, a dva -tri dana potom je pocela gnoj da se cedi iz otvorenih fistula na desnima, stvorio se cir na preponama, cir pod pazunom, ( u predelima lojnih zlezda) i gnoj se cedila dobrih 4-5 dana u odvratno nezamislivim kolicinama :? - bljak !

Sta sam kroz taj gnoj sve izbacio, nije mi jasno ni do danas. Posle te bolesti sam se osetio preporodjeno - lako - poleeetno ! Nemam vise problem sa nitima, grudvicama ili pucanjem koze. Osecam se dobro. Orahovacu sa gorkim pelinom popijem bar jednom nedeljno pre nekog od obroka. Ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnosti da je ovaj biljno-alkoholni napitak bio pokretac izbacivanja otrova i stranih tela (polietilena?) iz organizma, ali to duboko intuitivno osecam... Od tada pa do danas nemam vise potrebu za grickanjem zelenih oraha... sto znaci da je tada moj biohemijski telesni aparat - prepoznao zeleni orah kao potrebu organizma... Inace, za orah u zelenom stanju kazu "strucnjaci" da je otrovan, pelin pak baktericidan ... (he, he, dakle - otrovan je i za patogene organizme koji su u nama :twisted: )

Od tada pocinje moje zanimanje za lekovito bilje iz okruzenja , onako rekreativno i za licnu upotrebu. Mnogo lekova je oko nas.

Ne preporucujem vam ni da probate ni da ne probate... poslusajte potrebe svog organizma - on cesto oseca gde je lek u okruzenju - samo ga malo pazljivije oslusnite...

Pozdav! :love9:

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 10:13 am 
Član foruma

male ispravke gornjeg teksta!

Ja nisam imao strpljenja da sacekam taj ceo proces - to je trebalo da bude podebljano a ne Quote #-o

a lojne zlezde treba citati kao LIMFNE zlezde #-o ... sto je brzo to je kuso ...

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 10:24 am 
Administrator

Citat:
Postoji procedura za pravljenje te orahovace i ona traje 40 dana, dok se ne izgubi zelena boja tecnosti, pri cemu se ista izlaze suncu u sto vecoj meri...

Bilo bi dobro kad bi opisao ovu proceduru. Vjerujem da bi to moglo nekima biti od pomoći. Sasvim je moguće da će slučajeva morgelonsa biti sve više?! Pitanje je koliko traje inkubacija!?

..

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 1:04 pm 
Član foruma

Dacu vam prvo moj recept za pripremu orahovace kao divnog , ukusnog pica , tipa likera , koje u sebi sadrzi dosta korisnih mikroelemenata a narocito joda sa povoljnim uticajem na stitnu zlezdu, koncentraciju, prostatu ..

U povecu staklenu teglu 2-3 kg , naseku se na cetvrt iseceni mladi orasi , koji su krajem maja i pocetkom juna jos uvek meki I belicasti u svom sredistu . Tegla se tako nasecenim orasima napuni do 2/3 svoje zapremine ( neki stavljaju i manje, ali ja radim ovako ) . Ja koristim teglu od 3 kg I na tu kolicinu oraha sipam ili 250 grama secera ili 300 grama meda ( naravno – bolje je sipati med ) . To se sve poklopi i ostavi da stoji 5-7 dana i za to vreme secer ili med izvlace vlazni sadrzaj iz mladih oraha i boje se u zeleno… Oko sedmog dana se u teglu doda rakija prepecenica (preko 21 grada, zbog toga sto slabije rakije u sebi skoro uvek sadrze dosta metal-alkohola koji je otrov) i tegla se napuni do vrha . Doda se jos 20-30 zrna pecene kafe i 2-3 kesice vanilinog secera i jedan limun isecen na cetvrtke … (kafa , limun I vanillin secer se dodaju zbog arome ali nije obavezno) .
Tegla sa sadrzajem se ostavi jos oko 25-30 dana na osuncanom mestu, dok se ne izgubi sva zelena boja sadrzaja i dok ne dobije boju tamnog karamela… Procedi se kroz cedilo i gazu - sipa u flase . Ukoliko vam je preslatko ili prejako mozete razrediti sa jos dodavanja prepecenice i podesiti sopstvenom ukusu… To bi bilo to , veoma jednostavno…

A sto se tice ove moje prethodne price iz gornjeg posta – receptura bi bila ovakva !
Sitno, sto sitnije se nasece zelena kora oraha ( moze biti i od starijih oraha u julu ili avgustu, pa sve do sredine septembra. Sve se to stavi u malu teglu od jednog litra , koja se tim korama seckanim napuni do 2/3 i odmah prelije sto jacom rakijom.

U drugu teglu nasckajte zelene grane pelina, bar do pola tegle i dodajte dvadesetak listova zalfije zelene koju ste prethodno dobro prstima izgnjecili… isto preliti rakijom… ( ne smeta da se ovome doda i 10 grama karanfilica, ali tada pazite da ne padnete u nesvest prilikom degustacije ) … to sve ubija od jacine … Posto ste popili , uzmite i pola case mlake vode da vam se taj sadrzaj razredi u zelucu …

Ovo se pije vec od treceg dana stajanja u tegli. Jednostavno kasikom izvadite tecnost iz tegle i progutate. Poenta je da se ne ceka da orah izgubi svoju “otrovnost“ stajanjem na suncu i promenom boje iz zelene u smedju... Tada je u stanju da pobije mnoge parazite, mikroorganizme i razne patogene u nasem telu, narocito u jetri, mislicima, bubrezima... Treba uzimati oko tri do pet kasika ujutro pre dorucka ...

Iz druge tegle gde je pelin i zalfija – treba popiti po jednu rakijsku casicu povecu pre rucka ili pre vecere …

Koristite ove sadrzaje do desetog dana ( znaci 7-8 dana), dok je tinktura oraha jos uvek zelena i to je to sto se tice provociranja onih efekata koji su se meni desili … ( sta god bude – nisam kriv :-" ) …

Ostatke sadrzaja iz tegli procedite i stavite u flasu od litra i dodajte rakije do vrha…. Mozete dodati malo meda ili secera po zelji i vec posle mesec dana cete imati jak, ostar pomalo sladak napitak – aperitiv koji vise nema ono provokativno i u toj meri razorno dejstvo na patogene kao zeleni orah, ali je zadrzalo mnoge korisne mikroelemente i dezinfekciona svojstva …

Izgleda da su zeleni orah, pelin, zalfija i karanfilic odlicene ubice raznih parazitskih nastanbi u nasem organizmu , a kako i da li deluju na polietilenske sadrzaje koje smo apsorbovali ... nisam siguran - jedino znam da ja vise tih "paucina", grudvica i gromuljica nemam... Vredi probati, jer ako nista , bar ce vas pocistiti od mnogih parzitskih kolonija, ya koje kazu da ih ima u vise od stotinu varijanti u prosecnom covecjem organizmu ...

Tako nekako …

Vrh

PostPostano: čet okt 21, 2010 3:53 pm 
Član foruma

Chemtrails & HAARP - Werner Altnickel - AZK 2008 (titlovi)

Vrlo interesantno predavanje Wernera Altnickela (http://www.chemtrail.de) na temu chemtrailsa i HAARP-a na
Anti-Zensur-Koalition (AZK) konferenciji u Churu, Švicarska, 2008.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Kod:
http://rapidshare.com/files/426129572/Chuhawea.part1.rar
http://rapidshare.com/files/426134036/Chuhawea.part2.rar
http://rapidshare.com/files/426138797/Chuhawea.part3.rar
http://rapidshare.com/files/426146050/Chuhawea.part4.rar

ili

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=TNUZF12Z
http://www.megaupload.com/?d=30DGAV9J
http://www.megaupload.com/?d=SDL9GPF0
http://www.megaupload.com/?d=9M6UWIBZ

Vrh

PostPostano: čet okt 21, 2010 4:50 pm 
Član foruma

FerdinandTheBull je napisao/la:
Dacu vam prvo moj recept za pripremu orahovace kao divnog , ukusnog pica , tipa likera , koje u sebi sadrzi dosta korisnih mikroelemenata a narocito joda sa povoljnim uticajem na stitnu zlezdu, koncentraciju, prostatu ..

U povecu staklenu teglu 2-3 kg , naseku se na cetvrt iseceni mladi orasi...

Ovo ti je sve nejasno.
Pominješ dve tegle, jednu sa orasima i rakijom, a drugu sa pelinom i karanfilićem i to je kao neki tvoj liker, pa nije jasno kako se to uzima, jesu li to dve odvojene stvari ili se uzimaju i prave zajedno u dve tegle? Jer obe imaju orahe.
Odvoj nam jednu od druge i objasni nam kako se svaka uzima.

Vrh

PostPostano: pet okt 22, 2010 3:34 pm 
Početnik

isprike sto se ubacujem izmedu recepta za orahovaču.hehe...

buduci da smo otprilike na tragovim stvarnih ciljeva zaprasivanja, vidim odlican link za haarp i chem video, vidim da su nabrojeni sastojci chemova, kao i bolesti, no nisam vidio da je itko naveo ovo sta cu reci, isprike ako netko vec jeste, ipak je preko 60 stranica, nemam vremena za procitati....

znaci, ja smatram da zaprasivanje u svrhu razboljevanja ljudi , je tek sporedan i jedan od manje bitnih ciljeva zaprasivanja, zapravo objasnio bi to kao tek jedan od sporednih simptoma, i to je ono sto je vidljivo, pa bi tu naveo i ovo sto nije vidljivo:

prema mojem istrazivanu, glavna svrha im je unistavanje dna, zapravo sprijecavanja da se ostatak zakrzljalog materijala aktivara 2012 ili nije bitno koje godine, kada već dolazi val, za kojeg svi znate, nije to nikakva new age glupost, jer new age se vrti oko toga da ce nas nekakvi dobri alieni spasiti sa svojim brodovima, itd... no evolucija nase dna, nije nikakva glupost, i trebala bi se desiti po prirodi,osim ako nasi kontrolori ne sprijece to chemovima i gmo hranom... e tu bi naveo i ovo sto je jako povezano:

drugi bitan faktor zaprasivanja je unistavanja prirodnog sjemenja, to znaci da sva sjemenke koji nisu gmo proizvod nece uspijeti uroditi, to se vec dogada, pitajte bilo koga ko se bavi poljoprivredom, urodi nikakvi zadnje 2 godine, ove godine pogotovo, znaci samo gmo sjemenke su otporne na sve piz darije koje su u chemovima, i tako ce se prisiliti da svi siju gmo, inace nece imati hranu, a gmo sluzi unistavanje dna, i devoluciji ljudske rase, znaci stvar je ozbiljnija puno od plikova na kozi(ne umanjujem patnju bolesnih) samo za usporedbu, zelim reci da je sve to puno vece nego sto smo mislili.!

pozdrav!

Vrh

PostPostano: pet okt 22, 2010 4:16 pm 
Član foruma

Meni se to isto tako čini! :thumbup:

Vrh

PostPostano: pet okt 22, 2010 4:18 pm 
Član foruma

@ Rapedsky

slažem se s tobom!

:love3:

Vrh

PostPostano: pet okt 22, 2010 10:12 pm 
Član foruma

prošle godine sam ovdje postao jedan članak, a kako mi do danas izgleda da je na dobrom tragu, prenijet ću ga ponovo za one koji su preskočili 44 stranicu.

Citat:
Autor je Aeomis
http://www.youtube.com/user/Aeomis#p/a/u/2/TxDEVlrsHw0

Chemtrails

Te hemikalije se raspršuju po cijelom svijetu u značno većoj mjeri od jeseni 1999. Prije toga su se takodje raspršivale, ali ne u tako globalnoj mjeri i u tako velikom intenzitetu po cijeloj planeti.

A šta je to zapravo?
Avioni koriste više vrsta mješavina za zaprašivanje, u zavisnosti na tom, šta hoće da postignu i u zavisnosti na klimatskim uslovima.Naravno ,te mješavine su sve savršenije i efikasnije.
Radi se ,u suštini, o dvije vrste mješavina, koje vidimo na nebu.
Cijeli projekt chemtrails ima mnogo ciljeva, dakle, usmjeren je protiv mnogo stvari, to je doslovno višerazmjerno pitanje i u svojoj suštini je to genijalni plan.
Bolesnih mozgova.
Cilj 1.

Očigledno poslije svake Ch. operacije nebo dobije bolesno bijelu boju, nekad sivkastu, a sunce je sakriveno i sunčevi zraci ne prodiru do zemlje.
Mješavine koje se za to koriste ,su sljedeće, a svaka se raspršava na različitoj visini:
Prva se sastoji od polimera zajedno sa jedinjenjima barija i aluminijskih čestica, u toj mješavini mogu biti još neki teški visoko provodljivi metali , sve u mjeri nano čestica a vjerovatno i još manjih.
To je ona klasična, okom vidljiva mješavin,koja se raspršava otprilike na 4-5 km, one guste bijele linije koje se postepeno pretvore u bijeli pokrivač.
Hemijska reakcija do koje dolazi je takva, da mješavina privuče u sebe vlagu iz prostora oko sebe i tako dobijemo one lažne oblake.Neki sastojci filtriraju specifične čestice sadržane u sunčevom zračenju.O tome kasnije.
Druga mješavina sadrži, prije svega visokoprovodljive metale, nekad s lakšim radioaktivnim sadržajem (Thorium), opet sve u veličini nano-piko čestica.
Raspršuje se na nešto većoj visini ,7-8 km i ona se koristi zajedno sa elektro magnetskom interakcijom, bolje rečeno sa visokofrekventnom energetskom interferencijom sistema H.A.A.R.P. i njemu pridruženih podsistema.
Ta druga mješavina se od prve razlikuje time što ne sadrži nikakve polimere, tako da je nevidljiva. Nestaje za 5-30 sekundi. Ali njen uticaj se može posmatrati po posljedicama... ako je npr. potpuno plavo nebo poslije prve faze ostane plavo, ali nakon što preleti još nekoliko
aviona počne dobijati nekakvu izblijedelu nijansu, nekad prvo kao da se zaprljalo pa izblijedi.
Kada se nebo napuni tim česticama i kada se rašire po cijelom nebu, onda nastaje interferencija izmedju izvora visokofrekventne energije i tih čestica.
Tokom 10-30 min. nakon postignutog zasićenja, mogu se vidjeti n nebu talasaste formacije, koje opet stvaraju bijeli pokrivač.Za 2-8 sati je nebo potpuno prevučeno visokom oblačnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw

Cilj 2

Iako su ti ciljevi praktično svi povezani, navodim ih odvojeno, radi bolje razumljivosti, dakle dalje...
neki izvori navode ,da se tu pojavljuju i : etilen dibromid (toxin, iscrpljuje imuno sistem), sulphur fluorid (destabilizuje moždanu koru i njenu specifičnu razmjenu materije, tj. produkciju izvjesnih aminokiselina koje omogućavaju ljudskoj svijesti, naštimat se i opažati razne pojase frekfencija, dakle onemogućava dosegnut viša stanja svijesti. Fiksira frekfencije mozga oko 12-14 ciklusa u sekundi.Ako povisite svoju frekvenciju, ono vas spusti dolje), viruse, plijesan i bakterije se takodje navode, što opet snižava imunološku odbranu.
Svi ti uticaji hemijskih i toksičnih materija na organizam su neporecivi, pošto je tijelo jedna velika elektro – hemijska reakcija, remete harmoniju tjelesnog elektro – hemijskog programa.Kao kada se uzme otrov.
Te materije koje se raspršuju nisu direktno otrovi , ali više mijenjaju elektro – hemijske reakcije u organizmu, a to onda ima uticaj na stanje mišljenja.Radi se ,dakle, o manipulaciji misli, njihovo stalno snižavanje do uskog pojasa svjesti, gdje je misao lakše ovladati tim svim što imamo oko nas, i takva misao ništa više niti primjećje niti traži. Pojedinac, onda , funkcioniše isključivo pomoću onog dijela mišljenja koje potiče od „reptilskog mozga“.
Imam li za kiriju, jelo ,hipoteku itd.
Pojedinac se nikad ne oslobadja tog mišljenja, pošto okolina vrši stalni pritisak u tom smjeru.
Egzistencijalna sigurnost nam je stalno napadana iz raznih izvora. Npr. šta ako izgubim posao, šta ako...

Cilj 3
Genetska čistka.
Djeluju na odredjene, čiste genetske linije.
DNA je ključ za prenos frekvencije i svijesti.
Njihovim ciljem je odstraniti genetske linije koje imaju veći potncijal kao nosioci frekvencije svjetla.
Čiste genetske linije nastaju tako što se generacijama odredjene duše inkarniraju do tijela s genima koji omogućuju odredjene više frekvencije.
Time mijenjaju te lance DNA i čiste ih, oplemenjuju.
Da bi postigli da čovječanstvo bude sastavljeno isključivo od ne mislećih robota
odredjene hemikalije su uperene upravo na te genetske linije.To je i razlog zašto neko od Ch. trpi više nego drugi.
Kod ljudi na koje Ch. nikako ne djeluju, su već davno završili posao.
A, onda imamo ljude koji godinama trpe , bore se za život, imaju stalne depresije, destabilizovani su, osjećaju da su pod nekim tudjim uticajem...
Geni ,na sreću imaju sposobnost stalno popravljat svoju originalnu strukturu, ali to biološki i mentalni sistem stalno iscrpljuje.
...
Genetska čistka je upravljena direktno na „Armiju Svjetla“
koja se u ovo vrijeme inkarnirala, da bi promijenila sadašnji sistem, ili da bi tu promjenu omogućila
...
A sada dolazimo i do Sunca.Zašto je potrebno ,zaboga, toliko skrivati Sunce?
Od vremena što naš sunčevi sistem uplovljava do Galaksijskog pojasa transformacije – odredjene forme fotonske energije su isijavane iz centralnog sunca Alcyone.
Tu energijo naše Sunce prima i prilagodjava je potrebama naše planete i ostalih planeta sistema, kao i potrebama biološkog života.
Ta zračenja imaju uticaj na ubrzano budjenje i aktivaciju odredjenih dijelova DNA, čime omogućava evolucijski skok cijele vrste.
...
Sad se pitate kako o tome svemu ti što to rade – znaju?
Odgovorit ću kratko – saradjuju sa bićima, ili jesu bića, koja o svemirskim ciklusima mnogo znaju, i znaju kako se njihovom dejstvu izmaći. Ili ,barem, misle da znaju.
Dosad im to dobro funkcioniše, ali brzo će doći faza , kada će za njih biti nemoguće, na primjer Ch. raspršivat po nebu, iz logističkih ili tehničkih razloga. A onda će...e, to ćete već osjetiti na vlastitoj koži.

Cilj 4
Vezan je za drugu mješavinu, koja sadrži visoko provodljive metale.Ti metali su svuda oko nas, u vazduhu, zemlji, vodi, u našim plućima tjelima, mozgu, proso svugdje.
Živimo u sredini koja je zasićena visoko provodljivim metalima.
Oni onda do te sredine puštaju signal na raznim frekvencijama, a čovjekovo biološko tijelo funkcioniše kao antena za taj sveprisutni signal masovne kontrole misli.
...
U oblasti svijesti i psihe se to može ispoljavati na razne načine.Depresije, anksioznost, osjećaj odsječenosti od nečega...osjećaj tuposti i dekoncentriranosti itd.
...
Ta manipulacija je povezana sa tim – šta raditi a šta ne raditi, šta je moguće a šta nije moguće, šta se smije a šta ne snije itd.
Primjer može biti program :“Ne gledaj gore!“
...Ako posmatrate mase ljudi ,vidjećete da niko ne gleda prema nebu. Svi gledaju pred sebe ili u zemlju...
(Ja : ostala mi je još od djetinjstva urezana izreka - "Svaka blesa gleda u nebesa")

cilj 5

Sniženje frekvencije i životne sile planete Zemlje.
...Planeta Zemlja ima takodje u planu Rast, što oni pokušavaju spriječiti.
Istovremeno im je potrebna cjelokupno niskovibracijska sredina zato što se u toj sredini bolje sprovode njihovi planovi.
...

Zaključak

To sve sam napisao zato što su chemtrails uopšte podvjenjivani, a istina je da igraju ključnu ulogu pri stvaranju Novog Svjetskog Poretka.

Htio bih dodati da ne tvrdim kako je sve što sam tu napisao baš puna ili prava ili bilo kakva ISTINA.
Trebalo bi to prije svega da vas potakne na više pronicljivosti, više opreza i da više otvorite oči, a to će onda dovesti do porasta vaše svjesnosti.

A , šta ćete vi sa svim tim?
Naprosto ništa, to ve što sam napisao možete prosto ispustit iz glave i ne misliti na to.Informacija je do vaše podsvijesti stigla, i možda će vam nekada biti od koristi.
Jedino što vam preporučujem je više primjećivati dešavanja oko vas...
Tu se radi o stanju misli i frekfenciji vaše svijesti.
Spajanje dimenzija se bliži i Oni i cijeli Njihov uticaj će da ispare. Ne kažem da će to biti skroz harmonijski, naprotiv !
Zato budite budni i oprezni.Ali mirni i opušteni.

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 12:43 pm 
Član foruma

Jucer i danas valjda imaju kakvu akciju ..

Koliko je normalno ili zakonito da tri aviona lete paralelno u stom smijeru s tim da na toj visini kad ih gledam razmak medju njima je debljina palca ili cenat ipo . Brzina ista s tim da srednji je istureniji za duzinu aviona.

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 1:40 pm 
Član foruma

Da i ja sam to primjetio da je neka akcija u pitanju. Doslovce su napravili mrežu sa paralelnim razmacima uzduž i poprijeko, vjerojatnost da se to dogodi je ravna nuli :!:
Na dalje primjetio sam 2x da pada nešto poput paučine, kao zakukuljena nepravilna struktura. Također šanse da se to dogodi da to padne s neba baš u vrijeme intezivno su jako velike jer paučine koje paukovi grade ne lete samo tako po zraku.

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 2:45 pm 
Član foruma

Kako izgleda "paucina" je sada u trendu. Uzeo sam parce iste i pogledao pod mikroskopom x300, svaka nit je sastavljena od nekoliko jos tanjih upredenih niti. Dosta je rastegljiva i lako se lepi, kao da ima statickog elektriciteta, bele je boje...
Nista nisam rekao sto vec nije receno ali me iritira nasa nemoc, gledamo kako nas truju i tu nemozemo nista osim da ](*,) .
Onda, nek nam je u :occasion5:

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 3:05 pm 
Član foruma

Rapedsky je napisao/la:
isprike sto se ubacujem izmedu recepta za orahovaču.hehe...

buduci da smo otprilike na tragovim stvarnih ciljeva zaprasivanja, vidim odlican link za haarp i chem video, vidim da su nabrojeni sastojci chemova, kao i bolesti, no nisam vidio da je itko naveo ovo sta cu reci, isprike ako netko vec jeste, ipak je preko 60 stranica, nemam vremena za procitati....

znaci, ja smatram da zaprasivanje u svrhu razboljevanja ljudi , je tek sporedan i jedan od manje bitnih ciljeva zaprasivanja, zapravo objasnio bi to kao tek jedan od sporednih simptoma, i to je ono sto je vidljivo, pa bi tu naveo i ovo sto nije vidljivo:

prema mojem istrazivanu, glavna svrha im je unistavanje dna, zapravo sprijecavanja da se ostatak zakrzljalog materijala aktivara 2012 ili nije bitno koje godine, kada već dolazi val, za kojeg svi znate, nije to nikakva new age glupost, jer new age se vrti oko toga da ce nas nekakvi dobri alieni spasiti sa svojim brodovima, itd... no evolucija nase dna, nije nikakva glupost, i trebala bi se desiti po prirodi,osim ako nasi kontrolori ne sprijece to chemovima i gmo hranom... e tu bi naveo i ovo sto je jako povezano:

drugi bitan faktor zaprasivanja je unistavanja prirodnog sjemenja, to znaci da sva sjemenke koji nisu gmo proizvod nece uspijeti uroditi, to se vec dogada, pitajte bilo koga ko se bavi poljoprivredom, urodi nikakvi zadnje 2 godine, ove godine pogotovo, znaci samo gmo sjemenke su otporne na sve piz darije koje su u chemovima, i tako ce se prisiliti da svi siju gmo, inace nece imati hranu, a gmo sluzi unistavanje dna, i devoluciji ljudske rase, znaci stvar je ozbiljnija puno od plikova na kozi(ne umanjujem patnju bolesnih) samo za usporedbu, zelim reci da je sve to puno vece nego sto smo mislili.!

pozdrav!

odakle podatak da su urodi slabiji zadnje dvije godine?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.